Elevate Health

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Elevate de sănătate oferă o gamă largă de cursuri medicale online pentru cercetători și personalul medico-sanitar. Cursurile pot fi studiate în mod exclusiv on-line, sau ca parte a unui plan de amestec care include sesiuni față-în-față, în plus față de învățământ la distanță. Cu toate acestea alegeți să studieze, să faceți acest lucru pe cont propriu, oriunde vă aflați în lume - tot ce ai nevoie este o conexiune la internet.

Elevate oferă mai mult oportunități de învățare on-line; este un portal interactiv care permite profesioniștilor din domeniul sănătății la nivel mondial pentru a satisface online pentru a face schimb de cunoștințe, explora idei noi și să analizeze știință. Acest lucru înseamnă că, atunci când ați terminat cursurile dumneavoastră de sănătate on-line, nu veți primi doar o diplomă acreditată internațional de la Universitatea Utrecht - clasat pe locul # 1 în Țările de Jos și # 46 în lume, dar, de asemenea, o rețea de colegii pe care le puteți apela la după cum vă dezvolta cariera profesional.

Scopul nostru este de a spori cunoașterea și înțelegerea științelor medicale in randul profesionistilor in domeniul sanatatii si cercetatori medicale. În acest sens, sperăm să îmbunătățească bunăstarea generală și de a reduce diferențele în standardele de îngrijire medicală între țări.

Ce reprezentăm noi?

√ expertiză E-learning

Echipa noastra in-house de dezvoltatori de e-learning sunt experți în e-learning. Avem o puternică și buna filozofie de predare on-line și practică, cu o abordare personalizată a procesului de învățare, un accent pe interacțiunea și oferim suport educațional continuu pe tot parcursul.

√ Concentrarea pe sectorul medical

Ne concentrăm exclusiv pe (cercetare) sectorul medical. Acest lucru ne-a permis să se dezvolte cunoștințe relevante în domeniu. S-a permis, de asemenea, să construiască o rețea academică internațională extinsă. Ca atare, suntem conștienți de cele mai recente evoluții și provocările cu partenerii noștri se confruntă.

√ Asigurarea unui acces mai bun la asistență medicală de bună calitate la nivel mondial

Elevate Sănătatea nu este doar un alt furnizor de educatie medicala on-line. De fapt, suntem o întreprindere socială cu scopul de a oferi un acces mai bun la educație în sănătate la nivel mondial - cu scopul de a permite mai multor persoane la nivel global pentru a avea acces la îngrijiri medicale de bună calitate.

Cum funcţionează

√ Alegerea unui curs

Elevate oferă couses într-o gamă largă de subiecte. Răsfoiți secțiunea curs a acestui site pentru mai multe informații despre diferitele cursuri pe care le oferim.

√ Validarea

După ce a primit cererea dvs. de a înscrie, Elevate va verifica dacă îndepliniți cerințele curs de intrare. Vei primi un e-mail de confirmare locul tau.

√ Studiind

Vei folosi mediul nostru de învățare on-line în studiile tale. Acest portal vă oferă șansa de a interacționa cu colegii dumneavoastră și de acces la cursuri motivante și alte materiale de înaltă calitate.

√ examinare

La finalul cursului va exista un examen final, care poate fi completat în țara de origine, la stabilirea unuia dintre partenerii noștri de învățământ.

√ Certificatul

Vei primi o diplomă acreditat la nivel internațional de la Universitatea din Utrecht, clasat pe locul # 1 în Țările de Jos, după ce a terminat cu succes un curs.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Locații

Olanda Online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Olanda Online, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră