Citește Descrierea Oficială

Eindhoven University of Technology (TU / e) este o universitate de cercetare specializată în inginerie și tehnologie științifică. educația, cercetarea și valorificarea cunoștințelor contribuie la:

știință pentru societate: rezolvarea problemelor societale majore și creșterea prosperității și a bunăstării, concentrându-se pe domeniile strategice de energie, sănătate și mobilitate inteligentă știință pentru industrie: dezvoltarea inovării tehnologice în cooperare cu industria știință pentru știință: progresul în domeniul științelor inginerești prin excelență în miezuri cheie de cercetare și inovare în educație

Educație excelent

Noi o vedem ca datoria noastră de a instrui ingineri pentru a avea o bază științifică solidă și profunzimea științifică. Ei au, de asemenea, abilitățile necesare pentru a se dezvolta cu succes în sectoare și funcții sociale.

Colegiul de licență și Graduate School

Cu scopul de viitor, TU / e a început o reformă educațională majoră. Programele de masterat de licență și să rămână, dar sunt încorporate într-un colegiu de licență și, respectiv, Graduate School. Elevii vor acorda mai multă libertate și poate chiar și alege să urmeze un program amplu bazat pe subiecți cu orientate spre societate sau de a opta pentru un program de știință foarte specializat.

de cercetare avansată de calitate

Cu cercetari avansate de calitate, universitatea contribuie la progresul științelor tehnice și, astfel, dezvoltarea inovațiilor tehnologice. Ne concentrăm asupra domeniilor în care participăm în comunitatea științifică internațională. Acest lucru poate juca un rol important. TU / e vrea să dea un impuls semnificativ pentru industriile mari consumatoare de cunoaștere și alte sectoare sociale, cu o tehnologie de intensitate ridicată sau o evoluție rapidă.

cunoștințe valorificare

TU / e pune accent pe valorificarea cunoștințelor: rezultatele cercetării sunt traduse în inovații de succes și va servi drept bază pentru crearea de noi produse, procese și întreprinderi. Noi încurajăm studenții și personalul să opteze pentru antreprenoriat.

Misiunea TU / e

Cu acest profil, în sine profilurile TU / e ca o universitate de frunte, internațional, în inginerie și tehnologie de specialitate. Noi oferim excelente de predare și de cercetare și, prin urmare, să contribuie la progresul științelor tehnice și de cercetare pentru dezvoltarea de inovații tehnologice și creșterea bogăției și prosperitate, atât în ​​regiunea proprie (tehnologie și hotspot inovare Eindhoven) și în afara ei.

Pe scurt, TU / e ea însăși profilurile ca universitate în cazul în care inovarea începe

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Eindhoven University of Technology

Major inginerie biomedicala este una dintre cele două specializări oferite de Departamentul de Biomedical Engineering in cadrul TU / e Bachelor College. ... [+]

Major inginerie biomedicala este una dintre cele două specializări oferite de Departamentul de Biomedical Engineering in cadrul TU / e Bachelor College.

Tehnologie pentru organismul uman

Ca inginer biomedicale, pe care doriți să îmbunătățească asistența medicală. În scopul de a realiza acest lucru, va optimiza informațiile disponibile, tehnici și metode, și traduce aceste soluții la un medic poate utiliza. Tehnici, de exemplu, pentru a îmbunătăți diagnosticarea unui pacient, pentru a accelera procesul de tratament sau chiar mai bine, trata un pacient înainte de simptome sunt vizibile.

Programul de licență

Major Inginerie biomedicala este formal parte din programul de învățământ de licență Biomedical Engineering. Dupa ce a absolvit această majoră, veți primi o diplomă de program licență Biomedical Engineering.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Septembrie 2019
Olandeză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Eindhoven University of Technology

inginerie biomedicala este o disciplină relativ nouă, care este în sus și vine. Tehnologia modernă a devenit o parte indisolubilă a medicinii și asistenței medicale. Asta ... [+]

inginerie biomedicala este o disciplină relativ nouă, care este în sus și vine. Tehnologia modernă a devenit o parte indisolubilă a medicinii și asistenței medicale. Asta înseamnă că există o nevoie tot mai mare atât tehnologice și de partea de asistență medicală pentru persoanele cu o înțelegere de probleme biomedicale din ce în ce mai complexe.

Profilul inginerului biomedicale

Inginerii biomedicale specializati in rezolvarea problemelor tehnologice care necesită o înțelegere a modului în care funcționează organismul uman. Ele combină o cunoaștere a metodelor de sinteză și analitice ale fizicii și chimiei, metode de calcul de matematică, precum și a sistemelor de măsurare și control de inginerie electrică cu o fundație medicală și biologică temeinică.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Eindhoven University of Technology
Den Dolech 2

Eindhoven, North Brabant, 5612 AZ NL