Citește Descrierea Oficială

Noua Zeelandă academie Grupul este unul dintre furnizorii de învățământ privat cele stabilite din Noua Zeelandă oferind o gamă largă de Programe de învățare la niveluri de 1-5 privind cadrul de calificări din Noua Zeelandă.

Academy Noua Zeelandă oferă hands-on de învățare practică pentru a vă duce la următorul pas în cariera ta. Noi am fost de formare de studenți, din 1987 și experiența noastră este ceea ce ne face cu succes.

Studenții noștri beneficiază de comunitatea noastră puternică și Link-uri din industrie cu școli, patronat, Industrie și Agentii guvernamentale. Una dintre directivele noastre cheie este de a asigura cerințele locurilor de muncă locale sunt îndeplinite.

Ca parte a programului Academiei, noi oferim experiențe provocatoare pentru a ajuta la construirea încrederii, va trebui să îndeplinească o mare provocare: găsirea și păstrarea unui loc de muncă. timpul cu noi vă va permite să ia inițiativa și să ia șansele. Noi vedem succesul de zi cu zi, și să înțeleagă puterea sa de a motiva.

Pentru nostru Studenti internationali, Noi oferim Programul Tehnician Farmacie - Nivelul 5, care este calificarea aprobată NZQA necesară pentru a deveni Farmacie Dispensarul Tehnician. La finalizarea oricărui program de învățare, studenții Academiei vor fi atribuite standardele corespunzătoare unitare NZQA și a certificatelor naționale, oferind o certificare recunoscute la nivel național a aptitudinilor și a standardelor atinse.

Aici, la Academy Noua Zeelandă avem un accent unit în toate programele noastre; pentru a ajuta la toți studenții noștri câștig, calificări valoroase de calitate și abilități în industrii interesante și diverse. Valorile noastre sunt în centrul a tot ceea ce facem și aceste principii directoare ajuta la Academia Noua Zeelandă să fie prima alegere atunci când se studiază la subiecții noștri oferite.

"Academia Noua Zeelandă absolvent are cunoștințele, abilitățile lumea reală și calitățile profesionale și personale pentru a face o diferență" - Promisiunea noastră Absolvent

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificate

Academy New Zealand

Certificatul Noua Zeelanda in Farmacie (Tehnician Farmacie) - Nivelul 5 este calificarea aprobat NZQA necesare pentru a deveni un tehnician farmacie Dispensarul. Cursul n ... [+]

Cariera ta in industria de farmacie începe aici

Certificatul Noua Zeelanda in Farmacie (Tehnician Farmacie) - Nivelul 5 este calificarea aprobat NZQA necesare pentru a deveni un tehnician farmacie Dispensarul.

Cursul nostru vă învață toate abilitățile tehnice necesare și cunoștințele farmaceutice pentru a deveni un tehnician farmacie și Academia Noua Zeelandă este una dintre singurele școli din Noua Zeelandă care oferă această calificare în cerere.

Există o mulțime de locuri de muncă în Noua Zeelandă pentru tehnicieni Farmacie calificati si suntem mandri sa avem 93% dintre absolvenții noștri care lucrează în industrie.

Conținutul cursului Retetele de prelucrare - Calcule - Manipularea produselor farmaceutice - Legislație - Compounding - Consilierea clientilor - Medicamente - Studenții de Biologie Umane va efectua o experiență de lucru dispensar cu unele dintre farmaciile de conducere din Noua Zeelandă și ne angajăm să asistarea absolvenților în cariere farmacie. Oportunități de carieră Tehnician Farmacie - Farmacie Retail Asistent - Farmacie Retail Buyer - Reprezentant Farmaceutice - Producție Farmacie Tehnician Certificate NZ Certificat în Farmacie Tehnician Nivelul 5 - NZ Certificat Farmacie Tehnician Nivelul 4 - NZ Certificat în Farmacie (Introducere în Farmacie practici) Nivelul 3 Criterii de intrare ... [-]
Noua Zeelandă Auckland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
54 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză