University of Suffolk

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

University of Suffolk este o universitate transformatoare, absorbind cele mai bune traditii universitare din Marea Britanie si alinindu-le cu o audienta din secolul XXI si o lume moderna de angajare si antreprenoriat. Suntem o comunitate academică distinctivă, înfloritoare, care are un impact clar și imediat. Scopul nostru este să schimbăm viața - a indivizilor și a comunităților - spre bine.

Într-o lume în care nimic nu rămâne același, noi toți trebuie să ne schimbăm, să evoluăm, să reușim și să ne schimbăm din nou. Asta facem noi. Fiți îndrăzneți și faceți același lucru. Împreună vom obține mai mult.

Universitatea noastră

Suntem puternic încorporați în regiunea noastră locală, o universitate din și pentru popor. Impactul nostru național și internațional prin cercetare și inovare aduce recunoaștere și oportunități regiunii și sprijină creșterea și dezvoltarea regională.

Experiența studenților este în centrul a ceea ce facem; parteneriatul puternic dintre studenți și personalul de la universitate este esențial pentru ambițiile noastre. Studenții noștri au cea mai înaltă calitate în mediile de predare, învățare și sociale. Bursa și cercetarea cu impact ridicat sunt largi în cadrul instituției și oferim studenților noștri o experiență transformatoare, care le permite și pregătește pentru viitorul lor.

Istoria noastra

University of Suffolk fost inițial înființată ca Universitatea Campus Suffolk (UCS) în 2007, și a transformat furnizarea de învățământ superior în Suffolk și dincolo. Ulterior, la 1 august 2016, University of Suffolk fost lansată oficial prima University of Suffolk independentă University of Suffolk .

Povestea revine, de fapt, în epoca lui Tudor, când Cardinalul Wolsey a înființat Colegiul Cardinal (acum Colegiul Christ Church), pentru care a planificat o serie de colegii de catering; dintre care unul principal era să fie în Ipswich. După aproximativ 500 de ani, Suffolk are acum o universitate proprie, iar moștenirea Cardinalului Wolsey este înrădăcinată în istoria educației din Ipswich.

Recunoaștem rolul semnificativ pe care corpul elevului la jucat în această transformare și suntem siguri că studenții și absolvenții noștri au o mulțime de amintiri despre modul în care campusul nostru Ipswich și fiecare dintre colegiile noastre partenere s-au dezvoltat și s-au schimbat. Galeria de mai jos oferă un mic clip despre cât de mult sa schimbat campusul nostru din Ipswich.

Ne-ar plăcea să vă împărtășim amintirile și fotografiile clădirilor University of Suffolk , vechiul Colegiu Suffolk sau oricare dintre colegiile noastre partenere și să vedem cât de mult sa schimbat. Trimiteți prin e-mail toate fotografiile la adresa alumni@uos.ac.uk

Suntem dornici să construim o galerie de imagini, amintiri, documente, hărți sau orice alte elemente semnificative pentru a arăta cum sa dezvoltat educația superioară în Suffolk. Vă rugăm să contactați Biroul Alumni pentru a vă împărtăși amintirile la alumni@uos.ac.uk sau sunați la 01473 338000.

Viziunea noastra

University of Suffolk este o comunitate academică coerentă, autocritică și orientată spre elev. Viziunea noastră în următorii cinci ani este de a dezvolta o bază mai largă, de o înaltă calitate academică, cu o populație mai mare de studenți din regiune, la nivel național și internațional. Universitatea va fi susținută de o bază științifică încorporată, cu cercetări recunoscute la nivel național și internațional în domenii vizate. Rolul nostru ca universitate cu impact asupra comunității va avea un impact clar, măsurabil și pozitiv asupra vieții economice, culturale și educaționale a comunităților pe care le deservim.

Locații

Ipswich

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, Anglia, Regatul Unit