University of Dundee

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Dundee este una dintre cele mai mari 200 de universități din lume, potrivit Times University Higher Education World University Rankings 2018.

De asemenea, deținem un premiu de aur - cel mai înalt rating posibil - în Cadrul de Excelență în Predare 2017, care a fost introdus de Guvernul Regatului Unit pentru a recunoaște și recompensa învățarea și predarea excelente.

Campusul nostru compact din oraș are o locație ideală în inima orașului Dundee și, cu un cost redus de trai, peisaje frumoase și oportunități fantastice de bursă, este perfect pentru noua dvs. viață de student.

Aflați mai multe despre noi prin intermediul acestor pagini sau vizitați-ne să experimentați Dundee pentru dvs.

Fapte și cifre

  • Dundee a devenit o universitate independentă în 1967, după o relație de 70 de ani cu Universitatea St Andrews
  • Originile universității datează din 1881 când a fost înființată Colegiul Universitar din Dundee
  • Universitatea găzduiește peste 17.000 de studenți și peste 3000 de angajați, ajutând la transformarea orașului Dundee Scoția într-un oraș foarte prietenos
  • 25% dintre elevii cu care suntem angajați sunt din afara Regatului Unit
  • Dundee este una dintre cele mai înalte universități britanice din Barometrul Internațional al Studenților, măsura anuală a satisfacției elevilor
  • Universitatea a fost evaluată în mod constant cel mai bine în Scoția, în studiul Anual Times Student Survey
  • Universitatea este un partener fondator al V

O universitate de top 200 din lume

Suntem printre primele 200 de universități din lume (Times Higher Education 2018) și unul din doar 12 în Marea Britanie, de asemenea, deținut un premiu de aur în cadrul de excelență în materie de predare 2017.

Suntem unul dintre universitățile din Marea Britanie cu experiență în domeniul studenților și în ocuparea posturilor universitare, făcând din Dundee unul dintre cele mai bune locuri de studiu în Regatul Unit.

În tabelele principalelor liga din Marea Britanie am înregistrat o creștere medie de 20 de locuri în ultimii trei ani și suntem în topul 30 pentru fiecare dintre ele - Ghidul Universității Good Times, Ghidul Universității Guardian și Ghidul Universității complete.

De asemenea, suntem printre cele mai inovatoare universități din Europa, care apar în Marea Britanie în indexul de inovare a naturii 2017 și în primele cinci dintre cele mai "inovatoare universități" ale Reuters din spatele Cambridge, Imperial, Oxford și Manchester.

Viața studenților din Dundee

Campusul nostru compact din oraș are o locație ideală în inima orașului Dundee, la o plimbare de doar cinci minute de cele mai bune magazine, baruri, arte și locuri de agrement ale orașului, dar rămâne liniștită și relaxată și asigură toate aspectele vieții studențești.

Dundee este un oraș dinamic și multicultural, cu un adevărat buzz despre el. Recent, a fost descris ca fiind "cel mai tare oraș din Marea Britanie" ( GQ Magazine ) și suntem încântați de numeroasele schimbări și evoluții care au loc în prezent.

Dundee este al patrulea oraș ca mărime din Scoția și are o populație de aproximativ 150.000. Oamenii din Dundee sunt prietenos și deschis, iar dimensiunile relativ mici și comunitățile apropiate fac orașul atât de accesibil pentru a trăi și de a fi un loc sigur.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat » Vedea BSc-uri » Vedea Law LLB » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Nursing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Dundee

Creșteți-vă cunoștințele, abilitățile și expertiza, îmbunătățind practica clinică, permițându-vă să dezvoltați practica medicală și îngrijirea pacientului. [+]

Acest curs a fost conceput pentru asistenții medicali înregistrați din toate specialitățile.

Acesta vă va oferi un mediu de învățare internațional, în sprijinul căruia veți învăța alături de asistenți medicali în diferite stadii ale carierei. Acest curs vă va oferi o bază excelentă în cele patru piloni de practică din Marea Britanie: practica clinică, facilitarea învățării, conducerea și dovezile, cercetarea și dezvoltarea.

Acest curs cu normă întreagă, de 12 luni, se desfășoară la Școala de Nursing și Științe ale Sănătății din cadrul University of Dundee , care este o școală activă în domeniul cercetării. Nu numai personalul nostru utilizează cercetarea medicală contemporană, personalul nostru și studenții noștri generează rezultate de cercetare care modelează asistența medicală actuală și viitoare pentru indivizi, familii și comunități.... [-]


MSc în biologie orală

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Dundee

Acest curs postuniversitar de biologie orală este conceput special pentru persoanele care doresc să urmeze Pathways carieră în biologia orală academică. [+]

Acest curs oferă o vastă cunoaștere profundă a biologiei orale în sensul cel mai larg, incluzând microbiologia relevantă și procesele de boală. De asemenea, oferă un fundal educațional solid, astfel încât să puteți continua să conduceți programe de biologie orală academică în cadrul școlilor dentare.

Acest curs este conceput special pentru persoanele care doresc să urmeze Pathways carieră în biologie orală academică, cu accent, dar nu exclusiv, asupra dezvoltării indivizilor care pot livra și, mai important, pot conduce cursuri de biologie orală în cadrul școlilor dentare.

Biologie orală este o subiecte importante care sunt parte integrantă a pregătirii dentare universitare și postuniversitare la nivel mondial. Domeniul de aplicare a biologiei orale include o serie de științe fundamentale și aplicate care stau la baza practicării stomatologiei. Acești subiecți includ: anatomia orală și dentară; craniofaciale și dentare; fiziologie orală; neuroștiință orală; microbiologie orală. Acești subiecți vor fi integrați în procesele de boală relevante, de exemplu, anomalii craniofaciale, carii dentare și pierderea suprafeței dintelui.... [-]


Masterat

Maeștri în sănătatea publică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Dundee + 1 mai mult

Acest Master în Cursul de Sănătate Publică (MPH) pregătește profesioniștii din domeniul sănătății pentru conducere în roluri științifice, de cercetare și de management în sănătatea publică. [+]

Cursul nostru de masterat în domeniul sănătății publice (MPH) oferă cursuri de înaltă calitate în aplicarea tehnicilor epidemiologice, statistice și comportamentale utilizate în practica și cercetarea în domeniul sănătății publice. Avem studenți din discipline clinice și de sănătate din Marea Britanie și din întreaga lume.

Veți avea ocazia de a vă îmbunătăți competențele generice și transferabile și veți fi în mod ideal plasat pentru a vă desfășura o carieră în domeniul cercetării sau al practicii în domeniul sănătății publice. Cursul oferă, de asemenea, o rampă de lansare ideală pentru continuarea studiilor postuniversitare la nivel de doctorat.... [-]


Master în sănătate publică dentară (MDPH)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 60  September 2018 Regatul Unit Dundee + 1 mai mult

University of Dundee Masterat în sănătate publică dentară (MDPH) vă va pregăti pentru o carieră în promovarea și îmbunătățirea sănătății orale la nivel de populație. [+]

Cursul MDPH al lui Dundee poate duce la o carieră practică sau academică care să susțină dezvoltarea sănătății publice dentare și reducerea inegalității în sănătatea dentară.

Acest curs este unic pentru Scoția și este un joint-venture între renumitul Dental Health Services Research Unit (DHSRU), la Scoala de Stomatologie și la Școala de Medicină, University of Dundee .

Folosind programul "Să gândești la nivel local la nivel local" al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), cursul îți va oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a dezvolta o carieră în programele guvernamentale și naționale de sănătate publică.... [-]


MCh Orth în chirurgia ortopedică

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Regatul Unit Dundee

O diplomă clinică care acoperă chirurgia ortopedică din punct de vedere clinic și mecanic. Acreditat de Colegiul Regal de Chirurgi din Anglia. [+]

MCh Orth cuprinde elemente de predare, atașament clinic și de cercetare, care oferă chirurgilor ortopedici cunoștințe aprofundate cu privire la cele mai recente progrese în tehnicile chirurgicale și biomecanice.

Există mai multe motive-cheie pentru a aplica acest curs:

Curs acreditat de Royal College of Surgeons din AngliaMCh (Orth) Dundee este acordată de către Top Medical School din Scoția și printre Top 5 cele mai bune școli medicale din întreaga Regatul Unit; ceva ce nici un alt curs similar cu același titlu nu are privilegiulCea mai bună facultate de predare este trasă de la specialiști din întreaga Regatul UnitCea mai bună experiență de cercetare în domeniul clinic și biomecanicii, în asociere cu Institutul de Analiză și Cercetare a Mișcării, una dintre cele mai importante facilități de biomecanică și analiză a mișcărilor la nivel mondialAsocierea clinică asociată cu un chirurg ortoped consultant fără a fi necesară înregistrarea GMCFilozofia noastră MCh Orth este de a recruta chirurgi ortopedici ambițioși cu aspirații de carieră care să cuprindă leadership, excelență academică și cele mai înalte niveluri de calificare și expertizăAbsolvenții noștri de succes MCh Orth acordă valoare educației și recunosc nevoia de reflecție profesională și de învățare de-a lungul vieții pentru a-și aprofunda înțelegerea și pentru a-și îmbunătăți abilitățile și a dezvolta o judecată profesională solidă... [-]