University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Inginerie nostru este cel mai mare în Scoția. Suntem, de asemenea, una dintre cele mai mari, cele mai bune facultăți de inginerie dotate din Marea Britanie.

Suntem acasa, la peste 5.000 de elevi din 100 de țări. Puteți alege să studieze în oricare dintre noastre de opt departamente de renume mondial.

Gama noastra impresionanta de cursuri peste 40 universitare, postuniversitare și de dezvoltare profesională va oferi o educație de inginerie potrivit nevoilor dumneavoastra.

Personalul și studenții noștri desfășura activități de cercetare, care face un impact real, furnizarea de solutii la multe dintre provocările globale care se confruntă societatea de astăzi.

Daca esti serios despre o cariera in inginerie, Strathclyde este locul de a fi.

De ce să alegeți Strathclyde pentru inginerie

Puteți deveni un inginer Chartered

Toate programele noastre de inginerie de licență sunt pe deplin acreditat de către instituțiile de inginerie profesionale relevante. Acest lucru permite absolvenților noștri să devină eligibile pentru statutul de Chartered Engineer. Multe dintre grade noastre postuniversitare sunt, de asemenea, acreditate.

Avem o gamă largă de cursuri de inginerie

Oferim peste 40 de cursuri universitare, care acoperă o gamă largă de discipline. Portofoliul nostru curs postuniversitar de asemenea, are peste 40 de cursuri și este unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Puteți studia cursurile noastre predate într-una dintre cele opt departamente:

arhitectură Inginerie biomedicala Chemical & Engineering Process http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil și Ingineria Mediului si level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Proiectarea, fabricarea & Management Engineering Electronice și Inginerie Electrica Mecanica si Inginerie Aerospatiala http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval ocean arhitectură și inginerie marină și level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vă putem ajuta să vă atinge ambițiile dumneavoastră de muncă

Link-urile noastre industriale puternice asigură că aproape 90% din absolvenții noștri sunt în locuri de muncă cu normă întreagă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire.

Oferim o gama larga de burse

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de burse oferta de orice Facultatea de Inginerie din Marea Britanie.

Vei beneficia de excelență nostru de cercetare

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de cercetare din Marea Britanie, la 85 milioane de lire sterline - și în creștere.

Trei dintre departamentele noastre clasat pe primul loc in Scotia pe putere cercetare. Șapte din cele opt departamente rang în top 10 în Marea Britanie pe puterea de cercetare (REF 2014).

Aruncati o privire la cercetarea noastră.

Avem legaturi puternice cu industria

Studentii nostri sunt oferite de multe ori ocazia de a lucra cu privire la provocările industriei reale. Acestea iau forma de proiecte atribuite de către companii externe.

Studentii nostri de licență beneficiază de recrutare și de rețele cina noastră unică anual, "Gala". Aproape 50 de companii de recrutare absolvent participa la cina.

Suntem numărul unu universitatea scoțiană pentru performanțele noastre de parteneriat Transfer de cunoștințe. Suntem în top trei în Marea Britanie.

Strathclyde este a șaptea în liga a universităților antreprenoriale din Marea Britanie. Am generat mai mult de 40 de companii spin-out până în prezent. Avem, de asemenea, mai mult de 160 de brevete și acordurile de licență. Acestea au generat mai mult de € 56M venitului drepturi de autor.

Avem facilități de clasă mondială

Am finalizat recent un program de investitii de 40 de milioane de lire sterline în instalațiile de inginerie si a infrastructurii de sprijin. Ca un student va avea acces la state-of-the-art echipamente si lucru spații.

Aflați mai multe despre facilitățile noastre.

Locații

Glasgow

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Address
Engineering Faculty Office,
University of Strathclyde,
Room 5.25, Royal College Building,
204 George Street

G1 1XW Glasgow, Scoţia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0)141 548 2749

Aalborg

Address
Aalborg, Danemarca

Hamburg

Address
Hamburg, Hamburg, Germania