Read the Official Description

învățarea Stil de viață: flexibil, plăcut, la prețuri accesibile

de învățare la distanță și cursuri on-line de la unul dintre furnizorii de cea mai rapidă creștere de studiu acasă în Marea Britanie. Un portofoliu de cursuri acreditate online care conduc la calificări recunoscute QCF într-o varietate de subiecte sunt oferite studenților din întreaga lume. Oricare ar fi locația, studiul de origine nu are bariere.

Selectați un curs în unul dintre numeroasele sectoare oferite de colegiu și să vă înscrieți pe linia de 365 de zile pe an. Toate cursurile noastre de învățare acasă vin complet cu materiale și suport nelimitat cu condiția. In majoritatea cazurilor, nu există clase sau examene externe pentru a participa oferind studenților încredere deplină și controlul asupra ca și atunci când studiază. Este complet până la tine în cazul în care vei studia de la!

Oricare ar fi obiectivul dvs. și ambițiile personale Marea Britanie Open College sunt în măsură să ofere o metodă complet flexibilă de învățare a studenților la scară internațională. Prin completarea unui curs onliine posibilitatea de a avea o calificare recunoscută pe CV-ul într-o chestiune de luni devine realitate. Dă-ne un try ..... Veți fi încântați ați optat pentru Marea Britanie Open College.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

UK Open College

TQUK Nivelul 2 Cursul Diploma acoperă multe aspecte, inclusiv o largă apreciere a ceea ce să se aștepte în cadrul sectorului, precum și concentrându-se asupra unor domeni ... [+]

Acest lucru, calificare QCF enumerate recunoscut la nivel național este proiectat pentru a spori dezvoltarea profesională și încrederea persoanelor care sunt noi de a lucra într-un mediu de îngrijire sau sunt dornici să dobândească cunoștințele și înțelegerea necesare pentru a le ajuta să caute locuri de muncă în cadrul sectorului într-un rol monitorizat .

TQUK Nivelul 2 Cursul Diploma acoperă multe aspecte, inclusiv o largă apreciere a ceea ce să se aștepte în cadrul sectorului, precum și concentrându-se asupra unor domenii importante, cum ar fi centrată pe persoană de îngrijire, practici de lucru sigure, datoria de îngrijire și protejare.

Calificarea: Nivelul 2 Diplomă în Sănătate și Îngrijire Socială Acreditate: Da QCF Recunoscută: Da, la nivelul 2 Organism de atribuire: TQUK Data începerii: Oricând - Ne înscrie 365 de zile pe an Durata: Flexibil - aprox 360 ore - 12 luni Suport Max Valoarea creditului: 46 Perspectivele ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
360 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză
UK Open College

Acest lucru recunoscut la nivel național, Diploma de QCF enumerate în Sănătate și Îngrijire Socială curs de studiu la domiciliu este proiectat pentru a fi studiate în mod ... [+]

Acest lucru recunoscut la nivel național, Diploma de QCF enumerate în Sănătate și Îngrijire Socială curs de studiu la domiciliu este proiectat pentru a fi studiate în mod independent sau ca o urmeze pe la nivelul 2 și își propune să dezvolte cunoștințele și înțelegerea unei game de subiecte fundamentale pentru a lucra în sănătate și asistență socială.

Elevii se pot aștepta să afle mai multe despre rolul lucrătorului medical și de asistență socială, principiile cheie ale protejării și protejarea în sănătate și asistență socială, cauzele și răspândirea infecției, taxa de ingrijire in setarile de sanatate si asistenta sociala, si mult Mai Mult! ... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
447 ore
Online
Citiți mai multe în limba engleză