Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicină și Medicină Veterinară este alcătuit din două școli. Acestea sunt Școala Medicală din Edinburgh și Școala de Studii Veterinare Royal (Dick).

Împreună vom forma o grupare unică în Marea Britanie unde medicii veterinari, medicii și oamenii de știință biomedicale lucrează împreună și studiază cauzele comune ale bolilor care afectează populațiile noastre. Campusurile noastre, structura noastră și organizarea diplomelor noastre asigură faptul că avem oameni de la Royal (Dick), Școala de Studii Veterinare și Școala Medicală din Edinburgh, care respiră același aer, proiectează împreună proiecte și predă în specialitățile lor.

Veterinar

Royal (Dick) Școala de Studii Veterinare

Școala veterinară de cea mai înaltă clasă din Marea Britanie, în Cadrul excelenței în cercetare 2014, Școala de Studii Veterinare Royal (Dick) este lider mondial în domeniul educației, cercetării și practicilor veterinare. Oferim o educație veterinară remarcabilă folosind un curriculum premiat, metode de predare inovatoare și un mediu interdisciplinar. Am fost plasați pe primul loc printre șapte școli veterinare din Marea Britanie pentru calitatea cercetării în exercițiile de evaluare a cercetării din 2008, confirmând reputația internațională a școlii. Serviciile noastre clinice - Spitalul pentru animale mici și practica animală mare - sunt printre cele mai influente centre de îngrijire clinică din Marea Britanie.

Edinburgh Medical School

Școala medicală din Edinburgh găzduiește trei protopopiate. Acestea sunt Științe Biomedicale, Științe Clinice și Moleculare, Genetice și Științe ale Sănătății Populației.

Predarea pentru programul MBChB și alte programe biomedicale de licență și postuniversitare are loc în cele trei Protopopieri. Prin aducerea indivizilor potriviți, atât clinici, cât și non-clinici, catalizăm și creăm oportunitățile de a dezvolta o activitate interesantă, care face diferența în viața oamenilor. Școala de Medicină din Edinburgh oferă o educație de primă clasă în facilități de primă clasă de către oamenii entuziasmați care se află la vârf.

Oferim o experiență excelentă într-un mediu în care cercetarea este prețuită și urmărită. Cercetarea este o componentă importantă a vieții fiecărui elev, ca mijloc de înțelegere a unui mod de gândire care îi va dota pentru a aduce schimbări pozitive pentru omenire.

Școala medicală din Edinburgh: Științe biomedicale

Realizând cercetări de ultimă oră, Științele biomedicale găzduiesc Centrul pentru Sisteme Cognitive și Neuronale, Centrul pentru Fiziologia Integrativă, Centrul de Neuroregenerare și Divizia de Medicină de Infecție și Pathway.

De asemenea, contribuim la cercetarea interdisciplinară cu aceste centre afiliate: Boli Infecțioase din Edinburgh, Neuroscience din Edinburgh, Centrul de epilepsie Muir Maxwell, Centrul Patrick Wild și Farmacologie, Toxicologie și Therapeutics.

Temele de cercetare din Protopopiat includ:

  • Genele și dezvoltarea
  • Membrana biologică
  • Sisteme de control neuronale
  • Cogniție, învățare și plasticitate sinaptică
  • Neuropharmacology
  • Virologie de bază și clinică
  • Patogeneza bacteriană și chimioterapia

De asemenea, în cadrul protopopiat este Organizația de predare biomedicală (BMTO), care joacă un rol vital în administrarea, coordonarea și implementarea învățământului preuniversitar.

BMTO este responsabil pentru programul BSc Medical Sciences, împreună cu numeroase programe de onoare în științe biologice, științe medicale și științe veterinare, plus paisprezece cursuri de științe biomedicale pentru studenții.

Veterinar

Școala medicală din Edinburgh: Științe clinice

Cu un profil de cercetare internațional de lungă durată, Clinical Sciences găzduiește Centrul pentru Științe Cardiovasculare, Centrul de Științe Brainice Clinice, Centrul de Cercetare a Inflamației, Centrul pentru Medicină Regenerativă, Centrul pentru Sănătatea Reproducerii, Institutul de Stomatologie Postuniversitar din Edinburgh și Divizia de Științe ale Sănătății.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării din Regatul Unit, Medicina Clinică a fost evaluată în topul celor 28 de observații din întreaga Regatul Unit.

Protopopiatul se bazează în principal pe Little France.

La Little France, clădirea cancelarului, Institutul de cercetare medicală a Reginei și Centrul pentru Medicină Regenerativă au stadiul tehnicii de predare și cercetare adiacente Infirmeriei Regale din Edinburgh și parcului de cercetare biomedicală, Edinburgh BioQuarter.

Alte site-uri de protopopiere sunt Spitalul pentru copii bolnavi din Edinburgh, Spitalul general occidental, Spitalul Royal Edinburgh și Lauriston Place.

Școala medicală din Edinburgh: Științe ale sănătății moleculare, genetice și populației

Moleculara, Genetica si Stiinta Sanatatii Populatie cuprinde Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara, Institutul Usher de Sanatate Populatie Stiinte si Informatica, Edinburgh Unitatea de studii clinice si Divizia de patologie.

Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara cuprinde MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center si Centrul de Genomica si Medicina Experimentala.

Institutul Usher de Științe ale Sănătății Populației și Informatică cuprinde Centrul pentru științele sănătății populației, Centrul de Informatică Medicală și Centrul de Cercetare în domeniul Sănătății Globale.

Deanery gazduieste, de asemenea, Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), care a fost recent de inregistrare completa la UK Clinical Research Consortium si a fost acordat MRC studiile clinice clinice statutul de hub, si Divizia de patologie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program își propune să disemineze cunoștințele, abilitățile și înțelegerea în analiza imaginii medicale, permițând o analiză eficientă și eficientă a imaginii medic ... [+]

Descrierea programului

Acest program își propune să disemineze cunoștințele, abilitățile și înțelegerea în analiza imaginii medicale, permițând o analiză eficientă și eficientă a imaginii medicale, care poate fi utilizată atât clinic, cât și comercial.

Acoperind fizica imaginilor și tehnicile conexe, se concentrează și pe conținut specializat care acoperă procesarea și analiza imaginilor.

Elevii vor putea, de asemenea, să utilizeze mediul de calcul MATLAB și limbajul de programare.

Acest program valorifică experiența noastră în prelucrarea și analiza imaginilor, care va permite cursanților să se antreneze în acest domeniu printr-un mediu de învățare online.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Îmbunătățiți-vă expertiza imagistică și obțineți o calificare de masterat foarte apreciată prin intermediul învățării la distanță, în timp ce rămâneți la locul de muncă p ... [+]

Descrierea programului

Pentru a disemina cunoștințele imagistice, abilitățile

Obiectivele programelor flexibile, intermitente, cu frecvență redusă, de învățare online (OL):

pentru a oferi o înțelegere a teoriei imagistice, a tehnicilor, a analizeisă dezvolte planificarea cercetăriipentru a permite interpretareasă coreleze cercetarea imagistică cu aplicațiile cliniceÎnvățarea online

Accesați predarea de clasă mondială la Universitatea din Edinburgh, menținând în același timp profesioniștii locali

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Radiografia cu emisie de pozitroni (MR) și rezonanța magnetică combinată (MR) este o tehnologie de imagistică care permite colectarea informației privind funcția metaboli ... [+]

Descrierea programului

Radiografia cu emisie de pozitroni (MR) și rezonanța magnetică combinată (MR) este o tehnologie de imagistică care permite colectarea informației privind funcția metabolică, fiziologia și anatomia într-o singură sesiune de scanare pentru diagnosticare și cercetare (de exemplu investigarea demenței

Scanerele PET-MR se instalează din ce în ce mai mult în domeniul clinic și de cercetare, dar în prezent, formarea în ceea ce privește modul de rulare și utilizare optimă a acestor facilități este limitată, adesea necesitând perioade lungi de rezidență, departe de locul de muncă și angajamente personale la domiciliu.

Universitatea din Edinburgh este printre puținele centre britanice cu un scaner PET-MR și personal cu experiență în modul de rulare și utilizare a acestuia. Acest program valorifică experiența noastră în domeniul tehnologiei imagistice, care va permite cursanților să se antreneze în acest domeniu printr-un mediu de învățare online.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul diseminează cunoștințele imagistice, abilitățile și înțelegerea, pentru a permite utilizarea eficientă și eficientă a imaginilor, clinic, în cercetare și în ind ... [+]

Descrierea programului

Să disemineze cunoștințele, abilitățile și înțelegerea neuroimagistice, pentru a permite utilizarea eficientă și eficientă a imaginilor neuroimagistice în cercetare.

Obiectivele programelor flexibile, intermitente, cu frecvență redusă, de învățare online (OL):

pentru a oferi o înțelegere a cercetării, care utilizează tehnici de neuroimagizaresă dezvolte planificarea cercetăriipentru a permite interpretareapentru a raporta cercetarea neuroimagistice la aplicațiile cliniceÎnvățarea online

Accesați predarea de clasă mondială la Universitatea din Edinburgh, menținând în același timp profesioniștii locali

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul nostru are ca scop îmbunătățirea cunoștințelor teoretice și practice ale anatomiei umane printr-un curs intensiv de disecție pe campus, precum și dezvoltarea și ... [+]

Descrierea programului

În acest program:

Aflați anatomia prin disecțieObțineți cunoștințe și experiență în predarea anatomicăLuați module suplimentare privind neuroanatomia, embriologia, legea anatomiei și etica și imagistica medicală.Contribuiți la cercetările anatomice și / sau biomedicale de frunte la nivel mondial

Programul nostru are ca scop îmbunătățirea cunoștințelor teoretice și practice ale anatomiei umane printr-un curs intensiv de disecție pe campus, precum și dezvoltarea și învățarea aspectelor teoretice și practice ale predării anatomiei la nivel universitar și postuniversitar.

Acest program are două componente principale. Una este studiul aprofundat al anatomiei corpului uman. Cunoștințele anatomice vor fi învățate la un nivel pentru a preda elevii și profesiile de licență și postuniversitare aliate în medicină. Această componentă va implica disecția unui corp în grupuri de la trei la cinci studenți în două semestre. Această parte a cursului este în mare măsură auto-dirijată, cu "intervenții chirurgicale" regulate atunci când cadrele didactice sunt prezente să răspundă la întrebări și să-i ajute pe studenți în disecții.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

În administrarea veterinară a animalelor, anestezia (care face animalele inconștiente în procedurile de autorizare) și analgezia (reducerea durerii pe care o suferă un an ... [+]

Descrierea programului

În administrarea veterinară a animalelor, anestezia (care face animalele inconștiente în procedurile de autorizare) și analgezia (reducerea durerii pe care o suferă un animal) au o importanță vitală în îmbunătățirea bunăstării animalelor, precum și permițând evoluția continuă a progreselor medicale și chirurgicale.

Cunoștințele și avansurile în anestezie în ultimii 20 de ani au fost considerabile. Putem folosi tehnici pentru a bloca senzația la nivel local sau peste o regiune a corpului, nu doar o inconștiență totală. Avem o serie de medicamente și metode de administrare a drogurilor la dispoziția noastră în lupta noastră împotriva durerii. Anestezia a suferit întotdeauna riscuri și avem o disponibilitate crescândă de echipament de monitorizare care să ne ajute să monitorizăm funcția fiziologică a corpului în timpul anesteziei cu scopul de a reduce morbiditatea și mortalitatea animalelor noastre.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul nostru oferă absolvenților cunoștințe științifice și abilități practice pentru a efectua cercetări în domeniul emergentei științei animalelor și "One Health", o ... [+]

Descrierea programului

Programul nostru oferă absolvenților cunoștințe științifice și abilități practice pentru a efectua cercetări în domeniul emergentei științei animalelor și "One Health", oferind cunoștințe de bază despre funcționarea organismului animal. Explorăm aplicațiile științelor de bază ale animalelor în medicina veterinară și umană, în industria zootehnică și în securitatea alimentară.

Programul se desfășoară în faimosul Institut Roslin, care este găzduit într-o clădire de cercetare de ultimă oră din campusul Pastele Bush, adiacent Școlii de Studii Veterinare Royal (Dick). Ca membru al personalului Institutului, veți beneficia de reputația noastră de nivel mondial pentru cercetare într-o comunitate academică vibrantă și de succes.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de trei ani cu program part-time, predat în întregime online, este oferit în comun de către Universitatea din Edinburgh și Colegiul Regal de Chirurgi din Ed ... [+]

Descrierea programului

Acest nou program de trei ani part-time Masters predat în întregime on-line, este oferit în comun de către Universitatea din Edinburgh și Colegiul Regal de Chirurgii din Edinburgh și conduce la gradul de Master of Science (MSc). Acesta a fost dezvoltat în parteneriat cu NHS Education for Scotland (NES).

Destinat în primul rând optometristilor care caută formare postuniversitară formală în îngrijirea clinică bazată pe comunitate, acest program este, de asemenea, foarte relevant pentru stagiarii medicali și chirurgi care intră în formarea de specialitate în domeniul oftalmologiei.

Acest grad este aliniat la curricula atât a examenelor FRCSEd cât și a FRCOphth din Regatul Unit și Irlanda, făcând-o foarte atractivă pentru studenții interni și internaționali.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program oferă neurostiințe translaționale de ultimă generație axate pe celulele stem, bolile neurodegenerative, regenerarea și modelele (animale și celulare). În pl ... [+]

Descrierea programului

Demența (inclusiv o serie de boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer) a devenit recent cauza principală a decesului în Marea Britanie. Celulele stem sunt o ramură nouă și relativ tânără a cercetării științifice care dețin potențialul nu numai pentru terapii ci și pentru a putea modela cu precizie aceste boli distincte ale omului.

Acest program unic va oferi studenților perspectivele din lumea reală de la pacienți, îngrijitori, oameni de știință și o serie de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv experți din lumea întreagă cu privire la impactul bolilor neurologice.

Acest program oferă neurostiințe translaționale de ultimă generație axate pe celulele stem, bolile neurodegenerative, regenerarea și modelele (animale și celulare). În plus, incluziunea pacienților și a persoanelor care îi îngrijesc, precum și impactul vieții reale a acestor boli asupra indivizilor vor fi un fir comun care se desfășoară pe tot parcursul acestui program, făcându-l cu adevărat unic și excepțional de roman.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, este oferit în comun de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și este predat în între ... [+]

Descrierea programului

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, este oferit în comun de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și este predat în întregime online. Ambele instituții au combinat bine anterior pentru a oferi un program de masterat premiat pentru a sprijini formarea chirurgicală timpurie și continuă să servească drept un brand puternic în chirurgie.

Veți fi învățați de către tutori cu experiență - toți medicii de conducere din domeniul lor - și veți avea acces la resurse de învățare bine definite și gestionate și materiale educaționale, inclusiv o facilitate de bibliotecă online fără egal.

Cazurile ilustrative vor acoperi abilitățile și procedurile tehnice, precum și cunoștințele de bază și aptitudinile clinice.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program are o atracție populară la nivel internațional și este susținut de multe organizații internaționale pentru înțelegerea și aplicarea ulterioară a celor mai r ... [+]

Descrierea programului

Acest program are o atracție populară la nivel internațional și este susținut de multe organizații internaționale pentru înțelegerea și aplicarea ulterioară a celor mai recente metode și practici de bunăstare a animalelor.

Oferim studenților o înțelegere a bunăstării animalelor care poate fi aplicată în cercetarea, gestionarea, îngrijirea, producția, inspecția, evaluarea și pregătirea legislației în domeniul animalelor.

În plus față de echipa de predare de bază, avem mulți lectori de oaspeți care călătoresc în fiecare an la Edinburgh pentru a învăța despre program, permițându-vă să beneficiați de experiența și cunoștințele profesioniștilor care lucrează pe tot parcursul comportamentului și bunăstării animalelor.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Epidemiologia veterinară este o componentă cheie într-o serie de mari provocări globale legate de controlul bolilor, securitatea alimentară și schimbările climatice. În c ... [+]

Descrierea programului

Epidemiologia veterinară este o componentă cheie într-o serie de mari provocări globale legate de controlul bolilor, securitatea alimentară și schimbările climatice. În consecință, este nevoie să ne îmbunătățim abilitatea de a înțelege, de a anticipa și de a răspunde tiparelor și dinamicii bolilor și de a controla focarele.

Parteneriatele R (D) SVS și SRUC creează cea mai mare concentrație de putere de cercetare în științele veterinare și agricole din Marea Britanie. Masteratul se bazează pe această bogăție de experiență și activitate de cercetare pentru a furniza cunoștințe științifice despre procesele biologice fundamentale (de exemplu comportamentul, fiziologia, imunologia, ecologia) și practicile de management al mediului și agriculturii (de exemplu, zootehnie, nutriție, comerț cu animale) , prevalența și răspândirea în sistemele de producție animalieră. Acest lucru permite o înțelegere aprofundată a modelelor complexe de mediu ale bolii, care facilitează predicția riscului de boală și a controlului. Această abordare a sistemelor multidisciplinare vă va oferi abilitățile de a contribui semnificativ la abordarea securității alimentare, a schimbărilor climatice și a controlului bolilor în rolul dvs. de profesionist în domeniul sănătății animale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul MSC Critical Care este destinat profesioniștilor din domeniul sănătății, care întâlnesc adulții critici în practica lor zilnică (asistenți medicali, medici în f ... [+]

Universitatea din Edinburgh este recunoscută la nivel global pentru cercetarea, dezvoltarea și inovația sa și le oferă studenților o educație de nivel mondial de peste 425 de ani.

Bazandu-se pe aceasta traditie, Master in Critical Care a fost dezvoltat in colaborare cu Colegiul Regal de Medici din Edinburgh si se bazeaza in cadrul Universitatii Deanery de Stiinte Clinice si Colegiul de Medicina si Medicina Veterinara. MSc este un nou program on-line interesant, care combină o explorare bazată pe dovezi a Specialității clinice de îngrijire critică cu cercetarea clinică și practica academică.

Indiferent de mediul dvs. clinic, veți învăța direct de la o facultate de predare cu entuziasm și experiență aleasă pentru experiența lor în domeniul clinic sau academic care va fi predat.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul se bazează pe paralelele existente între aceste boli, învățând de la provocările care există și având ca scop conectarea indivizilor pentru a pune bazele unei c ... [+]

Descrierea programului

În ultimele decenii, a apărut aproape o nouă boală în fiecare an și mai mult de 75% din aceste boli derivă din originea zoonotică. Acum există o cerere mai mare de investiții și de cercetare care să ne ajute să gestionăm mai bine aceste boli.

Acest program vizează să răspundă provocărilor cauzate de bolile infecțioase în secolul XXI oferindu-vă cursuri de supraveghere, prevenire și control al bolilor infecțioase, precum și evaluarea modului în care acestea afectează sănătatea publică.

Aceasta este o calificare postuniversitară profesională pentru personalul biomedical, medical, de sănătate publică și veterinar cu interes în domeniul sănătății globale și a bolilor infecțioase.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program part-time, complet on-line atrage o cohorta internationala si multi-profesionala de studenti si ofera o oportunitate unica de a avea contact direct cu altii ... [+]

Descrierea programului

Universitatea din Edinburgh este recunoscută la nivel global pentru cercetarea, dezvoltarea și inovația sa și le oferă studenților o educație de nivel mondial de peste 425 de ani. Suita de programe de gestionare a durerii oferită de Departamentul de Anestezie, Grijă Critică și Medicină Durere continuă această tradiție prin integrarea cercetărilor clinice actuale cu contribuții academice și profesionale de nivel înalt.

Ca fenomen multidimensional, este esențial ca durerea să fie gestionată prin inițiative multidisciplinare planificate și contribuții care urmăresc să ușureze suferința pacientului și să îmbunătățească calitatea vieții. Printr-o înțelegere solidă, teoretică a conceptelor biologice, psihologice și sociale care conduc, dezvoltă și menține durerea, elevii vor explora natura multiplă a durerii și a efectelor acesteia. Elevii vor dobândi o înțelegere avansată a domeniului specializat în managementul durerii și vor dezvolta abilitățile și cunoștințele de bază necesare unui practician de durere avansată.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul are scopul de a vă extinde cunoștințele despre celulele stem, medicina regenerativă și conceptele de reparație a țesuturilor, cu un accent puternic pe cercetare ... [+]

Descrierea programului

Ce veți obține de la MSc prin Cercetare în medicina regenerativă și program de reparații tisulare

Programul nostru este un an, cu normă întreagă, pe-campus MSc prin programul de cercetare (180 credite), structurate în jurul a două proiecte de cercetare pe bază de laborator. Programul este conceput pentru studenții care urmează finalizarea unei diplome de licență și / sau profesioniști care doresc să urmeze o carieră în cercetare, fie în mediul academic sau într-un rol profesional în industria biotehnologiei. Programul are scopul de a vă extinde cunoștințele despre celulele stem, medicina regenerativă și conceptele de reparație a țesuturilor, cu un accent puternic pe cercetarea interdisciplinară și translațională care stă la baza acestui domeniu al biomedicínei.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Medicina de Conservare este o disciplină emergentă care studiază relațiile complexe și interacțiunile dintre sănătatea animală, sănătatea umană și sănătatea ecosistemului ... [+]

Descrierea programului

Medicina conservării este un domeniu stabilit care continuă să evolueze pe măsură ce dezvoltăm capacitatea noastră de a studia relațiile complexe și interacțiunile dintre sănătatea animală, sănătatea umană și sănătatea ecosistemului. A apărut în anii 1990 ca răspuns la necesitatea unei abordări mai holistice și mai interdisciplinare a conservării biodiversității. În special, importanța sănătății în multe probleme de conservare a fost larg recunoscută. Bazându-se pe principiile biologiei conservării, Medicina de Conservare include contribuții din domeniul științelor sănătății, ecologiei și științelor sociale. Poate fi considerată ca aplicarea unei singure sancțiuni pentru conservarea biodiversității.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Universitatea din Edinburgh oferă educație medicală postuniversitară de înaltă calitate prin intermediul unui format on-line de învățare la distanță. Elevii sunt dintr-o ... [+]

Descrierea programului

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) numește medici de familie "stelele noastre în creștere ale viitorului". Aceasta reflectă angajamentul reînnoit al OMS de a construi medicina de familie ca o specialitate în toate regiunile. Consolidarea medicinii de familie a fost recunoscută ca o componentă cheie a realizării Acoperirii universale a sănătății, ca parte a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă la care fiecare țară sa angajat la ultima Adunare Generală a Națiunilor Unite. Acest grad își propune să se bazeze pe acest impuls pentru consolidarea asistenței medicale primare prin dezvoltarea unor medici de familie competenți care sunt împuterniciți să devină lideri și susținători ai viitorului profesiei.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program vizează absolvenții de înaltă calificare în medicină implicați în gestionarea urgențelor clinice la copii. Este ideal pentru stagiari în pediatrie și medici ... [+]

Descrierea programului

Acest program vizează absolvenții de înaltă calificare în medicină implicați în gestionarea urgențelor clinice la copii.

Este ideal pentru stagiari în pediatrie și medicină de urgență și, de asemenea, foarte relevant pentru anestezistii care doresc să-și dezvolte abilitățile în anestezia pediatrică sau în terapia intensivă pediatrică.

De asemenea, va ajuta practicienii din domeniul asistenței medicale primare care lucrează în zone îndepărtate și rurale, fără sprijin pediatric.

În Anul de Diplomă, studenții au, de asemenea, posibilitatea de a alege cursuri în Pediatric Critical Care Medicine, concepute pentru a reduce decalajul dintre resuscitarea în Departamentul de Urgență și admiterea la unitatea pediatrică de îngrijire critică (inclusiv dependență ridicată și terapie intensivă).... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program on-line vă va oferi o înțelegere globală a proceselor, a procedurilor de investigare și a opțiunilor de tratament pentru bolile obișnuite întâlnite în pract ... [+]

Descrierea programului

Acest program on-line vă va oferi o înțelegere globală a proceselor, a procedurilor de investigare și a opțiunilor de tratament pentru bolile obișnuite întâlnite în practica medicală generală.

Programul este în mare parte pentru medici timpurii postuniversitare. Acesta completează învățarea de care aveți nevoie pentru a obține calitatea de membru al Colegiului Regal de Medicină și poate fi, de asemenea, potrivită pentru medici în alte specialități sau consultanți asistenți medicali și alți specialiști în domeniul paramedical cu o vastă experiență clinică.

Acoperim fiziologia de bază, patofiziologia, terapia și managementul clinic, precum și abilitățile clinice, abilitățile generice (inclusiv metodele de scriere și cercetare), legea, etica și abilitatea de prescriere.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc de cercetare în Neuroscience Integrative este un program de un an, cu normă întreagă de cercetare care acoperă toate nivelurile de neuroscience moderne, ceea ce face ... [+]

Profilul cercetării

MSc de cercetare în Neuroscience Integrative este un program de un an, cu normă întreagă de cercetare care acoperă toate nivelurile de neuroscience moderne, ceea ce face un program ideal pentru a vă pregăti pentru un doctorat.

Printre acestea se numără neurologia moleculară, celulară, regenerativă, cognitivă, clinică și computațională. De asemenea, vă permitem să vă alegeți specialitatea de la început, permițându-vă să vă formați învățarea în jurul intereselor și obiectivelor carierei.

Structura programului

Începi cu o componentă predată în primele 12 săptămâni și participați la "săptămâni tematice" care se desfășoară în paralel cu electivă din care vă alegeți cursurile opționale. Cursurile opționale opționale includ:... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ChM este conceput pentru a sprijini stagiarii oftalmologi avansați în Marea Britanie și la nivel internațional printr-un curriculum care recunoaște interesele lor oftalmi ... [+]

Descrierea programului

Acest nou program de doi ani, cu frecvență redusă, predat în întregime online, este oferit în comun de Universitatea din Edinburgh și de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh, și conduce la gradul de Master of Chirurgie (ChM). Acesta a fost dezvoltat cu sprijinul NHS Education for Scotland (SES).

ChM este conceput pentru a sprijini stagiarii oftalmologi avansați în Marea Britanie și la nivel internațional printr-un curriculum care recunoaște interesele lor oftalmice subspecialiste în pregătirea pentru examenul de ieșire și practica bazată pe spitale.

Programele noastre sunt aliniate curriculei atât a examenelor FRCSEd cât și a FRCOphth din Regatul Unit și Irlanda, făcând aceste grade foarte atractive pentru studenții interni și internaționali.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest Master este conceput pentru a oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a fi practicieni extrem de eficienți și pentru a le permite să acționeze ... [+]

Descrierea programului

Medicina veterinară este o disciplină care evoluează rapid, cuprinzând o gamă largă de domenii de specialitate. Cercetarea în medicina veterinară este direct relevantă pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării speciilor de animale domestice și pentru protecția sănătății publice.

R (D) SVS are o reputație internațională, iar serviciile sale clinice - Spitalul pentru animale mici (câini și pisici și exotici, grădini zoologice și animale sălbatice) și Spitalul de animale mari (ecvidee și animale) - sunt printre cele mai influente centre de îngrijire clinică în Marea Britanie și Europa. Este cel mai bine plasat pentru a avansa abilitățile sectorului datorită competențelor în medicina primară, secundară și terțiară de medicină și chirurgie, precum și activitățile sale extensive de cercetare în toate aspectele medicinei veterinare.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Un maestru conceput pentru a forma liderii dezvoltării durabile ale viitorului. Abordarea dezvoltării globale, a mediului ... [+]

Descrierea programului

Provocarea modului în care șapte miliarde poate trăi bine pe o singură planetă poate fi înțeleasă și abordată în mod eficient numai prin luarea unor perspective multiple și prin utilizarea unei game variate de discipline.

MSc Global Challenges este un program online multi-nivel care oferă calificări distincte după finalizarea cu succes a fiecăreia dintre cele trei etape.

Fiecare etapă, un certificat postuniversitar de sine stătător, ia o abordare multidisciplinară a provocărilor globale din propria perspectivă distinctă.

Studierea tuturor celor trei etape vă oferă o perspectivă globală asupra provocărilor globale și vă dezvoltă și vă lărgește abilitățile și cunoștințele pentru a le aborda în mod eficient. Pe măsură ce progresați prin program, veți integra învățarea dvs. din fiecare certificat pe care îl studiați, adăugând profunzime și bogăție experienței dvs.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Certificatul de studii postuniversitare în problemele globale în domeniul sănătății este un program part-time, care face o abordare multidisciplinară pentru a înțelege ac ... [+]

Descrierea programului

Programul este conceput pentru a echipa cei care lucrează deja în domeniul sănătății și dezvoltării la nivel mondial sau cei care intenționează să colaboreze cu agențiile internaționale și naționale de sănătate, cu instrumentele, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se angaja în probleme complexe legate de sănătatea și bunăstarea echitabilă și corectă.

De asemenea, va avea o valoare imensă pentru cei interesați de dezvoltarea și ajutorul global, precum și pentru cei interesați în carieră în jurnalismul în domeniul sănătății sau în domeniul afacerilor internaționale în domeniul sănătății și al asistenței sociale, precum și în responsabilitatea socială corporativă și sustenabilitate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program on-line modular, cu jumătate de normă, oferă învățământ la nivel de masterat pentru medicii stomatologi generali, cu un accent deosebit pe stomatologia rest ... [+]

Descrierea programului

Rețineți că acest program a fost anunțat anterior ca Îngrijire dentară primară

Acest program on-line modular, cu jumătate de normă, oferă învățământ la nivel de masterat pentru medicii stomatologi generali, cu un accent deosebit pe stomatologia restaurativă.

Structura gradului este concepută pentru a răspunde nevoilor medicilor dentiști din întreaga lume.

Programul vă dezvoltă abilitatea de a lua o abordare bazată pe dovezi privind practica clinică și de a evalua și de a asigura asistență dentară de calitate primară.

* (Revizuit 20 februarie pentru a reflecta schimbarea numelui programului)

Învățarea online

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program online va oferi o cunoaștere și înțelegere a elementelor-cheie și a principiilor de proiectare, livrare și analiză a studiilor clinice. Pe lângă cunoașterea ... [+]

Descrierea programului

Programul online va oferi o cunoaștere și o înțelegere a elementelor-cheie și a principiilor de proiectare, livrare și analiză a studiilor clinice. Pe lângă cunoașterea și înțelegerea principiilor GCP și punerea lor în practică în studiile clinice.

Acest program este potrivit pentru absolvenți în medicină, asistență medicală, farmacie, științe ale vieții și alte discipline aliate implicate în studiile clinice.

Acest program va sprijini cererea de anchetatori calificați corespunzător pentru a conduce studiile clinice ale tuturor fazelor. Fiecare curs este împărțit într-un set de secțiuni tematice în care materialul este prezentat într-o combinație de cursuri on-line scurte, studii de caz practice, lecturi direcționate, podcasturi și webinarii arhivate. Sarcinile comitetului de discuții și lecțiile de experți live oferă o oportunitate pentru discursul critic colaborativ și dezbaterea problemelor actuale sub îndrumarea cadrelor didactice de specialitate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bazându-se pe o bază solidă de principii biologice, imunologice, patologice și epidemiologice, acest Master Online vă va dota cu abilitățile necesare pentru a identifica, ... [+]

Descrierea programului

Șeptelul este vital pentru viața a milioane de oameni, dar bolile endemice și epidemice care afectează productivitatea limită a animalelor și exacerbează sărăcia.

Bolile care pot fi transmise între animale și oameni, de asemenea, amenință sănătatea crescătorilor de animale, a familiilor lor și a comunităților lor. În multe regiuni în curs de dezvoltare, fermierii și lucrătorii din domeniul sănătății animalelor sunt adesea prost echipați pentru a face față acestui risc.

Acest program reunește expertiza din întreaga universitate pentru a oferi predare și cercetare de primă clasă pentru a aborda aceste probleme.

Bazându-se pe o bază solidă de principii biologice, imunologice, patologice și epidemiologice, acest Master Online vă va dota cu abilitățile necesare pentru a identifica, controla și gestiona bolile animalelor și expertiza pentru a face față provocărilor internaționale de sănătate animală ale secolului XXI.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acesta este programul ideal dacă sunteți un profesionist sau nou la subiect și doriți să abordați problemele actuale din domeniul sănătății publice. ... [+]

Descrierea programului

Sănătatea publică vizează prevenirea bolilor, prelungirea vieții și promovarea sănătății prin eforturile societății.

Acesta este programul ideal dacă sunteți un profesionist sau nou la subiect și doriți să abordați problemele actuale din domeniul sănătății publice.

Acest program este predat la campus, dar oferim de asemenea un MPH cu frecvență redusă prin învățarea la distanță online, care se potrivește celor care doresc să continue să lucreze în timpul studiilor sau care nu pot veni la Edinburgh.

Veți obține o înțelegere a modului în care pot fi folosite diferite discipline științifice pentru a investiga și apoi dezvolta cele mai bune practici profesionale în epidemiologie, sănătate publică și științe sociale, etică și sănătate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programul nostru de MPH oferă studenților o înțelegere a modului în care diferite discipline științifice pot fi folosite pentru a investiga și apoi dezvolta cele mai bune ... [+]

Descrierea programului

Programul on-line al Maestrului de Sănătate Publică (MPH) se bazează pe o tradiție de lungă durată a predării și cercetării academice în domeniul sănătății publice de la Universitatea din Edinburgh.

Sănătatea publică se referă la prevenirea bolilor, prelungirea vieții și promovarea sănătății prin eforturile societății. Indiferent dacă sunteți deja un profesionist de lucru în acest domeniu, sau noi de subiect, acest Master of Health (MPH) este programul ideal pentru cei care doresc să abordeze problemele de astăzi în domeniul sănătății publice.

Programul nostru de MPH oferă studenților o înțelegere a modului în care diferite discipline științifice pot fi folosite pentru a investiga și apoi dezvolta cele mai bune practici profesionale în epidemiologie, sănătate publică și știința socială a sănătății.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, predat în întregime online, este oferit de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și c ... [+]

Descrierea programului

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, predat în întregime online, este oferit de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și conduce la gradul de Master of Chirurgie (ChM).

Bazându-se pe Curriculum-ul Intercollegiat de Chirurgie din Regatul Unit, ChM în Traumă și Ortopedie oferă șansa cursanților să selecteze acele module avansate relevante pentru specialitatea lor declarată și sprijină învățarea pentru examenele Fellowship of the College of Surgeons (FRCS).

Programul este conceput pentru a funcționa alături de formarea clinică și completează evaluarea la locul de muncă.

Învățarea online... [-]
Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de doi ani de masterat cu frecvență parțială, predat în întregime online, este oferit de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din ... [+]

Descrierea programului

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta se desfășoară alături de instruirea clinică și completează formarea la locul de muncă.

Bazat pe curriculum-ul internațional de chirurgie din Marea Britanie, oferă cursanților în chirurgia vasculară și endovasculară posibilitatea de a studia subiecte relevante pentru specialitate și susține pregătirea pentru examenele de ieșire profesionale finale, cum ar fi FRCS și FEBU. Studiul dvs. vă va permite să îmbunătățiți cunoștințele bazate pe dovezi și să vă îmbunătățiți practica clinică.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta ... [+]

Descrierea programului

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta se desfășoară alături de instruirea clinică și completează formarea la locul de muncă.

Bazat pe curriculum-ul internațional de chirurgie din Marea Britanie, oferă cursanților în chirurgia vasculară și endovasculară posibilitatea de a studia subiecte relevante pentru specialitate și susține pregătirea pentru examenele de ieșire profesionale finale, cum ar fi FRCS și FEBVS. Studiul dvs. vă va permite să îmbunătățiți cunoștințele bazate pe dovezi și să vă îmbunătățiți practica clinică.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest certificat și diplomă postuniversitară reprezintă o oportunitate unică pentru studenții care doresc să exploreze aspecte ale anatomiei umane prin flexibilitatea unu ... [+]

Descrierea programului

Acest certificat și diplomă postuniversitară reprezintă o oportunitate unică pentru studenții care doresc să exploreze aspecte ale anatomiei umane prin flexibilitatea unui program de învățământ la distanță online.

Toate cursurile care alcătuiesc programul utilizează metode de predare inovatoare pentru a oferi studenților competențe transferabile cheie, pe lângă o bază solidă de cunoștințe anatomice.

Programul nostru în științele anatomice este livrat în întregime online și, prin urmare, se bazează pe utilizarea tehnologiei informației, de exemplu prin utilizarea de e-mail, materiale audiovizuale, forumuri de discuții și diverse alte resurse interactive.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
12 - 48 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program de un an, full-time oferă o bază excelentă pentru doctorat sau alte studii academice în științele biomedicale. Veți învăța abilități de cercetare valoroase, ... [+]

Profilul cercetării

Acest program de un an, full-time oferă o bază excelentă pentru doctorat sau alte studii academice în științele biomedicale. Veți învăța abilități de cercetare valoroase, tehnici de laborator biomedicale și o gamă largă de alte abilități transferabile care vă vor oferi un avantaj pentru restul carierei. De asemenea, puteți alege două teme care se potrivesc cel mai bine intereselor și obiectivelor carierei.

Programul include seminarii, module didactice și două proiecte de cercetare în laboratoarele noastre de cercetare recunoscute la nivel mondial. Vom aborda, de asemenea, o serie de aptitudini transferabile valoroase, inclusiv analiza critică a documentelor de cercetare, învățarea cum să scrieți o cerere de finanțare a proiectelor și o revizuire a literaturii, precum și prezentarea datelor și analiza statistică.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Acest program online este oferit în comun de către Universitatea din Edinburgh și Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh. Acesta se referă la Curriculumul Intercollegia ... [+]

Descrierea programului

Acest program online este oferit în comun de către Universitatea din Edinburgh și Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh . Acesta se referă la Curriculumul Intercollegiat de Chirurgie din Marea Britanie.

Acest program vă oferă pregătire de primă clasă pentru obținerea calității de membru al examenului Colegiului Regal de Chirurgi (MRCS), cu un accent deosebit pe cunoștințele dobândite și pe aplicarea acestora.

Proiectul de cercetare MSC de anul trei servește și ca o oportunitate de a dezvolta o carieră academică în chirurgie.

Învățarea online

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Scotland, EH3 9HA GB
Social Media