The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicină și Medicină Veterinară este alcătuit din două școli. Acestea sunt Școala Medicală din Edinburgh și Școala de Studii Veterinare Royal (Dick).

Împreună vom forma o grupare unică în Marea Britanie unde medicii veterinari, medicii și oamenii de știință biomedicale lucrează împreună și studiază cauzele comune ale bolilor care afectează populațiile noastre. Campusurile noastre, structura noastră și organizarea diplomelor noastre asigură faptul că avem oameni de la Royal (Dick), Școala de Studii Veterinare și Școala Medicală din Edinburgh, care respiră același aer, proiectează împreună proiecte și predă în specialitățile lor.

Veterinar

Royal (Dick) Școala de Studii Veterinare

Școala veterinară de cea mai înaltă clasă din Marea Britanie, în Cadrul excelenței în cercetare 2014, Școala de Studii Veterinare Royal (Dick) este lider mondial în domeniul educației, cercetării și practicilor veterinare. Oferim o educație veterinară remarcabilă folosind un curriculum premiat, metode de predare inovatoare și un mediu interdisciplinar. Am fost plasați pe primul loc printre șapte școli veterinare din Marea Britanie pentru calitatea cercetării în exercițiile de evaluare a cercetării din 2008, confirmând reputația internațională a școlii. Serviciile noastre clinice - Spitalul pentru animale mici și practica animală mare - sunt printre cele mai influente centre de îngrijire clinică din Marea Britanie.

Edinburgh Medical School

Școala medicală din Edinburgh găzduiește trei protopopiate. Acestea sunt Științe Biomedicale, Științe Clinice și Moleculare, Genetice și Științe ale Sănătății Populației.

Predarea pentru programul MBChB și alte programe biomedicale de licență și postuniversitare are loc în cele trei Protopopieri. Prin aducerea indivizilor potriviți, atât clinici, cât și non-clinici, catalizăm și creăm oportunitățile de a dezvolta o activitate interesantă, care face diferența în viața oamenilor. Școala de Medicină din Edinburgh oferă o educație de primă clasă în facilități de primă clasă de către oamenii entuziasmați care se află la vârf.

Oferim o experiență excelentă într-un mediu în care cercetarea este prețuită și urmărită. Cercetarea este o componentă importantă a vieții fiecărui elev, ca mijloc de înțelegere a unui mod de gândire care îi va dota pentru a aduce schimbări pozitive pentru omenire.

Școala medicală din Edinburgh: Științe biomedicale

Realizând cercetări de ultimă oră, Științele biomedicale găzduiesc Centrul pentru Sisteme Cognitive și Neuronale, Centrul pentru Fiziologia Integrativă, Centrul de Neuroregenerare și Divizia de Medicină de Infecție și Pathway.

De asemenea, contribuim la cercetarea interdisciplinară cu aceste centre afiliate: Boli Infecțioase din Edinburgh, Neuroscience din Edinburgh, Centrul de epilepsie Muir Maxwell, Centrul Patrick Wild și Farmacologie, Toxicologie și Therapeutics.

Temele de cercetare din Protopopiat includ:

  • Genele și dezvoltarea
  • Membrana biologică
  • Sisteme de control neuronale
  • Cogniție, învățare și plasticitate sinaptică
  • Neuropharmacology
  • Virologie de bază și clinică
  • Patogeneza bacteriană și chimioterapia

De asemenea, în cadrul protopopiat este Organizația de predare biomedicală (BMTO), care joacă un rol vital în administrarea, coordonarea și implementarea învățământului preuniversitar.

BMTO este responsabil pentru programul BSc Medical Sciences, împreună cu numeroase programe de onoare în științe biologice, științe medicale și științe veterinare, plus paisprezece cursuri de științe biomedicale pentru studenții.

Veterinar

Școala medicală din Edinburgh: Științe clinice

Cu un profil de cercetare internațional de lungă durată, Clinical Sciences găzduiește Centrul pentru Științe Cardiovasculare, Centrul de Științe Brainice Clinice, Centrul de Cercetare a Inflamației, Centrul pentru Medicină Regenerativă, Centrul pentru Sănătatea Reproducerii, Institutul de Stomatologie Postuniversitar din Edinburgh și Divizia de Științe ale Sănătății.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării din Regatul Unit, Medicina Clinică a fost evaluată în topul celor 28 de observații din întreaga Regatul Unit.

Protopopiatul se bazează în principal pe Little France.

La Little France, clădirea cancelarului, Institutul de cercetare medicală a Reginei și Centrul pentru Medicină Regenerativă au stadiul tehnicii de predare și cercetare adiacente Infirmeriei Regale din Edinburgh și parcului de cercetare biomedicală, Edinburgh BioQuarter.

Alte site-uri de protopopiere sunt Spitalul pentru copii bolnavi din Edinburgh, Spitalul general occidental, Spitalul Royal Edinburgh și Lauriston Place.

Școala medicală din Edinburgh: Științe ale sănătății moleculare, genetice și populației

Moleculara, Genetica si Stiinta Sanatatii Populatie cuprinde Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara, Institutul Usher de Sanatate Populatie Stiinte si Informatica, Edinburgh Unitatea de studii clinice si Divizia de patologie.

Institutul MRC de Genetica si Medicina Moleculara cuprinde MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center si Centrul de Genomica si Medicina Experimentala.

Institutul Usher de Științe ale Sănătății Populației și Informatică cuprinde Centrul pentru științele sănătății populației, Centrul de Informatică Medicală și Centrul de Cercetare în domeniul Sănătății Globale.

Deanery gazduieste, de asemenea, Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), care a fost recent de inregistrare completa la UK Clinical Research Consortium si a fost acordat MRC studiile clinice clinice statutul de hub, si Divizia de patologie.

Locații

Edinburgh

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit

Programe