School of Dentistry - University of Dundee

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala dentară este situată în inima Campusului Universitar Principal și, prin urmare, studenții postuniversitari dentari se află în imediata apropiere a cercetătorilor și oportunităților de cercetare din alte părți ale Universității, precum și la bibliotecă, facilități de agrement, culinare și sportive.

Studenții postuniversitari dentari din Dundee beneficiază de expunerea la cercetări de ultimă oră într-un mediu de cercetare bine stabilit pe parcursul întregii perioade de studiu. Există, de asemenea, facilități excelente clinice pentru acei studenți care desfășoară programe de predare clinică. Studenții postuniversitari din mai multe părți ale lumii lucrează într-un mediu integrat apropiat, în cadrul școlii, cu o cultură activă de cercetare

Pe lângă studenții noștri din diferite părți din Scoția și Marea Britanie, în prezent există studenți postuniversitari din Arabia Saudită, Egipt, Siria, Iordania, Irak, Bahrain, Nigeria, Singapore și Noua Zeelandă, iar acești studenți lucrează împreună cu colegii din în întreaga lume, pe cursurile populare de predare la masterat în protetică (MDSc) și cercetare în domeniul cancerului (MSc).


Școala dentară din Dundee oferă șase programe de studii postuniversitare pentru a vă alătura. Acestea includ MDSc în Prosthodontics, MRes în Cancerul Oral, MFOdont în Odontologică Legală, MSc în Ortodonție, MSc în Biologie Orală și MDPH în Sanatate Publică Dentară. MRes MFOdont, MDPH și sunt livrate împreună cu colegii din întreaga Școală. Avem o comunitate vibrantă de studenți postuniversitari în Școala Stomatologică, atât în ​​programele de învățământ cât și în programele de cercetare, precum și de cercetătorii și clinicienii recunoscuți pe plan internațional implicați în programele de studiu.

Universitatea de Studii Postuniversitare

DDDDS este o societate postuniversitară studențească, care are ca scop furnizarea de studii postuniversitare studenților din domeniul stomatologiei, cu oportunități academice și sociale extrașcolare.

Membrii DDPSS sunt toți studenții postuniversitari din cadrul școlii stomatologice de la Universitatea din Dundee, full-time și part-time. Ca grup, ne propunem:

  • sprijină studenții post-grad asociate cu școala dentară
  • furnizați un organism de reprezentare a studenților postuniversitari
  • oferă un forum pentru vorbitori interni și externi
  • oferă șanse de dezvoltare a competențelor; transferabile și tehnice
  • creați o atmosferă informală în care studenții post-grad se pot întâlni pentru a discuta despre proiectele lor și a împărtăși idei și abordări pentru problemele întâlnite frecvent oferă o oportunitate studenților post-grad de a oferi în mod oficial actualizări de cercetare
  • să promoveze o cultură de cercetare, permițând studenților post-grad posibilitatea de a se amesteca social și de a se conecta cu alți studenți în cadrul Școlii Stomatologice

Facem toate cele de mai sus prin organizarea de seminarii, evenimente sociale, competiții sportive și multe altele.

Sperăm să vă vedem la următorul eveniment!

Locații

Dundee

Address
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră