Queen Mary University Summer School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Regina Maria

Universitatea Queen Mary din Londra este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Marea Britanie. Cu 21.187 de studenți, 4.000 de angajați și o cifră de afaceri anuală de £ 400m, suntem una dintre cele mai mari colegii ale Universității din Londra.

Noi învățăm și de cercetare într-o gamă largă de subiecte în științe umaniste, științe sociale, drept, medicină și stomatologie, si stiinta si inginerie. Bazat într-o zonă creativă și diversă din punct de vedere cultural din estul Londrei, site-ul nostru principal din Mile End este unul dintre cele mai mari campusuri rezidențiale de sine stătătoare din capitală.

Excelența noastră în cercetare

Regina Maria a făcut un angajament strategic pentru cea mai înaltă calitate de cercetare. Am investit în acest principiu prin recrutarea sistematic cele mai bune cadre didactice în discipline lor din întreaga lume. Rezultatele celei mai recente evaluări naționale a cercetării - Cadrul de excelență în cercetare (REF 2014) - ne-au confirmat locul în grupul de vârf al universităților conduse de cercetare din Marea Britanie. În ansamblu, am fost pe locul 9 în Marea Britanie în rândul universităților multi-facultate și pe locul 5 în Marea Britanie pentru procentul rezultatelor noastre de cercetare de 3 * și 4 *.

Instituția Russell Group

Regina Maria este una dintre cele mai importante 24 de universitati din Marea Britanie reprezentate de Grupul Russell, care se angajează să mențină cele mai bune foarte de cercetare, o predare restante și de experiență, excelent de angajare absolvent și link-uri de neegalat cu mediul de afaceri și sectorul public de învățare.

Experiența de învățare de calitate înaltă

Queen Mary oferă studenților restante de stimulare, experiență de învățare de înaltă calitate de susținere și, cu predare inspirat de cercetările noastre la nivel mondial. Queen Mary ocupă locul 1 la Londra printre universitățile Russell Group pentru satisfacția studenților (National Student Survey 2016), cu un număr de domenii care primesc peste 90% pentru "satisfacția generală", inclusiv Medicina, Stomatologie, Drept și Engleză.

Am investit 105 milioane de lire sterline în noi facilități în ultimii cinci ani pentru a oferi studenților noștri un mediu de învățare excepțional. Progresele recente includ Centrul Universitar de 39 de milioane de lire sterline, care va oferi 7.700 de metri patrati de spatiu de invatare si predare, precum si Stomatologia Clara, prima scoala dentara din Marea Britanie in patruzeci de ani. Dezvoltările viitoare includ clădirea planificată pentru Life Sciences, care va juca un rol-cheie în regenerarea zonei mai largi Whitechapel după sosirea lui Crossrail.

Universitatea din Londra

Regina Maria face parte din Universitatea recunoscută la nivel internațional din Londra, care numără printre membrii săi unele dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume.

Studenții Queen Mary pot folosi o serie de facilități ale Universității din Londra, inclusiv principala Bibliotecă Universitară de la Senate House, unde puteți accesa mii de cărți și jurnale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Cursuri » Vedea Summer courses » Vedea Law Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

The International Politics of Global Health Summer Course

Campus Cu normă întreagă 150 ore June 2019 Regatul Unit London

[+]

Obiectivele cursului

Veți fi învățați printr-o combinație de cursuri, seminarii și excursii pe teren.

[-]

Videoclipuri

130 years of Queen Mary University of London

Contactează

Adresă, linia 1 Mile End Rd, London E1 4NS United Kingdom
London, England, Regatul Unit