Queen Mary University of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Barts and The London are o istorie lungă și ilustră. Școala medicală a pregătit studenți încă din secolul al XVIII-lea și a fost întotdeauna în fruntea educației medicale

129941_blue-and-silver-stetoscope-40568.jpg

Prima școală medicală din Anglia

Colegiul medical de la Spitalul din Londra, prima școală medicală construită în Anglia, deschisă în 1785, pionierat un nou tip de educație medicală oferind predare în teorie, precum și abilități clinice.

În 1791, la Spitalul Sf. Bartolomeu, a fost construit un teatru de lecturi construit special, iar în 1822, guvernanții au aprobat furnizarea de educație medicală în cadrul spitalului. Ambele colegii de la Londra și St Bartolomeu au devenit organe constitutive în cadrul Universității din Londra în 1900.

Școala stomatologică s-a deschis la Londra în 1911, achiziționând noul Institut Dental și extinzând numărul studenților în anii ’60.

O asociere strânsă între cele două colegii medicale a fost dezvoltată în urma Comisiei Regale pentru Educație Medicală în 1968 și s-au stabilit noi legături cu Colegiul Queen Mary de atunci. În 1989, predarea pre-clinică la cele două colegii de medicină a fost contopită și situată la Clădirea Științelor Medicale de Bază de la Queen Mary.

Abia în 1995, cele două colegii au fuzionat oficial sub Queen Mary University of London .

130309_rsz_qm0156.jpg

Locații

Londra

Address
Mile End Rd, Bethnal Green
E1 4NS Londra, Anglia, Regatul Unit

Victoria

Address
Triq l-Arċisqof Pietru Pace
VCT 2520 Victoria, Malta

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră