Read the Official Description

oplex

Cine suntem

Aici, la Oplex Cariere va punem la dispozitie o gama larga de cursuri de înaltă calitate de instruire, care ajută oamenii din întreaga lume pentru a obține noi competențe, calificări sau pur și simplu, să actualizeze cunoștințele lor.

De învățare on-line

Cursuri de formare Cariere Oplex sunt livrate în întregime online, prin intermediul portalului student de învățare sofisticate. Portalul de învățare al elevilor este un sistem de management de învățare on-line, care permite studenților să studieze pentru cursurile lor on-line. Aceasta tehnologie inovatoare înseamnă că nu este nevoie să participe la orice clase sau de a lua o pauza de lucru, în scopul de a studia. Cursurile de formare on-line de înaltă calitate, de la Oplex Cariere se poate face din confortul propriei case, la locul de muncă, în biblioteci sau oriunde în lume, cu o conexiune la internet.

Cu un curs Cariere Oplex elevii pot studia un curs on-line la ritmul lor propriu, în propriul lor timp cu o flexibilitate completă de a alege orele de învățare și de a urmări progresul lor online. Puteți accesa programul, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Comunitatea globală Student

Cu o gama larga de cursuri de formare on-line, vom servi toată lumea de la organizații la scară largă drept drum prin cursanților individuali. Cursurile de formare on-line de la Oplex Cariere sunt studiate de elevi din întreaga lume. Fiind un furnizor din Marea Britanie, avem mulți studenți în sus și în jos țara care unește cursurile noastre, dar avem și o gamă bună de studenți internaționali. Ne-am livrat cursurile noastre de training online pentru a studenților din Marea Britanie, Europa, SUA, Australia, Noua Zeelandă, India, China și peste 50 de judete din întreaga lume.

Tabletă și smartphone-uri

La Oplex Cariere, noi știm că un număr mai mare de oameni sunt navigarea pe web în mișcare folosind tablete și dispozitive mobile, motiv pentru care cursurile noastre au fost produse pentru a fi pe deplin compatibile pe PC-uri, laptop-uri, tablete, eReader și smartphone-uri.

Dispunând de același conținut de învățare de înaltă calitate și de resursele disponibile pe computerele desktop, cursurile noastre vor fi accesibile pe dispozitivele Windows, iOS și Andriod. Deci, dacă studiați un curs de Cariere Oplex la domiciliu sau în timp ce în mișcare, veți avea în continuare posibilitatea de a avea acces la cursul dvs. oricând, oriunde.

DPC de certificare

cpd

La finalizarea cursului studenții vor primi certificatul DPC de certificare. Certificatul de realizare va oferi dovada că ați studiat cursul și va conține gradul și nivelul de clasificare. Aveți posibilitatea să utilizați certificatul de la noi, ca parte a portofoliului de dovezi și de a folosi pentru a participa la interviuri de locuri de muncă sau academice.

Ce este DPC?

DPC standuri pentru dezvoltare profesională continuă. DPC este un angajament de a învățării pe tot parcursul vieții, o abilitate care este de neprețuit pentru toți oamenii din societate. Angajatorii din sectoarele public și privat, precum și instituții academice din Marea Britanie, și la nivel internațional recunoaște dezvoltarea profesională continuă (DPC).

DPC este o modalitate foarte bună pentru persoanele fizice de a obține noi competențe, pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare, să câștige o satisfacție mai mare de locuri de muncă și, de asemenea, contribuie la asigurarea unei promoții.

Cursurile disponibile prin Oplex Cariere conforme cu marca de calitate DPC universal acceptate și a standardelor de înregistrare, care să reflecte, de urmărire, planificarea și revizuirea.

Beneficiile de DPC

Indiferent de locul în care vă aflați în cariera ta, angajându-se un curs de Oplex Cariere DPC vă poate ajuta;

  • Spori oportunitățile de angajare
  • Îmbunătăți satisfacția în carieră
  • învățării anterioare pe șenile
  • Arată-vă sunt actualizate până la curent cu cerințele lucrării dumneavoastră
  • Contribuie la CV-ul tau
  • Duce la continuarea studiilor
  • Demonstreze angajamentul și valoarea ta în cadrul organizației
  • vă pregăti pentru promovare

Când ați terminat cu cursul certificatul va conține marca de DPC recunoscut de la Oplex Cariere.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Oplex Careers

Acest nivel de Nursing veterinar 2 și 3 pachet curs va oferi cursanților o imagine de ansamblu care lucrează ca asistent medical veterinar, de nutritie si dieta, pentru a ... [+]

Acum, se aplică pentru vara 2017

Acest Nursing veterinar Nivelul 2 și 3 Curs pachet va oferi cursanților o imagine de ansamblu care lucrează ca asistent medical veterinar, de nutritie si dieta, pentru a înțelege rolul dumneavoastră ca asistent medical medic veterinar; continuând apoi cu a discuta lucrul cu animalele și acționând ca rol de sprijin pentru practica medicului veterinar "și mai mult. Indiferent dacă lucrați în prezent în acest domeniu, care doresc să lucreze în acest domeniu, propria afacere sau pur și simplu au un interes in asistenta medicala veterinara, acest curs este perfect.

Evidențierea cursului Preț: 39.00 Doar £ A fost £ 449.99 Tipul cursului: Curs Online Durata: 100 de ore, a recomandat ore Conținutul cursului: 14 module de curs Tutor Suport: Suport complet tutore inclus Examene: Da, sunt incluse taxele de examinare. Începeți să învățați: puteți începe online de învățare 24/7 și să studieze în profunzime la obiectivele. Imprimare de calitate buna Calificare: Nivelul 2 și 3 DPC Premiul Certificat: Certificat PDF inclus desigur, Hard Copii opțional £ 9.99. Acces: Acces nelimitat 24/7 timp de 12 luni, opțiunea de a prelungi , dacă este necesar. Compatibilitate: Desktop, Mac, laptop, Dispozitive Tablete, Smartphone și inteligente ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Oplex Careers

Noi oferim un curs on-line de formare Terapie Masaj pentru doar £ 29. Fie că aveți nevoie pentru a se lumina CV-ul, în căutarea pentru o schimbare de cariera sau pur și s ... [+]

Acum, se aplică pentru vara 2017

Noi oferim o platformă online terapie de masaj cursul de formare pentru doar £ 29. Fie că aveți nevoie pentru a se lumina CV-ul, în căutarea pentru o schimbare de cariera sau pur și simplu doresc să învețe ceva nou, cursul de Terapie Masaj on-line este ideal pentru oricine care vrea să învețe despre terapia de masaj si beneficiile pentru sanatate ale acestei practici.

Repere de curs Preț: 29.00 Doar £ A fost £ 249.99 Tipul cursului: Curs Online Durata: 80 de ore, a recomandat ore Conținutul cursului: 12 module de curs Tutor Suport: Suport complet tutore inclus Examene: Da, sunt incluse taxele de examinare. Începeți să învățați: puteți începe online de învățare 24/7 și să studieze în profunzime la obiectivele. Imprimare de calitate buna Calificare: Nivelul 3 DPC Acordarea Certificat: Certificat PDF inclus desigur, Hard Copii opțional £ 9.99. Acces: Acces nelimitat 24/7 timp de 12 luni, opțiunea de a prelungi , dacă este necesar. Compatibilitate: Desktop, Mac, laptop, Dispozitive Tablete, Smartphone și inteligente ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Oplex Careers

Invataturii on-line Fonetica Cursul va oferi studenților cu o înțelegere detaliată a modului de susținere a copiilor cu lectura prin fonetica, în mediul de învățare și ac ... [+]

Acum, se aplică pentru vara 2017

On-line Predarea cursului Fonetica va oferi studenților cu o înțelegere detaliată a modului de susținere a copiilor cu lectura prin fonetica, în mediul de învățare și acasă. Cursul ofera o perspectiva asupra sprijinirii copiilor în mediul de învățare și de a ajuta părinții și profesorii, de asemenea, dând elevilor abilitățile și cunoștințele pentru a lucra cu încredere în acest domeniu. Fie că sunteți în prezent lucrează într-un rol care necesită să învețe despre fonetica de predare, doresc să învețe propriile fonetica copii sau doriți doar să adăugați acest curs pe CV-ul dvs., puteți începe instantaneu și începe să învețe toate aspectele importante despre fonetica în clasă și acasă.... [-]

Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Oplex Careers

... [+]

Format curs

Acest curs este livrat on-line prin intermediul eLearning. Cei care învață la curs vor primi acces instantaneu la portalul nostru interactiv de învățare al elevilor, care oferă acces 24/7 la primul ajutor la locul de muncă desigur.

Durata cursului

On-line de prim ajutor la locul de muncă desigur necesită 30 de ore pentru a finaliza cursul în întregime. Acesta este doar un ghid pentru orele de învățare necesare și depinde de cât de repede un individ poate absorbi informația.

[-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Oplex Careers

Noi oferim un suport veterinar curs de formare de asistență on-line pentru doar £ 39. Fie că aveți nevoie pentru a se lumina CV-ul, în căutarea pentru o schimbare de cari ... [+]

Acum, se aplică pentru vara 2017

Noi oferim o platformă online Asistență Asistență veterinară cursul de formare pentru doar £ 39. Fie că aveți nevoie pentru a se lumina CV-ul, în căutarea pentru o schimbare de cariera sau pur și simplu doresc să învețe ceva nou, cursul on-line de sprijin asistenta veterinara este ideal pentru oricine care vrea să învețe despre furnizarea de îngrijire și sprijin pentru animale și animale de companie.

Repere de curs Preț: 39.00 Doar £ A fost £ 349.99 Tipul cursului: Curs Online Durata: 90 ore, a recomandat ore Conținutul cursului: 11 module de curs Tutor Suport: Suport complet tutore inclus Examene: Da, sunt incluse taxele de examinare. Începeți să învățați: puteți începe online de învățare 24/7 și să studieze în profunzime la obiectivele. Imprimare de calitate buna Calificare: Nivelul 3 DPC Acordarea Certificat: Certificat PDF inclus desigur, Hard Copii opțional £ 9.99. Acces: Acces nelimitat 24/7 timp de 12 luni, opțiunea de a prelungi , dacă este necesar. Compatibilitate: Desktop, Mac, laptop, Dispozitive Tablete, Smartphone și inteligente ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Oplex Careers

Noi oferim un curs on-line Sanatate si Social pentru doar £ 19. Fie că aveți nevoie să strălucească CV-ul sau pur și simplu doresc să învețe ceva nou, on-line curs de săn ... [+]

Acum, se aplică pentru vara 2017

Noi oferim o platformă online Sănătate și Asistență Socială Desigur, pentru doar £ 19. Fie că aveți nevoie să strălucească CV-ul sau pur și simplu doresc să învețe ceva nou, on-line curs de sănătate și sociale de îngrijire este ideal pentru oricine care vrea să învețe despre îngrijirea socială.

Repere de curs Preț: 19.00 Doar £ A fost £ 299.99 Tipul cursului: Curs Online Durata: 90 ore, a recomandat ore Conținutul cursului: 9 module de curs Tutor Suport: Suport complet tutore inclus Examene: Da, sunt incluse taxele de examinare. Începeți să învățați: puteți începe online de învățare 24/7 și să studieze în profunzime la obiectivele. Imprimare de calitate buna Calificare: Nivelul 3 DPC Acordarea Certificat: Certificat PDF inclus desigur, Hard Copii opțional £ 9.99. Acces: Acces nelimitat 24/7 timp de 12 luni, opțiunea de a prelungi , dacă este necesar. Compatibilitate: Desktop, Mac, laptop, Dispozitive Tablete, Smartphone și inteligente ... [-]
Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Oplex Careers