Citește Descrierea Oficială

Aici, la Desigur noi credem că cel mai bine este de a învăța de la experți și că toată lumea are o suprafata de expertiză. Suntem într-o misiune pentru a permite oricui să învețe orice doresc, în orice moment, în orice loc.

Profesori de specialitate

Ceas și să învețe de la experți alesi care sunt pasionati de schimb de cunoștințe lor.

Învăța pe orice dispozitiv

Expertul nostru a condus tutoriale pot fi vizionate pe tabletă, mobil sau desktop. Astfel încât să păstreze de învățare în timp ce sunteți pe drum!

La cerere

Învăța la propriul ritm, ori de câte ori vă place și se bucură de acces pe viață la cursul.

O comunitate globală

Angajeze cu experti de top și studenți din întreaga lume, oriunde te afli.

Când începe cursul meu? Toate cursurile noastre sunt la cerere. Acest lucru înseamnă că puteți accesa videoclipuri si materialele de curs la comoditatea ta, oricând și oriunde doriți! Nu există o dată de intrare oficiale la cursurile, dar de ce nu lasa elevii dumneavoastră colegii știu că sunteți incepand și ce obiective tale sunt în secțiunea Comentarii desigur ta.

Cât timp am acces la cursul pentru? Ai acces nelimitat la cursul în timp ce se află pe platforma desigur. Nu există limite de timp și nu vom să-ți cer să plătească pentru a accesa în timp de un an!

Care predă cursul meu? Echipa Desigur lui recrutate de experți într-o varietate de industrii. Noi verifica acreditările lor, calitatea lor video și ceea ce cursul va ajuta oamenii să obțină. În cazul în care nu este de până la standardele noastre extrem de ridicate, nu se va găsi pe platforma.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificate

Of Course Learning

Deveni un respectat și de încredere certificat Maestru Reiki Practicant și Profesor în confortul și intimitatea propriei case, care lucrează la propriul ritm, cu Usui Rei ... [+]

Deveni un respectat și de încredere certificat Maestru Reiki Practicant și Profesor în confortul și intimitatea propriei case, care lucrează la propriul ritm, cu Usui Reiki master Video Home curs de studiu noastră cu Maeștrii Reiki, Dr. Gaynor du Perez și Dr. Emma Bisschoff.

Nostru Certified Usui Reiki Master Teacher Video Home curs de studiu este construit în jurul cel mai bine vandut manualelor noastre 3 Usui Reiki.

Cu aproximativ 300 de pagini de text și imagini color acoperind toate cele trei niveluri de Reiki din cadrul 49 lecții reiki individuale, Reiki Master Teacher cursul nostru de studiu la domiciliu este ideală atât pentru novice complet care este nou la Reiki, precum și cu mai multă experiență Reiki Practitioner și / sau de master Reiki.... [-]

Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Of Course Learning

Nu te temi caută în oglindă în fiecare dimineață? Ai fi mai fericit dacă ai putea face acest lucru și zâmbet ?! Dacă răspunsul este "da!", Atunci aceasta este călătoria p ... [+]

Nu te temi caută în oglindă în fiecare dimineață? Ai fi mai fericit dacă ai putea face acest lucru și zâmbet ?!

Dacă răspunsul este "da!", Atunci aceasta este călătoria pentru tine. Acest curs va ajuta să mănânce atent și să dezvolte o relație mai bună cu alimente. Aceasta va ajuta, de asemenea, să realizeze că poți iubi corpul, și că va face mai fericit dacă faci.

Melody va ajuta să stai concentrat pe obținerea nu numai greutatea ideala, dar, de asemenea, o prietenie pe tot parcursul vieții cu corpul tau. Dacă v-ar plăcea să piardă în greutate sau pur si simplu doresc să se simtă mare, acest lucru este cursul pentru tine.

călătoriei 21 zile, care va imbarca pe poate fi repetat din nou și din nou, ori de câte ori ai nevoie de un impuls de iubire de sine.... [-]

Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
21 zile
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Of Course Learning

Acest lucru nu este programul tau de yoga tipic. Dacă sunteți gata pentru un progres major în viața ta, atunci acest curs este pentru tine. Noi obiceiuri ia 21-30 pentru ... [+]

Acest lucru nu este programul tau de yoga tipic. Dacă sunteți gata pentru un progres major în viața ta, atunci acest curs este pentru tine.

Noi obiceiuri ia 21-30 pentru a deveni înrădăcinată prin reconectare sinapselor neurale. Această provocare și nou sistem va ajuta să creați obiceiuri pozitive de sănătate, care vor îmbunătăți dramatic calitatea vieții.

Cursul se adreseaza la toate nivelurile, cu video și practici pentru începători, intermediari și avansați. Sistemul de 30 zile, care include video, audio clase, meditații și cărți electronice) va maximiza rezultatele în 1 oră pe zi.

Vei avea acces la experiențe de clasă mondială și de formare. Oamenii plătească peste 7000 $ pe lună pentru a se antreneze cu Dashama vii, și pentru o fracțiune din prețul pe care îl va avea acces durata de viata la materiale ei de formare.... [-]

Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Of Course Learning

art-terapie este pur și simplu o formă creativă de terapie. Nu aveți nevoie pentru a fi un mare artist; ai nevoie doar de o imaginație și o minte deschisă! Această aborda ... [+]

art-terapie este pur și simplu o formă creativă de terapie. Nu aveți nevoie pentru a fi un mare artist; ai nevoie doar de o imaginație și o minte deschisă!

Această abordare poate fi utilizată pentru explorare de sine și amintiri dureroase vindecare, dar, de asemenea, pentru plăcerea pură și de recreere. În acest curs există module pentru a acoperi toate acestea.

arta terapeutic poate fi, de asemenea un instrument foarte puternic pentru lipirea de familie, la care membrii familiei să comunice și să se aprecieze reciproc mai mult.

Mai mult, art-terapie poate fi extrem de util pentru copiii care ar putea-au confruntat cu agresiunea sau traumatisme. Acesta oferă un sanctuar sigur de a împărtăși sentimentele și emoțiile.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Of Course Learning

Învăța cum să folosească meditatiei atente să se ocupe de stres și de anxietate, pentru a îmbunătăți concentrare și să se concentreze și să contribuie la creșterea perfor ... [+]

Învăța cum să folosească meditatiei atente să se ocupe de stres și de anxietate, pentru a îmbunătăți concentrare și să se concentreze și să contribuie la creșterea performanței și, în ansamblu bine.

Lumea de astăzi este întotdeauna într-o grabă, dar dr Candace Cheng, fondatorul TU Productions, vă va învăța cum să-l experimenteze pe deplin prin atenție și meditație.

Acest curs este format în principal din film pentru a vă ghida meditații mindfulness. Puteți completa videoclipuri în ordine sau pur și simplu va selecta pe cele de interes.

Neurologi au cercetat efectele pozitive ale acestui tip de meditație și au descoperit că meditarea în mod regulat, chiar și pentru perioade scurte de timp, pot contribui la îmbunătățirea un bunăstarea fizică și mentală. Printre alte beneficii, atenție ajută la reducerea:... [-]

Regatul Unit UK Online Statele Unite ale Americii USA Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Of Course Learning

Ia ameliorarea stării copilului în propriile mâini prin achiziționarea acestui curs de astăzi. Acest curs este un instrument fantastic pentru părinții care se confruntă c ... [+]

Ia ameliorarea stării copilului în propriile mâini prin achiziționarea acestui curs de astăzi.

Acest curs este un instrument fantastic pentru părinții care se confruntă cu până la faptul de a un diagnostic de tulburare de spectru autist. Vom discuta despre cauzele autismului, inclusiv actorii genetice, plus ceea ce agravează simptomele după naștere. Vom acoperi o abordare nutrițional specific de care este nevoie pentru a obține celulele creierului funcționează corespunzător, precum și luând în considerare factori externi de stres și impactul comportamentului negativ.

În acest curs, simptome noi de eliberare a tehnici vor fi descrise, inclusiv Quantum biofeedback, Neurofeedback, Terapia cu Lumină Crystal, tehnici de meditație și a altor metode utile care pot reduce simptomele de autism de la 35% până la 85%!... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Regatul Unit UK Online
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză