Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Scoala de Stiinte Sociale promovează excelența în învățământul superior, cercetare și consultanță. Va oferim o gama variata de cursuri la nivel de licență, postuniversitare și profesionale.

Elevii pot alege cursuri care au fost proiectate în parteneriat cu organismele profesionale și organizații din afara din sectorul public și privat.

Aici, la Scoala de Stiinte Sociale, Ne propunem sa faca o diferenta pentru societate și viețile celor interiorul ei.

Misiunea noastra este:

Pentru a fi o școală de Științe Sociale al cărui personal, studenți și absolvenți îmbogăți și influența viața indivizilor, comunităților și societăților

Viziunea noastră este:

  • Pentru a promova o cultură care prețuiește diversitatea tuturor comunităților noastre, și să mediatizeze și celebrează excelenta in tot ceea ce facem.
  • Pentru a crea un mediu de învățare și predare vibrante și favorabilă incluziunii pământ în burse de studiu, cercetare și practică profesională.
  • Pentru a fi recunoscute național și internațional pentru cercetarea noastră, teoretic informat și aplicate.
  • Pentru a dezvolta parteneriate locale, naționale și internaționale care cunoștințe forma, politici și practici.
  • Pentru a maximiza capacitatea de inserție profesională a studenților noștri, prin curriculum-ului nostru și angajament cu partenerii noștri externi.

departamentele academice

Politică și Relații Internaționale

Departamentul de Politici și Relații Internaționale a primit rating excelent și are o cultură de cercetare activă și vibrante, asigurând module și cursuri informate-cercetare de înaltă calitate.

psihologie

Psihologie a fost recunoscuta pentru excelenta de predare, în timp ce, de asemenea, un profil puternic la nivel național și internațional în creștere de cercetare.

Cursurile noastre universitare, programe de conversie psihologie postuniversitare și Master Psihologie Legală nostru sunt toate acreditate de British Psychological Society.

Asistență Socială și Sănătate

Departamentul de Asistență Socială și Sănătate reunește o echipă de personal dintr-o serie de medii academice și profesionale în domeniul asistenței sociale, de sănătate publică și asistență socială.

Echipa se străduiește pentru excelență în ambele predare și cercetare, menținând în același timp relații de lucru strânse cu organizațiile.

sociologie

Departamentul de Sociologie oferă cursuri în domeniile sociologie, criminologie, de tineret și de orientare în carieră.

Aceste domenii sunt preocupați de gândire critică despre lumea socială în care trăim și sprijinirea și protejarea persoanelor și a mediului peste și în contexte diverse și complexe.

etică

În Scoala de Stiinte Sociale ne-am angajat la conducerea etică a cercetării. Toate proiectele de cercetare care implică personalul trebuie să aibă clearance de la Colegiul de cercetare Comitetul de etica (CREC) înainte de orice date pot fi colectate și / sau analizate. În plus, toți studenții de cercetare sunt necesare pentru a depune o cerere la CREC a asigura clearance etic pentru cercetare implicat în studiile lor.

Pentru cursuri predate este necesar clearance etic pentru acele elemente ale programelor care implică planificarea și executarea de cercetare de către studenți. Managementul eticii poate veni sub forma unor protocoale explicite pe care elevii trebuie să le urmeze în timp ce angajate în colectarea de date, sau poate solicita o prezentare completă de student pentru cercetare Comitetul de etica al școlii. Acest din urmă caz ​​este de obicei pentru proiecte de cercetare ultimul an. În cazul în care elevii sunt implicați în procesul de învățare despre metodele de cercetare sunt, de asemenea, sprijinite în procesul de învățare cum să se ocupe de problemele etice care pot apărea. Acest accent pe etica cercetării reflectă angajamentul nostru de a promovarea responsabilității sociale în cadrul științelor sociale.

Burse de studiu

Școala de Științe Sociale au plăcerea de a oferi o serie de burse generoase și programe de loialitate. Vizita www.ntu.ac.uk/s3scholarships pentru mai multe informații.

evenimente deschise

Vino la unul dintre evenimentele noastre deschise pentru a descoperi gama noastră largă de cursuri postuniversitare și profesionale, să îndeplinească personalul nostru academic și de a afla mai multe informații despre taxele și posibilitățile de finanțare. Vizita ntu.ac.uk/s3openevent pentru a afla mai multe și a rezerva locul tau.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc in Forensic Mental Health

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2017 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

[+]

Veți obține o înțelegere critică a cunoștințelor academice asociate cu contextul practicii in domeniul sanatatii mintale medico-legale și veți obține o apreciere critică a problemelor etice, culturale, și juridice care decurg din practica de sanatate mintala si de cercetare. Acest masterat se adresează studenților care sunt în prezent angajate în / sau care doresc să fie angajați într-o medico-legale, de sanatate mintala medico-legale, sau setarea de sanatate mintala. - Veți avea nevoie de o diplomă de licență (minim 2.2), în Psihologie sau unei discipline aliate cum ar fi științele sociale, asistență medicală, practica de sanatate legate de, sau lege sau alte calificare echivalent recunoscut. - Solicitanții fără astfel de calificări vor fi luate în considerare în mod individual, dar vor fi necesare pentru a demonstra cât de experiențe și cunoștințe și / sau calificări profesionale (cum ar fi RMN, RN), lor le-ar permite să studieze acest curs la nivel de master în Declarația lor personale . - Formularul de aplicație necesită o declarație scrisă în care ar trebui să evidențieze motivele pentru care dorește să urmeze Master de Medicină Legală de sanatate mintala. Vom fi în căutarea de a se asigura că aveți o justificare solidă pentru aderarea la cursul bazat pe o apreciere realistă a materialelor care urmează să fie studiate și zonele de practică aferente. - Cerințe de intrare în limba engleză: contactati-ne pentru mai multe informații. Taxe și finanțare Pentru mai multe informații despre taxe și posibilitățile de finanțare vizita www.ntu.ac.uk/s3fees Cariera ta viitoare în domeniul sănătății... [-]

MSc în Psihologic Bunastarea Si De Sanatate Mintala

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2017 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Gradul în psihologic bunastarii si de Sanatate Mintala se adresează studenților care se intenționează să munca - sau sunt deja angajați - în îngrijire a sănătății, consiliere [+]

Gradul în Psihologic bunastarea si Sanatate Mintala se adresează studenților care sunt intenționează să lucreze - sau sunt deja angajați - în sănătate, consiliere, asistență socială și domenii conexe. Elevii vor evalua, evalua, și de a promova înțelegerea actuală a ceea ce funcționează în a ajuta adulții realiza psihologic bunastarii si o buna sanatate mintala. Un mediu de cercetare și de susținere activă De-a lungul cursului veti beneficia de predare-cercetare informat. Ați putea fi interesat în a afla despre dependenta noastra si aberante comportamente și bunăstarea grupuri de cercetare și contravențiile noastre sexuale, Crimă și Unitatea de Cercetare abatere, servicii de urgență Unitatea de Cercetare și Unitatea de Cercetare International Gaming. Psihologie de la UNT are o reputație de cercetare stabilit internațional și este una dintre coloane de top din REF 2014 Research. 2014 Evaluarea a arătat de asemenea: 60% a rezultatelor noastre de cercetare au fost considerate a fi excelent sau mondial pe plan internațional de lider în REF 2014 100% din impactul nostru de cercetare este pe plan internațional excelent cu 73% descris ca lider mondial Impactul nostru de cercetare și de ieșire este cea mai mare din orice departament de psihologie din Marea Britanie, cu un mediu de cercetare echivalent. Cariere Elevii aleg, în general, Master psihologică Wellbeing fizică și mintală, deoarece acestea doresc să urmeze o carieră de lucru într-un cadru de sănătate mintală sau pentru că lucrează deja la un astfel de cadru și speranța de a îmbunătăți perspectivele de promovare și avansare în carieră.... [-]

MA

MA în Domeniul Sănătății Publice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2017 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs a fost conceput ca răspuns la dezbaterile internaționale contemporane cu privire la schimbarea naturii și schimbătoare limitele de sănătate publică multidisciplinare. [+]

Absolvenții Desigur, acest master va fi entuziasmat cu privire la potențialul de a acționa ca agenți de schimbare în setări de sănătate publică multi-disciplinare. Ei vor fi, de asemenea, posibilitatea de a introduce o cunoștințe vaste de sanatate publica, cu o conștiință critică a problemelor filozofice, teoretice și metodologice pentru a purta pe disciplina. Absolvenții vor fi, de asemenea, posibilitatea de a adopta o abordare independentă și reflexivă a învățării lor și cariere viitoare. Acest curs a fost conceput ca răspuns la dezbaterile internaționale contemporane cu privire la schimbarea naturii și schimbătoare limitele de sănătate publică multidisciplinare. A învățat de la un sociale, mai degrabă decât o perspectivă medicală, se concentrează pe elementele strategice și internaționale de sănătate publică, mediu și dezvoltare durabilă, care sunt critice pentru practica multidisciplinară eficientă în aceste domenii care reflectă de vârf, evoluțiile actuale. Programul oferă posibilitatea de a se angaja cu un curriculum larg și divers, inclusiv: dezvoltarea durabilă determinanții sociali ai sănătății politică etică sănătate publică internațională. Este potrivit pentru absolvenții de studii calificate recent sau a celor deja în ocuparea forței de muncă. Absolvenții acestui curs de master va: fie inspirat cu privire la potențialul de a acționa ca agenți de schimbare în setări de sănătate publică multi-disciplinare aduce o cunoștințe vaste de sanatate publica, cu o conștiință critică a problemelor filozofice, teoretice și metodologice pentru a purta pe disciplina adopte o abordare independentă și reflexivă a învățării lor și cariere viitoare. Dezvoltare profesională continuă Puteți urmări module individuale ca parte a... [-]

Contactează
Adresa locaţie
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, Anglia, NG1 4BU GB