University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Medicina si Stiinte dentare de la Universitatea din Birmingham este un centru internațional major pentru cercetare și educație în medicină, științe medicale, stomatologie, asistenta medicala si fizioterapie. Reunirea cercetare și educație legate de sănătate, Colegiul este format din următoarele cinci școli: Rac Stiinte, clinica si Experimental Medicine, Stomatologie, Sanatate si Stiinte ale populatiei, si imunitatea și de infectare.

Baza principală a Colegiului se află imediat între campusul principal al Universității și noul Regina Elisabeta Spitalul, Spitale Universitatea Birmingham NHS Foundation Trust. Alte clădiri cheie NHS Trust, de asemenea, pe aceeași campus, inclusiv Spitalul Birmingham femeii și (Psihiatrie) Spitalul Agrișă. Suntem cea mai mare dintre cele cinci colegii universitare, cu peste 1400 de membri ai personalului.

educație Colegiul oferă un portofoliu impresionant de universitare și postuniversitare predate și programe de cercetare. Programele de la toate nivelurile sunt livrate de unele dintre cele mai respectate medici din Marea Britanie si a cadrelor medicale, oferindu-vă cea mai bună experiență de învățare. O gamă largă de dezvoltare profesională continuă (DPC) de formare este, de asemenea, disponibil de la doar câteva ore până la câteva săptămâni la început abilitățile și cunoștințele și să rămână înainte de joc. Cele mai multe cursuri sunt oferite de de facilitățile noastre de pe site-ul conferinței, Centrul de Dezvoltare Profesională, care are o serie de săli de întâlnire, de formare și de breakout, starea de echipament de arta AV și facilități de afaceri pentru delegați.

Colegiul are o relație strânsă cu Serviciul Național de Sănătate, organizațiile de caritate, sportive și medicale din sectorul privat. Acest lucru facilitează traducerea de cercetare in imbunatatiri reale in ingrijirea pacientului. Colegiul colaborează îndeaproape cu multe dintre spitale de predare, trusturi de ingrijire primara si practicile de formare în întreaga engleză West Midlands. Elevii sunt încurajați să-și lărgească cunoștințele și experiența lor de lucru într-o gamă largă de organizații și se confruntă cu variate culturi și demografice ale West Midlands.

Locații

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 121 414 3858

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe