Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Glasgow Caledonian University este o universitate distinctă, incluzivă și cu perspectivă, care se dedică misiunii sale sociale de a promova binele comun. Am devenit un centru internațional de excelență în învățământul superior, promovând angajarea și cetățenia globală la absolvenții noștri. Câștigăm premii pentru sprijinul și angajamentul nostru față de experiența studenților, oferind în același timp inovație prin cercetarea noastră de nivel mondial în domenii cheie de rezistență. Avem o tradiție de lărgire a accesului la învățământul superior pentru indivizii talentați, indiferent de mediile lor, și ne mobilizăm capitalul intelectual și social în beneficiul comunităților pe care le deservim în Scoția și pe plan internațional.

Glasgow Caledonian University (GCU) este o universitate vibrantă, inovatoare și multi-premiată pentru binele comun.

Ne propunem să contribuim la societate într-o manieră care să îmbrățișeze și să depășească rolul tradițional al unei universități. GCU Pentru angajamentul comun Binele este adus la viață și livrate de studenți și personalul din școlile și departamentele academice.

Bine ați venit la Școala de Sănătate și Științe ale Vieții

Școala de Științe ale Sănătății și Vieții, una dintre cele trei școli academice din cadrul GCU, reunește departamentele Științe ale vieții, Psihologie, Asistență Socială și Științe Aliate în Sănătate și Asistență Medicală și Sănătate Comunitară.

Lucrând în parteneriat cu personalul, studenții și părțile interesate externe, Școala de Științe ale Sănătății și Vieții a creat o viziune unificatoare menită să îndeplinească Strategia Universității 2020, încorporând excelența, angajamentul și energia în toate aspectele vieții școlare.

Școala noastră reunește departamentele de Științe ale Vieții, Psihologie, Asistență Socială și Științe Aliate în Sănătate și Asistență Medicală și Sănătate Comunitară. Colaborarea inter-departamentală permite Școlii să ofere o gamă de programe de predare și opțiuni de livrare flexibile, cercetare, servicii de formare și consultanță personalizate în toate sectoarele sănătății, asistenței sociale și științelor vieții.

Școala are peste 280 de cadre didactice, inclusiv profesori, cititori, bursieri postdoctorali de cercetare și asistenți de cercetare. Am primit o satisfacție elevului de 93% în cel mai recent Studiu Național Student. Avem peste 4000 de studenți din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Canada, Myanmar, Indonezia, Kuweit, Arabia Saudită și Bangladesh. Ele sunt o parte extrem de apreciată și integrală a comunității noastre academice.

Suntem dedicați educației inovatoare, angajatoare și inter-profesionale pentru toți studenții noștri. Acest lucru este susținut de facilitățile noastre de clasă mondială și de cercetare de vârf. Succesul metodologiei noastre este demonstrat de rezultatele remarcabile ale Studiului Național al Studenților.

Cercetare de excelență

Excelență în predare și cercetare, cadre universitare de vârf, medii de învățare de susținere și stimulare într-o gamă largă de domenii - de la Biosciences în Alimentație până la Nursing.

Cercetarea noastră

În REF 2014, am ocupat locul 20 în topul britanic pentru cercetarea în domeniul sănătății, la standarde excelente la nivel mondial și internațional. Aflați despre academicienii noștri premiați și despre comunitățile de cercetare vibrante.

Facilitățile noastre

Oferim studenților și întreprinderilor acces la facilități de învățare și cercetare de ultimă oră din toate departamentele noastre.

Departamentele noastre

Punctele forte ale Școlii de Științe ale Sănătății și Vieții și ale Institutului asociat de Cercetare în domeniul Sănătății Aplicate se află în expertiza noastră profesională, furnizarea de servicii multidisciplinare pe bază de echipă și respectarea strictă a standardelor de reglementare care necesită parteneriate cu publicul și comerciale și neguvernamentale organizații.

Angajamentul școlii noastre în ceea ce privește excelența și colaborarea ne asigură că suntem pe marginea celor mai bune practici și cunoștințe de cercetare, postuniversitare și de cercetare, inspirat de dorința individuală și colectivă de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării.

Școala noastră oferă o gamă largă de cunoștințe teoretice, abilități practice și angajare educațională, care acoperă comunitatea, pentru a se adapta la afaceri și la nopți, și înapoi în comunitate și susținută de investițiile permanente în oamenii și facilitățile noastre.

Școala este formată din trei departamente, împărțite în grupuri de subiecte academice:

 • Departamentul de Nursing și Sănătate Comunitară
 • Departamentul de Psihologie, Asistență Socială și Allied Health Sciences
 • Departamentul de Științe ale Vieții

Practica carierei academice

Politica noastra de a sprijini Practica / Clinic Academic Cariere în toate disciplinele este fundamental la Școala de Sănătate și Științe ale Vieții. Acestea sunt încorporate în misiunea noastră către Weal Common și ne sprijină pe angajamentul nostru de a ne asigura că practica, atât clinică, cât și academică, conduce învățarea și cercetarea noastră.

Scopul nostru permanent este de a înființa Școala noastră ca un centru de excelență recunoscut la nivel național și internațional, cu cariere academice de carieră în domeniul cercetării academice și de practică, care reprezintă un element-cheie în această viziune.

Practicanții clinici din cadrul școlii integrează cu succes cunoștințele clinice, abilitățile, cercetarea și educația în domeniul lor de specialitate pentru a beneficia pacienții / clienții și cursanții și pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii.

Prin intermediul carierei academice de cercetare clinică și a carierei academice de practică, Școala de Sănătate și Științe ale Vieții se angajează în cercetarea și educația din lumea reală pentru a răspunde la dilemele veritabile în practică și la întrebările ridicate de cei aflați în prim-planul acordării serviciilor și îngrijirii. Practica conduce învățarea și cercetarea noastră, iar cercetarea noastră oferă dovezi care sunt puse în practică în beneficiul pacienților / clienților, comunităților, serviciilor de sănătate și asistență socială.

Practici de carieră academică

Cercetarea academică clinică și practica educației Practicanții academici reprezintă toate disciplinele din Școala de Științe ale Sănătății și Vieții și sunt membri ai grupurilor de cercetare stabilite în Institutul de Cercetare a Sănătății Aplicate, cu infrastructura asociată și impactul cercetării. Ele îndeplinesc roluri cheie în generarea de întrebări importante de cercetare din practică și în lucrul pentru a asigura noile forme de dovezi și influențează furnizarea de servicii, precum și politica de sănătate și asistență socială. Școala are practicieni practicieni în practică / clinică și practicieni în domeniul educației academice în domeniile:

 • Asistență medicală
 • Munca sociala
 • Psihologie
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Pedichiură
 • Radiologie
 • Științe vizuale - Optometrie, Ortopatie
 • Practica departamentului de operare

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea BScs » Vedea MSc » Vedea Diplome » Vedea Doctorate » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Bsc (hons) în Domeniul științei Biomedicale Aplicate / științelor Biomedicale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Noi oferim singurul program Biomedical Science cu plasare în Glasgow, care este aprobat de Consiliul pentru Profesii de Sănătate și Profesii (HCPC) și acreditat de Institutul de Științe Biomedicale (IBMS). [+]

Acreditat de: HCPC IBMS RSB

Oamenii de știință din domeniul biomedicinei efectuează teste de laborator pe specimenele trimise pentru analiză de către medicii de familie și alți profesioniști din domeniul sănătății.

Știința biomedicală este vitală pentru diagnosticul clinic al bolii și tratamentul precis al pacienților și funcționarea NHS și a altor industrii conexe sănătății.

Noi oferim singurul program Biomedical Science cu plasare în Glasgow, care este aprobat de Consiliul pentru Profesii de Sănătate și Profesii (HCPC) și acreditat de Institutul de Științe Biomedicale (IBMS).

Veți câștiga cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni om de știință biomedicală, inclusiv patologie celulară, biochimie clinică, hematologie și microbiologie clinică. O forță esențială a programului este o plasare bazată pe muncă într-un spital din Scoția.... [-]


Bsc (hons) în Farmacologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Farmacologii joacă un rol vital în descoperirea și dezvoltarea de noi medicamente care sunt benefice sănătății umane și animale. [+]

Farmacologii joacă un rol vital în descoperirea și dezvoltarea de noi medicamente care sunt benefice sănătății umane și animale.

Acest program implică o mare parte a activității practice, inclusiv un workshop de biologie moleculară de cinci zile, care reunește teoria și practica, pentru a vă echipa cu abilitățile de laborator pe care le au angajatorii. Veți obține o înțelegere a modului în care funcționează corpul, ce se întâmplă în cazurile de boală și cum pot fi utilizate medicamente pentru a gestiona aceste stări bolnave.

Industria de droguri de succes din Regatul Unit are 70 000 de angajați și generează încă 250 000 de locuri de muncă în industriile conexe. În Scoția, extinderea industriilor din domeniul sănătății și a sectorului biotehnologiei înseamnă că cererea de absolvenți în acest domeniu depășește în prezent oferta.... [-]


Bsc (hons) în Fizioterapie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

După finalizarea programului, veți fi eligibil să depuneți o cerere de înregistrare la Consiliul Profesional pentru Sănătate și Consiliere (HCPC). [+]

Indiferent dacă lucrează într-un spital, în comunitate, în industrie, în școli, în sport, în instituții publice sau private, fizioterapeuții îi ajută pe oameni să depășească dificultățile fizice prin restabilirea mișcării și să funcționeze cât mai aproape de normal. Fizioterapeuții sunt membri-cheie ai echipei de sănătate care lucrează într-o profesie plină de provocări și recompense.

Scopul nostru este de a dezvolta absolvenți cu valorile și abilitățile de a deveni inovatoare și practicieni care rezolvă probleme. Veți dezvolta o viziune științifică și veți trata pacienții într-o varietate de situații; de la neuro-reabilitare la musculoscheletal la îngrijire respiratorie și industrie.... [-]


Bsc (hons) în Imagistica Diagnostică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

GCU de calificare Diagnostic Imaging este recunoscută la nivel mondial și vă permite să vă înregistrați la Consiliul Profesiilor de Sănătate și Profesii (HCPC) și Societatea și Colegiul Radiografilor. [+]

Radiografii de diagnosticare produc și interpretează imagini ale corpului uman. Diagnosticarea imaginii este esențială pentru îngrijirea sănătății și este esențială în diagnosticarea și tratamentul traumelor și bolilor.

GCU de calificare Diagnostic Imaging este recunoscută la nivel mondial și vă permite să vă înregistrați la Consiliul Profesiilor de Sănătate și Profesii (HCPC) și Societatea și Colegiul Radiografilor.

Majoritatea absolvenților Radiografilor de Diagnostic din Scoția din GCU, dotați cu cunoștințele, competențele și atributele necesare pentru a practica servicii moderne de sănătate și asistență socială. Veți avea acces la o suită dedicată cu raze X care simulează practică.... [-]


Bsc (hons) în Nutriția Umană și Dietetică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Cel mai lung program de dietetică din Scoția, acreditat de Asociația Dietetică Britanică și Consiliul Profesional pentru Sănătate și Îngrijire (HCPC). [+]

Nutriția umană și dietetica este aplicarea științei nutriției în prevenirea și tratarea bolilor și promovarea sănătății.

GCU are cel mai lung program de Dietetică din Scoția. Acesta oferă o înțelegere aprofundată a nutriției și a metabolismului, obținută din studiul fiziologiei, biochimiei, farmacologiei și științei alimentelor, cu recunoașterea aspectelor care influențează psihologia și sociologia.

Programul de concentrare practică puternică se axează pe învățarea bazată pe probleme în clasă, laborator de nutriție și laborator de simulare clinică, precum și pe plasare.

Programul este acreditat de Asociația Dietetică Britanică și de Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC). Aceasta conduce la eligibilitatea de a aplica pentru înregistrarea HCPC (studenții sunt obligați să finalizeze 1000 de ore de plasament clinic pentru a fi eligibili) și urmează curriculum-ul de bază stabilit de British Dietetics Association.... [-]


Bsc (hons) în Optometrie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Programul de Optometrie al GCU este conceput pentru a oferi formarea teoretică și practică pentru a pregăti absolvenții cu abilități clinice avansate pe care le vor folosi pentru a lucra ca profesioniști independenți în eyecare. [+]

Programul de Optometrie al GCU este conceput pentru a oferi formarea teoretică și practică pentru a pregăti absolvenții cu abilități clinice avansate pe care le vor folosi pentru a lucra ca profesioniști independenți în eyecare.

Optometriștii sunt specialiști în eyecare care detectează probleme de vedere și prescriu și potrivesc ochelari, precum și lentile de contact și alte mijloace vizuale. Optometriștii detectează și gestionează o varietate de afecțiuni oculare, cum ar fi glaucomul și degenerarea maculară legată de vârstă.

Optometriștii din Scoția au un rol extins de asistență medicală comparativ cu alte locuri din Marea Britanie. Cunoștințele avansate și aptitudinile clinice pe care optometristii trebuie să le îndeplinească acest rol sunt în centrul programului nostru de optometrie de patru ani.... [-]


Bsc (hons) în Ortopatie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Studierea Ortopatiei este interesantă și provocatoare, iar oportunitățile de angajare sunt excelente. Calificarea este recunoscută la nivel mondial. [+]

Ortopizii sunt profesioniști din domeniul sănătății aliate care se specializează în diagnosticarea și gestionarea unei game largi de condiții oculare.

Înțelegerea ochiului și rolul creierului în experiența vizuală sunt cheia muncii ortoptice. Ortopatii lucreaza in ingrijirea si managementul pacientilor cu dezvoltare slaba a vederii si a conditiilor care includ leziuni cerebrale, diabet, accident vascular cerebral, vedere scazuta si glaucom.

Ortopizii lucrează îndeaproape cu oftalmologii și optometriștii, precum și cu pediatrii, neurologii, profesorii de grădiniță, vizitatorii din domeniul sănătății, endocrinologii și alți profesioniști din domeniul sănătății aliate în îngrijirea multidisciplinară.... [-]


Bsc (hons) în Podiatrie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program este aprobat de către Societatea britanică de pediatri și pediatri și de către UK Health & Care Professions Council (HCPC). [+]

Pacienții care au probleme cu picioarele sau membrele inferioare necesită îngrijire și atenție specială. Podiatrii sunt profesioniști independenți cu înaltă calificare, capabili să diagnosticheze și să trateze probleme care afectează picioarele și membrele inferioare.

Scopul nostru este de a dezvolta practicieni podiatrici creativi, inovativi și calificați, cu o atitudine comunicativă și grijuliu față de pacienți. Veți câștiga experiență practică în mediul clinic, observând și lucrați alături de cercetători calificați și experimentați și recunoscuți pe plan mondial.

Acest program este aprobat de către Societatea britanică de pediatri și pediatri și de către UK Health & Care Professions Council (HCPC).... [-]


Bsc (hons) în Radioterapie și Oncologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

GCU este cel mai mare furnizor de educație radiologică terapeutică din Scoția. Echipa de predare lucreaza indeaproape cu colegii de practica din NHS. [+]

Radiografii terapeutici sunt profesioniști cu înaltă calificare care au un rol esențial în tratamentul pacienților cu cancer. Aceștia efectuează tratament radioterapeutic folosind echipamente de ultimă oră.

Radiografii radioterapeuți lucrează ca parte a echipei de îngrijire a sănătății și sunt implicați în luarea deciziilor privind gestionarea pacienților cu radioterapie. Acestea oferă îngrijiri și sprijin pacienților și familiilor acestora pe parcursul călătoriei împotriva cancerului.

GCU este cel mai mare furnizor de educație radiologică terapeutică din Scoția. Echipa de predare lucreaza indeaproape cu colegii de practica din NHS si cu corpul lor profesional pentru a se asigura ca programul este relevant si actualizat.... [-]


Bsc (hons) în Studiile De îngrijire Medicală (adult)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Gradul BSc (Hons) Adult Nursing degree de la GCU. Este extrem de competitivă și absolvenții noștri continuă să se bucure de o gamă largă de cariere în NHS. Acest grad de 4 ani vă permite să vă înregistrați ca asistentă la finalizare. [+]

Îngrijirea adulților este o carieră dinamică, plină de satisfacții și cu înaltă calificare și caritate plină de compasiune. Veți dezvolta abilități diverse, de la furnizarea de educație pentru sănătate persoanelor fizice de la o varietate largă de medii la furnizarea unei îngrijiri complexe persoanelor cu afecțiuni multiple acute sau pe termen lung.

Acest program își propune să dezvolte asistente medicale care să poată furniza asistență medicală centrat pe persoană, sigură și eficientă, care să lucreze cu alte profesii și agenții într-un mediu în continuă schimbare și complexitate în domeniul sănătății.

Veți experimenta o varietate de plasamente clinice și veți învăța folosind o gamă diversă de tehnici și abordări. Veți întreprinde o practică clinică pentru 50% din curs, în plasamentele în comunitate și în spitale, precum și în experiența sectorului independent și voluntar.... [-]


Bsc (hons) în Studiile De îngrijire Medicală (copil)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Luați diploma de 4 ani de licență BSc (Hons) pentru îngrijirea copilului și participați la practici de plasare într-o gamă largă de setări, chiar dacă sunt disponibile și destinații de plasare internaționale. La finalizare puteți să vă înregistrați ca asistență pentru copii. [+]

Acreditat de: NMC

Lucrând ca parte integrantă a echipei de îngrijire a sănătății, Asistentele pentru copii acordă asistență medicală specializată copiilor și familiilor acestora, de la naștere până la vârsta adultă. Asistentele pentru copii practică într-o gamă largă de setări, de la unitățile de terapie intensivă și de la casele de familie până la îngrijirea în situații de urgență globale.

Învățarea inter-profesională cu studenții dintr-o serie de cursuri de sănătate va încuraja conștientizarea rolurilor și responsabilităților echipei multidisciplinare mai largi și va încuraja abilitățile de lucru în echipă.

În calitate de asistentă studențească, vă veți angaja într-o varietate de setări, inclusiv noul Spitalul de Copii din Glasgow, asistența medicală comunitară și asistența medicală școlară. Aceste experiențe vor fi susținute de cunoștințele teoretice de asistență medicală și de experiențele practice dezvoltate în centrul de simulare clinică interprofesională de ultimă oră a GCU.... [-]


Bsc (hons) în Studiile De îngrijire Medicală (handicap De învățare)

Online Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

BSC de înaltă competitivitate Hons Learning Disability Nursing vă permite să deveniți o asistentă medicală de înregistrare și să lucrați cu indivizi și familii pentru a vă îmbunătăți stilul de viață și sănătatea și a le oferi un sprijin foarte necesar. [+]

Învățarea Asistenței pentru dizabilități implică lucrul în parteneriat cu indivizii și familiile pentru a îmbunătăți autonomia, a promova sănătatea și a favoriza incluziunea. Aceasta include o contribuție reală la creșterea comportamentelor și stilului de viață care ajută la obținerea celor mai bune rezultate în domeniul sănătății.

Acest program se concentrează pe satisfacerea nevoilor holistice ale persoanelor cu dizabilități de învățare. Veți explora teme cheie în cadrul practicilor de dizabilități în domeniul învățării contemporane, care includ necesitățile de sănătate, implicarea comunității, planificarea centrată pe persoană, incluziunea și integrarea, abordarea inegalităților în materie de sănătate, legislația, practica criminalistică, planificarea și evaluarea îngrijirii.... [-]


Bsc (hons) în Studiile De îngrijire Medicală (insuficiență De învățare în Dublă înregistrare / Copil)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program oferă o oportunitate unică pentru studenți de a studia de livrare de îngrijire în două domenii de practică, Disabilitate de învățare și Child. [+]

Asistența medicală este oferită într-o varietate de setări contemporane de îngrijire a sănătății. Asistenții medicali înregistrați în orice domeniu de practică trebuie să fie pregătiți pentru a răspunde nevoilor pacienților, utilizatorilor de servicii și îngrijitorilor, la un nivel așteptat de public, pentru a putea răspunde provocărilor și pentru a răspunde cererii de livrare a îngrijirilor într-un mod modern și sistem complex de asistență medicală.

Acest program oferă o oportunitate unică studenților de a studia furnizarea de servicii de îngrijire în cadrul a două domenii de practică, Disability Learning și Child și este structurată pentru a vă oferi o serie de module de teorie și practică în ambele domenii.... [-]


Bsc (hons) în Studiile De îngrijire Medicală (sănătate Mintală)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest grad de onoare de îngrijire durează 4 ani și vă oferă o multitudine de experiență practică și abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a deveni o asistență medicală de sănătate mintală la finalizarea. [+]

Prin promovarea punctelor tari individuale, a bunăstării mentale și a independenței, asistentele medicale de sănătate mintală sprijină persoanele care întâmpină dificultăți în a face față aspectelor vieții lor din cauza problemelor de sănătate mintală.

Acest program se concentrează pe abordările contemporane în sprijinul și tratamentul disponibil pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală. Elevii se angajează să practice experiență de învățare pentru 50% din curs într-o gamă largă de plasamente în cadrul NHS Greater Glasgow și Clyde. Acestea includ plasamentele comunității NHS și ale spitalelor, precum și experiența sectorului independent și voluntar.... [-]


Bsc (hons) în Studii Profesionale în Asistență Medicală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Un program flexibil destinat profesioniștilor care doresc să obțină o calificare avansată. [+]

Un program de dezvoltare profesională pentru asistenții calificați, pentru a-și promova calificările academice până la nivelul de diplomă sau de diplomă; sau pentru a obține un certificat de absolvent. Metodele multiple de livrare și o gamă largă de opțiuni de module oferă flexibilitate pentru a se potrivi unei game variate de piețe interne și internaționale. Rutele la premii pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare personală ale practicienilor individuali și a cerințelor operaționale și nevoilor strategice de dezvoltare a serviciilor.

De ce să alegeți acest program?

Suntem experți în toate cele patru domenii ale asistenței medicale (adulți, copii, dizabilități de învățare și sănătate mintală), precum și vizitarea sănătății, moașelor și sănătății publice.... [-]


Bsc (hons) în Terapia Ocupațională

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Absolvenții sunt eligibili pentru a aplica pentru calitatea de membru al Colegiului de Terapeuți Ocupaționali și de înregistrare la Consiliul pentru Ocrotirea Sănătății și Profesiilor (HCPC). [+]

Terapeuții ocupaționali lucrează cu o mare varietate de oameni pentru ai ajuta să-și atingă potențialul și să câștige cât mai multă independență.

Pentru persoanele cu limitări de sănătate fizică sau psihică, sarcinile de zi cu zi pot fi dificile. Cu toate acestea, prin activitate, terapia ocupațională permite oamenilor să trăiască o viață mai productivă și mai plăcută.

Pentru a îndeplini standardele Federației Mondiale a Terapeuților Ocupaționali, este necesar un minim de 1000 de ore de practică. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de terapeuți profesioniști calificați din Scoția, GCU este o experiență inovatoare în practică, ceea ce are ca rezultat crearea de locuri de muncă în noi domenii de practică.... [-]


Bsc în Administrarea Dozelor Oftalmice

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

GCU este singura universitate din Scoția care oferă un program de management al Dispensării Oftalmice cu normă întreagă în centrul recunoscut GCU Vision Center, situat în campus. [+]

Dispensing opticienii sunt profesioniști cu ochiuri care se potrivesc și furnizează ochelarii și gestionează practicile optice. Dispozitivele de optică se pot extinde în montarea lentilelor de contact și furnizarea de aparatură optică specializată.

GCU este singura universitate din Scoția care oferă un program de management al Dispensării Oftalmice cu normă întreagă în centrul recunoscut GCU Vision Center, situat în campus. O clinică de distribuție modernă pentru scopuri, Centrul Vision oferă mediul ideal pentru instruirea în practica comercială.

Oferind o educație profesională excelentă și integrată, BSc în Managementul Dispensării oftalmice de la GCU deschide porțile pentru plasamentele profesionale, oferind legături către viitorii angajatori din Marea Britanie. Există și programe de colaborare cu parteneri internaționali. Managementul Dispensării Oftalmice BSc este acreditat de Consiliul General Optic.... [-]


Bsc în Studiile De îngrijire Medicală (adult)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Deveniți o asistentă medicală înregistrată cu BSc de 3 ani de îngrijire a adulților de la GCU. La finalizarea proiectului, sunteți eligibil să vă înregistrați ca asistentă medicală la Consiliul Nursing și Urbanism (NMC). [+]

Îngrijirea adulților este o carieră dinamică, plină de satisfacții și cu înaltă calificare și caritate plină de compasiune. Veți dezvolta abilități diverse, de la furnizarea de educație pentru sănătate persoanelor fizice de la o varietate largă de medii la furnizarea unei îngrijiri complexe persoanelor cu afecțiuni multiple acute sau pe termen lung.

Acest program își propune să dezvolte asistente medicale care să poată furniza asistență medicală centrat pe persoană, sigură și eficientă, care să lucreze cu alte profesii și agenții într-un mediu în continuă schimbare și complexitate în domeniul sănătății.

Veți experimenta o varietate de plasamente clinice și veți învăța folosind o gamă diversă de tehnici și abordări. Veți întreprinde o practică clinică pentru 50% din curs, în plasamentele în comunitate și în spitale, precum și în experiența sectorului independent și voluntar.... [-]


Bsc în Studiile De îngrijire Medicală (copil)

Campus Cu normă întreagă 3 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow

La absolvire, veți obține intrarea în Registrul Consiliului Nursing și Urbanism al Consiliului ca o asistentă pentru copii. [+]

Acreditat de: NMC

Lucrând ca parte integrantă a echipei de îngrijire a sănătății, Asistentele pentru copii acordă asistență medicală specializată copiilor și familiilor acestora, de la naștere până la vârsta adultă. Asistentele pentru copii practică într-o gamă largă de setări, de la unitățile de terapie intensivă și de la casele de familie până la îngrijirea în situații de urgență globale.

Învățarea inter-profesională cu studenții dintr-o serie de cursuri de sănătate va încuraja conștientizarea rolurilor și responsabilităților echipei multidisciplinare mai largi și va încuraja abilitățile de lucru în echipă.

În calitate de asistentă studențească, vă veți angaja într-o varietate de setări, inclusiv noul Spitalul de Copii din Glasgow, asistența medicală comunitară și asistența medicală școlară. Aceste experiențe vor fi susținute de cunoștințele teoretice de asistență medicală și de experiențele practice dezvoltate în centrul de simulare clinică interprofesională de ultimă oră a GCU.... [-]


Bsc în Studiile De îngrijire Medicală (handicap De învățare)

Campus Cu normă întreagă 3 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow

Învățarea Asistenței pentru dizabilități implică lucrul în parteneriat cu indivizii și familiile pentru a îmbunătăți autonomia, a promova sănătatea și a favoriza incluziunea. [+]

Învățarea Asistenței pentru dizabilități implică lucrul în parteneriat cu indivizii și familiile pentru a îmbunătăți autonomia, a promova sănătatea și a favoriza incluziunea. Aceasta include o contribuție reală la creșterea comportamentelor și stilului de viață care ajută la obținerea celor mai bune rezultate în domeniul sănătății.

Acest program se concentrează pe satisfacerea nevoilor holistice ale persoanelor cu dizabilități de învățare. Veți explora teme cheie în cadrul practicilor de dizabilități în domeniul învățării contemporane, care includ necesitățile de sănătate, implicarea comunității, planificarea centrată pe persoană, incluziunea și integrarea, abordarea inegalităților în materie de sănătate, legislația, practica criminalistică, planificarea și evaluarea îngrijirii.... [-]


Bsc în Studiile De îngrijire Medicală (sănătate Mintală)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program se concentrează pe abordările contemporane în sprijinul și tratamentul disponibil pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală. [+]

Prin promovarea punctelor tari individuale, a bunăstării mentale și a independenței, asistentele medicale de sănătate mintală sprijină persoanele care întâmpină dificultăți în a face față aspectelor vieții lor din cauza problemelor de sănătate mintală.

Acest program se concentrează pe abordările contemporane în sprijinul și tratamentul disponibil pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală. Elevii se angajează să practice experiență de învățare pentru 50% din curs într-o gamă largă de plasamente în cadrul NHS Greater Glasgow și Clyde. Acestea includ plasamentele comunității NHS și ale spitalelor, precum și experiența sectorului independent și voluntar.... [-]


Bsc în Studii Profesionale în Asistență Medicală

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Un program flexibil destinat profesioniștilor care doresc să obțină o calificare avansată. [+]

Un program de dezvoltare profesională pentru asistenții calificați, pentru a-și promova calificările academice până la nivelul de diplomă sau de diplomă; sau pentru a obține un certificat de absolvent. Metodele multiple de livrare și o gamă largă de opțiuni de module oferă flexibilitate pentru a se potrivi unei game variate de piețe interne și internaționale. Rutele la premii pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare personală ale practicienilor individuali și a cerințelor operaționale și nevoilor strategice de dezvoltare a serviciilor.

De ce să alegeți acest program?

Suntem experți în toate cele patru domenii ale asistenței medicale (adulți, copii, dizabilități de învățare și sănătate mintală), precum și vizitarea sănătății, moașelor și sănătății publice.... [-]


Bsc în știința Paramedic

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

BSc Paramedic Science este prima diplomă de licență de învățământ de acest gen din Scoția. [+]

Paramedicul modern tratează și îi îngrijește pe oameni la nivel local sau la domiciliu, pentru a contribui la reducerea admiterilor spitale evitabile, precum și pentru situații de urgență. Pe parcursul acestui program provocator și interesant veți învăța alături de alți practicieni în domeniul sănătății care reflectă natura colaborativă a muncii într-un sistem modern de asistență medicală.

BSc Paramedic Science este prima diplomă de licență de învățământ de acest gen din Scoția. Starea noastră de laborator de simulare a artei, inclusiv manevine de înaltă fidelitate și tehnologie vă va oferi o experiență autentică de învățare oferită de lectori excelenți dintr-o varietate de medii clinice.... [-]


Bsc în știința Sănătății Orale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program captivant și provocator este predat în Spitalul stomatologic Glasgow, Universitatea din Caledonian din Glasgow și un număr de centre de informare. [+]

Dental Hygieniști / terapeuți sunt profesioniști cu înaltă calificare care lucrează ca parte a echipei dentare care oferă îngrijiri pentru a ajuta pacienții să aibă sănătate dentară bună.

Acestea joacă un rol esențial în prevenirea bolilor orale, cum ar fi boala gingiilor, cariile dentare și cancerele bucale. Aptitudinile lor includ furnizarea de terapii preventive, parodontale și restaurative la dinți adulți și copii prin tratament clinic și educație.

Acest program captivant și provocator este predat în Spitalul stomatologic Glasgow, Universitatea din Caledonian din Glasgow și un număr de centre de informare. Laboratoarele de abilități clinice ale Școlii Stomatologice dispun de facilități excelente și tehnologii de predare de ultimă generație.... [-]


Diploma

PgD in Specialist Community Public Health Nursing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Faceți o diferență în viața și bunăstarea copiilor și a familiilor, în timp ce avansați cariera cu asistenta medicală comunitară PgD Specialist Community (Health Visiting). [+]

Comunitățile au diverse nevoi și provocări - și am creat un program care vă va pregăti pentru a le întâlni.

Ca vizitator de sănătate, veți avea ocazia să serviți zilnic un bun comun, promovând o mai bună sănătate la nivel individual, de grup și de comunitate.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibil pentru programul de studii în limba engleză pentru studii universitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

Acasă: £ 4000 RUK: £ 4000 UE: £ 4000 Internațional: n / a ... [-]

Doctorat

Doctoratul De Fizioterapie (preînregistrare)

Campus Cu normă întreagă 42 luni January 2019 Regatul Unit Glasgow

Doctor de fizioterapie (Pre-înregistrare) (DPT) este un program cu normă întreagă livrate folosind metode de predare inovatoare pentru a ajuta și contextualiza învățarea. [+]

Doctor de fizioterapie (Pre-înregistrare) (DPT) este un program cu normă întreagă livrate folosind metode de predare inovatoare pentru a ajuta și contextualiza învățarea. Acest program duce la calificarea ca fizioterapeut, eligibil pentru a aplica pentru înregistrarea HCPC ca un fizioterapeut practicant. Modulele sunt livrate de către tutori cu experiență, cercetători și invitați cadre didactice academice și clinice care sunt specialiști în domeniul lor de expertiză.

Legăturile noastre strânse cu specialiștii clinici / practici permit studenților noștri acces la cele mai recente materiale clinice, cercetări și expertiză profesională din cadrul universității și a practicilor.... [-]


DPsych in Counselling Psychology

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 7 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Pentru a obține premiul D.Psych, obțineți un total de 540 de credite.

Experiența de plasare cu cel puțin 450 de ore de practică clinică supravegheată trebuie să fie câștigată în timpul programului și practica de plasare este în curs de desfășurare pe tot parcursul anului.

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

UK Gradul onoruri 2: 1 (sau echivalent) care îndeplinește standardele BPS pentru Graduate Basis for Chartership (GBC). Maturitate personală și experiență demonstrabilă într-un rol de ajutor.... [-]


Dpsych in Sports and Exercise Psychology

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Scor IELTS scolare de 7.0 (sau echivalent), fara un element sub 7.0.

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate.

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.... [-]


Dpsych în Psihologia Sănătății

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Singurul program de acest fel din Scoția, DPsych in Health at GCU dezvoltă cunoștințele și abilitățile vitale pentru a ajunge la statutul de psiholog BPS Practitioner și a deveni un psiholog sanitar competent și eficient. [+]

Potrivit British Psychological Society, scopul psihologiei sănătății este de a studia științific procesele psihologice ale sănătății, bolilor și îngrijirii medicale.

Scopul este de a aplica psihologia sănătății la promovarea și menținerea sănătății, analiza și îmbunătățirea sistemului de sănătate și formarea politicii de sănătate, prevenirea bolilor și a dizabilității și creșterea rezultatelor persoanelor bolnave sau cu dizabilități.

Psihologia sănătății ca disciplină este cel mai rapid domeniu în creștere al Psihologiei din Marea Britanie. Cu toate acestea, în prezent, nu există doctorate de psihologie în domeniul sănătății oferite în Scoția. Având în vedere o populație îmbătrânită și obezogenă, cu condiții de sănătate asociate pe termen lung, cererea de intervenție în domeniul sănătății comportamentale și al bunăstării (și, prin urmare, al psihologilor sănătății) este în creștere.... [-]


MSc

Msc / Pgd / Pgc în Ultrasunetele Medicale

Campus Cu jumătate de normă 1 - 6 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Cu opțiuni flexibile de studiu adaptate domeniului dvs. de practică, GCUs MSc Medical Ultrasound vă oferă fundația teoretică și experiența în lumea reală, aveți nevoie pentru a îmbunătăți nu numai munca ta, dar domeniul în general. [+]

Cu opțiuni de studiu flexibile adaptate domeniului dvs. de practică, GCU's MSc Medical Ultrasound îți oferă fundația teoretică și experiența în lumea reală de care ai nevoie pentru a îmbunătăți nu numai munca ta, ci domeniul tău în general.

Folosind facilități de simulare de ultimă generație (MedaPhor ScanTrainer) și echipamente sonografice (GES8), echipa noastră multidisciplinară de experți universitari și specialiști în clinică vă va conduce în practica medicală sigură și eficientă cu ultrasunete. Veți repeta abilitățile într-un cadru care vă pregătește pentru o practică în lumea reală și obțineți feedback instantaneu specific domeniului dvs.... [-]


Msc In Ingrijirea Diabetului Zaharat Si Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 16 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

GCUs MSc Diabet zaharat de îngrijire și de gestionare vă va pregăti pentru a avansa cariera cu încredere și de a ajuta oamenii din comunitatea ta se bucură de o viață mai sănătoasă, mai satisfăcătoare. [+]

Diabetul este în creștere la nivel mondial. Profesionistii din domeniul sanatatii cu experienta in ingrijirea diabetului zaharat au o cerere foarte mare. Lucrarea este provocatoare, dar plină de satisfacții, iar domeniul are nevoie de profesioniști talentați, cu un angajament real față de binele comun.

GCU's MSc Diabetes Care and Management vă va pregăti pentru avansarea carierei cu încredere - și pentru a ajuta oamenii din comunitatea dumneavoastră să se bucure de o viață mai sănătoasă și mai satisfăcătoare.

MSc Diabet zaharat de îngrijire și de gestionare este multidisciplinar, reunind intuiții cheie din mai multe domenii. Veți învăța despre cele mai bune practici în îngrijirea și gestionarea diabetului dintr-o gamă largă de perspective.... [-]


MSc in Occupational Therapy (pre-reg)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Regatul Unit Glasgow

[+]

Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Căile internaționale

În cazul în care nu îndeplinesc cerințele de limba engleză, puteți fi eligibil pentru limba engleză pentru Universitatea programul de studiu.

Taxe și finanțare

[-]

MSc in Physiotherapy

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Marea Britanie Gradul onoruri 2: 2 (sau echivalent) în fizioterapie. Alternativ, un grad necalificat sau o diplomă profesională în fizioterapie cu o experiență profesională de peste doi ani.

informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.... [-]


MSc in Physiotherapy (Pre-registration)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Regatul Unit Glasgow

Obțineți expertiza și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă înscrie în Societatea Chartered Physiotherapy (CSP), înregistrați-vă la Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC) și deveniți un fizioterapeut practicant. [+]

Vreți să rezolvați problemele într-o capacitate clinică, să vă gândiți independent și să practici ca un fizioterapeut autorizat - și sunteți gata să ajungeți acolo rapid.

Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil să vă înscrieți în acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

limba engleza

Scor IELTS scolare de 7,0 (sau echivalent) cu nici un element sub 6,5.

Taxele de școlarizare 2018/19

Acasă: £ 6835 RUK: £ 6835 UE: £ 6835 International: £ 13600 ... [-]

MSc in Public Health

Online Campus Cu normă întreagă 1 - 5 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Studentul va lua în considerare o abordare centrată pe persoană, precum și imperativele cheie strategice locale, naționale și internaționale. Elevii își vor asuma responsabilitatea pentru învățarea lor prin stabilirea rezultatelor de învățare personale și profesionale pentru plasarea lor. Modulul permite elevilor să demonstreze reflecția și raționamentul în legătură cu un anumit aspect al sănătății publice. Destinațiile de plasare mai lungi sunt posibile dacă sunt atașate la disertația aleasă.

Exemple de plasări recente includ petrecerea timpului la Institutul Național de Sănătate și Asistență Socială Excellence; Acțiunea socială pentru sănătate (o agenție voluntară în East End of London - www.safh.org.uk; Health Action Partnership International) și Centrul pentru Sănătate din Valencia (Spania), care promovează schimbarea la nivel național și global.... [-]


Msc In Stiinte Biomedicale

Campus Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

Proiectat pentru oameni de știință de lucru, MSc Biomedical Science este singurul de acest gen din orașul Glasgow. [+]

Ca om de știință NHS, deja contribuiți la binele comun - a avea un impact pozitiv prin munca semnificativă. Acum sunteți gata pentru următorul pas: sunteți gata să conduceți.

Proiectat pentru oameni de știință de lucru, MSc Biomedical Science este singurul de acest gen din orașul Glasgow. Acest program part-time permite oamenilor de stiinta biomedicale angajate in prezent in laboratoarele de patologie NHS de servicii pentru a obtine o expertiza mai mare si avans in urmatoarea etapa a carierei lor.

GCU's MSc Biomedical Science este acreditat de Institutul de Științe Biomedicale (IBMS). Cu studiul part-time, programul durează doi până la trei ani pentru a fi finalizat.... [-]


MSc in Theory of Podiatric Surgery

Campus Cu jumătate de normă 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow

[+]

Perspective de perspectivă

Abilitățile pe care le dobândiți în teoria noastră de zi cu zi a Chirurgiei Podiatrice vă vor ajuta să vă avansați cariera în chirurgie, practică musculo-scheletică sau un cadru clinic avansat - indiferent dacă lucrați în Marea Britanie sau în străinătate. Finalizarea cu succes a Diplomă de studii postuniversitare (PGD) este o condiție prealabilă pentru eligibilitatea pentru studii practice sub îndrumarea unui chirurg podiatric.

[-]

MSC în Asistență Medicală: Avansarea Practicii Profesionale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Programul nostru MSc Nursing: Progresul Profesional vă pregătește să conducă și să inoveze în domeniul asistenței medicale avansate, indiferent dacă lucrați în Regatul Unit sau în străinătate. [+]

Îmbunătățirea cunoștințelor, aptitudinilor și atributelor asistenței medicale sunt esențiale pentru a susține practica profesională. MSc Nursing: Advancing Professional Practice oferă asistente medicale înregistrate cu o platformă educațională pentru dezvoltarea carierei, prin efectuarea unui studiu concentrat asupra avansării cunoștințelor clinice, a competențelor și a atributelor lor în domenii specifice de practică.

Acest program recunoaște complexitatea în continuă schimbare a îngrijirii și oferă o gamă de opțiuni flexibile și opționale de studiu, care răspund educațional la schimbarea direcției politicii din Regatul Unit.

Personalul care contribuie la MSC Nursing: Programul de promovare a practicii profesionale sunt active în conducerea cercetării și dezvoltării politicilor în colaborare cu grupuri precum: Protecția sănătății Scoția; Institutul de Infertilizare al Asociației Medicilor din Scoția; Rețeaua UK Self-management Network, Asociația formatorilor avansați de practică (AAPEUK).... [-]


MSC în Cercetarea Oftalmologică și în Cercetarea Viziunii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Masterul nostru de Cercetare Oftalmologie și Vision de Cercetare oferă specialiștilor în ocrotirea ochilor ca tine cunoștințele academice și abilitățile practice de care au nevoie pentru a diagnostica eficient și trata o gamă largă de condiții oculare. [+]

Cercetătorii noștri din domeniul Oftalmologiei și Cercetării Visionului oferă specialiștilor în ocrotirea ochilor cum ar fi cunoștințele academice și abilitățile practice de care au nevoie pentru a contribui la progresul medical revoluționar și pentru a diagnostica eficient și trata o gamă largă de condiții oculare.

Indiferent dacă doriți să continuați studiile academice sau să vă asumați noi responsabilități în calitate de îngrijitor primar - programul nostru vă oferă competențele clinice și experiența de cercetare de care aveți nevoie. Advance cariera ta și au o influență semnificativă asupra viitorului domeniului.

O combinație de module de bază și electivă și oportunități de cercetare - cu un proiect de cercetare care alcătui o treime din program - vă permite să personalizați studiile pe baza intereselor personale și a cerințelor dumneavoastră profesionale. Aceasta include opțiunea de a alege o specializare care să conducă la un grad numit la finalizarea disertației dvs.:... [-]


Msc în Diagnosticarea Imaginilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Proiectat pentru a instrui o nouă generație de lideri în domeniu, programul nostru de Diagnostic Imaging MSC vă va oferi o nouă perspectivă asupra celor actuale și cele mai bune practici și vă va antrena pentru a crea schimbări reale și semnificative. [+]

Proiectat pentru a instrui o nouă generație de lideri în domeniu, programul nostru de diagnosticare a imaginilor MSc vă va oferi o nouă perspectivă asupra celor actuale și cele mai bune practici și vă va antrena pentru a crea schimbări reale și semnificative. Veți dezvolta abilități avansate de gândire critică, veți sintetiza dovezi dintr-o gamă largă de cercetări și alte surse și veți construi cunoștințele și experiența clinică pentru a informa discuțiile și dezbaterile profesionale.

Ca parte a comunității academice înfloritoare și diversificate a GCU, nu numai că vă pregătiți pentru o carieră de succes, dar folosiți ceea ce învățați pentru a avansa pe teren și a contribui la binele comun.... [-]


Msc în Farmacologie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Ca parte a comunității noastre de cercetare prosperă, diversă și globală în rețea, veți investiga modul în care organismul funcționează și ce se întâmplă atunci când o boală a lovit și de a afla cum medicamentele sunt proiectate pentru a inversa și chiar preveni o gamă largă de condiții. [+]

De la inhalatoare care ușurează respirația la pastile și injecțiile care distrug cancerul, farmacologia afectează miliarde de oameni din întreaga lume ca o forță puternică pentru bine. În programul nostru de farmacologie, veți descoperi cum să valorificați această putere pentru a salva și a îmbunătăți vieți nenumărate.

La GCU, veți dezvolta o înțelegere globală a științei din spatele drogurilor și a efectelor sale asupra corpului uman - și va stăpâni tehnicile de vârf, abilitățile de laborator și abordările de gândire critică de care aveți nevoie pentru a reuși.

Ca parte a comunității noastre de cercetare înfloritoare, diversificate și globale, veți investiga modul în care organismul funcționează și ce se întâmplă atunci când o boală provoacă - și aflați cum sunt concepute medicamentele pentru a inversa și chiar preveni o gamă largă de afecțiuni medicale.... [-]


Msc în Microbiologia Clinică

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Prin GCU MSc Clinic Microbiology, veți dobândi abilitățile necesare pentru succes în acest domeniu extrem de competitiv și important. [+]

În ciuda progreselor incredibile în medicină, în secolul 21 există încă multe eforturi pentru a crea comunități mai sănătoase de pe tot globul - iar microbiologii sunt cei mai importanți.

Tuberculoza și holera încă devastă populațiile din întreaga lume. Există tulpini noi și moarte de gripă. Virusul Zika se răspândește rapid cu temperaturi mai ridicate la nivel global - la fel ca și alte boli parazitare.

Timp de aproape un secol, ne-am bazat pe vaccinuri și antibiotice pentru prevenirea și tratarea bolilor infecțioase. Dar, odată cu apariția noilor agenți patogeni și a rezistenței la medicamente antimicrobiene, sunt necesare abordări inovatoare. Mizele pentru microbiologi sunt mai mari decât oricând.... [-]


Msc în Nutriția și Sănătatea Clinică

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program îndeplinește cerințele profesioniștilor specialiști din domeniul practicii, dieteticienilor internaționali, medicilor, absolvenților de științe ale vieții și profesioniștilor din domeniul sănătății de nivel înalt, care doresc să afle mai multe despre nutriția clinică. [+]

Cererea este în creștere la nivel mondial pentru experții în nutriție clinică și sănătate. Țările din întreaga lume recunosc cât de importantă este nutriția pentru comunitățile sănătoase și durabile. Guvernele acordă prioritate nutriției și alimentației în planurile naționale de sănătate.

Cu toate acestea, în timp ce comunitățile din întreaga lume au identificat necesitatea, puțini au resursele necesare pentru a-și construi propria forță de muncă expertă.

GCU's MSc Clinical Nutrition and Health este conceput pentru a umple acest gol. Absolvenții programului folosesc expertiza lor nouă în domeniul nutriției pentru a construi comunități mai sănătoase și pentru a contribui la binele comun în întreaga lume.... [-]


MSC în Practica Avansată în Asistență Medicală Raională Cu Calificare De Medic Specialist

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program este destinat asistenților medicali înregistrați care doresc să se bazeze pe cunoștințele lor existente și să dezvolte noi abilități. [+]

Asigurați-vă capacitatea de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor și învățați să răspundeți provocărilor unor situații clinice complexe în PgD Practica Avansată în PgD în Nursing District cu Specialist Practitioner Qualification. Acest program este destinat asistenților medicali înregistrați care doresc să se bazeze pe cunoștințele lor existente și să dezvolte noi abilități.

Obțineți cursuri de formare pentru a răspunde mai bine cerințelor politice și organizaționale de a oferi îngrijiri - și a promova cele mai bune practici în domeniul dumneavoastră. Folosiți-vă angajamentul față de binele comun de a face o diferență semnificativă la nivel local, național sau global. Pregătiți-vă pentru o carieră provocatoare și plină de satisfacții ca specialist în cadrul unui program care utilizează o varietate de oportunități de învățare dinamice.... [-]


MSC în Studiile De îngrijire Medicală Pentru Adulți (preînregistrarea)

Campus Cu normă întreagă 28 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow

Master Studii Nursing (pre-înregistrare) oferă absolvenților de orice background posibilitatea de a transfera abilitățile lor de absolvent la asistență medicală. [+]

Această nouă și interesantă rută MSc oferă absolvenților de orice background oportunitatea de a-și transfera abilitățile de absolvent și de a le valorifica în a deveni asistent medical.

Recunoscand contextul in schimbare a asistentei medicale si profilul de asistente medicale necesare, MSc Nursing Studies are ca scop sa echipeze asistente medicale postuniversitare cu abilitati avansate de gandire critica, precum si abilitati practice si competente pentru a oferi compasiune, competent, competente personale, eficiente, asistență medicală de înaltă calitate.

Absolvenții MSC vor avea o contribuție semnificativă la "îmbunătățirea vieții" la nivel individual, comunitar și global. În timp ce lucrează în parteneriat cu profesioniștii în domeniul sănătății și asistenței sociale pentru a răspunde nevoilor pacienților, clienților și utilizatorilor de servicii, aceștia vor contribui, de asemenea, la rezultatele în materie de sănătate publică prin intervenții în domeniul educației și al îmbunătățirii sănătății.... [-]


MSC în Sănătate și îngrijire Socială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Cu ajutorul nostru MSc în domeniul sănătății și al asistenței sociale, veți personaliza un program pentru a vă satisface interesele și obiectivele de carieră. Pregătiți-vă să contribuiți la noile evoluții și inițiative în domeniu. [+]

Cu programul nostru inovatoare și flexibil de sănătate și asistență socială, veți personaliza un program pentru a vă satisface interesele și obiectivele carierei. Pregătiți-vă să contribuiți la noile evoluții și inițiative în domeniu.

Informați de politica publică actuală, cercetarea de ultimă oră și relația strânsă cu industria GCU, vă vom antrena să analizați și să vă gândiți critic la problemele care se află în avangarda domeniilor sănătății și asistenței sociale - astfel încât să vă puteți avansa cariera și să vă sprijiniți binele comun.

Gama noastră largă de metode de predare și evaluare a studenților se combină pentru un program amplu și cuprinzător. Veți învăța să înțelegeți și să evaluați cele mai recente cercetări și literatură despre sănătate și îngrijire socială și să aplicați teoria bazată pe dovezi practicii din viața reală. O combinație de cursuri tradiționale și proiecte practice vă va aprofunda înțelegerea.... [-]


MSC în științele Biomoleculare și Biomedicale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Programul nostru de Biomolecular și Biomedicale vă va pregăti cu abilități practice în cercetarea științifică și un corp valoros de cunoștințe academice, informat de cele mai noi cercetări din domeniu. [+]

Științele biomoleculare și biomedicale sunt provocatoare, cerând elevilor entuziasmați și condusi. Desigur, aceste domenii de vârf oferă, de asemenea, un potențial incredibil de impact pozitiv și cariere semnificative.

Științele biomedicale oferă speranță pentru vindecarea bolilor și îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor de pe tot globul. Fiecare descoperire formează viitorul. Fiecare contribuție promovează binele comun.

GCU se situează în primele 20 de țări din Marea Britanie pentru cercetarea în domeniul sănătății aliate, desfășurată la standarde de vârf la nivel mondial (Research Excellence Framework). Programul nostru de Biomolecular și Biomedicale vă va pregăti cu abilități practice în cercetarea științifică și un corp valoros de cunoștințe academice, informat de cele mai noi cercetări din domeniu.... [-]


Videoclipuri

Learning support from the School of Health and Life Sciences