FutureLearn

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La FutureLearn, Dorim să inspire învățare pentru viață. De aceea noi oferim o selecție variată de cursuri online gratuite, de înaltă calitate și de conținut de la unele dintre universitățile de frunte din lume și alte instituții culturale deosebite.

Scopul nostru este de a conecta elevii din toate colturile lumii cu educatori de înaltă calitate și unul cu altul. Noi credem că învățarea ar trebui să fie o experiență plăcută, socială, cu o mulțime de oportunități de a discuta și de a reflecta asupra a ceea ce ați studiat, în scopul de a face descoperiri proaspete și să formeze noi idei.

Cursurile sunt livrate cu un pas la un moment dat și sunt accesibile pe mobil, pe tabletă și desktop-ul, astfel încât să puteți potrivi de învățare în jurul viața ta, mai degrabă decât viața ta în jurul valorii de învățare.

Suntem o companie privată deținută în întregime de Open University, cu beneficiul de peste 40 de ani de experienta lor în procesul de învățare la distanță și educație on-line. Partenerii noștri se numără peste 80 dintre cele mai bune universitati din Marea Britanie și internaționale, precum și instituții cu o arhivă imensă de material cultural și educativ, inclusiv British Council, Biblioteca Britanică, și Muzeul Britanic.

De ce functioneaza

FutureLearn vă oferă o modalitate nouă și puternică de a învăța on-line. Fiecare curs a fost proiectat în conformitate cu principiile învățării eficiente, prin povestiri, discuții, învățare vizibile, și folosind sprijinul comunității pentru a sărbători progrese.

Învățare prin povestiri

Fiecare universitate parteneră a proiectat o experiență de învățare completă, prezentată de academicieni de frunte în domeniul lor. Mai degrabă decât prelegeri clasă lungi de difuzare, idei sunt introduse prin clipuri video de înaltă calitate și articole. Puteți discuta atunci ceea ce ați învățat, testarea noul dvs. de cunoștințe cu chestionare interactive care ofera raspunsuri utile si posibilitatea de a încerca din nou, în cazul în care un răspuns este greșit. Fiecare curs spune o poveste, pas cu pas, cu provocări și sfaturi utile de-a lungul drum, pentru a testa și de a construi înțelegerea dumneavoastră.

Discuție pentru învățare

Noi învățăm cel mai bine atunci când ne împărtășim și dezbate idei cu colegii care învață, să înțeleagă diferitele lor experiențe și perspective și pentru a umple golurile din propria noastră cunoaștere. Dar nu toată lumea place să fie socială, astfel încât în ​​loc să trimită elevii noștri off la forumuri de discuții separate puteți adăuga comentarii alături de conținut.

Puteți începe prin citirea ceea ce alți oameni au de spus despre acest subiect, și apoi se alăture atunci când sunteți gata. În cazul în care vă place în mod special un comentariu, puteți alege să urmeze autorul său, astfel încât să puteți găsi cu ușurință oamenii și comentariile care sunt de cel mai mare interes pentru tine.

Vom pe baza acestor concepte de "discuție în context," și "după" în lunile următoare, astfel încât învățarea socială se simte mai puțin ca o conversație forțată și mai mult ca un chat cu prietenii despre ideile tale și ce ai învățat.

învățare vizibil

O modalitate de a spori de învățare este de a face procesul vizibil, astfel încât să știi ce urmează, în cazul în care vă aflați în curs și cât de departe ați ajuns. Lista To Do vă oferă o imagine de ansamblu a cursului, care prezintă activitățile pentru fiecare săptămână, și păstrând o evidență a ceea ce ați finalizat.

Pagina profil oferă un rezumat al propriei activități, inclusiv cursuri de dumneavoastră și orice comentarii pe care le-ați făcut. Vom fi extinderea acestora cu panouri indicatoare suplimentare pentru curs și indicații referitoare la progresul.

învățare comunitară a sprijinit

Un model intensiv de îndrumare nu poate lucra pentru cursuri gratuite masiv la scară, așa că avem nevoie pentru a oferi suport on-line, fără o rețea mare de tutori. Solutia este de a valorifica puterea comunității, în cazul în care cursanții pot folosi imediat abilitățile nou dobândite prin schimbul de cunoștințele lor cu semenii lor.

Ca urmare a altor cursanți face parte dintr-un sistem puternic, noi construim care vă va permite să recunoască contribuțiile bune și de a promova oameni care oferă sfaturi utile și pentru a dezvolta propria reputație. In acest fel, succesul nu vine doar de la trecerea unei misiuni și completarea unui curs, dar, de asemenea, de a face o contribuție la FutureLearn comunitate.

învățare socială masiv la scară

Toate aceste abordări trebuie să lucreze cu un număr mare de elevi, astfel încât comentariile nu clipesc doar trecut, iar reputatia poate fi construit în timp. De aceea, am decis să creeze o nouă platformă de învățare socială masiv la scară, bazându-se pe expertiza de la Open University, BBC, designeri de social media, precum și nostru FutureLearn Parteneri. Este un nou mod de învățare.

notițe

învățare vizibil este inspirat de lucrarea lui John Hattie, pentru a afla mai multe informații, accesați visible-learning.org.

Principiile noastre

Zece principii care ghidează modul în care ne-a proiecta și construi FutureLearn.

Deschis

Ori de câte ori este posibil, încurajăm partenerii noștri pentru a face conținutul curs deschis și detectabilă, pentru a lega la cele mai bune de web și să ia parte la discuții on-line. Ne străduim să facem conținutul cursului accesibil pe cât mai multe dispozitive posibil și pentru toți vizitatorii. Noi împărtășim procesul nostru de dezvoltare și raționamentul din spatele deciziilor noastre de afaceri prin canale, cum ar fi blog-ul nostru.

Ascultați-elevii noștri

Feedback-ul de la elevii noștri se află în centrul procesului nostru de dezvoltare: atât în ​​ceea ce privește conținutul cursului și caracteristici ale platformei. Noi constant itera și de a îmbunătăți pe baza feedback-ului și observarea modului în care oamenii învață. Noi de presă caracteristici cât mai repede posibil și să învețe de la cât de real oameni le folosesc. Și apoi le facem mai bine.

A spune povesti

Narativă este importantă. Ne dorim să inspire elevii noștri să meargă într-o călătorie și să știe unde se află și în cazul în care pentru a merge în continuare. Narativul include ori pentru a viziona, asculta și citi, spațiu pentru conversație, momente de liniște și culminante de evaluare. Noi folosim povestiri pentru a comunica idei în moduri distractive și captivante. Si ne-am lăsa întotdeauna elevii prinde din urmă.

conversație Provoac

Conversație se întâmplă în context și este parte integrantă a experienței de învățare. interacțiunile sociale sunt deschise în mod implicit pentru a încuraja învățarea pentru fapta altuia și să permită tuturor să beneficieze de discuție. Noi încurajăm pe toți să fie sociabil, deoarece unul dintre cele mai bune moduri de a învăța este prin a vorbi cu alții.

Embrace masivă

Noi profite de oportunitățile pe care un număr mare de oameni de învățare împreună conduce la obținerea: cunoștințele de specialitate care există în cadrul grupului; numărul de oameni online, împreună la un moment dat; modul în care ideile curg în jurul unei rețele; și modul în care mulțimile pot ajuta la suprafață cel mai bun conținut. Și, învățăm de la vizionarea modul în care un grup mare de elevi să se comporte.

Creați conexiuni

Noi încurajăm elevii să facă conexiuni pentru a oferi sprijin reciproc, provocare ideile lor și de a elimina singurătatea de învățare la distanță. Noi creăm spații pentru grupuri mici să se reunească și să ajungă la înțelegeri comune.

Nu te complica

Încercăm să evităm complexitatea ori de câte ori este posibil. Noi folosim limba în jos pe pământ și de a face experienta la fel de prietenos și primitor putem, și să încurajeze partenerii noștri la fel. Noi de proiectare pentru cazurile obișnuite de utilizare. Dacă o caracteristică este utilă, dar numai pentru câteva, vom rezista tentatiei de ao include, în scopul de a menține platforma ușor de utilizat de către toți.

Învăța de la alții

Împrumutăm de la cele mai bune de radiodifuziune, jocuri și social media pentru a crea o experiență de învățare angajarea și plăcută. Ne bazăm pe cunoștințe vaste și experiență care există în Open University și între consorțiul de parteneri, care vor împărtăși, de asemenea, bogăția lor de experiență ca educatori între ele, pentru a crea cel mai bun produs final.

celebrăm progresul

Noi motiva elevii noștri prin spargerea călătoriei în pași mici. Fiecare pas este muscatura de dimensiuni pentru a face vizibilă de învățare, ajuta cursanții văd progresul rapid și să reflecteze în mod regulat cu privire la ceea ce au învățat. Noi sarbatorim fiecare pas al progresului, mici și mari. Nu există nici un lucru, cum ar fi abandonul: încurajăm elevii să ia din experiența cât mai puțin sau la fel de mult cum doresc.

Embrace FutureLearners

Dorim sa cream o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții, și să ofere pietrele pas cu pas de la o călătorie la alta. Vizitatorii noștri sunt FutureLearners, studenții dintr-o anumită universitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Cursuri » Vedea Online Cursuri » Vedea Law Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Course : Causes of Human Disease: Exploring Cancer and Genetic Disease

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Care este cursul de?

Completând toate aspectele cursului, veți obține 14 ore de timp CPD.

[-]

Course : Falling Down: Problematic Substance Use in Later Life

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați mai multe despre problemele cu care se confruntă persoanele în vârstă în legătură cu utilizarea problematică a substanțelor. [+]

Ce subiecte vor acoperi ai? [-]

Course : Strategies for Successful Ageing

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Discutați despre studiile de caz privind inițiativele de îmbătrânire cu succes. Care este cursul de? [-]

Course : Understanding Depression and Low Mood in Young People

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Descrieți principalii factori de mediu și de stil de viață care pot contribui la depresie la adolescenți. Care este cursul de? [-]

Course in Exploring Cancer Medicines

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Acest curs vă va prezenta la tema chimioterapiei cancerului, precum și modul în care dezvoltarea de medicamente eficiente pentru tratamentul cancerului rămâne o provocare importantă pentru oamenii de știință.

Veți cerceta utilizarea și dezvoltarea medicamentelor pentru cancer, concentrându-se pe chimioterapie.

[-]

Course in Improving Your Image: Dental Photography in Practice

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

[+]

Cursul este conceput pentru a fi interesant și aplicabil tuturor membrilor echipei dentare.

Timpul petrecut de către Regatul Unit dentare profesionisti pe acest curs va conta CPD ca non-verificabile.

[-]

Curs: Cancerul în secolul XXI: Revoluția genomică

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Descoperiți cum genetica revoluționează detectarea și tratamentul cancerului, cu acest curs online gratuit. [+]

Cancer Research UK estimează că 1 din 2 persoane din Marea Britanie vor fi diagnosticate cu cancer în timpul vieții lor. Este o boală care are impact asupra vieții majorității oamenilor la un moment dat. Așa că înțelegerea cancerului și dezvoltarea de noi tratamente este de interes intrinsec pentru noi toți.

Acest curs gratuit online este deschis oricui, deși este destinat persoanelor fizice cu un interes anterior în biologie, inclusiv studenții actuali de licență și asistenții medicali sau medici care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în acest domeniu.

Peste șase săptămâni, vom examina trei întrebări-cheie despre diagnosticul și tratamentul cancerului:... [-]


Curs: crearea de momente de bucurie pentru persoanele cu alzheimer

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Aflați cum să ajutați persoanele care suferă de boala Alzheimer să trăiască cât mai bine cu sfaturi și sfaturi practice. [+]

Când cineva își pierde memoria pe termen scurt, viața este alcătuită din momente. Aceasta înseamnă că nu putem crea întotdeauna o zi minunată, dar putem crea un moment minunat.

În acest curs veți afla cum să încurajați și să vă bucurați de astfel de momente minunate. Veți primi sfaturi practice pentru a ușura luptele zilnice de Alzheimer pentru cei care trăiesc cu ea și cei care îi ajută. În cele din urmă, veți învăța cum să priviți dincolo de provocările bolii și să vă concentrați pe crearea celei mai bune vieți posibile pentru cei care trăiesc cu Alzheimer.

Ce subiecte vor acoperi ai? Înțelegerea persoanei Ce vârstă sunt în mintea lor? Trăiți adevărul lor Eu vreau sa merg acasa Opriți-le să le corectați Starea ta de spirit afectează starea lor de spirit Grijă de îngrijitor Ce vei obține? ... [-]

Curs: Lancet Maternal Health Series: Cercetare și dovezi globale

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Ascultați cele mai recente dovezi ale experților din The Lancet Maternal Health Series și aflați ce puteți face pentru a îmbunătăți asistența medicală maternă. [+]

Îmbunătățirea calității serviciilor de sănătate materne și a accesului la acestea.

Imaginați-vă o femeie într-un sat îndepărtat, probabil în Africa sau în Asia de Sud. Dă naștere la domiciliu cu o rudă. Fără acces la droguri sau la transport, ar putea muri. În timp ce decesele materne au scăzut aproape în jumătate în ultimii 25 de ani în întreaga lume, datorită utilizării crescute a serviciilor de maternitate, progresul nu a fost universal.

Acest curs online explorează starea sănătății materne la nivel global, pe baza Seriei de Sănătate Maternă Lancet. Veți examina cele mai recente dovezi de la experți și veți afla ce este necesar pentru a asigura asistență medicală maternă de bună calitate pentru toți.... [-]


Curs: nutriție și bunăstare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Demistificați mesajele complexe și conflictuale pe care le auzim despre nutriție, sănătate și stil de viață de astăzi, cu acest curs online gratuit. [+]

Obțineți aptitudini pentru a evalua informațiile referitoare la nutriție și pentru a vă alimenta propria dietă

Acest curs vă va ajuta să înțelegeți baza științifică a nutriției umane și conceptele și controversele nutriționale actuale.

În fiecare săptămână, ne uităm la o temă diferită:

Modificările unei "alimentații sănătoase": Care sunt componentele dietei dvs. care pot promova bunăstarea și pot reduce riscul bolilor? De ce mâncăm ceea ce mâncăm? Care sunt "driverele" care influențează alegerile noastre alimentare? Alimente și boli: puteți să vă mâncați într-adevăr calea spre sănătate? Nutrițiile, miturile și adevărul simplu: Genele noastre sunt vina pentru obiceiurile noastre nutriționale actuale? Ce subiecte vor acoperi ai? ... [-]

Curs: pregătirea pentru o alegere internațională a sănătății: explorarea sănătății, eticii și siguranței la nivel mondial

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Pregătiți-vă pentru a organiza un International Health Elective, în acest curs dezvoltat în colaborare cu King's College din Londra [+]

Elementele internaționale de sănătate (IHE) sunt foarte variabile, plasate de studenți, care oferă oportunități importante pentru învățarea directă a studenților despre sănătate și asistență medicală în contexte nefamiliare. Ele permit studenților medicali și de asistență medicală să își asume responsabilitatea pentru propria învățare și să exploreze domenii de interes relevante pentru carierele viitoare.

Cu toate acestea, există dovezi care sugerează că elementele internaționale de sănătate nu oferă întotdeauna rezultatele de învățare anticipate și că învățarea preelectivă poate contribui la asigurarea unei experiențe valoroase și productive. Acest curs gratuit online, dezvoltat ca o colaborare între King's College din Londra și St George's, Universitatea din Londra, este destinat studenților care studiază în prezent în discipline medicale sau de asistență medicală și având în vedere luarea unui IHE. În cadrul cursului veți învăța cum puteți evita experiențele negative și asigurați-vă că realizarea unui IHE ar fi atât valoros, cât și productiv, dacă vă decideți să vă faceți singur.... [-]


Curs: Pregătirea pentru o sănătate internațională opțională: Explorarea în domeniul sănătății, eticii și siguranței globale

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Pregătiți-vă pentru a organiza un International Health Elective, în acest curs dezvoltat în colaborare cu King's College din Londra [+]

Elementele internaționale de sănătate (IHE) sunt foarte variabile, plasate de studenți, care oferă oportunități importante pentru învățarea directă a studenților despre sănătate și asistență medicală în contexte nefamiliare. Ele permit studenților medicali și de asistență medicală să își asume responsabilitatea pentru propria învățare și să exploreze domenii de interes relevante pentru carierele viitoare.

Cu toate acestea, există dovezi care sugerează că elementele internaționale de sănătate nu oferă întotdeauna rezultatele de învățare anticipate și că învățarea preelectivă poate contribui la asigurarea unei experiențe valoroase și productive. Acest curs gratuit online, dezvoltat ca o colaborare între King's College din Londra și St George's, Universitatea din Londra, este destinat studenților care studiază în prezent în discipline medicale sau de asistență medicală și având în vedere luarea unui IHE. În cadrul cursului, veți învăța cum puteți evita experiențele negative și asigurați-vă că realizarea unui IHE ar fi atât valoros, cât și productiv, dacă vă decideți să vă alegeți singur.... [-]


Curs: sistemul musculo-scheletic: știința de a rămâne activă în vârstă

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Demistificați procesul de îmbătrânire și aflați cum este posibil ca comportamentele noastre de zi cu zi să afecteze sănătatea musculo-scheletică pe termen lung. [+]

Acest curs gratuit online a fost dezvoltat de către MRC-Artrita Research UK Centrul de cercetare integrată în domeniul îmbătrânirii musculo-scheletice, o colaborare între universitățile din Liverpool, Sheffield și Newcastle. În acest curs, veți învăța de ce oasele, articulațiile și mușchii funcționează mai puțin bine pe măsură ce îmbătrânim și descoperim cât de bine să trăim bine pe măsură ce îmbătrânim.

Ce subiecte vor acoperi ai? [-]

Curs: Supravegherea clinică: evaluarea și furnizarea de feedback

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați metodele de evaluare la locul de muncă și cum să le utilizați în practică cu acest curs pentru supraveghetorii clinici. [+]

Explorați modele noi pentru a oferi feedback și pentru a vă sprijini pe elevi și cursanți

Acest curs online se va concentra pe principiile evaluării la locul de muncă și pe instrumentele de evaluare utilizate la locul de muncă frecvent utilizate. Vă va arăta cum să le aplicați ca parte a supravegherii clinice.

Veți învăța importanța evaluării competenței și progresului în rândul studenților și cursanților.

Veți analiza, de asemenea, modele care să respecte performanța și să furnizeze feedback eficient și să exploreze strategii pentru identificarea și sprijinirea cursanților care se află în dificultate.

Ce subiecte vei acoperi?Evaluări la locul de muncăWPBA: perspective de supervizor și stagiarCompetențăOferirea de feedbackElevii aflați în dificultateCe veți obține?... [-]

Curs: Sănătatea digitală pentru managementul cancerului: tehnologii inteligente de sănătate în bolile complexe

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum noile tehnologii digitale de sănătate transformă managementul cancerului cu acest curs pentru profesioniștii din domeniul sănătății. [+]

Înțelegeți potențialul noilor tehnologii în gestionarea cancerului

Progresele recente în tratamentul și managementul cancerului au condus la persoanele cu cancer care trăiesc mai mult ca niciodată; acum asistenta medicala trebuie sa inceapa sa ia in considerare cum sa ajute oamenii cu cancer sa traiasca sanatos.

În acest curs, veți explora și discuta despre modul în care noile tehnologii digitale de sănătate, cum ar fi suporturile de uzură, mediile sociale și senzorii de acasă, încep să transforme gestionarea cancerului. Există sute de aplicații pentru persoanele care trăiesc cu cancer, sunt de folos? Dispozitivele portabile pot promova un stil de viață mai sănătos la pacienții cu cancer? E timpul să aflăm.... [-]


Curs: Vorbind despre cancer: Reducerea riscului, detectarea precoce și umflarea

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

1 din 2 persoane vor dezvolta cancer în timpul vieții. La Cancer Research UK vrem să atragem oamenii să vorbească despre cancer și sănătate. [+]

Obțineți sfaturile, instrumentele și încrederea pentru a avea conversații care ar putea salva vieți

Vorbind despre cancer poate fi dificil. S-ar putea să vă îngrijorați că veți spune ceva greșit sau că pur și simplu nu știți destul despre subiect.

Acest curs se bazează pe cunoștințele experților din domeniul Cancer Research UK. Învățarea este prin chestionare, articole, discuții și clipuri video care demonstrează conversațiile dos și nu.

În decurs de 3 săptămâni, veți afla cum puteți încuraja oamenii să facă schimbări de stil de viață sănătos, să acceseze serviciile locale sau să viziteze imediat medicul dacă observa schimbări în corpul lor.... [-]


Curs: îmbunătățirea asistenței medicale prin cercetare clinică

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Pe acest curs online gratuit, aflați cum sunt descoperite, testate și evaluate tratamentele medicale pentru a îmbunătăți asistența medicală pentru toți. [+]

Tot ceea ce facem în domeniul asistenței medicale trebuie să fie descoperit și testat temeinic înainte de a putea fi pus în practică. În acest curs, veți explora cercetarea clinică - provocările sale și avantajele sale uriașe pentru asistența medicală modernă. Veți lucra prin studii de caz și veți examina modul în care cercetarea contribuie la tratamentul bolilor majore, cum ar fi cancerul și demența, examinând procesul de desfășurare a cercetării și întrebările etice ridicate. Veți învăța cum membrii unei echipe de cercetare, cadre universitare și participanții la cercetarea clinică contribuie la acest proces de descoperire.

Ce subiecte vor acoperi ai? Principiile fundamentale ale procesului științific și importanța acestora în asigurarea faptului că cercetarea clinică oferă informații precise și răspunsuri. Originile studiilor clinice și modul în care înțelegerea modului de desfășurare a cercetărilor clinice sa dezvoltat în timp. Modul în care sunt efectuate studiile clinice moderne, importanța minimizării părtinilor și rolul tehnicilor precum randomizarea și controlul și placebo și orbirea. Impactul revoluției digitale și date importante privind desfășurarea studiilor clinice și oportunitățile și provocările pe care acestea le prezintă. Importanța asigurării faptului că cercetarea clinică este etică și principiile-cheie care sunt esențiale pentru asigurarea înființării și desfășurării studiilor clinice într-un mod eficace din punct de vedere etic. Rolul pe care trebuie să-l aibă respectul în cercetarea clinică și modul în care putem asigura că cercetarea este efectuată într-un mod care respectă participanții. Modul în care cercetarea clinică este reglementată în Regatul Unit și la nivel internațional. Importanța consimțământului informat, a... [-]

Curs: Îngrijirea persoanelor în vârstă: un model de parteneriat

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Odată cu creșterea vieții noastre, tot mai mulți dintre noi se confruntă cu întrebarea: cum putem avea grijă mai eficient pentru persoanele în vârstă? [+]

De ce să participați la curs?

Universitatea Deakin a dezvoltat un model de parteneriat de îngrijire care urmărește să construiască relații mai puternice și mai benefice între persoanele în vârstă și cele care se ocupă de acestea. Scopul modelului de parteneriat este acela de a se asigura că serviciile de sănătate sunt mai receptive la nevoile și preferințele persoanelor în vârstă în cadrul unei varietăți de servicii de îngrijire.

În acest curs, vă vom prezenta modelul de parteneriat și vă vom oferi câteva instrumente și strategii practice pentru a vă crea propriul plan de îngrijire.

Descoperiți cum un model de parteneriat de îngrijire beneficiază persoanelor în vârstă... [-]

Curs de boală hepatică: îngrijirea ficatului

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum funcționează ficatul dvs., modalități de a avea grijă de acesta și cum sunt cauzate, studiate și tratate leziunile hepatice în întreaga lume. [+]

În prezent, se confruntă cu o explozie internațională a afecțiunilor hepatice care continuă să aibă un impact enorm asupra sistemelor de sănătate și asupra sănătății globale. În Marea Britanie, am observat o creștere cu 20% a deceselor legate de boala hepatică începând cu anul 2000, iar acest model reflectă situația globală.

Contrar așteptărilor, această creștere dramatică a bolii hepatice nu se limitează la pacienții care consumă alcool, iar cancerul la ficat este a treia cauză comună a deceselor legate de cancer. Multe condiții moștenite și infecții dobândite pot provoca, de asemenea, afecțiuni hepatice, iar boala hepatică ca o consecință a obezității și a dietei devine deosebit de semnificativă.... [-]


Curs de imbunatatire a calitatii in domeniul asistentei medicale: Cazul pentru Schimbare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs online gratuit sugerează că principalul motiv este complexitate. Sistemele de sănătate și sociale sunt în mod inerent complexe, cu multe activități și procese interconectate, și astfel dificil să se măsoare, să analizeze, schimbare și de a îmbunătăți. [+]

De ce să se alăture cursului?

De ce este îmbunătățirea calității în sistemele de sănătate și de asistență socială atât de dificil? De ce este atat de provocator pentru a aduce în moduri noi și mai bune de organizare a serviciilor de sănătate și de asistență socială?

Multe motive au fost invocate: lipsa banilor; lipsa de cunoștințe adecvate sau complete; reglementări excesive și, probabil, care nu sunt necesare; și înrădăcinat opiniilor și intereselor profesionale.

Acest curs online gratuit sugerează că principalul motiv este complexitate. Sistemele de sănătate și sociale sunt în mod inerent complexe, cu multe activități și procese interconectate, și astfel dificil să se măsoare, să analizeze, schimbare și de a îmbunătăți.... [-]


Curs de ingrijire dementa: rămâne conectat și de viață bine

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Când este vorba de înțelegerea și susținerea unei persoane diagnosticate cu dementa, ingrijitorii de familie sunt de foarte multe ori cea mai bună pregătire și cunoștințe. Cu toate acestea, veți ști că îngrijitorii se pot confrunta cu o serie de situații foarte stresante, care poate fi dificil să se ocupe. [+]

Dacă sunteți un îngrijitor pentru o persoană care trăiește cu demență, atunci acest lucru este un curs pentru tine.

Când este vorba de înțelegerea și susținerea unei persoane diagnosticate cu dementa, ingrijitorii de familie sunt de foarte multe ori cea mai bună pregătire și cunoștințe. Cu toate acestea, veți ști că îngrijitorii se pot confrunta cu o serie de situații foarte stresante, care poate fi dificil să se ocupe.

Obțineți sfaturi privind conectarea cu grija si pentru cineva cu dementa

Acest curs vă va oferi cunoștințe și sfaturi care vă pot ajuta să vă conectați cu și grija pentru cineva cu dementa. Ne vom concentra pe experiențele de zi cu zi, care sunt considerate ca fiind deosebit de dificile și stresante, cum ar fi combinarea de muncă cu grija pentru cineva cu dementa.... [-]


Curs de mindfulness pentru bunăstare și performanță de vârf

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest lucru curs practic de șase săptămâni explorează știința, practica și filozofia mindfulness. Vei invata cum sa includa practicile mindfulness in viata ta, pentru a reduce stresul, pentru a îmbunătăți sănătatea mintală, și de a spori viața personală și profesională. [+]

Aflați mai multe tehnici de mindfulness pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți performanța

Stresate de ritmul vieții moderne? Mindfulness ar putea fi răspunsul. Cercetările arată că, atunci când nu sunteți în mod deliberat acordând o atenție la ceva, creierul intră în modul implicit care cauzează anxietate crescută și slaba comunicare. Mindfulness poate ajuta să pună capăt acestui comportament neproductiv. În acest curs on-line, veți învăța cum să includă practicile mindfulness în viața ta, pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți viața personală și profesională.

Ce subiecte vor acoperi ai? Problema unmindfulness Cercetare privind mindfulness reducerea stresului și emoțiile de gestionare Conștientă Îmbunătățirea activității și performanțelor de studiu Mindfulness în memorie și de învățare Cultivand de auto-compasiune și sănătate emoțională comunicare Conștientă Relații și empatie Mindfulness ca un mod de viață Ce vei obține? Identificarea cauzelor stresului in viata ta Experiment cu o serie de tehnici de mindfulness Să dezvolte o serie de tehnici de mindfulness, care sunt eficiente în viața ta Evaluarea efectelor unei varietăți de tehnici de mindfulness Să reflecteze asupra experiențelor tale într-un jurnal de mindfulness personale Model de o abordare mult mai atent la locul de muncă, de studiu și de viață Care este cursul de? ... [-]

Curs de orbire la nivel mondial: planificarea și gestionarea serviciilor de îngrijire a ochilor

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Peste tot în lume, 285 de milioane de oameni sunt orbi sau cu deficiențe de vedere. 75% din aceasta este evitată și 90% este în țările cu venituri mici și medii. În acest curs on-line, evidențiem faptele cheie despre orbire care pot fi evitate și inițiative globale pentru a le aborda. [+]

Peste tot în lume, 285 de milioane de oameni sunt orbi sau cu deficiențe de vedere. 75% din aceasta este evitată și 90% este în țările cu venituri mici și medii. În acest curs on-line, evidențiem faptele cheie despre orbire care pot fi evitate și inițiative globale pentru a le aborda.

Ce subiecte vor acoperi ai? Datele epidemiologice privind cauzele și prevalența de orbire si deficiente de vedere VISION 2020: Dreptul la Vedere Planul Global de Acțiune 2014-2019 strategii cheie de sănătate publică pentru cataractă și eroarea de refracție Consolidarea sistemelor de sănătate Esențiale ale procesului de planificare pentru programele de îngrijire a ochilor Principiile de monitorizare și evaluare Ce vei obține? Descrie amploarea și cauzele de orbire si deficiente de vedere, atât la nivel global și la nivel local. Evaluează strategiile cheie de control al sănătății publice pentru a consolida furnizarea de servicii pentru cataractă și eroarea de refracție în setarea locală. Se aplică elementele esențiale ale procesului de planificare pentru implementare în setarea. Evaluați relevanța Vision 2020: dreptul la inițiativă vedere și aplicabilitatea planului global de actiune 2014-2019 pentru setarea locală. Interpretează relevanța monitorizării și evaluării pentru gestionarea eficientă a unui serviciu de îngrijire a ochilor. Care este cursul de? ... [-]

Curs de prescripție exercițiu pentru prevenirea și tratamentul bolilor

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

În ultimele decenii exerciții fizice a devenit bine stabilit ca un instrument pentru prevenirea si tratarea bolilor. Percepții în sectorul medical de exercitare și de prescripție sau ca un tratament s-au schimbat dramatic în ultimii ani. [+]

În ultimele decenii exerciții fizice a devenit bine stabilit ca un instrument pentru prevenirea si tratarea bolilor. Percepții în sectorul medical de exercitare și de prescripție sau ca un tratament s-au schimbat dramatic în ultimii ani.

Înțelege evoluția prescripție exercițiu și astăzi utilizarea acestuia

În acest gratuit on-line dovezi curs de rolul de exercițiu în tratamentul unei varietăți de populații clinice, inclusiv persoanele cu boli cardiovasculare, probleme de sanatate mintala, conditiile de pediatrie si de cancer vor fi studiate.

Peste două săptămâni poate descoperi beneficiile de exercitare în ambele boli prevenirea și tratarea și de a spori încrederea în baza de prescriptie medicala exercitiu ca un tratament.... [-]


Curs de prim ajutor pentru bebeluși și copii

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Învățați-vă abilitățile de salvare a vieții pentru a trata sufocarea, arsurile, rănile sau stopul cardiac la copii prin intermediul acestui curs gratuit de prim ajutor online. [+]

În fiecare an, circa 830.000 de copii mor în urma unei accidentări accidentale - fie din cauza accidentelor rutiere, a înecării, a arsurilor, a căderilor sau otrăvirilor.

Atunci când medicul nu este disponibil, membrii familiei, îngrijitorii și profesorii trebuie să fie primii care să reacționeze la accidente. Acțiunile lor sunt în timp util și eficient, care salvează vieți.

Aflați tehnici de prim ajutor care vor salva viețile copiilor

Pe acest curs online gratuit, veți învăța să aplicați primul ajutor, inclusiv CPR, în mod eficient în cele cinci cauze frecvente ale rănilor la copii:

sufocantSângerareBurnsRăni și abraziuniStop cardiac.

În doar patru ore, veți învăța abilitățile esențiale de salvare a vieții, pentru a spori rata de supraviețuire a copiilor și pentru a diminua gravitatea leziunilor. Vom aborda conceptele cheie, cum ar fi îngrijirea și evaluarea de bază, și cum să efectuăm primul ajutor pe copii, sugari și copii în siguranță și eficient.... [-]


Curs de sanatate a inimii: un ghid de incepatori pentru a bolilor cardiovasculare

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs de patru săptămâni își propune să îmbunătățească cunoștințele de modul în care funcționează inima, efectele bolilor de inima si ceea ce se poate face pentru a evita. Vom explora anatomia inimii, explicând modul în care funcționează sistemul circulator și ce face. [+]

De ce să se alăture cursului?

Inima ta bate în jurul valorii de 100.000 de ori pe zi, de pompare de sange in jurul corpului tau pentru a furniza oxigen si substante nutritive, în timp ce luați departe deșeuri.

Cand inima ta este nesănătoasă, ea nu poate îndeplini această sarcină vitală atât de eficient. Acest lucru poate cauza probleme semnificative de sănătate - boli de inima este una dintre cele mai mari ucigasi din Marea Britanie si o valoare estimata de 17 milioane de oameni mor de boli cardiovasculare in fiecare an la nivel mondial.

Boala de inima este ceva care atinge mai multe vieți, dar poate fi dificil de înțeles.

O introducere în sănătatea inimii ... [-]

Curs de virusuri animale: transmisia lor și bolile pe care le produc

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cât de importante sunt virușii animale transmise între animale și oameni și înțelegeți bolile pe care le produc. [+]

Înțelegeți ce se întâmplă cu animalele atunci când acestea sunt afectate de viruși

În acest curs gratuit online, veți afla despre virușii animale care afectează animalele de companie, păsările, oile, bovinele, porcinele și caii și produc boli importante. Aceste boli ale animalelor pot provoca pierderi economice uriașe agricultorilor și suferință emoțională severă pentru proprietarii de animale. Ele pot fi chiar transmise oamenilor, punând întrebări importante despre răspândirea și controlul lor. Cursul a fost dezvoltat de o echipă la Universitatea Complutense din Madrid, care are experiență în predarea virologiei și bolilor infecțioase la școlile veterinare din Madrid și Alfort.... [-]


Curs de îmbunătățire a sănătății femeilor, copiilor și adolescenților: de la dovezi la acțiune

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs online gratuit prezintă cele mai recente date, prioritățile și dezbaterile cu privire la starea de sănătate a adolescenților, mame, nou-născuți și copii într-un mod accesibil, astfel încât toată lumea are posibilitatea de a se angaja cu probleme. [+]

De ce să se alăture cursului?

Într-un moment de ingrijorare la nivel mondial peste emergente boli infectioase si cronice, este important să ne amintim că milioane de femei și copii continuă să mor în fiecare an de condiții care pot fi ușor prevenite și tratate.

Acest curs online gratuit prezintă cele mai recente date, prioritățile și dezbaterile cu privire la starea de sănătate a adolescenților, mame, nou-născuți și copii într-un mod accesibil, astfel încât toată lumea are posibilitatea de a se angaja cu probleme.

Explorați ciclul de viață de la naștere până la maturitate

Cursul se va desfășura pe parcursul a șase săptămâni, explorarea ciclului de viata de la naștere până la maturitate, sa se uite la adolescent, de reproducere, matern, nou-născuților și sănătatea copilului.... [-]


Curs de îngrijire a maternității: relațiile de construcție într-adevăr salvează vieți

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum relațiile de calitate dintre mame, moașe și alte cadre medicale transformă îngrijirea maternității și salvează vieți. [+]

Construiți relații în îngrijirea maternității și salvați vieți

Cercetarea demonstrează fără echivoc că furnizarea unei femei cu aceeași moață înainte, în timpul și după naștere are ca rezultat o naștere mai puțin prematură, moartea fetală și alte complicații.

Acest curs explică de ce avem nevoie de îngrijire bazată pe relații în serviciile de maternitate. Veți descoperi cum să creați relații de succes și cum rezultă rezultate mai bune pentru mamă, copil și moașă.

Veți învăța despre modelele de asistență medicală organizațională și despre ceea ce puteți face dumneavoastră și comunitatea dvs. locală pentru a contribui la transformarea îngrijirii maternității la nivel global.... [-]


Curs de înțelegere anxietate, depresie si CBT

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs de cinci săptămâni va îmbunătăți înțelegerea și cunoștințele în jurul valorii de depresie și anxietate, risipi unele mituri comune despre aceste tulburări, și vă prezint un lider de tratament, eficient pentru ambele afectiuni, numite Cognitiv Comportamentale Terapie (sau "CBT" pentru scurt). [+]

De ce să se alăture cursului?

Senzație de trist sau anxietate, la un moment dat în timpul vieții tale este foarte normal si poate fi de multe ori rezolvate cu ajutorul prietenilor sau familiei. Dar, ocazional, aceste sentimente se pot dezvolta în mai multe dificultăți de sănătate mintală de lungă durată, inclusiv anxietate și depresie. Aproximativ un sfert din populație sunt afectate în mod direct în fiecare an, de dificultăți de sănătate mintală în cazul în care este nevoie de un specialist mai de ajutor și de sprijin. Acest curs oferă o perspectivă în două dintre dificultatile de sanatate mintala cel mai frecvent diagnosticate: anxietate si depresie.

Acest curs de cinci săptămâni va îmbunătăți înțelegerea și cunoștințele în jurul valorii de depresie și anxietate, risipi unele mituri comune despre aceste tulburări, și vă prezint un lider de tratament, eficient pentru ambele afectiuni, numite Cognitiv Comportamentale Terapie (sau "CBT" pentru scurt).... [-]


Curs ECG Evaluare: Introducere pentru furnizorii de asistență medicală

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit va dota cu o înțelegere introductivă de evaluare ECG și interpretare, care va sprijini în continuare hands-on de formare, care este necesară pentru a efectua competent testul ECG in practica clinica. [+]

Electrocardiograf (de asemenea, cunoscut sub numele de electrocardiograme) sau ECG-ul este o procedura de diagnosticare non-invazive, utilizate în mod obișnuit pentru a evalua persoanele cu boli cardiace cunoscute sau suspectate, într-o varietate de setări de asistență medicală.

de înregistrare competentă, lectură și interpretare este esențială pentru a asigura o îngrijire sigură și eficientă, dar sunt de obicei ECG-uri efectuate de către personal necalificat și juniori, care au primit prea puțină pregătire.

Obține o introducere în evaluarea ECG și interpretarea

Acest curs online gratuit va dota cu o înțelegere introductivă de evaluare ECG și interpretare, care va sprijini în continuare hands-on de formare, care este necesară pentru a efectua competent testul ECG in practica clinica.... [-]


Curs ECG Evaluare: Introducere pentru furnizorii de asistență medicală

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs online gratuit va dota cu o înțelegere introductivă de evaluare ECG și interpretare, care va sprijini în continuare hands-on de formare, care este necesară pentru a efectua competent testul ECG in practica clinica. [+]

Curs în evaluarea EKG: o introducere pentru furnizorii de asistență medicală

Electrocardiograf (de asemenea, cunoscut sub numele de electrocardiograme) sau ECG-ul este o procedura de diagnosticare non-invazive, utilizate în mod obișnuit pentru a evalua persoanele cu boli cardiace cunoscute sau suspectate, într-o varietate de setări de asistență medicală.

de înregistrare competentă, lectură și interpretare este esențială pentru a asigura o îngrijire sigură și eficientă, dar sunt de obicei ECG-uri efectuate de către personal necalificat și juniori, care au primit prea puțină pregătire.

Obține o introducere în evaluarea ECG și interpretarea

Acest curs online gratuit va dota cu o înțelegere introductivă de evaluare ECG și interpretare, care va sprijini în continuare hands-on de formare, care este necesară pentru a efectua competent testul ECG in practica clinica.... [-]


Curs Genomics epoca: Viitorul Genetica in Medicina

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Acest curs online gratuit va oferi profesioniștilor din domeniul sănătății, cu o pregătire de bază în medicina genomica. Acesta vă va prezenta la noile tehnologii genomice, care revolutioneaza medicina si va fi, în timp, să furnizeze pilonul principal al diagnosticului pacientului, tratamentul si prevenirea bolilor. [+]

De ce să se alăture cursului?

Acest curs online gratuit va oferi profesioniștilor din domeniul sănătății, cu o pregătire de bază în medicina genomica. Acesta vă va prezenta la noile tehnologii genomice, care revoluționează medicina și va fi, în timp, să furnizeze pilonul principal al diagnosticului pacientului, tratamentul si prevenirea bolilor.

Descoperiti potentialul geneticii in domeniul sanatatii

Cursul vă va oferi o conștientizare a tehnologiilor genomice și datele pe care le generează. Cu acces rapid la datele genomice promise prin initiative de transformare NHS, cum ar fi genomurilor Proiectul de 100.000, date genomice va fi parte integrantă a tuturor sectoarelor medicinei.... [-]


Cursul interior al cancerului: Cum genele influențează dezvoltarea cancerului

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți cum influențează genetica dezvoltarea și răspândirea cancerului, cu acest curs gratuit, introductiv online. [+]

Care este singurul lucru pe care toate cazurile de cancer le au in comun? Ele încep ca celule mutante sau rebele! În acest curs, vom explora modul în care schimbările în genetica și epigenetica cancerului permit acestor celule să crească necontrolat, exploatând vasele noastre de sânge și sistemul imunitar împreună cu alte modificări sistemice.

În cele din urmă, vom discuta modul în care înțelegerea noastră despre genetică a ajutat atât la rafinarea tratamentelor convenționale, cum ar fi radiațiile și chimioterapia, cât și la elaborarea unor noi tratamente care pot viza proteine ​​specifice din celulele canceroase.

Ce subiecte vei acoperi?

Ce este cancerul și de ce îl obținem?... [-]


Curs în alimente ca medicament: fertilitatea și sarcina

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Ajutați pacienții să utilizeze alimente și alimentație pentru a ajuta la conceperea și obținerea rezultatelor bune ale sarcinii. [+]

Înțelegeți rolul alimentelor și nutriției în fertilitate și sarcină

Pe acest curs pentru profesioniștii din domeniul sănătății, veți explora cele mai recente dovezi privind rolul nutriției asupra rezultatelor fertilității și a sarcinii. Vă veți concentra pe două teme principale: alimente și fertilitate, alimente și sarcină.

Alimentele și fertilitatea se vor concentra pe optimizarea nutriției pentru fertilitate și preconcepție, inclusiv subiecte precum efectul alimentelor asupra sănătății reproducerii și recomandările dietetice pentru îmbunătățirea fertilității. Alimentele și Sarcina vor explora subiecte, inclusiv cerințele în timpul sarcinii și optimizarea câștigului de greutate în sarcină.... [-]


Curs în anatomie: știu abdomen

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs va ajuta să identificați pozițiile de organe în abdomen și vă va prezenta la terminologia anatomice comune. [+]

Acest curs va ajuta să identificați pozițiile de organe în abdomen și vă va prezenta la terminologia anatomice comune.

Te vei uita la peretele abdominal anterior (frontal), explorarea modul în care "abs" sunt luate în considerare în ceea ce privește sănătatea și frumusețe. Vei muta apoi să se uite la componența tractului gastro-intestinal. Concentrându-se pe probleme comune care pot apărea în acest tract, veți auzi de la un chirurg abdominal cu privire la munca pe care o face pentru a trata și vindeca astfel de probleme.

Ce subiecte vor acoperi ai? Pozițiile organelor din abdomen terminologia anatomice comune referitoare la organele și poziția lor în raport reciproc Peretele abdominal anterior: modul în care "ABS" sunt luate în considerare în ceea ce privește sănătatea și frumusețe Structura tractului gastro-intestinal Probleme gastro-intestinale comune și lucrul efectuat pentru a trata sau de a le vindeca Ce vei obține? Să identifice în cazul în care sunt localizate organele abdomenului. Să identifice terminologia anatomice cheie prin referire la glosar. Explorați caracteristicile de bază și mușchii peretelui abdominal anterior. Discuta despre gama variată de funcții efectuate de peretele abdominal anterior musculatură. De cercetare și de a discuta despre modul în care abdomenul este menționat în mass-media. Discutati învățare în ceea ce privește poziția de bază și funcția tractului gastro-intestinal, de la esofag la rect. Să identifice poziția tractului gastro-intestinal și se referă-l la organele vecine. Exploreaza probleme gastrointestinale comune și modul în care acestea sunt tratate. De cercetare și de a discuta fapte despre tractul gastro-intestinal.... [-]

Curs în cauzele bolii umane: Nutriție și mediu

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați modul în care factorii de nutriție și de mediu, inclusiv stilul de viață, vă influențează șansa de a dezvolta boli umane. [+]

În acest curs, veți examina importanța nutriției în sănătatea umană și veți explora ce se întâmplă cu corpul atunci când nu primește nutrienții potriviți. Vă veți concentra asupra malnutriției și a obezității și asupra modului în care acestea contribuie la dezvoltarea bolilor, cum ar fi diabetul zaharat. Veți învăța cum mâncarea poate duce la îmbolnăvire prin transportul agenților patogeni care provoacă intoxicații alimentare. Folosind cercetarea de la Universitatea din Leeds, veți explora modul în care toxinele sunt legate de boli cum ar fi cancerul. Apoi, veți investiga factorii de mediu, inclusiv poluarea aerului, și contribuția sa la bolile umane.... [-]


Curs în datele de sănătate și Analytics

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați conceptele cheie din analiza datelor, teoria sistemelor și guvernarea informațiilor și le aplicați la luarea deciziilor în domeniul sănătății. [+]

Acest curs online explorează intersecția datelor de analiză și asistență medicală. Până la sfârșitul cursului, veți ști cum să aplicați cadre comune și concepte-cheie în analiza datelor, teoria sistemelor și guvernarea informațiilor.

Cursul începe prin examinarea modului în care sunt colectate și stocate datele medicale. Apoi continuă să exploreze modul în care metodele de gestionare a informației, învățarea mașinilor și vizualizarea datelor sunt utilizate în analiza datelor.

Veți învăța să folosiți instrumente și tehnici de analiză a datelor pentru a informa mai bine luarea deciziilor în domeniul asistenței medicale.

Ce veți obține?... [-]

Curs în demistificarea tratamentelor de cancer vizate

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Descoperiți știința din spatele tratamentelor de cancer vizate care schimbă peisajul îngrijirii pacienților pe acest curs online gratuit [+]

Datorită cercetărilor de ultimă oră din ultimii 20 de ani, s-au dezvoltat noi, mai bine direcționate tratamente care schimbă modul în care tratăm cancerul și oferim noi speranțe pacienților. Alăturați-vă și descoperiți știința din spatele acestor tratamente și învățați prin chestionare, interviuri, articole și studii de caz ale pacienților. În fiecare săptămână, veți avea ocazia să discutați cu alți cursanți cu privire la chestiuni cheie. Veți învăța de la experți în domeniu și veți obține o înțelegere mai profundă a modului în care tratamentele de cancer vizate funcționează pentru a vă susține pacienții.

Ce subiecte vor acoperi ai? Ce sunt tratamentele vizate și cum sunt utilizate astăzi Concepte biologice în spatele tratamentelor de cancer vizate Comunicare celulară și cancer Tratamente pentru tumorile solide care blochează căile de comunicare a celulelor (anticorpi monoclonali și inhibitori ai kinazei) Comunicarea către pacienți cu privire la tratamentele de cancer vizate Efectele secundare ale tratamentelor și modul în care ele influențează calitatea vieții pacienților Proprietățile unice ale cancerelor de sânge și ale terapiilor vizate utilizate pentru a le trata Relația dintre cancer și sistemul imunitar Diferite strategii de imunoterapie, inclusiv inhibitori ai punctelor de control, vaccinuri pentru transferul de celule adoptive și pentru tratamentul cancerului Cum se raportează imunoterapia în știri și gestionarea așteptărilor pacientului de tratament Provocările privind rezistența la medicamente și punerea în aplicare a testelor biomarker Viitorul tratamentelor de cancer vizate Ce vei obține? ... [-]

Curs în descoperirea științei: provocări globale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

[+]

Ce subiecte vor acoperi ai? [-]

Curs în gripă: cum se raspandeste gripa și evoluează odată

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Gripa este o boala care loveste in doua forme. Gripa sezonieră se întoarce în fiecare iarnă, uciderea de până la o jumătate de milion de oameni în anii răi și provocându-i multă mizerie. pandemie de gripă, prin contrast, este rar - că a avut loc doar o mână de ori în ultimul secol - și mult mai rău decât gripa sezonieră, uciderea de multe ori mai multe milioane de oameni din întreaga lume. Cea mai gravă pandemie de toate, „gripa spaniola“ din 1918, a ucis peste două ori mai mulți oameni ca primul război mondial - unele estimări sunt chiar mai mari. [+]

Gripa este o boala care loveste in doua forme. Gripa sezonieră se întoarce în fiecare iarnă, uciderea de până la o jumătate de milion de oameni în anii răi și provocându-i multă mizerie. pandemie de gripă, prin contrast, este rar - că a avut loc doar o mână de ori în ultimul secol - și mult mai rău decât gripa sezonieră, uciderea de multe ori mai multe milioane de oameni din întreaga lume. Cea mai gravă pandemie de toate, „gripa spaniola“ din 1918, a ucis peste două ori mai mulți oameni ca primul război mondial - unele estimări sunt chiar mai mari.

Din 1918, intelegerea noastra a virusului gripal a parcurs un drum lung. Putem urmări acum cum pandemiile din ultima sută de ani are originea in gripa aviara si gripa porcina, și putem modela evoluția virusului de la an la an, ajutând proiectare vaccin. Avem, de asemenea, unele medicamente anti-virale, care pot fi utilizate în situații de urgență, și înțelegem mai multe despre modul în care gripa se transmite si posibile modalitati de a preveni răspândirea acesteia.... [-]


Curs în histologie: folosind microscopia pentru a studia anatomia și a identifica boala

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Examinați țesuturile și identificați bolile cu histologia și histopatologia Histologia este o parte esențială a medicinei moderne - ne ajută să studiem celulele și țesuturile la nivel microscopic și să diagnosticăm cu precizie bolile precum cancerul. [+]

Examinați țesuturile și identificați bolile cu histologia și histopatologia Histologia este o parte esențială a medicinei moderne - ne ajută să studiem celulele și țesuturile la nivel microscopic și să diagnosticăm cu precizie bolile precum cancerul.

Acest curs online introduce câmpul. Începe cu principiile de bază ale microscopiei luminoase, înainte de a se concentra asupra structurii și funcției țesuturilor umane și a relațiilor dintre ele.

Veți utiliza un microscop virtual pentru a compara țesuturile normale cu cele patologice (sau cele bolnave) și pentru a utiliza histopatologia pentru a identifica și a diagnostica fiecare boală.

Cursul a fost realizat cu sprijinul lui Dangoor Education.... [-]


Curs în medicina perioperatorie în acțiune

Online Cu jumătate de normă January 2019 Regatul Unit UK Online

Explorați medicina perioperatorie și cum puteți îmbunătăți îngrijirea pacientului chirurgical cu risc înalt. Alăturați-vă cursului aprobat RCoA. [+]

Prea mulți pacienți mor sau suferă complicații prelungite după o intervenție chirurgicală.

Medicina perioperatorie este o abordare emergentă, multidisciplinară, care abordează această problemă, prin optimizarea îngrijirii pacienților chirurgicali cu risc înalt. Acesta cuprinde discipline incluzând anestezice, chirurgie, asistență medicală, îngrijirea persoanelor în vârstă, fizioterapie și managementul asistenței medicale.

Acest curs aprobat de RCoA - dezvoltat de anesteziști la Spitalele de la University College London (UCL) - acoperă toate aspectele legate de medicina perioperatorie. Veți învăța conceptele cheie de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți siguranța pacienților și pentru a reduce costurile asistenței medicale.... [-]


Curs în provocările rezistenței la antibiotice: bacterii negative gram

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Gram negativ bacterii (GNB) sunt un grup de bacterii care pot provoca infecții și reacții toxice la pacienți, dar sunt dificil de diferențiat și tratați cu antibiotice din cauza structurii lor. [+]

Gram negativ bacterii (GNB) sunt un grup de bacterii care pot provoca infecții și reacții toxice la pacienți, dar sunt dificil de diferențiat și tratați cu antibiotice din cauza structurii lor.

Acest curs online - condus de experți de la Societatea Britanică de Chimioterapie Antimicrobiană (BSAC) - privește această provocare. Veți explora microbiologia bacteriilor gram-negative și veți afla cum puteți identifica, clasifica, diagnostica și trata infecțiile GNB.

De asemenea, veți analiza apariția rezistenței la GNB și a antibioticelor din întreaga lume și înțelegeți impactul pe care acestea îl au asupra sănătății și a rezultatelor economice.

Ce subiecte vei acoperi?Microbiologia bacteriilor Gram Negative pentru a permite diagnosticarea infecțiilorIdentificarea și clasificarea infecțiilor clinice asociate cu bacteriile Gram Negative comuneApariția rezistenței - epidemiologia și mecanismele de bază ale rezistenței, la nivel local și globalObiectivele principale și principiile tratamentului, inclusiv consecințele negativeAdecvarea agenților de tratamentPovera și impactul infecțiilor GNB asupra sănătății și a rezultatelor economiceCe veți obține?Demonstrați o înțelegere de bază a microbiologiei bacteriilor Gram NegativeEvaluați apariția rezistenței - epidemiologia și mecanismele de bază ale rezistenței la nivel local și globalIdentificați și clasificați infecțiile clinice asociate cu bacteriile Gram Negative comuneEvaluați povara și impactul infecțiilor bacteriene gram negative asupra sănătății și a rezultatelor economiceComparați obiectivele și principiile cheie ale opțiunilor de tratament disponibile, inclusiv consecințele negativeExplorați cerințele de bază privind microbiologia pentru a diagnostica infecțiile GNBEvaluați adecvarea agenților de tratament - gestionarea infecțiilor GNBRezumați opțiunile actuale de tratament disponibilePentru cine e cursul?... [-]

Curs în înțelegerea autismului

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Înțelegeți mai multe despre autism, inclusiv diagnosticul, spectrul autist și viața cu autism, cu acest curs online. [+]

În primul rând, identificat acum 70 de ani, autismul este o dizabilitate pe tot parcursul vieții care afectează modul în care o persoană comunică și se raportează la alții și cum înțelege lumea. Este o condiție de spectru; toți spectatorii împărtășesc anumite dificultăți, dar starea lor le afectează în moduri diferite.

Aproximativ 700.000 de oameni din Marea Britanie sunt pe spectru, 1 din 100 de persoane. Nu există teste de sânge sau scanări ale creierului care să detecteze autismul - deci exact despre ce vorbim? Autismul există în realitate?

Ce subiecte vei acoperi?Ce este autismul ... și există?Abilități de comunicare socialăSensibilități senzoriale și comportamente repetitiveCondiții coexistentePunctele forte și dificultățile persoanelor care au spectrul autismuluiExperiențe trăite de oameni în spectrul autismuluiCe veți obține?... [-]

Desigur, pentru a descoperi stomatologie

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Cât de important este un zâmbet? întrebat vreodată ce toate acele litere și numere de un medic dentist recomandă în timpul check-up înseamnă? Cum dintii sunt rupte fixe, sau cum se fac protezele? Alăturați-vă Dr. Christopher Stokes de la Scoala de clinica Stomatologie de la Universitatea din Sheffield, într-o călătorie de învățare pentru a explora profesia dentare si stomatologie impact are asupra tuturor vieților noastre. [+]

Cât de important este un zâmbet? întrebat vreodată ce toate acele litere și numere de un medic dentist recomandă în timpul check-up înseamnă? Cum dintii sunt rupte fixe, sau cum se fac protezele? Alăturați-vă Dr. Christopher Stokes de la Scoala de clinica Stomatologie de la Universitatea din Sheffield, într-o călătorie de învățare pentru a explora profesia dentare si stomatologie impact are asupra tuturor vieților noastre.

De-a lungul acestui curs vei auzi de la, și de a interacționa cu, experți din toate colțurile profesiilor dentare pentru a descoperi stomatologie.

Începând cu percepția publică a stomatologie, la istoria uneori macabru profesiei, vom explora contextul stomatologia astăzi. Prin exerciții interactive vom demistificarea diferitele roluri și activități într-un cabinet stomatologic, și de a explora în detaliu modul în care bolile și problemele dentare comune sunt tratate vorbind cu experți și privindu-le lucreze. Vom investiga modul in dinti si coroane dentare false sunt făcute, și să ia o privire în viitor, uitându-vă la cea mai recentă tehnologie de dinți imprimate 3D.... [-]


Desigur, pentru a deveni un preceptor farmacie

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Programele bune de internship sunt vitale pentru instruirea furnizorilor de servicii medicale bine - de aceea preceptors eficiente farmacie, profesorii care ghidează elevii prin formarea lor farmacie, sunt atât de importante. [+]

De ce să se alăture cursului?

Programele bune de internship sunt vitale pentru instruirea furnizorilor de servicii medicale bine - de aceea preceptors eficiente farmacie, profesorii care ghidează elevii prin formarea lor farmacie, sunt atât de importante.

Acest curs va oferi cei care doresc să să fie preceptors de stagiu, în contextul învățământului farmaceutic, cu cunoștințe de bază despre precepting farmacie.

Înțeleagă principiul de bază al precepting

Pe acest curs veți obține o introducere la precepting farmacie, menționând responsabilitățile tipice și îndatoririle unui preceptor trebuie să își asume.

Aflați cum puteți să creați o experiență de învățare bine organizată ... [-]

Desigur, în administrarea antimicrobiană: gestionarea rezistentei la antibiotice

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni February 2019 Regatul Unit UK Online

administrare antimicrobiana este un domeniu cu creștere rapidă, care își propune să abordeze această problemă prin gestionarea utilizarea nostru de antibiotice pentru a încetini sau de a reduce apariția rezistenței antimicrobiene. [+]

Înțelege administrarea antimicrobiană

administrare antimicrobiana este un domeniu cu creștere rapidă, care își propune să abordeze această problemă prin gestionarea utilizarea nostru de antibiotice pentru a încetini sau de a reduce apariția rezistenței antimicrobiene.

Conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății, acest curs de șase săptămâni vă va informa despre - și vă permite să ofere - utilizarea în condiții de siguranță, de înaltă calitate cu antibiotice.

Vei interactiona cu colegii la nivel global, pentru a intelege ce inseamna rezistenta la antibiotice - și de ce Forumul Economic Mondial a pus-o alături de terorism și schimbările climatice în registrul său de risc la nivel mondial.... [-]


Desigur, în a face copii în secolul 21

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest curs se uită la șase domenii diferite de reproducere asistată și explorează atât știința și impactul pe care îl aveți. Cursul este structurat ca o călătorie, având ca punct de plecare o persoană sau de cuplu care s-ar putea face uz de tehnologie, în scopul de a concepe. [+]

Acest curs se uită la șase domenii diferite de reproducere asistată și explorează atât știința și impactul pe care îl aveți. Cursul este structurat ca o călătorie, având ca punct de plecare o persoană sau de cuplu care s-ar putea face uz de tehnologie, în scopul de a concepe. Cursul de asemenea, se uită la noi și puternice tehnici genetice care sunt crearea de noi oportunități i domeniul reproducerii.

Înțelege alegerile care înconjoară reproducerea asistată

O persoană sau un cuplu s-ar putea trece prin fertilitate asistată folosind propria lor sperma si oua, iar în acest caz, călătoria ar fi destul de simplă. Acest curs se referă la acele cazuri în care alegerile ar putea fi mai dificil, iar în cazul în care este necesar mai mult de gândire. Aceste opțiuni includ dacă:... [-]


Desigur, în diabetul zaharat Demistificarea

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Diabetul este recunoscut ca fiind cea mai rapidă afecțiune cronică în creștere din lume, cu o valoare estimata de 422 de milioane de oameni care trăiesc cu ea în toată lumea. [+]

Diabetul este recunoscut ca fiind cea mai rapidă afecțiune cronică în creștere din lume, cu o valoare estimata de 422 de milioane de oameni care trăiesc cu ea în toată lumea.

Acest curs online se bazează pe up-to-date de cercetare, precum și experiențele din viața reală de medici si persoanele cu diabet zaharat, pentru a aborda întrebarea: „Ce este diabetul“ Vei explora istoria, tipurile, cauzele si tratamentul diabetului zaharat și a obține un gust gratuit de studii postuniversitare la Universitatea Deakin în diabet Educație, care poate fi realizat în întregime pe FutureLearn.

Ce subiecte vor acoperi ai?

Acest curs oferit studenților cu o înțelegere a:... [-]


Desigur, în domeniul sănătății la locul de muncă în țările în curs de dezvoltare

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Acest curs online gratuit oferă o introducere în medicina muncii - o parte a sănătății publice, care este neglijată în multe țări în curs de dezvoltare, în cazul în care activitatea industrială este în creștere, dar sănătatea și siguranța lucrătorilor este greu de discutat. [+]

Acest curs online gratuit oferă o introducere în medicina muncii - o parte a sănătății publice, care este neglijată în multe țări în curs de dezvoltare, în cazul în care activitatea industrială este în creștere, dar sănătatea și siguranța lucrătorilor este greu de discutat.

Cursul vă va învăța cunoștințe de bază privind sănătatea la locul de muncă și modul în care pentru a preveni dezvoltarea bolilor și leziunilor, care sunt cauzate de condițiile în țările în curs de dezvoltare de lucru.

Dupa curs, veti intelege:

conceptele de bază ale sănătății la locul de muncă; sarcinile și structura serviciilor de sănătate la locul de muncă; cei mai importanți factori de risc pentru boli și accidente la locul de muncă la nivel mondial; bolile profesionale majore; diferitele etape de evaluare a riscurilor la locul de muncă; asocierea dintre expunerea și efectele asupra sănătății la locul de muncă; și principalele etape în prevenirea expunerii la pericole pentru sănătate în mediul de lucru. Să înțeleagă rolul diferiților actori în domeniul sănătății la locul de muncă ... [-]

Desigur, în internet al obiectelor pentru o îmbătrânire activă

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Internetul obiectelor (internetul obiectelor) include multe tehnologii noi de sănătate digitale, de la aplicații la dispozitivele purtabile la senzorii de acasă - dispozitive care sunt de așteptat să revoluționeze asistență medicală în viitorul apropiat. Dar când vor deveni cu adevărat utile și utilizabile pentru cei cu cele mai multe în joc: de adulti in varsta cu mai multe probleme medicale? Aceasta este doar una dintre întrebările vom aborda pe acest curs. [+]

Internetul obiectelor (internetul obiectelor) include multe tehnologii noi de sănătate digitale, de la aplicații la dispozitivele purtabile la senzorii de acasă - dispozitive care sunt de așteptat să revoluționeze asistență medicală în viitorul apropiat. Dar când vor deveni cu adevărat utile și utilizabile pentru cei cu cele mai multe în joc: de adulti in varsta cu mai multe probleme medicale? Aceasta este doar una dintre întrebările vom aborda pe acest curs.

Ia-o introducere în geriatrie

o mai bună tehnologie poate de multe ori vin de la o mai bună înțelegere. Pe acest curs veți afla detalii despre modul in care adultii mai in varsta si medicii gestiona probleme de sanatate si puncte de durere de sănătate, precum și modul de a verifica-front pentru problemele reale seniori nevoie de ajutor tehnologic de rezolvare.... [-]


Desigur, în mituri și realități ale medicinei personalizate: revoluția genetică

Online Cu jumătate de normă 5 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

medicina personalizată. medicina de precizie. medicina individualizata. medicina personalizată. medicament orientate. Toate buzzwords din ultimii ani care excita, confuzie si infuriate public, cercetătorii și cadrele medicale. În general, acești termeni se referă toate la ideea de croitorie de tratament pentru pacienții individuali, pe baza codului lor genetic. [+]

medicina personalizată. medicina de precizie. medicina individualizata. medicina personalizată. medicament orientate. Toate buzzwords din ultimii ani care excita, confuzie si infuriate public, cercetătorii și cadrele medicale. În general, acești termeni se referă toate la ideea de croitorie de tratament pentru pacienții individuali, pe baza codului lor genetic.

Ce înseamnă toate acestea, și de ce ar trebui să vă pese?

Acest curs online gratuit va discuta atât hype și speranța care înconjoară revoluția genetică și medicina personalizată. Impactul asupra medicinei personalizate practica clinica va produce probabil beneficii semnificative pentru pacienti, dar aceasta ridică o serie de probleme etice și juridice grave pentru profesioniștii din domeniul sănătății, pacienți și comunitatea.... [-]


Desigur, în multe chipuri de dementa?

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

În acest curs online gratuit, veți descoperi unele dintre problemele-cheie in ingrijirea dementa si de cercetare prin explorarea patru forme mai puțin frecvente de dementa prin ochii persoanelor afectate de boala, precum si experti lider mondial la UCL. Vă vom arăta modul în care cercetarea în semne, etapele, simptomele și cauzele forme mai puțin comune ne poate aduce mai aproape de obiectivul de a învinge dementa. [+]

Exploreaza aspecte cheie in ingrijirea dementa si de cercetare, prin intermediul a patru forme mai puțin frecvente

Demența este una dintre prioritățile cel mai important in domeniul sanatatii la nivel mondial și este estimat a afecta peste 44 de milioane de oameni din intreaga lume. Acest lucru are un impact enorm asupra indivizilor și asupra societății, deci sunt disperata nevoie de imbunatatiri in intelegerea, ingrijire si tratamente. În acest curs on-line, veți descoperi aspecte cheie in ingrijirea dementa si de cercetare. Vei explora patru forme mai puțin frecvente de dementa, prin ochii oamenilor afectați de acestea. experti lider mondial la UCL va arăta modul în care cercetarea în semne, etapele, simptomele și cauzele acestor forme ne poate aduce mai aproape de infrangerea dementa.... [-]


Desigur, în produsele alimentare ca medicament

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Acest curs introduce conceptul de alimente ca medicament. Veti explora modul în care produsele alimentare pot fi importante atât în ​​domeniul sănătății preventive și ca un ajutor în gestionarea anumitor boli cronice, în prezent, în trecut și în viitor. Veți învăța, de asemenea, despre ce e în produsele alimentare pe care le oferă posibilitatea de a imbunatati sanatatea noastra si cum sa recunoasca ce tipuri de alimente sunt esențiale pentru sănătatea și starea de bine, precum și modul în care produsele alimentare pot juca un rol important in tratarea / prevenirea bolilor. [+]

Acest curs introduce conceptul de alimente ca medicament. Veti explora modul în care produsele alimentare pot fi importante atât în ​​domeniul sănătății preventive și ca un ajutor în gestionarea anumitor boli cronice, în prezent, în trecut și în viitor. Veți învăța, de asemenea, despre ce e în produsele alimentare pe care le oferă posibilitatea de a imbunatati sanatatea noastra si cum sa recunoasca ce tipuri de alimente sunt esențiale pentru sănătatea și starea de bine, precum și modul în care produsele alimentare pot juca un rol important in tratarea / prevenirea bolilor.

Ce subiecte vor acoperi ai? Istoria de produse alimentare ca medicament Produse alimentare și rolul său în prevenirea și tratamentul Macronutrienti, micronutrienti, fitochimicale si antioxidanti complexități de nutriție și controverse, precum și importanța probelor Produse alimentare și de intestin Produse alimentare și creierul Alimente, fertilitate si sarcina Produse alimentare și greutate Produse alimentare si a genomului nostru liniile directoare de nutritie de sanatate publica Ce vei obține? Descrie ceea ce se înțelege prin termenul "alimente ca medicament" și lista o serie de exemple de modul în care produsele alimentare au fost folosite ca medicament în trecut. Să identifice modul în care și tipuri de alimente sunt esențiale pentru sănătatea și starea de bine, și joacă un rol important în tratarea / prevenirea bolilor. Să identifice, legate de alimentație publică ghiduri de sănătate actuale bazate pe dovezi și aplica pentru a imbunatati obiceiurile alimentare personale și a aportului nutrițional. Identifice produsele alimentare / componente ale alimentelor, care au un... [-]

Desigur, în supravegherea clinică cu încredere

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Sunteți un nou supervizor clinic sau educativ? Ai de a găsi unele zone de supraveghere clinică provocatoare? Ai nevoie pentru a actualiza abilitățile dumneavoastră de supraveghere? Dacă este așa, acest curs online gratuit este pentru tine. Acesta vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile, pentru a deveni un supervizor mai eficient. [+]

Supravegheati studenți medicale și stagiari în mod eficient cu acest curs online gratuit, ideal pentru autoritățile de supraveghere clinice și educaționale.

Sunteți un nou supervizor clinic sau educativ? Ai de a găsi unele zone de supraveghere clinică provocatoare? Ai nevoie pentru a actualiza abilitățile dumneavoastră de supraveghere? Dacă este așa, acest curs online gratuit este pentru tine. Acesta vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile, pentru a deveni un supervizor mai eficient.

Ideal pentru profesioniștii din domeniul sănătății ocupat

Livrate on-line pe parcursul a două săptămâni, acest curs este ideal dacă sunteți ocupat medic generalist, consultant sau alt profesionist din domeniul medical sau de asistență medicală, care are o zi cu zi responsabilitatea de supraveghere pentru studenti medicale, medici de juniori sau stagiari postuniversitare medicale, în spital sau setările comunității.... [-]


Desigur, în îmbunătățirea sănătății femeilor, copii și adolescenți: de la probe la acțiune

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Într-un moment de ingrijorare la nivel mondial peste emergente boli infectioase si cronice, este important să ne amintim că milioane de femei și copii continuă să mor în fiecare an de condiții care pot fi ușor prevenite și tratate. [+]

Într-un moment de ingrijorare la nivel mondial peste emergente boli infectioase si cronice, este important să ne amintim că milioane de femei și copii continuă să mor în fiecare an de condiții care pot fi ușor prevenite și tratate.

Acest curs online gratuit prezintă cele mai recente date, prioritățile și dezbaterile cu privire la starea de sănătate a adolescenților, mame, nou-născuți și copii într-un mod accesibil, astfel încât toată lumea are posibilitatea de a se angaja cu probleme.

Explorați ciclul de viață de la naștere până la maturitate

Cursul se va desfășura pe parcursul a șase săptămâni, explorarea ciclului de viata de la naștere până la maturitate, sa se uite la adolescent, de reproducere, matern, nou-născuților și sănătatea copilului.... [-]


Desigur, în știința medicamentelor

Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni November 2018 Regatul Unit UK Online

Populația lumii în creștere se confruntă cu probleme majore de sănătate, iar medicamentele sunt un pilon principal pentru a efectua o sanatate mai buna. Aflați mai multe despre știința de medicamente cheie utilizate pentru a gestiona boli de inima, depresie, diabet zaharat, controlul durerii și renunțarea la fumat. [+]

Populația lumii în creștere se confruntă cu probleme majore de sănătate, iar medicamentele sunt un pilon principal pentru a efectua o sanatate mai buna. Aflați mai multe despre știința de medicamente cheie utilizate pentru a gestiona boli de inima, depresie, diabet zaharat, controlul durerii și renunțarea la fumat.

A se vedea fiecare condiție de sănătate prin ochii pacientului

Saptamana de saptamana va studia un nou medicament și în domeniul sănătății, începând cu căutarea prin ochii unui pacient afectat. Vei invata mecanica unei boli și modul în care aceasta afectează populația lumii. Vei îngropa apoi în știința medicamentului pentru a explora chimie medicament, cum funcționează în organism și de ce este formulat într-un anumit mod de a deveni medicamentul afișat pe raft farmacie.... [-]


Prevenirea curs în Zika virusului: înțelegerea și controlul Aedes

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

subtitrare în engleză, spaniolă și portugheză vor fi disponibile pentru fiecare videoclip. Acestea pot fi găsite făcând clic pe pictograma din partea dreaptă jos a ferestrei jucător. [+]

Vino și învață cu noi! | Venha invata conosco!

subtitrare în engleză, spaniolă și portugheză vor fi disponibile pentru fiecare videoclip. Acestea pot fi găsite făcând clic pe pictograma din partea dreaptă jos a ferestrei jucător. transcrierile PDF și traduceri de pagini slide-uri vor fi, de asemenea, disponibile în secțiunea "Descărcări / Descărcări. Discuții și anunțuri de curs, trimise la începutul săptămânii, va fi în numai în limba engleză.

Versões com legendas em Romeno e estarão português em Todos os disponíveis video. Pentru a modifica, faceți clic pe icone nu apare nici un cântec tesatura da direito. PDF, slide-uri și Outros Materiais traduzidos estarão também na seção disponíveis pentru a descărca etapa relevantă. Discussões, avertismente și informações trimise nu la începutul fiecărei săptămâni Serao scris doar în limba engleză.... [-]


Provocări de curs în rezistența la antibiotice: studii de prevalență în puncte

Online Cu jumătate de normă 2 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Aflați cum să utilizați Sondaje de Prevalență Punct (PPS) pentru a măsura consumul de antibiotice și pentru a lupta împotriva rezistenței antimicrobiene. [+]

Sondajele de prevalență a punctului (PPS) reprezintă un instrument important pentru profesioniștii din domeniul sănătății care se utilizează pentru evaluarea și îmbunătățirea prescrierii antibioticelor la nivel local, național și global.

Acest curs online - condus de experți de la Societatea Britanică de Chimioterapie Antimicrobiană (BSAC) - se uită la utilizarea lor. Veți descoperi importanța măsurării consumului de antibiotice și a modului în care PPS poate ajuta.

Veți vedea pașii necesari pentru a efectua un PPS, inclusiv ce date să colectați și de ce, cum să analizați, să prezentați și să învățați de la acesta. Veți evalua, de asemenea, limitările PPS.... [-]


în curs de asistență medicală de urgență și de urgență pentru copii: un ghid de supraviețuire

Online Cu jumătate de normă 3 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Acest lucru, de trei săptămâni gratuit online curs va arăta cum să recunoască și să trateze unele dintre cele mai frecvente afecțiuni medicale care afectează copiii. [+]

Acest lucru, de trei săptămâni gratuit online curs va arăta cum să recunoască și să trateze unele dintre cele mai frecvente afecțiuni medicale care afectează copiii.

Vom folosi o combinație de prelegeri scurte, simulări video și discuții de grup cu ghid, pentru a vă introduce într-o serie de condiții, printre care:

Febră dificultăți de respirație Lovitură la cap Durere abdominală sechestrare Eczemă Deshidratare Boală Rana mica

Pentru fiecare condiție, ne vom uita la modul în care copiii prezintă, ceea ce este important în gestionarea acestora în afara spital, și ce alte lucruri ar putea provoca simptome similare.... [-]


în știința nutriției

Online Cu jumătate de normă 4 săptămâni January 2019 Regatul Unit UK Online

Obțineți o introducere în știința nutrițională. Explorați biologia, chimia și fizica alimentelor și modul în care corpul nostru o digeră. [+]

Te-ai uitat vreodată la o etichetă de alimente și te-ai întrebat ce înseamnă kilocalorii? Doriți să aflați mai multe despre grăsimi, proteine ​​sau carbohidrați și cum le procesează corpurile noastre?

Acest curs de nutriție online oferă răspunsurile. Veți explora biologia, descoperind cum procesează sistemul nostru digestiv și fluxul sanguin și transportă alimente. Veți folosi fizica pentru a afla cât de mult conține alimentele energetice. Și prin chimie, veți descoperi rolul pe care acidul și enzimele îl joacă în digestie.

În cele din urmă, veți lua în considerare știința din spatele sfaturilor dietetice și de ce ne confruntăm cu o epidemie de obezitate la nivel mondial.... [-]


Contactează
Mass-Media Socială