Citește Descrierea Oficială

În luna august 2013, Colegiul Ystrad Mynach și Coleg Morgannwg fuzionat pentru a deveni Coleg y Cymoedd ceea ce înseamnă colegiu din văile. Colegiul Ystrad Mynach servit Caerphilly County Borough cu site-uri din Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney și Ystrad Mynach.

Coleg Morgannwg servit Rhondda Cynon Taff județul cu site-uri din Aberdare, Nantgarw și Rhondda. Prin aderarea impreuna, Coleg y Cymoedd este acum una dintre cele mai mari furnizoare de educație în continuare în Țara Galilor cu o valoare estimata de 20.000 de elevi care aleg să studieze și peste 1000 de membri ai personalului.

Locații

Cu site-uri campus din Aberdare, Nantgarw, Rhondda și Ystrad Mynach suntem prima alegere pentru educație în continuare în județul Caerphilly și Rhondda Cynon Taff.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru o profesie de sanatate. Obiectivul cursului este de a oferi un mediu propice și prietenos pentru a vă permite să d ... [+]

Accesul la învățământul superior Diploma

Acest curs oferă o cale în învățământul superior pentru o profesie de sanatate. Obiectivul cursului este de a oferi un mediu favorabil și prietenos pentru a vă permite să vă dezvoltați potențialul și să vă pregătiți pentru studii universitare.

Mulți studenți din trecut s-au mutat cu succes pe pentru a obține grade și alte premii mai mari, cum ar fi asistenta medicala de grade, terapie ocupationala si moase, de operare practica departament, diploma paramedic și asistență socială.

Cerințe de intrare

Nu sunt necesare calificări academice formale, dar un standard bun de alfabetizare și numerație este esențială. Veți fi invitat să participe la un interviu, și va întreprinde o evaluare în alfabetizarea și aritmetica, de a stabili orice sprijin necesar.... [-]

Regatul Unit Cardiff Aberdare Tonypandy Ystrad Mynach  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză