Brunel Medical School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din septembrie 2021 suntem încântați să introducem o diplomă de licență de 5 ani în Medicină, ceea ce a condus la acordarea Bachelor of Medicine, Bachelor of Chirurgie (MBBS). Noua Brunel Medical School face parte din Colegiul de Științe ale Sănătății și Vieții. MBBS-ul nostru de 5 ani în Medicină este deschis studenților din afara Regatului Unit și UE. În cea mai scurtă ocazie, vom discuta cu Educația pentru Sănătate Anglia și Oficiul pentru Studenți, pentru a ne putea oferi studenții noștri de medicină studenților din Marea Britanie și UE (care trebuie confirmați) în viitorul apropiat.

De ce să studiezi Medicina la Brunel?

Plasamente clinice care se întind pe Londra și sud-estul Angliei

 • În timpul studiilor medicale efectuate la Brunel, veți întreprinde o gamă largă de plasamente clinice. Aici nu veți doar observa că veți avea ocazia să vă aplicați cunoștințele clinice în situațiile clinice din viața reală.

burse de studiu

 • Brunel Medical School va acorda 10 burse special pentru MBBS Medicine pentru intrarea 2021/22. Pentru informații, vizitați pagina web a burselor.

Un accent pe medicina comunitară

 • Un element interesant al MBBS nostru în medicină este modul în care veți aplica cunoștințele dvs. clinice în comunitățile noastre locale. Veți analiza „imaginea mai mare” învățând cum să asigurați o sănătate bună pentru toată lumea, nu doar sănătatea pentru un singur pacient. Această experiență valoroasă dobândită la nivel local poate fi aplicată beneficiilor comunităților din întreaga lume.

Aflați știința și „arta” medicinei

 • Aici, la Brunel, nu învățăm știința în mod izolat, va trebui să știi de ce înveți. Veți afla totul despre știința medicinei - modul în care medicii folosesc cercetări științifice actualizate pentru a ajuta la luarea deciziilor. Veți învăța, de asemenea, „arta” medicamentului - cum se aplică medicamentul bazat pe dovezi la fiecare pacient pe care îl veți vedea.

Pregătiți-vă pentru medicamentul „mondial”

 • Vom oferi sfaturi de specialitate, sprijin și îndrumare pentru cei care doresc să ia USMLE sau MCCEE .
 • Veți afla despre provocările din secolul XXI cu care ne confruntăm, impactul său asupra sănătății și modul în care aceasta se referă la practica îngrijirii pacienților. Veți descoperi semnificația prevenirii, sănătății publice, reabilitării și a altor aspecte ale medicinii clinice la scară globală. Vă vom pregăti să practicați medicamente nu doar în Marea Britanie și în țara de origine, ci și la nivel mondial.
 • Lumea „digitală” dezvoltată - Prin curriculumul nostru inovator, veți experimenta o serie de tehnologii, cum ar fi inteligența artificială, robotica, realitatea virtuală și furnizarea de consultări virtuale.
 • Lumea în curs de dezvoltare - Veți fi instruit să practicați medicina luând în considerare semnele și simptomele pacientului fără multe aspecte ale tehnologiei moderne. În unele cazuri, fără electricitate!

O calificare medicală primară

 • O diplomă medicală din Marea Britanie este recunoscută în întreaga lume. Veți absolvi o calificare medicală primară, care vă oferă o înregistrare provizorie la GMC și licența de a practica în Fundația Anul 1 / Rezidența Anul 1 posturi.

Fii parte a comunității noastre internaționale

 • Studenții lumii îl cheamă pe Brunel acasă, lucru de care suntem extrem de mândri. De fapt, există 150 dintre țările lumii reprezentate la Brunel, care vă oferă posibilitatea de a trăi și de a studia ca parte a unei comunități globale diverse.

Cazare garantată pentru studenți în campusul nostru din West London

 • Avem peste 4.500 de camere moderne, confortabile și sigure, cu o serie de opțiuni de cazare în campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Suntem mândri de școala noastră medicală de clasă mondială de la Brunel, care își propune să vă pregătească pentru medicina din secolul XXI într-o serie de medii clinice și comunitare. În special, vom încorpora cunoștințele și înțelegerea sistemelor integrate de îngrijire în care atât fizic cât și mental asistența medicală este oferită din ce în ce mai mult în comunitate, susținută de progrese în furnizarea tehnologiei digitale. Vom produce medici cu cunoștințe, abilități, flexibilitate și concentrare pe pacienți pentru a practica medicina în întreaga lume. "

Profesorul Paul Hellewell

Vice-Provost și Decan, Colegiul de Științe ale Sănătății și Vieții

Locații

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră