Citește Descrierea Oficială

Despre Arden University

Aici, la Arden University , credem că toată lumea de pretutindeni ar trebui să aibă acces la învățământul superior pe care îl merită. Indiferent dacă dețineți o diplomă post-secundară sau că sunteți doar începutul călătoriei dvs. în învățământul superior, Arden are instrumentele și pasiunea pentru a vă oferi o experiență de învățare cu adevărat antrenantă și benefică.

La Arden, credem că constrângerile geografice și angajamentele personale și profesionale reprezintă obstacole care nu ar trebui să împiedice indivizii ambițioși să urmărească o educație de înaltă calitate pentru a-și îmbunătăți cariera. Oferim o gamă largă de programe prin intermediul învățării la distanță online și a învățării mixte pentru a vă oferi educația pe care o puteți potrivi în jurul stilului dumneavoastră de viață. Platforma noastră de învățare online accesibilă și tutori specialiști oferă suport și îndrumare pe parcursul studiilor și pentru a vă asigura că puteți profita la maximum de studiile dumneavoastră.

116439_employment-1280-740.jpg

Ce ne îndepărtează

Studiați diploma în Marea Britanie, oriunde te afli

Învățământul de învățământ la distanță și învățare mixtă Pathways devin din ce în ce mai frecvente datorită faptului că oferta de accesibilitate online oferă studenților. Aici, la Arden, avem 25 de ani de experiență care ne-au pus la punct expertiza în dezvoltarea de programe de angajare și de înaltă calitate, alături de platforma inovatoare de învățare online. Suntem mândri că am susținut 50.000 de studenți de toate vârstele și medii profesionale prin intermediul programelor noastre on-line și continuăm să ne dedicăm maximizarea succesului studenților noștri, pregătindu-i pentru a-și recompensa cariera în profesia aleasă.

Arden University oferă peste 50 de programe de licență, postuniversitare și diplome online. Multe dintre programele noastre sunt acreditate de organisme profesionale, cum ar fi Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) și Asociația Managerilor de Proiect (APM). Suntem, de asemenea, una dintre doar cele cinci instituții de învățământ din Marea Britanie care oferă diplome LLB (Hons) cu statut de calificare prin învățare la distanță.

119062_logos3.png

Concentrați-vă pe angajabilitate

Programele noastre on-line sunt concepute în funcție de cariera ta. Tutorii noștri sunt invitați în succesul dvs. atât în cursul cât și în afara cursurilor, iar programele noastre includ oportunități de a aplica abilități practice în module individuale și de a finaliza un proiect de cercetare independent. După finalizarea unuia dintre programele noastre, veți putea demonstra o înțelegere clară a domeniului dvs. de studiu și veți avea abilitățile necesare pentru a vă progresa pe parcursul carierei.

Mulți dintre studenții noștri online și-au început deja cariera, încearcă să se îndrepte către mai multe roluri superioare, iar unii sunt gata să exploreze un domeniu cu totul nou. Dacă sunteți interesat să studiați unul dintre programele noastre, dar nu îndepliniți cerințele academice standard, s-ar putea să fiți eligibil să aplicați prin ruta noastră de intrare nestandardă, care vă oferă o viziune mai cuprinzătoare asupra calificărilor și experienței dvs. profesionale în timpul examinării aplicației proces.

Opțiuni de finanțare

La Arden, credem că costul nu trebuie să vă împiedice să câștigați o educație valoroasă. Programele noastre de diplomă costă mai puțin decât calificarea medie în Regatul Unit, însă menținem un standard academic academic competitiv.

Oferim opțiuni de finanțare flexibile pentru programele noastre, pentru a ne asigura că studenții se pot concentra pe studiile lor, mai degrabă decât să streseze asupra finanțelor. Taxele de curs sunt determinate în funcție de locul de reședință și de tipul de program pe care îl studiați.

Aveți opțiunea fie să plătiți în avans costul integral al cursului, care include de obicei o reducere de 10% a prețului total, fie să plătiți în rate gestionabile. Planul nostru de plăți vă permite să plătiți atunci când ajungeți la următoarea fază a cursului, în loc să plătiți comisioane lunare.

Ce spun studenții noștri

116278_UaNCSiuo.png

"Am început să profit de MBA-ul meu chiar înainte de absolvirea diplomei. Am simțit respect și valoare sporită la locul de muncă de la colegii și superiorii mei, în timp ce creșterea salariilor a urmat foarte curând, așa cum speram".

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate, care a fost esențială, a fost foarte dură și a necesitat o dedicare completă și o bună gestionare a timpului, dar a fost ceva ce am obținut și sunt foarte mândru".

Laura Benson,

BA (Hons) Afaceri (Marketing)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Arden University

Învățați să luați decizii de management informate într-un mediu de sănătate și asistență socială, cu acest grad de acreditare al Institutului de Management al Chartered. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Învățați să luați decizii de management informate într-un mediu de sănătate și asistență socială, cu acest grad de acreditare al Institutului de Management al Chartered. Arden University (Hons) Healthcare Management (CMI) va va pune la dispozitie abilitatile si cunostintele necesare pentru a va implini urmatorul pas profesionist si pentru a opera cu incredere intr-o echipa de asistenta medicala. Acest program de acreditare CMI, de asemenea, înseamnă absolvenți vor fi acordate o diplomă de nivel 5 în Leadership și Management pentru a vă ajuta să iasă din mulțime.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de conducere la locul de muncă în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va ajuta să dobândiți înțelegerea clară necesară pentru a deveni un avantaj pentru organizațiile de asistență medicală și să vă apropiați de obiectivele carierei.... [-]

Regatul Unit Coventry
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University