Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Clasat pe locul 3 în Marea Britanie pentru Medicină (Ghidul Universității Guardian 2018)

Universitatea Queen Mary din Londra (QMUL), o universitate Russell Group din Marea Britanie a deschis un campus medical în Malta, Europa. Acceptăm cereri pentru intrarea în septembrie 2018, iar termenul limită de depunere a solicitărilor este 30 iunie 2018 . Oferim:

  • Un cinci ani Medicina MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Chirurgie) program de licență.

Bursele vor fi disponibile în 2018 pentru intrarea în 2018/19.

Programul este predat de către Barts și London School of Medicine și Stomatologie, o școală medicală de conducere din Marea Britanie, care este o facultate de QMUL. Barts și Londra a fost format din cel mai vechi spital din Europa, St Bartholomew's (cunoscut sub numele de "Barts"), fondată în 1123, și prima școală medicală din Anglia, Londra, care a fost deschisă în 1785.

Acest program de medicamente urmează același curriculum de bază ca și programul QMUL predat la Londra și veți fi predate în Malta de către personalul de la QMUL, precum și de clinicienii locali instruiți de către școală.

Despre Malta

Programul se va baza pe Gozo, una dintre cele trei insule care alcătuiesc Republica Malta. Malta are o istorie orbitoră, care acoperă 7 000 de ani: insulele au trei situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO (inclusiv întreaga capitală malteză, Valletta). Mai recent, ați fi văzut Malta la televizor: insulele oferă unele dintre locațiile uimitoare pentru Game of Thrones.

Taxe de școlarizare

35.000 de euro pe an

Procesul de aplicare

Candidații se adresează direct universității , nu prin sistemul standard de aplicații al Regatului Unit, UCAS.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Medicină, Licențiat în Chirurgie (MBBS)

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Malta Victoria

Programul a fost conceput pentru a oferi studenților cunoștințele medicale, abilitățile clinice și atitudinile profesionale care sunt necesare pentru a deveni un an competent de Anul Fundației (FY1) Doctor. [+]

Universitatea Queen Mary din Londra (QMUL) oferă o licență de cinci ani de licență de medicină, Bachelor of Chirurgie (MBBS), predat pe insulele mediteraneene ale Republicii Malta. MBBS este predat de Barts și de la London School of Medicine and Dentistry, o facultate de QMUL, membru al grupului Russell de conducere de cercetare conduse de universități din Marea Britanie.

Programul a fost conceput pentru a oferi studenților cunoștințele medicale, abilitățile clinice și atitudinile profesionale care sunt necesare pentru a deveni un an competent de Anul Fundației (FY1) Doctor. Curriculumul nostru spiral este predat într-o serie de module care se bazează pe sisteme corporale care, la rândul lor, cuprind diverse teme științifice și medicale. Programul este același cu programul MBBS din Londra în ceea ce privește curriculumul său de bază, o metodă de livrare și criterii de selecție.... [-]


Videoclipuri

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Contactează

Adresă, linia 1 Sir M.A. Refalo Sixth Form Fortunato Mizzi Street, Victoria, Gozo
Victoria, Malta

Adresă, linia 1 Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
E1 2AD London, England, Regatul Unit
Telefon undefined