Universiti Teknologi Malaysia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Educație Profesională și Continuă, sau mai bine cunoscută sub numele de UTMSpace, este un centru de responsabilitate încorporat care funcționează ca un organism corporativ responsabil pentru planificarea, gestionarea și implementarea programelor de învățare pe tot parcursul vieții pentru Universiti Teknologi Malaysia .

În primii ani de la înființare, Universiti Teknologi Malaysia , Școala de Educație Profesională și Continuă (UTMSPACE) a oferit programe de dezvoltare profesională, cum ar fi cursuri scurte, seminarii, ateliere și formare internă. Cu toate acestea, datorită unei cereri copleșitoare de programe educaționale cu timp parțial și cu program complet, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, UTMSPACE a luat inițiativa de a oferi programe academice de masă începând cu anul universitar 1995/96. În prezent, programele academice oferă cursurile la nivel de diplomă și de licență, în conformitate cu cursurile oferite de diferite facultăți la UTM. Pentru comoditatea clienților, clasele se desfășoară la 17 centre de învățământ din toată țara.

Programele UTMSPACE Professional oferă diferite abilități soft și abilități tehnice de cursuri scurte. Cursuri scurte personalizate concepute pe baza nevoilor specifice ale organizației sunt, de asemenea, disponibile. Certificatele UTM Professional Certificates sunt oferite pentru a îndeplini cerințele industriei pentru absolvenții care sunt competenți în toate aspectele. Aceste programe sunt cursuri cu valoare adăugată pentru viitorii absolvenți, oferindu-le un avantaj competitiv atunci când se aventurează pe piața forței de muncă. UTMSPACE oferă, de asemenea, servicii de gestionare a evenimentelor, organizând serii de seminarii și conferințe la nivel național și internațional.

În paralel cu misiunea sa de a oferi servicii de educație continuă de calitate, UTMSPACE oferă de asemenea programe profesionale de diplomă și programe de limbă engleză. Programele de diplomă profesională sunt destinate angajaților care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Programele de limbă engleză urmăresc să ajute studenții locali și internaționali să își îmbunătățească competența în limba engleză ca pregătire pentru continuarea studiilor universitare sau postuniversitare la facultăți. Programul de limbă este, de asemenea, deschis tuturor membrilor publicului local și adulților care lucrează și care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză la locul de muncă.

În conformitate cu viziunea UTMSPACE a fi centrul de excelență în educația continuă, UTMSPACE va identifica și va încerca din când în când să îndeplinească cerințele comunității. Promoțiile și marketingul sunt realizate agresiv ca un efort de întărire a mărcilor UTM și UTMSPACE . În 2010, prin modernizarea Universității de Cercetare UTM , UTMSPACE a fost însărcinată să preia și să gestioneze Colegiul de Științe și Tehnologie UTM (KST) și Unitatea de Management al Programului Comun (UPPK) . Prin rearanjarea managementului fuziunii, UTMSPACE este pe deplin responsabilă pentru implementarea programelor de diplomă completă și a programelor comune de diplomă realizate în colaborare cu 17 colegii particulare.

La 28 ianuarie 2011, UTMSPACE și-a marcat propria istorie, când a fost înregistrată oficial ca o societate cu răspundere limitată prin garanție. Cu această schimbare a statutului, UTMSPACE acționează acum ca o ramură de afaceri a UTM care se concentrează pe dezvoltarea învățării pe tot parcursul vieții. În conformitate cu misiunea sa, UTMSPACE își propune să conducă dezvoltarea capitalului uman inovator și creativ prin educația de calitate pe tot parcursul vieții.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Licenţă » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Inginerie (Bio-Medical)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Malaysia Skudai

Aplicarea tehnicilor inginerești în științele biomedicale se extinde treptat. Astăzi, datorită complexității din ce în ce mai mari a tehnologiei medicale, există o cerere în creștere pentru profesioniștii tehnici care ar putea interconecta domeniile biomedicale și inginerie. [+]

Aplicarea tehnicilor inginerești în științele biomedicale se extinde treptat. Astăzi, datorită complexității din ce în ce mai mari a tehnologiei medicale, există o cerere în creștere pentru profesioniștii tehnici care ar putea interconecta domeniile biomedicale și inginerie.

Personalul capabil să înțeleagă o problemă medicală în ceea ce privește științele inginerești va fi capabil să rezolve problemele care sunt de interes pentru ingineri și practicieni.

Acest nou domeniu al Ingineriei Bio-Medicale a contribuit semnificativ la progresul tehnologic în domeniul medicinii, cum ar fi crearea și producerea pieselor umane artificiale, ajutoarele de comunicare și instrumentele de asistență pentru persoanele cu handicap, noile instrumente de diagnostic și terapeutice care duc la noi proceduri medicale etc.... [-]


Videoclipuri

UTM Corporate Video

Life in UTM