Citește Descrierea Oficială

Melaka Manipal Medical College (MMMC) este o instituție medicală renumită, cu o distincție de excelență academică și o experiență de invidiat în furnizarea de educație medicală de calitate. Programele medicale și dentare de la MMMC se desfășoară în colaborare cu Universitatea Manipal, India (fostă cunoscută sub denumirea de Academia Manipală a Învățământului Superior), înființată în iulie 1993, când colegiile sale profesionale au obținut statutul de universitate, făcându-l primul institut privat sector să fie recunoscut ca o universitate considerată de către guvernul Indiei.

MMMC se angajează să furnizeze un curriculum care oferă oportunități de învățare diverse. Elevii dezvoltă o gamă largă de cunoștințe, aptitudini și atitudini necesare pentru a practica medicina. Un curriculum bine planificat, extrem de eficient, predat de membrii facultății dedicați, pune accentul pe corelația dintre știința de bază și formarea științifică clinică. La MMMC, angajamentul față de excelență este unul care este inspirat de viață și temperat de serviciul etic pentru națiune și umanitate.

MMMC este instituția preferată deoarece studenții dobândesc cele mai bune din ambele lumi în educația medicală și sănătate prin:

 • Educație tehnică și profesională excelentă
 • Calificat, cu experiență și dedicat facultate și personal
 • Timpul petrecut în India, oferind elevului o expunere puternică la Științele de bază și modelele de morbiditate legate de statutul socio-economic și de practicile culturale ale unei alte țări
 • A trăi într-un campus universitar multidisciplinar la Manipal și a conferit elevului o experiență interculturală unică și a construit încrederea și independența
 • A deveni parte a unui sistem educațional cu o reputație internațională și absolvenți universitari
 • Faza clinică efectuată în spitalele guvernamentale din Malaezia, unde studenții lucrează cu pacienți și cu personal din diferite medii etnice asemănătoare cu al lor. Acest lucru permite o comunicare eficientă și o raportare și o fuziune perfectă în sistemul de livrare a sănătății din Malaezia.
 • Gradul MBBS și BDS recunoscut de Consiliul Medical Malaysian, OMS și IMED
 • Pregătirea elevilor pentru competiția globală.
 • Calitate și educație accesibilă
 • Facilități academice moderne, construite în scopuri și un centru de resurse bine aprovizionat
 • Construit cu intenție o clădire cu zece etaje pentru programul de locuințe BDS Dental Clinic și alte facilități.
 • Bunele facilități de predare și învățare
 • O gamă largă de facilități de agrement
 • Învățarea centrată pe elev
 • Cazarea în pensiuni bune
 • Experiență academică dinamică

Aducem cele mai bune din ambele lumi!

Acesta este singurul motiv pentru care suntem diferiți de alții.

Pre-Clinic de formare de la Universitatea Manipal (nostru Manipal Campus) se va asigura că studentul nostru primesc BEST partea teorie a Medicina (MBBS) și Dental (BDS) educație. Această cunoaștere a teoriei excelente se va dovedi foarte utilă odată ce se vor întoarce la Campusul Melaka pentru următoarea fază a formării lor. Nici un alt loc de pe pământ nu poate oferi o mai bună posibilitate de a dobândi cunoștințe despre anatomia umană, fiziologia, biochimia, farmacologia, patologia, microbiologia și medicina legală și abilitățile clinice precum Universitatea Manipal.

"Este mai rapid să înțelegi priceperea (practic), dacă știi de ce o faci (teorie)"

Pregatirea clinica inapoi la campusul Melaka, pe de alta parte, va dota elevul nostru cu up-to-data de calificare clinice esentiale pentru ei sa devina cel mai bun medic sau dentist. Elevii vor învăța toate disciplina în medicină și stomatologie prin rotație. Studenții noștri MBBS au fost trimiși la spitalul guvernamental local (malaysian) pentru instruire, în timp ce elevul nostru BDS va studia în propriul nostru Clinică Dentară (în zona campusului) pentru a-și îmbunătăți setul de calificări.

"Ne concentrăm să producem cel mai bun medic și dentist!

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Melaka-Manipal Medical College

Programul Bachelor de Chirurgie Dentară (BDS) de cinci ani se desfășoară în campusul Manipal, India pentru faza I și campusul Melaka, Malaezia pentru faza a II-a. Efortu ... [+]

Introducere în programul BDS

Programul Bachelor de Chirurgie Dentară (BDS) de cinci ani se desfășoară în campusul Manipal, India pentru faza I și campusul Melaka, Malaezia pentru faza a II-a. Efortul este o adevărată reflectare a viziunii manipale în cultivarea elevilor cu personalități înalte și pentru întărirea educației bazate pe valori Manipal.

Înțelegând importanța corelării culturii, a cunoștințelor, a activităților umanitare și a profesionalismului, programul BDS este conceput pentru ca studenții să beneficieze de ambele țări pentru a stimula excelența în mediul academic și în sănătate.

Facultatea de Stomatologie (FOD) adoptă curriculumul tradițional ca metodă de predare-învățare. ... [-]

Malaysia Malacca
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Melaka-Manipal Medical College

Faza I (Campus Manipal, India) 2,5 ani de studii preclinice ... [+]

Prezentare generală Faza I

Lista departamentului de la faza I (campusul manipal)

Departamentul de Anatomie

Departamentul de Anatomie este cel mai mare departament din cadrul instituției și se concentrează pe asigurarea unui mediu de învățare bun pentru studenții absolvenți medicali.

Departamentul de Biochimie

Departamentul de Biochimie are o contribuție majoră în promovarea educației în biochimie și ajută la evaluarea factorilor de risc pentru dezvoltarea bolilor multifactoriale, cum ar fi diabetul zaharat sau infarctul miocardic.

Departamentul de Microbiologie

Departamentul de Microbiologie al Colegiului Medical Manila din Melaka oferă un program de studiu pentru studenții de medicină de anul doi, pentru a oferi cunoștințe și abilități în domeniul bolilor infecțioase și al imunologiei, care sunt esențiale pentru practica medicinei.... [-]

Malaysia Malacca
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză