Citește Descrierea Oficială


IMU - Furnizarea viitorului unei asistențe medicale mai bune


International Medical University (IMU) este prima și cea mai înființată universitate medicală și științifică din Malaezia, cu o vechime de 24 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. Universitatea este prima universitate din Malaezia care oferă medicină convențională și complementară, toate sub un singur acoperiș. Înființată în 1992, Universitatea se bucură de o reputație internațională și oferă un standard ridicat de educație la nivel preuniversitar, universitar, postuniversitar și de dezvoltare profesională continuă. Programele sale de licență constau atât în ​​piste locale (diplomă IMU), cât și în piese internaționale partenere (diplomă universitară parteneră).


IMU a pionierat primul program de parteneriat în cadrul unei Școli Medicale din lume, permițând studenților să-și înceapă studiile în Malaezia în timp ce își completează și câștigă o diplomă la o universitate internațională. În ultimii 24 de ani, IMU a crescut de la un colegiu medical cu 5 universități partenere în 1992, la o instituție de învățământ superior recunoscută la nivel internațional, cu peste 30 de parteneri universitari din Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Irlanda, China și Marea Britanie . Prin această colaborare, IMU a oferit oportunitatea ca peste 3500 de studenți să-și finalizeze diplomele la aceste universități de prestigiu.


Campusul principal al IMU este situat în Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaezia. Din 1999, IMU a creat campusuri clinice în Seremban și Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaezia), precum și în Batu Pahat și Kluang (Johor, Malaezia). În prezent, Universitatea are peste 3.400 de studenți în diferitele sale programe, cu aproximativ 2.980 de studenți la Bukit Jalil, în timp ce încă 420 în campusurile clinice. IMU a găzduit de asemenea peste 200 de studenți internaționali reprezentând peste 30 de țări din întreaga lume.

Până în prezent, IMU oferă un program preuniversitar: Fundația științifică, o serie de programe universitare de medicină și științe medicale: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Chimie farmaceutică, Nursing, Nursing Science, Dietetică cu Nutriție, Nutriție, Psihologie, Biomedical Science , Biotehnologie Medicală, Chiropractică, Medicină Chineză, precum și diplome postuniversitare: MSc și Doctor în Medicină și Științe ale Sănătății (prin cercetare), MSc în Sănătate Publică, Master în Farmacie Practice, MSc în Chimie Analitică și Farmaceutică și MSc în Medicină Moleculară. Curriculumul IMU pentru programele sale de licență a fost evaluat conform standardelor internaționale și este acceptat de universitățile partenere internaționale pentru transferul de credite în programe relevante.


Modelul de învățare al IMU se bazează pe valorile sale fundamentale, care promovează dezvoltarea studenților în cadrele medicale competente și competente, care sunt gânditori critici, reflectorizanți și totuși proactivi. Scopul este de a crea absolvenți de asistență medicală care se angajează să învețe pe tot parcursul vieții și care sunt impresionați de un sentiment de bună cetățenie, conducere și comportament etic.

În căutarea continuă a excelenței academice, trecerea la cercetare a fost o progresie naturală, cu cercetarea medicală și de sănătate, precum și cu educația medicală fiind domenii de importanță majoră. Eforturile de cercetare ale IMU se așteaptă să fie consolidate în continuare, în momentul în care Institutul pentru Cercetare, Dezvoltare și Inovare (IRDI) a fost lansat în septembrie 2012.

Universitatea a avut un progres major în 2010, odată cu lansarea centrelor sale de asistență medicală, ceea ce a permis personalului IMU și studenților să primească și să trateze pacienții. Centrele de asistență medicală, care servesc drept site-uri de predare a studenților IMU, pun împreună disciplinele medicinei alopatice (occidentale) și cele ale medicinii complementare și alternative sub un singur acoperiș.


Astăzi, IMU este o instituție medicală și de îngrijire medicală integrată, care oferă educație, asistență medicală și cercetare în parteneriat cu unii dintre cei mai respectați indivizi și universități din lume în domeniul medicinei și al asistenței medicale.


Viziune

IMU va fi un centru inovator la nivel mondial de excelență în învățare și cercetare, sprijinind o comunitate de oameni de știință și profesioniști angajați în slujirea societății, promovând dezvoltarea studenților pentru a-și atinge adevăratul potențial de a deveni cetățeni competenți, etici, îngrijitori și întrebători și lideri vizionari.

IMU se angajează să promoveze libertatea academică și principiile egalității de șanse în urmărirea și aplicarea cunoștințelor, cele mai înalte standarde de productivitate intelectuală, educațională și de cercetare; și crearea unei organizații de învățare care să respecte individul.


Misiune educațională

Ca instituție de învățământ, misiunea noastră este:

 • Pentru a consolida în continuare IMU ca un centru de excelență pentru programele de licență în medicină, farmacie și alte programe de științe ale sănătății
 • Înființarea UIP ca centru de învățământ superior care oferă formare prin programe multidisciplinare
 • Înființarea IMU ca centru de formare postuniversitară și formare profesională continuă
 • Să pregătească profesioniști bine pregătiți și pricepuți, cu înalte standarde etice, care să fie dedicați pentru a servi și pentru a îmbunătăți calitatea vieții comunității
 • Formarea profesioniștilor competenți prin utilizarea tehnologiilor inovatoare de cunoaștere, în special TIC în procesul de predare-învățare


Politica de calitate

Ne propunem să devenim un centru inovator de excelență în domeniul învățării și cercetării, producătoare de profesioniști competenți, de îngrijire și de etică care învață pe tot parcursul vieții. Ne angajăm să atingem cele mai înalte standarde de productivitate intelectuală, educațională și de cercetare.


8 Domeniile rezultatelor învățării

IMU adoptă curriculum bazat pe rezultate pentru toate programele sale. Acest lucru înseamnă că toți absolvenții IMU îndeplinesc toate rezultatele dorite așteptate de el sau ea în program. Aceste rezultate sunt concepute pentru a se asigura că absolventul este pregătit pentru locul de muncă. Există opt domenii de rezultate generice care sunt după cum urmează:

 • Aplicarea științelor de bază în practica profesiei
 • Abilități psihomotorii
 • Probleme familiale și comunitare în domeniul asistenței medicale
 • Prevenirea bolilor și promovarea sănătății
 • Abilități de comunicare
 • Gândirea critică, rezolvarea problemelor și cercetarea
 • Curs de învățare de-a lungul vieții cu abilități de gestionare a informațiilor și a resurselor
 • Profesionalism, etică și dezvoltare personală

Programele individuale vor aplica domeniile de mai sus pentru a-și dezvolta rezultatele educaționale specifice. Aceste rezultate vor conduce toate aspectele curriculum-ului în ceea ce privește conținutul și organizarea, livrarea și setările educaționale, evaluarea și activitățile de calitate.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

International Medical University

Suntem prima și singura universitate care oferă programul educațional chiropractic complet atât în ​​Malaezia, cât și în toată Asia de Sud-Est. Programul este format din ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Suntem prima și singura universitate care oferă programul educațional chiropractic complet atât în ​​Malaezia, cât și în toată Asia de Sud-Est. Programul este format din 4 ani de formare academică și clinică. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a primi credite academice pentru subiectele pe care le-au încheiat cu succes în IMU și le utilizează pentru a-și încheia studiile la Universitatea RMIT din Australia, Colegiul Anglo-European de Chiropractică (AECC) sau Universitatea din Țara Galilor de Sud în Regatul Unit.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Programul nostru de patru ani de Nutriție cu Nutriție IMU a fost conceput special pentru studenții cu un interes puternic față de alimente, oameni, știință și medicină. V ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Programul nostru de patru ani de Nutriție cu Nutriție IMU a fost conceput special pentru studenții cu un interes puternic față de alimente, oameni, știință și medicină. Veți studia viața și științele nutriționale, explorând rolul dietei și nutriției în prevenirea și tratarea bolilor. În același timp, oferim și opțiunea de transfer de credite către universitățile partenere din Australia și Noua Zeelandă.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Chimia farmaceutică IMU este finalizată în 3 ani (6 semestre) și este efectuată în întregime la IMU, Malaezia. Este primul program din Malaezia care oferă o pregătire com ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Chimia farmaceutică IMU este finalizată în 3 ani (6 semestre) și este efectuată în întregime la IMU, Malaezia. Este primul program din Malaezia care oferă o pregătire completă și specializată în domeniul chimiei farmaceutice. Curriculum-ul începe cu științele fundamentale în faza timpurie și se extinde la cunoștințele și abilitățile aplicate asociate activităților de dezvoltare a drogurilor în faza ulterioară. Stagiul și cercetarea reprezintă componente esențiale ale formării în acest program. Acest program este acreditat de Societatea Regală de Chimie, Marea Britanie.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Biotehnologia medicală este o știință medicală multidisciplinară stabilită, care utilizează celule animale și de plante, precum și microorganisme, pentru a dezvolta produ ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Programul de diplomă medicală de biotehnologie de 3 ani din cadrul IMU este aliniat la prioritățile biotehnologiei malayene și a fost dezvoltat pentru a respecta standardele internaționale înalte și este acceptat de Universitatea din Newcastle, Australia pentru transferul de credite în programul lor.

Biotehnologia medicală este un subset al biotehnologiei care ne învață cum să folosim toate organismele vii, în special celulele și materialele celulare, pentru a produce produse farmaceutice și de diagnostic pentru a ne ajuta să trăim mai mult și mai productiv. Acest master oferă studenților o înțelegere solidă a științelor de bază care stau la baza biotehnologiei pentru avansarea medicală. Curriculum-ul robust al Biotehnologiei Medicale în cadrul IMU predă și pregătește studenții să aplice tehnicile actuale de biotehnologie în mediile reale, în special în timpul pregătirii industriale în cadrul companiilor de biotehnologie, al agențiilor guvernamentale și al instituțiilor internaționale.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Timp de patru ani BSc (Hons) IMU în programul de medicină chineză subliniază integrarea de medicina chineză și științele medicale occidentale. Oferă absolvenților un nive ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Timp de patru ani BSc (Hons) IMU în programul de medicină chineză subliniază integrarea de medicina chineză și științele medicale occidentale. Oferă absolvenților un nivel de intrare profesională pentru practicarea acupuncturii și a medicamentelor din China pe bază de plante. IMU oferă, de asemenea, opțiunea de transfer de credite către universitățile partenere din Australia și China. Și există 2 prize în fiecare an - februarie... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Programul IMU Biomedical Science de trei ani pune accentul pe abilitățile clinice de laborator și pe sistemele de organe umane; o zonă interesantă și dinamică, care este ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Programul IMU Biomedical Science de trei ani pune accentul pe abilitățile clinice de laborator și pe sistemele de organe umane; o zonă interesantă și dinamică, care este foarte relevantă pentru înțelegerea și tratamentul bolilor umane. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a finaliza întregul program de trei ani în IMU sau de a studia o parte a programului în IMU și transferul la unul dintre partenerii Universității din Australia, Noua Zeelandă și Regatul Unit. Există 2 prize în fiecare an - iulie și septembrie.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

International Medical University

Programul IMU Dentistry oferă o gamă de 2 piese pentru studenți. Prima piesă este implementată în comun de IMU, Malaezia, în colaborare cu universitățile partenere de lim ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Programul IMU Dentistry oferă o gamă de 2 piese pentru studenți. Prima piesă este implementată în comun de IMU, Malaezia, în colaborare cu universitățile partenere de limbă engleză în străinătate, studenții petrecând prima fază în Malaezia și în anii următori la una dintre universitățile partenere. După finalizarea cu succes, studenții vor primi diploma de la respectivele universități partenere. Cea de-a doua piesă este pentru studenți să-și petreacă întreaga perioadă de 5 ani a programului de licență la IMU și să obțină diploma de Chirurgie Dentară (BDS) de la IMU.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Acest grad vă echipează pentru a lucra în orice cadru farmacie, de la serviciul spitalicesc și practica comunității până la industria farmaceutică. În calitate de experți ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

Începând cu anul 2004, am fost educați și instruiți studenții farmaciei. Programul nostru de farmacie este o diplomă de farmacie de patru ani, cu o posibilitate de transfer la universitățile partenere, și anume la Universitatea din Otago, Noua Zeelandă sau la Universitatea din Tasmania, Australia.

Acest grad vă echipează pentru a lucra în orice cadru farmacie, de la serviciul spitalicesc și practica comunității până la industria farmaceutică. În calitate de experți în medicină, farmaciștii preiau roluri din ce în ce mai importante și un membru important al echipei integrate de asistență medicală.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obțin ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

La IMU aveți opțiunea de a studia primii doi ani și jumătate de studii în IMU și transferați la una din universitățile partenere din Australia, Marea Britanie, Irlanda sau Canada pentru a finaliza programul medical. Aceste parteneriate internaționale înseamnă că programa IMU a fost dezvoltată pentru a respecta standardele internaționale înalte ale acestor universități. Studenții care studiază medicina în IMU au, de asemenea, opțiunea de a completa întreaga diplomă în IMU.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

IMU Bachelor of Nursing este un program de 4 ani cu normă întreagă care pregătește un student pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată, calificat pentru a practi ... [+]

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.

IMU Bachelor of Nursing este un program de 4 ani cu normă întreagă care pregătește un student pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată, calificat pentru a practica într-o varietate de setări, fie în sectorul public sau privat de asistență medicală. După absolvirea unei licențe în Nursing, absolventul poate alege să lucreze ca asistență medicală înregistrată sau să urmeze o diplomă avansată sau post specializare de bază în maternitate, îngrijire ortopedică, asistență medicală critică, asistență renală, asistență medicală perioperatorie, asistență medicală comunitară, asistență medicală gerontologică și multe altele . Absolvenții pot alege, de asemenea, să își continue studiile la nivel de masterat și doctorat (doctorat).... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

International Medical University

Masteratul IMU în chimie analitică și farmaceutică este potrivit pentru absolvenții cu diplomă în chimie, farmacie sau discipline conexe și se adresează absolvenților rec ... [+]

Masteratul IMU în chimie analitică și farmaceutică este potrivit pentru absolvenții cu diplomă în chimie, farmacie sau discipline conexe și se adresează absolvenților recenți sau celor aflați în prezent în cadrul industriei farmaceutice sau chimice.

Cursul oferă absolvenților posibilitatea de a-și ascuți, extinde și crește cunoștințele și înțelegerea existente în domeniile descoperirii medicamentelor, proiectarea medicamentelor, dezvoltarea medicamentelor, microbiologia farmaceutică, comercializarea produselor, piața biotehnologiei, tendințele actuale în tehnologia farmaceutică, analizele avansate chimie, tehnici de separare, metodologie de cercetare, abilități de scris, chimie verde, managementul calității, produse naturale și mediul de reglementare.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

MSc în IMU în Medicină Moleculară este conceput pentru absolvenții de știință și medicale care caută o pregătire avansată în domeniul cercetării moleculare și a bolilor. ... [+]

Medicina moleculară a fost recunoscută ca o zonă importantă concentrată în cercetarea medicală contemporană și a facilitat un progres recent în diagnosticarea, gestionarea și tratamentul bolilor. De exemplu, acum este posibilă elucidarea mai multor metaboliți și a toxinelor derivate din medicament pe baza abordării interomice, proiectarea unor tratamente foarte specifice și individualizate prin screening-ul genomică, bioinformatică și evaluarea chemoinformaticilor și sporirea biodisponibilității noilor medicamente prin utilizarea nano-livrării.

MSc în IMU în Medicină Moleculară este conceput pentru absolvenții de știință și medicale care caută o pregătire avansată în domeniul cercetării moleculare și a bolilor. Acest program își propune să furnizeze un curriculum excepțional pentru a oferi studenților competențe care să îndeplinească cele mai înalte cerințe și așteptări de rigoare științifică. Curriculum-ul este inovatoare și se bazează pe expertiza facultății noastre de renume mondial, care sunt, de asemenea, cercetători pasionați. Modulele principale prezintă cele mai recente evoluții științifice în medicina moleculară, care sunt livrate prin andragogie inovatoare. Elevii vor aprecia rolul moleculelor simple și complexe în bolile umane și modurile în care biologia sistemelor, biologia computațională și genetica chimică au transformat strategiile și metodologia cercetării în tehnologia celulelor stem și terapeutică, proiectarea și dezvoltarea de medicamente, precum și cercetarea medicală și clinică .... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Medical University

Cursul va oferi studenților dintr-o gamă largă de medii de sănătate și medii profesionale conexe, cu cunoștințele și competențele în științele sănătății publice și discip ... [+]

Sănătatea publică este arta și știința prevenirii bolilor, prelungirea vieții și promovarea sănătății. Sănătatea publică nu se ocupă doar de menținerea sănătății prin reducerea sau eliminarea riscurilor de îmbolnăvire și a pericolelor pentru sănătatea mediului, îmbunătățirea condițiilor sociale și încurajarea comportamentelor și stilului de viață sănătos, precum și distribuirea și gestionarea optimă a serviciilor de sănătate.

Cursul va oferi studenților dintr-o gamă largă de medii de sănătate și medii profesionale conexe, cu cunoștințele și competențele în științele sănătății publice și disciplinele conexe, care le vor face mai eficienți contribuitori în domeniul lor de asistență medicală.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

International Medical University

Programul de studii postuniversitare de masterat IMU Master of Practice în Farmacie (MPP) oferă o oportunitate pentru absolvenții farmaciei de a răspunde nevoilor lor de ... [+]

Programul de studii postuniversitare de masterat IMU Master of Practice în Farmacie (MPP) oferă o oportunitate pentru absolvenții farmaciei de a răspunde nevoilor lor de formare ca farmacist modern de îngrijire primară. Programul MPP oferit de IMU este unic și este primul de acest tip oferit de o instituție privată din Malaezia studenților locali și internaționali.

Vor exista trei specializări în domeniul farmaciei, și anume:

Farmacie farmacieSocialGestionarea farmaciei

Acest program de masterat va echipa mai bine absolvenții cu cunoștințe fundamentale și abilități pentru a spori oportunitățile de carieră ca un farmacist clinice sau consultant în domeniul farmaciei clinice sau sociale... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Contactează şcoala
Germană
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY