Citește Descrierea Oficială

Universitatea de azi

Lithuanian University of Health Sciences (LSMU, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas) este o nouă apariție în domeniul învățământului superior lituanian. La 30 iunie 2010, Seimas (Parlamentul) din Republica Lituania a adoptat o rezoluție de fuziune a Universității de Medicină Kaunas (KMU) și a Academiei Veterinare din Lituania (LVA). Acum, LSMU este cea mai mare instituție de învățământ superior pentru științe biomedicale din Lituania, continuând cele mai bune tradiții ale KMU și LVA.

Universitatea este cea mai mare instituție de învățământ superior pentru științe biomedicale din Lituania, integrând cu succes studii, cercetări și practici clinice. LSMU este format din două academii principale: Academia Medicală și Academia Veterinară .

Studenții de medicină, odontologie, și care alăptează dobândi abilitățile lor practice la LSMU Spitalul Kauno KLINIKOS, care este cea mai mare instituție medicală din statele baltice. Peste 1.200 de medici cu înaltă calificare și 2.400 de membri ai personalului de îngrijire medicală au grijă de peste 78.000 de pacienți la Spitalul LSMU în fiecare an. Întregul personal medical apreciază metode inovatoare și progresive de tratament și diagnostic, care respectă standardele globale.

Studenții de farmacie dobândesc abilități practice la Farmacia Universității, care este concepută nu numai pentru a servi publicul, ci și pentru a fi principala unitate de pregătire a Facultății de Farmacie, oferind studenților un spectru larg de cunoștințe și abilități practice și oferindu-le experiență de lucru de primă manieră. . Studenții care doresc să devină medici veterinari își obțin abilitățile practice în clinici de animale mari și mici și săli de operații ale Academiei Veterinare.

LSMU este un participant activ la programul de schimb ERASMUS. Studenții pot studia la universități străine sau pot pleca în străinătate pentru practică pentru o perioadă de până la un an. Contractele de schimb academic au fost semnate cu universități din 26 de țări europene. Majoritatea partenerilor ERASMUS sunt în Germania, Spania, Franța, Finlanda și celelalte state membre ale UE.

122156_rsz_adobestock_47061772.jpg

Viziunea noastra

O universitate europeană de științe a sănătății pentru prosperitatea societății. Vom căuta, prin eforturile întregii noastre comunități, să devenim una dintre cele mai bune 701 de universități din clasamentele universitare QS World.

Misiunea noastră

Viziunea va fi urmărită prin MISIUNEA noastră - pentru a crea, acumula, sistematiza și răspândi cunoștințe științifice și cele mai noi realizări în studii și științe, a învăța și a dezvolta o personalitate creativă, onestă, cu inițiativă, educată, independentă și întreprinzătoare, încurajarea democrației și bunăstare, dezvoltă o societate sănătoasă și educată. Rolul esențial al LSMU în acest proces de educație este urmărirea unei societăți sănătoase, care garantează progresul social și economic al țării, identitatea sa civilizațională, precum și crearea, sprijinul și dezvoltarea tradițiilor culturale naționale și globale. Sănătatea și bunăstarea lumii animale reprezintă o parte integrantă a acestui obiectiv.

Mediu inovator

Biblioteca și Centrul de Informații al Universității este una dintre cele mai moderne biblioteci din UE, care este membră a Asociației Bibliotecilor Europene de Cercetare, LIBER, rețeaua principală pentru bibliotecile de cercetare din Europa. Biblioteca are atât tehnologii virtuale cât și RFID și este foarte populară printre cercetători și studenți, nu numai în Lituania, dar și în țări străine, pentru arhitectura și sistemele sale de informații unice.

LSMU participă la dezvoltarea de proiecte care au ca rezultat noi tehnologii, cercetare și dezvoltare științifică sporită, precum și infrastructură reînnoită și modernizată a Universității. În curând va fi deschis Centrul de Tehnologii farmaceutice moderne și de sănătate, precum și noua Facultate de Farmacie cu laboratoare și clase moderne. În plus, Facultatea de Sănătate Publică este în prezent în construcție în campusul Academiei Veterinare.

O alegere pentru studenții străini

Din 1990, LSMU a fost Alma Mater a multor studenți internaționali și aproximativ 1000 de studenți străini cu normă întreagă din 70 de țări (în principal din Suedia, Israel, Germania, Spania, Regatul Unit, Liban, India, Coreea de Sud) sunt în prezent înscriși aici. A cuprins aproape 17% din populația totală a studenților la LSMU.

Numărul studiilor la nivel internațional crește în fiecare an. Germania, Italia, Franța, Turcia, Republica Cehă, Finlanda și Norvegia sunt cele mai populare țări partenere Erasmus printre studenții LSMU. Studenții străini care aleg să studieze la LSMU provin cel mai adesea din Spania, Italia, Letonia, Belgia și Polonia.

122157_rsz_adobestock_246355888.jpg

Experiența și recunoașterea internațională

LSMU colaborează cu peste 140 de universități europene, americane și asiatice, în scop de studiu și de cercetare.

Universitatea este membră a numeroase organizații internaționale, precum Asociația Universității Europene (EUA), Asociația Școlilor de Sănătate Publică din Regiunea Europeană (ASPHER), Asociația Școlilor Medicale din Europa (AMSE), Asociația pentru Educația Medicală din Europa (AMEE), Rețeaua Universității Regiunii Mării Baltice (BSRUN), Organizația pentru doctorat în Biomedicină și Științele Sănătății în Sistemul European (ORPHEUS), Asociația Europeană a Instituțiilor pentru Educație Veterinară (EAEVE), Asociația Veterinară Mondială etc.

LSMU este, de asemenea, un membru al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), unde îndeplinește rolul unui centru de colaborare pentru cercetare și instruire în epidemiologie, precum și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare și a altor boli cronice nepermisibile.

Programele de studiu de la LSMU îndeplinesc standardele de învățământ universitar aplicate în țările UE, iar absolvenții sunt eligibili să ia examenul de licență medicală din Statele Unite (USMLE) și examenul PLAB al Consiliului Medical General din Marea Britanie.

Studiu la LSMU

LSMU salută studenții internaționali la următoarele programe de studiu:

Program Durată
Limba Grad și calificare
premiat
Studii integrate
Medicament 6 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății, Doctor
Odontologie (stomatologie) 5 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății, Doctor Odontolog
Farmacie 5 ani RO Master în Științe ale Sănătății, farmacist
Medicină Veterinară 6 ani RO Master în Științe Veterinare, Doctor Veterinar
Studii de licență
Asistență medicală 4 ani Engleză BSc în Științe ale Sănătății, asistent medical de practică generală
Ergoterapie 4 ani Engleză Licențiat în Științe ale Sănătății, Terapeut ocupațional
Psihologia sănătății 4 ani Engleză Licență în Științe Sociale
Studii de masterat
Sănătate Publică 2 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății
Managementul sănătății publice 2 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății
Medicina stilului de viață
(învățământ la distanță)
1,5 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății
Practică avansată de asistență medicală 2 ani Engleză Master în Științe ale Sănătății, asistent medical de practică avansată
Știința alimentelor 2 ani Engleză Master în Științe Agricole
Știința animalelor 2 ani Engleză Master în Științe Agricole
Interacțiunea animală și umană 2 ani Engleză Master în Științe Agricole
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Lithuanian University of Health Sciences

Programul de diplomă Asistența medicală are ca obiectiv formarea asistenților medicali care înțeleg principiile, teoriile și metodele de alăptare, au cunoștințe vaste des ... [+]

Programul de diplomă Asistența medicală are ca obiectiv formarea asistenților medicali care înțeleg principiile, teoriile și metodele de alăptare, au cunoștințe vaste despre știința asistenței medicale și sunt capabili să evalueze în mod independent și critic nevoile de alăptare ale persoanelor sănătoase și ale persoanelor bolnave cronice cu diferite somatici și mentale. boli de sănătate și dezvoltă un sentiment mai mare atât al sistemelor de valori personale, cât și profesionale.

Detaliile CursuluiAsistență medicală4 aniLicență în Științe ale Sănătății, asistent medical de practică generală240 de credite ECTS4.200 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiAplicați pentru o licență pentru a practica asistenta medicalăContinuați-vă educația intrând în programele unui masterLucrați ca asistent medical de practică generală la diferite instituții publice și private de asistență medicală care oferă servicii de asistență medicală la toate cele trei niveluri de îngrijireStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Scopul programului de studiu Terapia ocupațională este educarea și formarea specialiștilor care ar avea cunoștințe cuprinzătoare în terapia ocupațională, elementele de ba ... [+]

Scopul programului de studiu Terapia ocupațională este educarea și formarea specialiștilor care ar avea cunoștințe cuprinzătoare în terapia ocupațională, elementele de bază ale cercetării și abilitățile practice necesare activității unui terapeut ocupațional, pentru analiza performanței ocupaționale a unei persoane și pentru formarea scopurilor și obiectivelor terapiei ocupaționale.

Detaliile CursuluiErgoterapie4 aniLicențiat în Științe ale Sănătății, Terapeut ocupațional240 de credite ECTS4.500 EUR pe anPredat în limba engleză

După absolvire, putețiSolicitați o licență pentru practicarea terapiei ocupaționaleOferiți servicii de terapie ocupaționalăContinuați-vă educația intrând în masterat sau doctorat. programeStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

M.D.

Lithuanian University of Health Sciences

Programul de licență Medicină vizează educarea medicilor capabili să intre în programe de rezidențiat sau să aibă abilitățile necesare pentru a oferi ajutor de urgență și ... [+]

Programul de licență Medicină vizează educarea medicilor capabili să intre în programe de rezidențiat sau să aibă abilitățile necesare pentru a oferi ajutor de urgență și servicii de îngrijire a sănătății sub supravegherea unui medic specialist.

Detaliile CursuluiMedicament6 aniMaster în Științe ale Sănătății, Doctor360 de credite ECTS12.500 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiSolicitați o licență pentru practicarea mediciniiOferiți servicii de asistență medicală sub supravegherea unui medic specialistOferiți servicii de asistență medicală sub supravegherea unui medic specialistStructura programului

ce veți învăța în fiecare an... [-]

Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Lithuanian University of Health Sciences

Scopul programului (studiilor) de studiu este să pregătească o asistentă de practică avansată competentă, cu cunoștințe moderne dobândite, abilități practice și gândire c ... [+]

Scopul programului (studiilor) de studiu este să pregătească o asistentă de practică avansată competentă, cu cunoștințe moderne dobândite, abilități practice și gândire critică considerabilă, care să se bazeze pe sistemul de valori profesionale și personale format și să fie capabil să aplice soluții avansate de practică medicală. bazat pe cercetări științifice, să lucreze independent în diferite instituții de îngrijire a sănătății și să preia conducerea într-un mediu multi-profesionist dinamic pentru a face față eficient problemelor sistemului de sănătate.

Detaliile CursuluiPractică avansată de asistență medicală2 aniMaster în Științe ale Sănătății, asistent medical de practică avansată120 credite ECTS4.500 EUR pe anPredat în limba engleză... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Programul de licență Sănătate publică își propune să ofere competențe studenților care doresc să urmeze o carieră în sectoarele de sănătate publică și privată, precum și ... [+]

Programul de licență Sănătate publică își propune să ofere competențe studenților care doresc să urmeze o carieră în sectoarele de sănătate publică și privată, precum și în organizații neguvernamentale. Gradul de MPH este cel mai recunoscut certificat profesional profesional pentru leadership în sănătatea publică. Programul este destinat absolvenților care dețin deja o diplomă de licență sau de master, care încearcă să-și extindă înțelegerea și cunoștințele în domeniul sănătății publice.

Detaliile CursuluiSănătate Publică2 aniMaster în Științe ale Sănătății120 credite ECTS4.200 EUR pe anPredat în limba engleză

După absolvire, putețiLucrează în servicii de îngrijire a sănătății publice în centre de sănătate publică locale, naționale și internaționale și în alte instituțiiLucrează în domeniul intersectorial în cadrul ONG-urilor și proiectelor, acțiunilor și inițiativelor de sănătate publicăJucați roluri de conducere și manageriale în sistemul de sănătateContinuați-vă educația intrând în doctorat. programeUrmăriți o carieră profesională în cercetare și predare în domeniile epidemiologiei bolilor transmisibile și netransmisibile, cercetării serviciilor de sănătate, medicamentelor preventive și altor domeniiStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Programul de master Științele alimentelor își propune să educe profesioniști calificați capabili să utilizeze rezultatele cercetărilor alimentare la fabricile de produse ... [+]

Programul de master Științele alimentelor își propune să educe profesioniști calificați capabili să utilizeze rezultatele cercetărilor alimentare la fabricile de produse alimentare și să dezvolte noi produse care să corespundă cerințelor clienților și care să satisfacă nevoile lor pentru o alimentație sănătoasă. În plus, absolvenții obțin competențe în gestionarea resurselor umane, organizarea procesului de producție și încredere pentru auto-ajustare rapidă pentru schimbarea continuă a pieței.

Detaliile CursuluiȘtiința alimentelor2 aniMaster în Științe Agricole120 credite ECTS3.500 EUR pe anPredat în limba engleză

După absolvire, putețiStabiliți afaceri proprii în alimentație, producție alimentarăLucrează în companii din sectorul biotehnologieiFiți angajat la fabricile de produse alimentare ca maestru în producție, tehnolog; manager de calitate, supervizor de dezvoltare de produse, manager de proiect în organizațiile legate de alimente și agricultură, supervizor de producție, inspector de calitate a alimentelorServicii de control al siguranței alimentare sau servicii de consultanță agroalimentarăStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Programul de gradul Farmacie are ca scop formarea profesioniștilor de înaltă calitate a farmaciștilor, prin organizarea și furnizarea de studii moderne la nivel universit ... [+]

Programul de gradul Farmacie are ca scop formarea profesioniștilor de înaltă calitate a farmaciștilor, prin organizarea și furnizarea de studii moderne la nivel universitar în farmacie, efectuarea de cercetări științifice relevante și furnizarea de instruire practică eficientă.

Detaliile CursuluiFarmacie5 aniMaster în Științe ale Sănătății, farmacist300 de credite ECTS7.000 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiDesfășurați activități farmaceutice și cercetări științificeContinuați-vă educația intrând în doctorat. programeFiți angajați la farmacii, companii farmaceutice en-gros, companii din industria farmaceutică, agenții ale companiilor farmaceutice internaționale, laboratoare implicate în cercetarea farmaceuticăStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Scopul programului este de a educa specialiștii în activități practice de gestionare a sănătății publice, cercetare, lucrări pedagogice și / sau studii doctorale în sănăt ... [+]

Scopul programului este de a educa specialiștii în activități practice de gestionare a sănătății publice, cercetare, lucrări pedagogice și / sau studii doctorale în sănătate publică. Programul este destinat absolvenților care dețin deja o diplomă de licență sau de master, care încearcă să-și extindă înțelegerea și cunoștințele în domeniul managementului asistenței medicale.

Detaliile CursuluiManagementul sănătății publice2 aniMaster în Științe ale Sănătății120 credite ECTS4.200 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiLucrați în funcții manageriale ale instituțiilor de asistență medicală și ale furnizorilor de sănătate publică la nivel local, național sau internaționalServiți la ONG-uri legate de sănătate, proiecte, acțiuni și inițiative de sănătate publică, precum și OMS Europa și diferite instituții europene de politică de sănătateLucrați la industria farmaceutică și de asigurăriJoacă roluri de lider în sistemul de sănătateJoacă roluri de lider în sistemul de sănătateUrmăriți o carieră profesională în cercetare și predare în domeniul managementului asistenței medicaleStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Programul de Medicină Lifestyle Medicine are ca scop formarea mediatorilor care reunesc cei mai buni în sănătatea publică tradițională, orientată spre comunitate, cu cei ... [+]

Programul de Medicină Lifestyle Medicine are ca scop formarea mediatorilor care reunesc cei mai buni în sănătatea publică tradițională, orientată spre comunitate, cu cei mai buni în îngrijirea sănătății orientate către persoană. Acești specialiști vor putea ajuta oamenii să implementeze schimbările necesare în stilul de viață în alimentație, exerciții fizice, fumat și managementul stresului; evaluați riscul de obiceiuri și dependențe dăunătoare; să identifice și să evalueze factorii de risc asupra sănătății de mediu, stil de viață, psihologic și biologic și prioritatea terenului pentru strategia și politicile de sănătate.

Detaliile CursuluiMedicina stilului de viață1,5 aniMaster în Științe ale Sănătății90 de credite ECTS7.000 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiPreveniți și gestionați diferiți factori de risc, îmbunătățiți comportamentele individuale legate de boli necomunicabile și obțineți acest lucru lucrând în medii de asistență medicală primară, echipe medicale, birouri de sănătate publică sau practică privatăContinuați-vă educația intrând în doctorat. programeStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Programul Medicină Veterinară are ca scop educarea chirurgilor veterinari de înaltă calificare capabili să lucreze în rețeaua privată și de stat a serviciilor veterinare. ... [+]

Programul Medicină Veterinară are ca scop educarea chirurgilor veterinari de înaltă calificare capabili să lucreze în rețeaua privată și de stat a serviciilor veterinare.

Detaliile CursuluiMedicină Veterinară6 aniMaster în Științe Veterinare , Doctor Veterinar360 de credite ECTS8000 EUR pe anPredat în limba engleză

După absolvire, putețiFiți angajat în sistemul de alimentație de stat și servicii veterinareContinuați-vă educația intrând într-un doctorat. sau programe de rezidențiatMuncă în practică privatăStructura programului

ce veți învăța în fiecare an

Anul 1 - 2: Histologie și embriologie anatomică, fiziologie și funcții ale animalelor, precum și fundamentele zootehniei și bunăstării animalelor, biologie celulară, zoologie, botanică, microbiologie, genetică, precum și biofizicăAnii 3 - 4: Propaedeutică, Farmacologie, Farmacie și Farmacoterapie, Patologie veterinară Toxicologie Parasitologie, Imunologie și Epidemiologie, Comunicare profesionalăAni 5 - 6: imagistică diagnostică, animale mari și mici chirurgie veterinară și boli interne, obstetrică veterinară, ginecologie și andrologie, medicină veterinară, igienă alimentară, abilități practice, practică clinicăDe ce să studiezi Științele Veterinare la LSMU?Facilități de învățare convenabile: săli de clasă, laboratoare și clinici sunt amplasate într-un campusMediul multicultural și comunitatea studenților: studenții internaționali din 70 de țări diferite constituie aproape 17% din populația totală de studenți la LSMUDiploma recunoscută în UE, SUA, Israel și alte țăriGrupuri mici, adică până la 10 elevi, în cursuri cliniceSistem de sprijin pentru adaptarea studenților: îndrumare, îndrumare și consiliere psihologicăPosibilitatea de a petrece un semestru sau un an în străinătate cu programul de schimb ErasmusTaxe de școlarizare la un raport calitate-cost-bun și costuri rezonabile de viață în țarăAdmitere... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lithuanian University of Health Sciences

Odontologia programului de grad are ca scop educarea medicilor stomatologi capabili să diagnostice și să trateze afecțiunile dentare și să coopereze cu alți specialiști î ... [+]

Odontologia programului de grad are ca scop educarea medicilor stomatologi capabili să diagnostice și să trateze afecțiunile dentare și să coopereze cu alți specialiști în îngrijirea sănătății în asigurarea sănătății individuale și publice.

Detaliile CursuluiOdontologie (stomatologie)5 aniMaster în Științe ale Sănătății, Doctor Odontolog300 de credite ECTS13.500 EUR pe anPredat în limba englezăDupă absolvire, putețiExersează stomatologiaContinuați-vă educația intrând în doctorat. sau programe de rezidențiatLucrați în instituții publice sau private care efectuează cercetări stomatologice sau în alte domenii legate de promovarea sănătățiiStructura programului... [-]
Lituania Kaunas
Septembrie 2020
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pre-Med

Lithuanian University of Health Sciences

Cursul premedic (Pre-Med) își propune să pregătească solicitanții pentru programul de Medicină, Odontologie, Medicină Veterinară sau Farmacie, oferind studenților biologi ... [+]

Cursul premedic (premedic) își propune să pregătească solicitanții pentru programele de licență Medicină, Odontologie, Medicină Veterinară sau Farmacie oferind studenților biologie generală și prelegeri de chimie generală și clase practice.

Durata - 10 săptămâni (octombrie - decembrie)Studiile încep 7 octombrie 2019Tip - Timp completCurriculumIntroducere în curs: informații despre Universitate, procedura de depunere a cererilor pentru LSMUCursuri de biologie generală și chimie generalăExaminareStructura cursului Introducere în cursCursuri de biologieCursuri de chimieExaminareCerințe de intrareCertificat și transcriere legalizate de liceu sau colegiu (traduse oficial în engleză)O bună cunoaștere a limbii engleze este obligatorieO notă bună în biologie și chimie ar fi un avantajToți solicitanții ar trebui să solicite online și să furnizeze toate documenteleArticole care trebuie trimise (în engleză sau cu o traducere autorizată în engleză):Certificatul de înscriere / ieșire din școală confirmat de autoritățile guvernamentale (a se vedea mai jos "Legalizarea documentelor educaționale")Transcrieri ale cursurilor de liceu / gimnaziu care verifică finalizarea cu succes a Biologiei Generale și Chimiei GeneraleCertificat care dovedește cunoașterea limbii engleze: TOEFL - minim 65 de puncte (iBT); IELTS - peste 5,5 puncte; certificatul care confirmă cunoașterea unei limbi străine la nivel B2 minim (CEFR) sau similar. Dacă nu puteți prezenta niciun certificat care dovedește cunoașterea limbii engleze, va trebui să faceți un test de limba engleză pregătit de UniversitateCV sumarCopie de pașaport sau de identitateCertificat de sănătate bazat pe examen medical completO fotografie tip pașaport (3x4 cm)Taxa de cerere 150 EUR (nerefundabil)Calendarul cererilor... [-]
Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză