Citește Descrierea Oficială

Reputație înaltă

Datând din 1922, Kaunas University of Technology a dezvoltat un mare potențial pentru studii și cercetare și rămâne un lider în domeniul inovațiilor și tehnologiilor din regiunea statelor baltice. Cu 10.500 de studenți și 1.000 de cadre didactice, KTU se străduiește să reunească studenți foarte talentați (susținute de universități și burse externe), cercetători și cadre universitare pentru a efectua cercetări de vârf, pentru a oferi educație de cea mai bună calitate și pentru a oferi servicii de cercetare și dezvoltare gamă de afaceri.

caracter internațional

KTU își îmbunătățește vizibilitatea internațională prin participarea la colaborări internaționale în domeniul cercetării, prin stabilirea programelor internaționale de studiu, prin colaborarea cu partenerii internaționali în crearea programelor comune de studii și prin încurajarea participării la schimburile internaționale între studenți și comunitățile academice. În prezent, studenții internaționali pot alege între 37 de programe de studii universitare și postuniversitare și 19 de programe doctorale în limba engleză în domeniul științelor tehnologice, fizice, biomedicale și sociale, umaniste și arte creative

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastructură și tehnologii

KTU nu numai că a fondat primul și cel mai de succes Spațiu Universitar de Start, dar găzduiește cel mai mare parc științific și tehnologic din Baltică. Elevii au acces la cele mai moderne echipamente de cercetare din Lituania. Cel mai mare laborator de aplicații mobile din statele baltice, singurul din laboratoarele Piețelor Financiare din Baltica Bloomberg, centrul creativ Intermedix, precum și laboratoarele de chimie durabilă, mecatronica, tehnologia viitorului în domeniul energiei și al mediului, tehnologiile informației și telecomunicațiilor sunt doar o fracțiune din resursele tehnologice disponibile. KTU colaborează cu organizații globale precum Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NATO, Samsung, Schneider Electric etc.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Cultivarea talentelor

KTU investește în studenții săi actuali prin îmbunătățirea mediului de studiu și a calității acestuia, oferind oportunități de a fi activ în domeniul sportului, artelor, asociațiilor studenților și prin construirea încrederii lor, deoarece este investiția pentru viitorul societății în domenii locale și globale termeni. Elevii noștri formează o mare parte din comunitatea studenților vibranți din Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Un loc interesant de a trăi și de a studia

KTU este situat în Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania, adesea denumit inteligența lituaniană și capitala culturală. Un mediu sigur și condiții naturale temperate asigură o viață plăcută. Orașul vechi viu, parcurile verzi, malul fluviului cu zone de agrement se află la mai puțin de 15 minute de campusul KTU. Elevilor li se oferă să locuiască în căminele KTU, să se bucure de activități sportive, arte și alte activități studențești în campus.

Principalele motive de studiu în Lituania

  • Studii de înaltă calitate, moderne și inovatoare care îndeplinesc cerințele politicii educaționale a Uniunii Europene.
  • Diplomă recunoscută la nivel global pentru promovarea unei cariere internaționale de succes sau a unei educații ulterioare.
  • Cultură unică, care adăpostește tradiții vechi. Limba lituaniană este deseori descrisă ca cea mai veche limbă indo-europeană.

În Kaunas

  • Orașul de oameni tineri și talentați: fiecare al 7-lea locuitor se studiază la o universitate sau la un colegiu. Prin urmare, acesta este și orașul studenților.
  • Cel de-al doilea oraș ca mărime din Lituania, dar obiectele principale sunt ușor accesibile pe jos sau cu bicicleta.
  • Orașul se numără printre primele 10 orașe cele mai rentabile din Europa.

La KTU

  • Printre cele mai bune 2,7% din universitățile de top din lume: KTU reunește studenți, cercetători și medii academice foarte talentați.
  • Liderul în cooperare cu mediul de afaceri: de la dezvoltarea programelor de studiu prin analiza cazurilor până la transferul de tehnologie.
  • Gama largă de servicii pentru studenți: programe de schimb, stagii, Spațiu de pornire, sport, etc.

Clasamente

QS
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Kaunas University of Technology

Îmbătrânirea populației reprezintă provocări dificile pentru sistemul de sănătate, iar Ingineria Biomedicală este utilă în găsirea de soluții pentru aceste provocări. În ... [+]

Prezentare generală

Îmbătrânirea populației reprezintă provocări dificile pentru sistemul de sănătate, iar Ingineria Biomedicală este utilă în găsirea de soluții pentru aceste provocări. În timpul studiilor, elevii își aprofundează cunoștințele teoretice și își dezvoltă abilitățile de cercetare pentru dezvoltarea și îmbunătățirea echipamentelor pentru diagnosticarea, terapia și monitorizarea sănătății. Absolvenții lucrează în industria dispozitivelor medicale, centrelor de cercetare și instituțiilor de reglementare de stat.

De ce @KTU?La nivel internațional cunoscut în cercetarea în domeniul Ingineriei Biomedicale

KTU Institutul de Inginerie Biomedicală este renumit la nivel internațional pentru crearea unei aplicații de decizii avansate pentru îngrijirea sănătății care utilizează domeniile electronicii, telecomunicațiilor și IT.... [-]

Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Kaunas University of Technology

Programul constă în principal în studierea expunerii individuale, a mediului și a substanțelor la radiații, cu accent pe utilizarea radiațiilor pentru tratamentul și diag ... [+]

Prezentare generală

Programul constă în principal în studiul impactului radiațiilor asupra persoanelor, mediului și materialelor, cu accent pe utilizarea radiațiilor ionizante pentru tratarea și diagnosticarea bolilor oncologice și protecția persoanelor și a mediului împotriva radiațiilor nerezonabile. Cunoștințele, abilitățile și competențele absolvenților sunt reglementate de Directiva CE 2013/59 / EURATOM; prin urmare, au perspective unice pentru dezvoltarea internațională și cariera.

De ce @KTU?Combinație de fizică și științe medicale

Programul de studiu este implementat împreună cu Universitatea Lituaniană de Științe ale Sănătății și este armonizat cu programele de studii de fizică medicală ale altor universități din Europa și lumea de la www.iomp.org.... [-]

Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

More about KTU

More about Kaunas

More about Lithuania

Kaunas University of Technology
Address
Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas County, Lituania
Website
Număr de telefon
37037323894