Citește Descrierea Oficială

109747_109732_img2018720872.jpg

Despre USJ

Universitatea din Beirut (USJ) este o universitate privată libaneză înființată în 1875. Universitatea și diplomele sale sunt recunoscute oficial de statul libanez, în conformitate cu prevederile învățământului superior privat care guvernează învățământul superior din Liban.

  • Universitatea a fost acreditată de AERES (agenția de evaluare a cercetării franceze în domeniul cercetării franceze) în 2009.
  • Este membru al Asociației Universităților Arabe, al Uniunii Internaționale a Universităților, al Asociației Universităților de Limbi Străine sau Parțial Franceze, al Federației Internaționale a Universităților Catolice, al Federației Universităților Catolice Europene, al Asociației Instituțiilor de Învățământ Superior Europa și Liban, Asociația euro-mediteraneană și Forumul Universitar Permanent EuroMed.
  • Are mai mult de 200 de acorduri de cooperare diferite universități, fie ele arabe, europene, americane, canadiene, chineze sau japoneze.
  • Acesta găzduiește sediul permanent al Societății Facultăților de Stomatologie arabă, care este găzduit de afiliatul său, Facultatea de Medicină Dentară.
  • Se află sediul permanent al Confederației Arabe pentru Facultăți
  • Acesta găzduiește sediul Institutului Confucius pentru predarea limbii și a civilizației chineze.
  • Se găsește sediul Centrului Academic din Japonia.115533_SIOpagepubAinNajmdemiA42019-small.jpg

Declarația misiunii USJ

Misiunea, viziunea și valorile universității sunt definite în Carta sa. Acestea se rotesc în jurul a două axe principale: predare și cercetare, dar există și oa treia axă de implicare civică.

În acest sens, USJ este o instituție de predare și cercetare. Promovează excelența și urmărește să-și modeleze studenții în cele mai bune din țară și din regiune, deschizând astfel largă ușă de oportunitate pentru ei. Nu numai că, ci și pentru promovarea dialogului prin biculturalism și plurilingvism, toate rămânând un refugiu sigur pentru reflecție și construire de caractere.

Carta cere ca toți membrii comunității universitare să se angajeze să pledeze pentru libertatea personală, fiind în același timp deschisi la angajarea spirituală. Membrii tuturor denominațiunilor religioase, a căror pluralitate este idiosincratică pentru societatea libaneză, sunt chemați să participe la această advocacy, ceea ce implică o temă fundamentală a respectului reciproc și a cunoașterii. De asemenea, Carta stipulează că USJ servește tuturor membrilor comunității, indiferent de distincțiile sociale și etnice, ceea ce explică importanța pe care o acordă menținerii diversității în facultatea și corpul său student. USJ refuză să urmeze o ideologie, optează în schimb pentru a-și face campusurile să fie un spațiu deschis pentru dialog și schimb de informații, atât timp cât nu sunt încălcate libertățile și nu sunt întrerupte activități academice. Ea speră să acționeze ca aluat societății din care face parte.

USJ acordă, de asemenea, o mare importanță "a treia misiune" menționată anterior: implicarea civică. Universitatea este un pionier în acest domeniu, luând inițiative exemplare, cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele:

  • Sistemul de reprezentare proporțională utilizat în timpul alegerilor studenților pentru a reprezenta mai bine toate părțile politice și pentru a încuraja mai mulți oameni să participe la viața democratică
  • Programul de voluntariat "Opération 7ème jour" care promovează angajamentul civic și învățarea valorilor sociale, naționale și umane

Activitățile culturale organizate de diverse organisme studențești; acestea permit tuturor să își prezinte aptitudinile și talentele, făcând viața elevilor mult mai plină de viață.

109745_109728_28513.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Saint Joseph University of Beirut

Terapia ocupationala (OT) este o profesie necesara si distincta de reabilitare care se inregistreaza inca in Liban. ... [+]

TERAPIA PROFESIONALĂ: UN NOU PROGRAM LA UNIVERSITATEA SAINT-JOSEPH DIN BEIRUT

Carla Matta Abizeid, PhD, profesor asociat; Saint Joseph University , Institutul de terapie ocupațională, Campusul pentru inovare și sport (CSI), drumul Damasc, BP 11-5076, Riad el Solh, Beirut 1107 2050, Liban. E-mailuri: carla.abizeid@usj.edu.lb;

Terapia ocupationala (OT) este o profesie necesara si distincta de reabilitare care se inregistreaza inca in Liban. Terapeuții ocupaționali trebuie să-și afirme și să-și promoveze valoarea, precum și să-și adapteze abordările la nevoile, realitățile și culturile specifice ale comunității libaneze. Institutul de Terapie Ocupațională (IET), în parteneriat cu Universitatea din Montréal, este mândru să participe la acest demers complex prin abordări pedagogice care să asigure că absolvenții lor au atât cunoștințele cât și abilitățile necesare pentru a avansa profesia.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

Saint Joseph University of Beirut

Master of Biomarketing este un program al Facultății de Științe a Saint Joseph University of Beirut din Liban. ... [+]

Prezentarea programului

Master of Biomarketing este un program al Facultății de Științe a Saint Joseph University of Beirut din Liban.

Acest program de masterat își propune să pregătească profesioniști și să construiască un profil executiv pentru studenții-candidați în domeniul științelor naturii și de marketing. Studenții-oamenii de știință vor deveni factori de decizie strategici capabili să analizeze dinamica piețelor, să stăpânească inteligența și dezvoltarea afacerilor și să elaboreze planuri de marketing, comunicare și media.

Acest profil necesită atât competențe tehnice și științifice utile pentru produsele și materialele biologice pe de o parte, cât și abilitățile de marketing și comunicare aplicate în diferite sectoare, cum ar fi industria chimică, produsele farmaceutice, produsele alimentare și băuturile, produsele cosmetice și produsele paramedicale. Astfel, primul an de Master are două componente principale: în primul rând, fundamental, care este obiectivul de a oferi studenților o bază solidă științifică și tehnică, a doua aplicație pragmatică, axată pe partea de afaceri, marketing și comunicare remarcabil.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Joseph University of Beirut

Odată cu apariția continuă a noilor amenințări la adresa sănătății și a schimbărilor majore care au loc la nivel tehnologic, economic, social și politic, crearea unui Ins ... [+]

Institutul Superior de Sănătate Publică de la Universitatea Saint Joseph

Odată cu apariția continuă a noilor amenințări la adresa sănătății și a schimbărilor majore care au loc la nivel tehnologic, economic, social și politic, crearea unui Institut Superior de Sănătate Publică (ISSP) de la Saint Joseph University of Beirut a devenit o prioritate recunoscută pentru atingerea unor obiective mai bune în domeniul sănătății publice.

Afiliat la Facultatea de Medicină, ISSP a fost creat în septembrie 2016 pe baza unor fundații solide, care sunt extrase din 20 de ani de experiență construită de Institutul de Management al Sănătății și Protecția Socială a Sănătății (IGSPS) în domeniul sănătății publice. Acesta a fost lansat oficial, pe data de 2 iunie 2017, printr - o conferință științifică intitulată „Noi provocări în sănătatea publică: Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, e-sănătate și date Evidence-Based“. Acest eveniment de două zile a avut loc în cadrul celei de-a patra primăvară a Facultății de Medicină, sub patronajul Excelenței sale, vicepreședintelui Consiliului Miniștrilor și al Ministrului Sănătății, Ghassan Hasbani, și în prezența unor politici politice, diplomatice, sociale , și personalități academice. Vorbitorii au discutat problemele actuale din domeniul sănătății publice și provocările care trebuie abordate în ceea ce privește pregătirea, practica, managementul, politicile și temele de cercetare.... [-]

Liban Beirut
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Film SIO

Address
Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban