Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Padova este unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase locuri de învățare din Europa; este o universitate multi-disciplinare, care își propune să ofere studenților săi cu atât de formare profesională și un mediu cultural solid. O calificare de la Universitatea din Padova este un simbol de a fi atins un obiectiv ambițios, una care este recunoscută și râvnit de atât studenților, cât și pentru angajatori, cât.

Cursuri la Universitatea din Padova sunt actualizate în mod constant, în scopul de a satisface nevoile în continuă schimbare ale pieței muncii. Grade sale Healthcare, de exemplu, acoperă o gamă largă de cursuri noi, cum ar fi Nursing Pediatrica (Medical School), sau Neuroscience și neuropsihologica Reabilitare (psihologie). Programe de inginerie sunt disponibile în domeniul civil, de arhitectură, de mediu, Industrială și Ingineria Informații.

Universitatea din Padova grade reflectă, de asemenea nevoile de astăzi de a proteja atât mediul, cu cursuri în Științele Mediului și Tehnologie (Agricultură Științe), și a consumatorilor cu siguranță și igienă a produselor alimentare (Medicină Veterinară). Cercetare în produse farmaceutice, de asemenea, acoperit cu farmaceutice Biotehnologii (Farmacie), așa cum este cercetarea în produse hi-tech, cu un curs de Stiinta Materialelor (Sciences). Accent mare este, de asemenea, pus pe umaniste, cum ar fi istoria și Conservarea și artistică Patrimoniu Cultural (Arte și Filosofie), și la formarea profesorilor, cu un curs în învățământul primar (Educație) cursuri tradiționale .Cele Universității pentru profesioniștii în drept, economie, și Management sunt conduse în paralel cursuri care analizează sistemele sociale complexe, cum ar fi Stiinte sociologice (Științe Politice) și Statistică, populația și societatea (Stiinte statistice).

În plus, studenții foarte motivați la Universitatea poate aplica, de asemenea, pentru admiterea la Școala galilean al învățământului superior. Dupa un proces de selecție exigent, în fiecare an, 30 de studenți sunt alese pentru a participa la cursuri de nivel înalt a școlii lui in-house și să utilizeze serviciile sale speciale.

istorie

Universitatea din Padova a fost înființată în 1222, după ce un grup de studenți și profesori au decis să vin aici de la Bologna. Ei au stabilit un corp liber de savanți, care au fost grupate în funcție de locul lor de origine în nationes, în care elevii aprobate statutul, ales rettore (rector, sau cancelar) și au ales profesorii lor, care au fost plătite cu bani studenții colectate. Apărarea libertății de gândire în studiu și de predare a devenit o trăsătură distinctivă care astăzi trăiește în motto-ul Universității: Universa Universis Patavina Libertas.

Introducerea unor metode empirice și experimentale, împreună cu învățătura teoriei marcat începutul unei epoci de aur. În secolele 16 și 17, Padova a devenit un atelier de idei și acasă cifrelor care a schimbat istoria culturală și științifică a umanității. Acestea au inclus Andrea Vesalio, care a fondat anatomie moderna, precum astronom Copernic, și Galileo, care a observat cerul aici.

Padova vaunts asemenea prima universitate grădină botanică din lume și un teatru anatomice permanent, care a fost construit de Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, care a devenit celebru pentru a descrie circulația sângelui, a studiat la Padova, și în 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia a devenit prima femeie din lume care a primit o diplomă universitară.

Căderea Republicii Serenissima Veneția în 1797 a marcat începutul unei epoci de culoare închisă. Padova a căzut sub dominația primelor francezi și apoi austrieci, care trece prin Risorgimento tumultoasa din Italia, care a afectat, de asemenea, la Universitatea.

Între 19-lea si inceputul secolului 20, Universitatea extins pentru a include facultățile de Inginerie, Farmacie, și Științe Politice, împreună cu facultățile sale tradiționale de Drept, Medicina, Arte și Filosofie, Științe și.

Apariția fascismului reduse valori ale Universității de gândire liberă și independența cultural. Profesori sale jurat credință regimului, după care aprobarea legilor rasiale din Italia și expulzarea profesorilor evrei a deschis unul dintre cele mai întunecate perioade din istoria Universității. Rectorul Concetto Marchesi zguduit Universitatea din somnul său și, la o înălțime de ocupației germane a făcut un apel curajos pentru elevi de a lupta pentru libertatea Italiei. Pentru sacrificii sale în numele de Eliberare, la Universitatea din Padova a fost premiat cu medalia de aur pentru curaj militar, singura universitate de a primi o astfel de onoare.

În timpul perioadei de după război, Universitatea a deschis facultăți de educație, Științe Agricole și Psihologie și, în anii 1990, facultățile de Medicină Veterinară, și Economie și Administrarea Afacerilor. În secolul 20, Universitatea din Padova produs mari figuri literare, cum ar fi Diego Valeri și Concetto Marchesi; Inginerii de statura lui Giuseppe Colombo, "Master mecanicii celeste"; matematicieni, cum ar fi Tullio Levi Civita; juriști Alfredo Rocco și Livio Paladin; filosofi Luigi Stefanini și Enrico Opocher; iar medicii ca Vincenzo Gallucci, care a efectuat primul transplant de inima, in Italia. Noul mileniu a deschis cu câteva descoperiri importante noi, în special în medicină, biomedicină, inginerie și tehnologie aerospatiala.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Padova

Scopul Master of Science în biotehnologii farmaceutice este de a înzestra studenții cu o cunoaștere științifică solidă pentru cercetarea farmaceutică modernă și biotehnol ... [+]

Descrierea cursului

Scopul Master of Science în biotehnologii farmaceutice (doi ani, 120 CFU) este de a înzestra studenții cu o cunoaștere științifică solidă pentru cercetarea farmaceutică modernă și biotehnologiile de sănătate.

Organizarea și necesitățile cercetării din domeniul farmaceutic s-au schimbat dramatic în ultimii ani. Cercetările moderne, atât în mediul academic, cât și în cel industrial, sunt dedicate intens studiului și dezvoltării produselor biofarmaceutice, inclusiv dezvoltarea biologică și a anticorpilor monoclonali de nouă concepție. În prezent, om de știință farmaceutic necesită o educație și o experiență aprofundată în domeniul biologiei moleculare, al geneticii, al tehnicilor ADN recombinant și al bioinformaticii, cu un fundal solid în chimie, farmacologie și tehnologii farmaceutice avansate. Profesioniștii care lucrează în domeniul farmaceutic R... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Scopul acestui curs este de a pregăti absolvenți calificați cu o cultură biomedicală aprofundată privind relațiile dintre structura și funcția biomoleculelor și biosistem ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs de studiu este destinat studenților care doresc să devină absolvenți de specialitate cu cunoștințe biomedicale avansate privind legăturile dintre structura și scopul biomoleculelor și biosistemele care funcționează la nivel celular și țesut al corpului uman, atât în condiții fiziologice cât și patologice. Cunoașterea largă a tehnicilor se bazează pe o activitate practică solidă în laboratoare în timpul stagiului.

Sub rezerva obiectivelor educaționale ale clasei LM-9, cunoștințele dobândite permit absolvenților specializați să asiste medici în sarcinile diagnostice și terapeutice care implică manipularea celulelor, a genelor și a altor biosisteme, solicitând solicitanților să învețe aptitudini speciale în biotehnologia experimentală (de exemplu, terapie prin utilizarea de celule modificate genetic, proiectarea rațională și dezvoltarea de noi medicamente bazate pe modele de obiective moleculare cunoscute sau derivate din cunoștințele farmacogenomice, pregătirea instrumentelor nano-biotehnologice pentru imagistica avansată de diagnostic și livrarea de medicamente, modularea imunității răspuns, diagnostic bazat pe procese inovatoare de tehnologie științifică și de laborator, imunoterapie la celulele țintă); organizarea și coordonarea activităților de laborator pentru cercetări avansate sau pentru examinări diagnostice care necesită utilizarea metodelor biotehnologice și manipularea celulelor sau a materialelor biotehnologice; organizarea și coordonarea protocoalelor experimentale ale cercetărilor clinice care implică utilizarea de materiale sau tehnici biotehnologice; proiectarea și realizarea cercetării de autonomie în domeniul biotehnologiei aplicate medicamentelor; să conducă și să coordoneze, de asemenea, în cadrul guvernării, programele de dezvoltare și supravegherea biotehnologiei aplicate ființelor umane, ținând seama de implicațiile etice, tehnice, de mediu și economice.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of Padova

Cursul de medicină și chirurgie va avea un profil experimental, axat, pe de o parte, pe utilizarea instrumentelor și conținutului didactic al disciplinelor de bază, carac ... [+]

Cursul de medicină și chirurgie va avea un profil experimental, axat, pe de o parte, pe utilizarea instrumentelor și conținutului didactic al disciplinelor de bază, caracterizate printr-o valoare științifică puternică; pe de altă parte, la o interacțiune timpurie cu clinica, de asemenea prin lecții și activități comune, pentru a realiza rapid conceptele de bază în contextul binomului bolii de sănătate. O atenție specială acordată formării studenților, de asemenea, în domeniile comunicativ-comportamental și bioetic, precum și în principiile managementului sănătății și sănătății globale, va permite realizarea unei pregătiri educaționale îmbogățite, esențială pentru noul profil profesional al personalului medical care ar putea fi utile în Europa și în străinătate, precum și în Italia, de exemplu în contextul intervențiilor asupra populațiilor multiculturale sau în contextul unor interacțiuni frecvente cu alte țări.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

University of Padova
Address
Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italia
Website
Număr de telefon
+39 049 827 5111