UniCamillus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

UniCamillus intenționează să pregătească lucrători de îngrijire medicală excelenți, acordând o atenție deosebită specială patologiilor care provin din țările din partea de sud a lumii.

Universitatea este destinată, în principal, tinerilor din afara UE. Elevii care se pot înscrie sunt studenți italieni și europeni care manifestă un interes științific sensibil și deosebit față de problemele de sănătate, cum ar fi malaria, TBS și ajutoarele care încă afectează o mare parte a lumii.

Potrivit unui raport recent al Băncii Mondiale și al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), jumătate din populația lumii nu are acces la servicii de sănătate de bază. Potrivit studiului, în fiecare zi peste 800 de femei mor din cauze legate de sarcină și naștere. Și aproape 20 de milioane de copii nu primesc vaccinurile de care au nevoie, ducând astfel riscul de a muri de boli cum ar fi difterie, tetanos, pertussis și pojar. Chiar și atunci când sunt disponibile servicii de sănătate, utilizarea acestora poate însemna că intra în faliment din punct de vedere financiar.

Cursuri de diplomă

UniCamillus oferă o diplomă de 6 ani în medicină și chirurgie și alte cinci diplome de 3 ani în domeniul sănătății (fizioterapie, asistență medicală, obstetrică, tehnici de laborator biomedicale și radiologie, tehnici de diagnosticare și radioterapie), predate în limba engleză .

Următoarele sloturi sunt disponibile candidaților pentru anul universitar 2018/2019:

  • Curs de diplomă în medicină și chirurgie: 65 de sloturi non-UE și 55 de sloturi de studenți din UE;
  • Curs de diplomă în fizioterapie: 35 de sloturi non-UE și 30 de sloturi de studenți din UE;
  • Curs de studii în obstetrică: 35 de sloturi non-UE și 30 de studenți din UE;
  • Curs de diplomă în asistență medicală: 40 de sloturi non-UE și 35 de sloturi de elevi din UE;
  • Curs de diplomă în tehnicile biologice de laborator: 35 de sloturi non-UE și 30 de studenți UE;
  • Curs de Studii Radiologie, Imagistica Diagnostică și Tehnici de Radioterapie: 35 de sloturi non-UE și 30 de sloturi de studenți UE.

Intrarea la cursul de medicină și la celelalte cinci cursuri de 3 ani de Științe Medicale este reglementată printr-un test de înscriere scrisă în mai multe rânduri și, în unele cazuri, printr-un interviu orală. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți cererea de candidaturi.

Burse finanțate de UniCamillus

În opinia că studenții motivați și meritorii trebuie să fie sprijiniți în realizarea ambițiilor lor academice și profesionale, UniCamillus a decis să acorde burse de finanțare cetățenilor din afara UE pe baza evaluării situației economice a studenților, a meritelor și a regularității studiilor.

Pentru anul universitar 2018/2019, UniCamillus oferă cetățenilor din afara UE care își au reședința în străinătate un număr semnificativ de burse și burse pentru acoperirea parțială / totală a taxei anuale datorate pentru cursurile de diplomă.

Facilități didactice

În virtutea particularității proiectului său, UniCamillus a reușit să încheie numeroase acorduri de ucenicie în spitale, care vor fi activate în funcție de nevoile educaționale specifice.

În acest fel, UniCamillus va fi capabil să-i facă pe studenți să-și îndeplinească rolul practic în spitale romane, policlinici și centre de cercetare. În primul an al cursului, prin stagii, elevul va putea deja să verifice corespondența dintre așteptările lor și rolul profesional experimentat. Experiențele de stagiu oferă studenților posibilitatea de a învăța activitățile de îngrijire a bolnavilor la locul de muncă (evident sub îndrumarea medicilor, asistentelor medicale și a altor profesioniști în domeniul sănătății).

În cursul cursului la UniCamillus , puteți beneficia de viza Schengen, care vă va permite să călătoriți, să studiați și să lucrați în 26 de țări, precum și să vă prelungiți permisul de ședere în Italia timp de un an de la absolvire, cu scopul de a continua Experiență de Pregătire.

Locația noastră

UniCamillus este situat în Roma (Italia) - Via di Sant'Alessandro 8 - 00131.

Prin studierea la UniCamillus veți trăi o experiență educațională de excelență în minunatul context italian, cunoscută în toată lumea pentru marea moștenire istorică și culturală, evidentă în marile orașe de artă precum Roma, peisajele și cultura gastronomică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Diplomă în Medicină și Chirurgie

Campus Cu normă întreagă 6 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus in Medicina si Chirurgie este un program de 6 ani care ofera bazele stiintifice si necesitatile teoretico-practice de a practica profesia medicala in conformitate cu directivele 75/363 / CEE care au stabilit standardele pentru educatia medicii din Uniunea Europeană: absolvenții UniCamillus vor putea să își desfășoare activitatea în întreaga Uniune Europeană. [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus Gradul Curs "in Medicina si Chirurgie este un program de 6 ani , care oferă bazele științifice și nevoile teoretice-practice pentru a practica în profesia medicală , în conformitate cu directivele 75/363 / CEE , care a stabilit standardele pentru educația medicii din Uniunea Europeană: absolvenții UniCamillus vor putea să își desfășoare activitatea în întreaga Uniune Europeană.

Mai mult, ei vor putea să abordeze multe dintre deficiențele rolurilor profesionale de specialitate din partea de sud a lumii. Din 2006, Organizația Mondială a Sănătății a lansat proiectul "Schimbarea sarcinilor", care încearcă să combată imposibilitatea de a da un răspuns rezonabil în momente acceptabile din cauza lipsei lucrătorilor din domeniul sănătății la toate nivelurile, a emis ipoteza că un anumit număr de activități de obicei facute de medici specialisti pot fi pastrati la practicieni de medicina generala.... [-]


Facultatea De Fizioterapie

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus in Fizioterapie este un program de 3 ani care pregateste studentii sa efectueze interventii de prevenire, vindecare si reabilitare in domenii de abilitati motorii, functii corticale superioare si viscerale rezultate din evenimente patologice cu accent special pe etiologie, congenitale sau dobandite traume suferite în zonele de război. [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus in Fizioterapie este un program de 3 ani care pregateste studentii sa efectueze interventii de prevenire, vindecare si reabilitare in domenii de abilitati motorii, functii corticale superioare si viscerale rezultate din evenimente patologice cu accent special pe etiologie, congenitale sau dobandite traume suferite în zonele de război.

Calificările emise de UniCamillus sunt valabile în întreaga Europă în conformitate cu Directiva UE nr. 2005/36 / CE, dar sunt, de asemenea, recunoscute pe scară largă în multe alte țări din afara UE.

În ceea ce privește diagnosticul și prescripțiile medicului și în limitele competențelor, absolvenții din Fizioterapie la UniCamillus vor putea:... [-]


Licențiat în Asistență Medicală

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus în științe Nursing este un program de 3 ani care pregătește studenții pentru contexte precare, cum ar fi cele găsite în zonele vaste din partea de sud a lumii. [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus în științe Nursing este un program de 3 ani care pregătește studenții pentru contexte precare, cum ar fi cele găsite în zonele vaste din partea de sud a lumii.

În special, absolvenții din Științele Nursing la UniCamillus vor putea:

să identifice asistența medicală a persoanei, familiei și grupului prin formularea scopurilor relative și gestionarea acestora în mod autonom și responsabil;planificarea, gestionarea și evaluarea asistenței medicale prin respectarea diferențelor culturale, etnice, generaționale și de gen;să garanteze aplicarea corectă a prescripțiilor de diagnostic și terapeutice și să verifice eficacitatea;să participe la identificarea nevoilor de sănătate ale persoanei și grupului și să integreze asistența medicală în cadrul proiectului de tratament multidisciplinar;să cunoască principiile generale bioetice, cum ar fi legile deontologice, legale și medicale ale profesiei și să documenteze asistența medicală acordată;cunosc normele de radioprotecție prevăzute de Uniunea Europeană (în conformitate cu conținutul Decretului legislativ nr.187 din 26 mai 2000);utilizați limba engleză, în afară de limba italiană, în zona de competențe specifice și pentru schimbul de informații generale.... [-]

Licențiat în Obstetrică

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus în Obstetrică este un program de 3 ani care oferă studenților posibilitatea de a-și exercita profesia în dezvoltarea de domenii care au probleme critice în domeniul asistenței medicale. Se deschide oficial, de asemenea, toate activitățile de asistență medicală din acest profil prezente pe teritoriul atât în ​​domeniul spitalului public cât și al celui privat. [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus în Obstetrică este un program de 3 ani care oferă studenților posibilitatea de a-și exercita profesia în dezvoltarea de domenii care au probleme critice în domeniul asistenței medicale. Se deschide oficial, de asemenea, toate activitățile de asistență medicală din acest profil prezente pe teritoriul atât în ​​domeniul spitalului public cât și al celui privat.

În special, absolvenții de la Obstetrics at UniCamillus vor putea:

asistă la sarcini fiziologice care oferă asistență femeilor însărcinate: informații și educație în domeniul sănătății, colectarea datelor, examene de moașă, examene de prescripție medicală, executarea unora dintre acestea, rezumatul diagnosticului, înregistrarea evenimentelor și a rezoluțiilor;să ofere informații și sfaturi bune cu privire la problema planificării familiale în conformitate cu principiul matern și paternal, cu referire specială la contextul din regiunile sudice ale lumii;identificarea necesităților de asistență socială a unei femei însărcinate prin acordarea oricărui sprijin informativ-educativ care vizează eliminarea situațiilor conflictuale în prezența dependenței de droguri, a sărăciei, a handicapului etc .;să asiste la muncă și la nașterea fiziologică prin consolidarea centralizării și emoțiilor femeii în timpul nașterii și respectând etapele evolutive naturale și momentele de muncă;să sprijine nou-născutul sănătos, acordându-se o atenție deosebită stadiilor postnatale și promovării comunicării și a legăturii nutriționale între mamă și copil;ajută la nașterea normală și o continuitate dorită de îngrijire a femeii, consolidând legătura dintre mamă și copil prin susținerea alăptării și oferind informații despre evenimentele legate de nevoile copilului și restabilirea relațiilor normale ori de câte ori sunt implicați parteneri și familii ;conduce cursuri după naștere prin... [-]

Licențiat în Radiologie, Imagistică Diagnostică și Tehnici De Radioterapie

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus de Radiologie, Imagistica Diagnostică și Tehnici de Radioterapie este un program de 3 ani care oferă studenților posibilitatea de a: executa pe bază de prescripție medicală, toate intervențiile care necesită utilizarea surselor de radiații ionizante, artificiale și naturale, termice, ultrasonice, energiile de rezonanță magnetică nucleară, precum și intervențiile pentru protecția fizică și dozimetrie; [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus în Radiologie, Imagistica Diagnostică și Tehnici de Radioterapie este un program de 3 ani care oferă studenților posibilitatea de a:

să efectueze pe bază de prescripție medicală toate intervențiile care necesită utilizarea atât a surselor de radiație ionizantă artificială, cât și a celor naturale, de energie termică, ultrasonică, de rezonanță magnetică nucleară, precum și intervenții pentru protecția fizică și dozimetrie;să participe la programarea și organizarea activității în domeniul în care lucrează și în ceea ce privește competențele acestora;gestionează furnizarea de servicii polivalente a competenței lor în colaborare directă cu medicul radiodiagnostic, radiolog și radioterapeut și cu medicul de sănătate conform protocoalelor diagnostice și terapeutice definite anterior de către managerul instalației;să controleze funcționarea corectă a dispozitivelor care le sunt încredințate prin eliminarea inconvenientelor entității modeste, având cunoștință de a lucra în zonele în care piesele de schimb sunt rare și de implementarea programelor de verificare și control pentru a garanta calitatea în conformitate cu indicatorii și standardele predefinite;să contribuie la formarea personalului de sprijin și să contribuie direct la actualizarea relativă a profilului lor profesional și de cercetare.... [-]

Licențiat în Tehnici De Laborator Biomedical

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2018 Italia Rome

UniCamillus licență UniCamillus în tehnicile de laborator biomedical este un program de 3 ani care pregătește studenții să desfășoare activități de laborator, analiză și cercetare în domeniul biomedic și biotehnologic precum și biochimie, microbiologie, parazitologie, virologie, farmacologie, imunologie, patologie clinică, hematologie, citologie și histopatologie. Absolvenții au o pregătire specială pentru patologiile difuzate în țările în curs de dezvoltare. [+]

Prezentare generală a programului

UniCamillus licență UniCamillus în tehnicile de laborator biomedical este un program de 3 ani care pregătește studenții să desfășoare activități de laborator, analiză și cercetare în domeniul biomedic și biotehnologic precum și biochimie, microbiologie, parazitologie, virologie, farmacologie, imunologie, patologie clinică, hematologie, citologie și histopatologie. Absolvenții au o pregătire specială pentru patologiile difuzate în țările în curs de dezvoltare.

Calificările emise de UniCamillus sunt valabile în întreaga Europă în conformitate cu Directiva UE nr. 2005/36 / CE, dar sunt, de asemenea, recunoscute pe scară largă în multe alte țări din afara UE.... [-]


Contactează

UniCamillus

website http://www.unicamillus.org