University of Haifa, International School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Haifa Fondată în 1962, Universitatea din Haifa a devenit rapid una dintre universitatile de conducere din Israel, care găzduiește șase facultăți diferite: Facultatea de Litere, Facultatea de Științe Sociale, Facultatea de Drept, Facultatea de Asistență Socială și Medicină, Facultatea de Științe și Științe ale Educației, facultatea de Educație, și Graduate School of Business. Comunitatea universitară, formată din peste 18.000 de studenți, este un amestec pluralistă și armonioasă a creștini, musulmani, druzi și beduini studenți evrei, care reflectă diversele culturi etnice și religioase ale Israelului.

Situat pe partea de sus a Muntelui Carmel și se învecinează cu Parcul Național Carmel, cea mai mare pădure din Israel, Universitatea din Haifa se află pe marginea orașului Haifa.

Universitatea din Haifa este cunoscut pentru expertiza facultate în domeniul de coexistență, de soluționare a conflictului și a proceselor de pace și este un centru de cercetare a acestor zone din Israel. Din cauza orientării sale multiculturale și coexistența zilnic între arabe și cetățeni evrei în campus, Universitatea din Haifa este o locație ideală pentru acest curriculum program de Master unic, interdisciplinar. Orașul Haifa Haifa este al treilea cel mai mare oras al Israelului. În primul rând, un oraș port pentru comerțul internațional, a devenit în ultimele decenii un centru important pentru industria high-tech din Israel. Construit pe Muntele Carmel, Haifa este o colecție de cartiere diverse, pitoresc și ușor accesibile din zona portului din orașul de jos, în zona comercială Hadar în nivelul de mijloc, iar frumoasele zone rezidențiale de pe coama superioară. Două dintre caracteristicile cele mai distinctive ale Haifa sunt frumusețea fizică a orașului și coexistența diferitelor etnii comunitățile care trăiesc și lucrează împreună. Acasă la National Forest și mile de plaje dezvoltate și naturale Carmel la Marea Mediterană, Haifa oferă un mediu minunat pentru aproape orice fel de activitate de agrement. Haifa este centrul mondial al Bahai Credinței. Altarul său, centru administrativ, și grădini de renume mondial sunt caracteristici importante ale peisajului orașului. Comunitățile creștine și musulmane din Haifa, și satele învecinate druzi de Usifiya și Daliat-el-Carmel, sunt componente importante ale dezvoltării sociale și culturale a orașului. comunitățile evreiești din Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud, Etiopia și India s-au combinat pentru a crea un oraș modern mediteranean, care este cu adevărat specială.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterat » Vedea MBA-uri Globale » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Mph în Conducerea Sanatatii La Nivel Mondial și Administrație

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Israel Haifa

Universitatea din Programul International Master Haifa în sănătate globală Conducere și Administrație este dedicat pentru a oferi studenților cu o bază solidă de la care să examineze critic provocările actuale de sănătate la nivel mondial. Programul oferă studenților un background solid de cunoștințe teoretice, precum și hands-on experiență teren. [+]

Universitatea din Programul International Master Haifa în sănătate globală Conducere și Administrație este dedicat pentru a oferi studenților cu o bază solidă de la care să examineze critic provocările actuale de sănătate la nivel mondial. Programul alimentează un nivel ridicat de sofisticare, excelente abilitati de comunicare, și o cunoaștere profundă a sănătății publice și a sănătății la nivel mondial, precum și pregătește practicieni si cercetatori viitoare pentru roluri de conducere în setările de pe tot globul.

Programul oferă studenților un background solid de cunoștințe teoretice, precum și hands-on experiență teren. Se compune din seminarii și cursuri predate de cadre universitare de conducere în domeniul lor de specialitate, precum și o Practică de care oferă studenților posibilitatea de a integra cursuri intr-un cadru in lumea reala. ... [-]


Videoclipuri

Welcome to the University of Haifa

University of Haifa International School

Contactează

Haifa University

Adresă, linia 1 University of Haifa International School
31905 Haifa, Israel
website http://www.haifa.ac.il/index.php/en/
Telefon +972 4-824-0093