University of Haifa, International School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Haifa

&nbsp

Fondată în 1962, la Universitatea din Haifa a devenit rapid unul dintre universităţile de frunte lui Israel, ce gazduieste şase facultăţi diferite: Facultatea de Ştiinţe Umaniste, Facultatea de Ştiinţe Sociale, Facultatea de Drept, Facultatea de Asistenţă Socială şi ştiinţe medicale, Facultatea de Ştiinţă şi Ştiinţele Educaţiei, Facultatea de Educaţie, precum şi o Şcoala de Afaceri. Comunităţii universitare, format din peste 18.000 de studenţi, este un amestec armonios pluralistă şi de evrei, creştini, musulmani, druzi şi studenţi beduini care reflectă diverselor culturi etnice şi religioase din Israel.

&nbsp

Situat în partea de sus a Muntelui Carmel şi adiacente Carmel Parcul National, cea mai mare padure lui Israel, la Universitatea din Haifa, sta pe marginea oraşului Haifa.

&nbsp

Universitatea din Haifa este cunoscut pentru expertiza facultate în domeniul de coexistenţă, de soluţionare a conflictelor şi a proceselor de pace şi este un centru de cercetare din aceste domenii în Israel. Datorită orientării sale multiculturale şi coexistenţa zilnic între cetăţeni arabi şi evrei în campus, la Universitatea din Haifa este o locaţie ideală pentru acest curriculum-ului unic, interdisciplinare program de Master.

&nbsp

&nbsp

Oraşului Haifa

&nbsp

Haifa este al treilea mare oras al Israelului. În primul rând un oraş port pentru comerţul internaţional, care le-a în ultimele decenii a deveni un centru important pentru industria high-tech lui Israel. Construit pe Muntele Carmel, Haifa este o colecţie de diverse cartiere, pitoresc, şi uşor accesibile din zona portului, în oraşul de jos, de zona comercială Hadar în nivelul de mijloc, şi frumoasele zone rezidenţiale pe creasta sus.

&nbsp

Două dintre cele mai multe caracteristici distinctive ale Haifa sunt frumuseţea fizică a oraşului şi co-existenţa comunităţilor sale etnic divers, care trăiesc şi muncesc împreună. Acasă la Carmel National Forest şi mile de plaje dezvoltate şi naturale de pe Marea Mediterană, Haifa oferă un mediu minunat pentru aproape orice fel de activitate de agrement. Haifa este centrul mondial al credintei Bahai. altar, centru administrativ, şi grădini de renume mondial sunt caracteristici importante ale peisajului oraşului. Creştin şi comunităţile musulmane din Haifa, şi satele învecinate druzi de Usifiya şi Daliat-el-Carmel, sunt componente importante ale dezvoltării oraşului sociale şi culturale. comunităţile evreieşti din Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, America de Nord şi de Sud, Etiopia, India şi au combinat pentru a crea un modern oraş mediteranean, care este cu adevărat specială.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Mph în Conducerea Sanatatii La Nivel Mondial și Administrație

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2017 Israel Haifa

Universitatea din Programul International Master Haifa în sănătate globală Conducere și Administrație este dedicat pentru a oferi studenților cu o bază solidă de la care să examineze critic provocările actuale de sănătate la nivel mondial. Programul oferă studenților un background solid de cunoștințe teoretice, precum și hands-on experiență teren. [+]

Universitatea din Programul International Master Haifa în sănătate globală Conducere și Administrație este dedicat pentru a oferi studenților cu o bază solidă de la care să examineze critic provocările actuale de sănătate la nivel mondial. Programul alimentează un nivel ridicat de sofisticare, excelente abilitati de comunicare, și o cunoaștere profundă a sănătății publice și a sănătății la nivel mondial, precum și pregătește practicieni si cercetatori viitoare pentru roluri de conducere în setările de pe tot globul. Programul oferă studenților un background solid de cunoștințe teoretice, precum și hands-on experiență teren. Se compune din seminarii și cursuri predate de cadre universitare de conducere în domeniul lor de specialitate, precum și o Practică de care oferă studenților posibilitatea de a integra cursuri intr-un cadru in lumea reala. De ce Israel? Nu există nici un loc mai bun pentru a învăța despre sănătate la nivel mondial decât într-o țară străină. Ca o societate diversă cultural, Israel, și în special orașul Haifa este un mediu unic pentru un program al cărui scop este de a permite studenților să înțeleagă modul în care diferențele în starea de sănătate și furnizarea de asistență medicală se desfășoară. Recunoscând de succes sistem modern Israel de îngrijire a sănătății, starea de sănătate a populației, accentul pus pe înaltă tehnologie, globalizare și locația sa intre Est si Vest, este un loc interesant și unic de a urmări o diplomă de master în domeniul sănătății publice. Israel oferă oportunități excelente de studiu domeniu care să permită studenților pentru a vedea cum metode și strategii diverse și interesante de a gestiona problemele de sănătate publică legate de multiculturalism dezvolta de fapt și să prindă rădăcini. Este un timp real hands-on de laborator de lucru pentru studenții internaționali și israelieni avansate, oferind întâlniri cu inițiativele în curs de sănătate publică a realiza egalitatea în sănătate în contexte multiculturale. La finalizarea programului, elevii vor fi acordate un Master of Public Health. Absolvenții programului pot găsi o carieră în Ministerul Sănătății, organizații non-guvernamentale, agentii multilaterale, agenții guvernamentale, grupuri de advocacy, organizațiile umanitare în caz de dezastre, precum și instituțiile de cercetare și academice. [-]

Videoclipuri

Welcome to the University of Haifa

University of Haifa International School

Contactează

Haifa University

Adresă, linia 1 Haifa, Israel
website http://www.haifa.ac.il/index.php/en/
Telefon +972 4-824-0093