Tel-Hai College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tel-Hai Colegiul oferă programe de licență și studii postuniversitare academice care se afla pe picior de egalitate cu cele mai importante universități din țară, și atrage studenți talentați și cercetători la periferia de nord. Colegiul are implicarea partenerilor și membri ai facultatilor care sunt Nobel și Israel laureaților Premiului, precum și lideri în afaceri israelian și politică.

Abordarea Tel-Hai la educație este holistic- promovarea excelenței academice, responsabilitate socială și o experiență profesională în calitate de parte integrantă a programelor sale de studii academice. În folosul comunității și voluntariat joacă un rol central, cu studii de teren și interacțiune comunitate introduse pentru studenții din prima zi. De-a lungul studenții an si facultate participa la peste 100 de proiecte comunitare în jur de 30 de comunități. Mai mult decât atât, mulți studenți câștiga, de asemenea, experiență de muncă de neprețuit în timpul studiilor lor, prin programe speciale de internship dezvoltate cu întreprinderile locale și organizațiile de servicii din regiune.

Tel-Hai Colegiul rămâne actual și relevant prin introducerea în mod constant de noi programe de studii, concepute pentru a se potrivi intereselor studenților săi și nevoile societății. Reputația sa la nivel national pentru excelență academică și de învățare personalizată a făcut una dintre cele mai rapide colegii crestere din tara, cu peste 3600 de elevi înscriși în programele sale academice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De Licență în Domeniul științei De Animale

Campus Cu normă întreagă 4 anii October 2017 Israel Upper Galilee

Studiul științei animal oferă o bază largă de cunoștințe în biologia și tehnologia de îngrijire a animalelor. Acest lucru deschide usa la diverse domenii profesionale. [+]

Licențiat în Animal Science Studiul științei animal oferă o bază largă de cunoștințe în biologia și tehnologia de îngrijire a animalelor. Acest lucru deschide usa la diverse domenii profesionale, cum ar fi conservarea faunei sălbatice, animale de cercetare, creșterea de animale de companie exotice și animale pentru sport sau muncă terapeutic, dezvoltarea și comercializarea de echipamente sau alimente pentru animale domestice și animale de casă, și să lucreze în grădinile zoologice și alte cadre, în care sunt ridicate de animale pe cale de dispariție, precum și în cazul în care activitățile educative despre animale avea loc. Programul oferă, de asemenea, o bază excelentă pentru studii continuat în științe veterinare, în Israel sau în străinătate. Absolvenții pot, de asemenea, servi ca asistenți de medicii veterinari. Curriculum Academic Studenții din primul an de studiu cursuri de bază în biologie, chimie, fizică și matematică, precum și zoologie, histologie, embriologie, fauna israeliene, și mai mult. În următorii doi ani de studiu, ei continuă la cursuri stiintifice avansate în biochimie, microbiologie, și alte, precum si cursuri de specialitate, cum ar fi hrana animalelor, fiziologia comparativă a animalelor, și bioetica. În ultimul an, elevii scrie o lucrare de seminar avansat și un plan și să pună în aplicare experimente științifice, în timp ce lua parte la cursuri opționale care includ anatomie veterinară, evoluție animal, anatomie veterinară, biotehnologie pește, primatology, management grădină zoologică. Stagii profesionale sunt oferite pentru a selecta elevii care câștiga experiență de muncă în domeniul zootechnological în schimbul unei burse, prin cel mai bun... [-]