Ben-Gurion University of the Negev: The Medical School for International Health

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Școala Medicală pentru Sănătate Internațională (MSIH)

Școala Medicală pentru Sănătate Internațională (MSIH) de la Universitatea Bengui din Negev (BGU) este prima și singura școală medicală din lume care încorporează componentele globale de sănătate în toți cei patru ani ai curriculum-ului MD. Vă oferim un program MD care vă pregătește pentru o carieră care depășește cu mult spitalul sau clinica privată. Obțineți pregătirea necesară pentru a practica medicina în timp ce îndepliniți provocările sănătății globale - și pentru a avea un impact real.

Cu clase în întregime în limba engleză, programul MD este predat de medici cu experiență cu implicare personală în sănătatea globală. Împreună, suntem dedicați pregătirii unei noi generații de medici care au o viziune cuprinzătoare asupra sănătății din întreaga lume - indiferent dacă practică medicamente la nivel local sau internațional.

Calea incitanta de resedinta Cu trei ani de studiu și instruire în Israel, alegerile din anul al patrulea în America de Nord și un grefier la nivel mondial de opt săptămâni la unul dintre site-urile noastre din întreaga lume, programul nostru MD este conceput pentru a oferi o cale interesantă pentru rezidența în Statele Unite , Canada și dincolo. Rata de potrivire pentru absolvenții MSIH paralele ratele de meci de programe medicale de top în SUA, cu mai mult de 90% dintre studenții care se potrivesc cu una dintre alegerile lor de rezidență de top în ultimul deceniu.

Student cu statuia lui Ben Gurion

Cum se va concentra atenția MD asupra sănătății globale?

Programul nostru are o abordare integrată a sănătății la nivel mondial și a medicinei interculturale. Curriculum-ul oferă o educație cuprinzătoare în domeniul științelor medicale și formării clinice, cu cursuri de sănătate globale concentrate, concepte, probleme și practici de-a lungul întregii vieți. Ca student la MSIH, veți participa la o gamă largă de componente de sănătate și medicină la nivel mondial, printre care: • Module specifice de sănătate la nivel mondial, cum ar fi Boli tropicale, Nașterea ca problemă a drepturilor omului, Nutriție, îmbătrânire, Anatomia sănătății urbane pentru cei săraci Și HIV / SIDA, promovarea internațională a sănătății, migrația și sănătatea, tuberculoza, bolile cardiovasculare în țările în curs de dezvoltare și alte subiecte relevante • Clerks clinice care oferă expunere la diferiți pacienți din comunitățile beduini și etiopiene din sudul Israelului, precum și imigranții din fostul sovietic Uniunea Europeană, Africa, America și Orientul Mijlociu • Opt săptămâni într-o rotație globală a sănătății în diverse locații din întreaga lume, cum ar fi India, Nepal, Filipine, Sri Lanka, Peru, Mexic și Etiopia • Un curs de un an Și medicină globală care acoperă istoria, conceptele critice și practicile și problemele emergente în domeniu • Cursuri în epidemiologie și antropologie care subliniază dem Ografice și culturale • Un curs de biostatistică care dezvoltă abilitățile de a scrie o lucrare de cercetare de înaltă calitate pe teme relevante pentru problemele de sănătate globale • Un atelier interactiv care oferă abilități și simulări de comunicare clinică interculturală

Locații de rezidență

Tabelul de rezidență 2017 versiunea finală

Locații

Be'er Sheva

Ben Gurion University of the Negev: Medical School for International Health

Address
Caroline House, Beersheba, 84105, Israel
84105 Be'er Sheva, Districtul de Sud, Israel
Număr de telefon
+1-844-422-6744 (USA)

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră