Royal College of Surgeons Ireland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De peste 200 de ani RCSI a jucat un rol important in educatie medicala si de formare in Irlanda. Fondata in 1784 de a instrui chirurgii, astăzi Colegiul oferă educație vastă și de formare în profesiile de asistenta medicala la nivel universitar și postuniversitar.

Învățământul pre-universitar Scoala medical în RCSI este una dintre lumi lider scolile medicale internaționale și este cea mai mare scoala medicala in Irlanda. Colegiul oferă de asemenea cursuri universitare în farmacie și fizioterapie.

Training de studii postuniversitare RCSI oferă formare postuniversitară și educație prin intermediul acestuia Facultăți de Radiologie, Stomatologie, Sports & Exercise Medicina, Scoala de Studii Postuniversitare, Institutul de Conducere și Centrul Național de Formare chirurgicale.

Institutul de Cercetare Institutul de Cercetare RCSI este unul dintre IrlandaE centre de cercetare în primul rând. RCSI se angajează să realizeze un nivel ridicat de activitate de cercetare, la comercializarea de proprietate intelectuală care decurge din cercetările sale, și de a dezvolta legături de colaborare cu industria, instituțiile de învățământ și de cercetare, atât la nivel național și internațional.

Internațional Mai mult de 60 de țări sunt reprezentate pe RCSIE organism internațional de student. Colegiul are o prezență internațională puternică cu școli din Malaezia, Dubai și un Universitatea din Bahrain. Royal College of Surgeons din Irlanda este independent, internațional și progresivă.

Vedea MSc » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în Poziția De Lider în Educație Profesiile Din Domeniul Sanatatii

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Irlanda Dublin

Acest program este conceput pentru a vă ajuta să se dezvolte ca un profesor eficace, mentor, supervizor și lider de învățământ. Anumite zone de interes includ modul în care utilizați capacitățile de lider în proiectarea curriculum, strategii educaționale, evaluarea învățării, supravegherea clinică ... [+]

MSc în Leadership în Sănătate Profesii Educație

Acest program este conceput pentru a vă ajuta să se dezvolte ca un profesor eficace, mentor, supervizor și lider de învățământ. Anumite zone de interes includ modul în care utilizați capacitățile de conducere în proiectarea curriculum-ului, strategii educaționale, evaluarea învățării, supraveghere clinică, cercetare educațională și evaluarea programului, prin aplicarea profesionist & bursă.

Este acest program pentru tine?

Acest program este conceput pentru toți profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să demonstreze de lider în procesul de predare și învățare. Dacă sunteți deja de lucru ca un educator de predare în cazul în care este parte din munca ta de zi cu zi, acest program vă va sprijini si va dezvolta ca un lider în domeniul educației.... [-]