Irish College of Traditional Chinese Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O ICTCM este un colegiu de acupunctura cu sediul la Dublin, Irlanda și oferă cursuri de acupunctura profesionale part time și formare TCM în propriul colegiu și locațiile clinice lângă 3Arena (punctul Depot) din Dublin 3.

Programele noastre postuniversitare includ un Master de medicina chineza de ieri, o diplomă de doctorat în medicina chineză și post-universitare Certificatul și cursuri de Diploma in acupunctura, chineza plante Medicina si Medical Qigong.

ICTCM ofera acum o oportunitate unică de a studia acupunctura TCM în Irlanda, și, după doar 5 ani de studiu part-time (din care cele mai multe se finalizează în Irlanda), obține un masterat recunoscute pe plan internațional în medicina chineză conferit de Universitatea Guangzhou de medicina chineza ( GUCM) și recunoscut de către Departamentul chinez al Educației.

Suntem încă accepta cererile de 2016 pentru m:

Licentiat in TCM Acupunctura - o parte la nivel de licență time formare TCM acupunctura (octombrie 2016). Acest lucru oferă cursuri de formare FULL Acupunctura - inclusiv Clinic de formare, așa cum este utilizat în cadrul sistemului de medicina tradițională chineză.

Noi suntem acum accepta cererile de 2017 pentru m:

Masterat în medicina chineză (toamna 2017) Doctorat în medicina chineză (toamna 2017)

Procedurile de aplicare și formularele de aplicație sunt disponibile pentru a descărca on-line.

Chineză Afiliere

Colegiul a avut o afiliere oficială cu Universitatea de Medicina chineză Guangzhou (GUCM) din 2002. GUCM conferit un profesor vizita pe ICTCM de directorul Tom Shanahan în 2004. Când a introdus pentru prima dată Acupunctura TCM la Irlanda la inceputul anilor 1980, foarte puțini oameni au auzit de Acupunctura, TCM sau chineza plante Medicina. In zilele noastre, mulți oameni aleg activ medicina alternativa, fie ca adjuvant al tratamentului medical Western sau ca un mijloc de tratarea bolilor care nu au raspuns bine la alte forme de medicament.

Acupunctura si TCM sunt în fruntea unor astfel de abordări alternative la sănătate și boală, concentrându-se cum o fac, nu doar pe tratarea si vindecarea bolilor curent, dar și pe prevenirea bolilor și îmbunătățire a sănătății.

Prof Shanahan a scris o serie de articole scurte pe Acupunctura / TCM din toate aspectele sale, și am lansat acum primul articol din seria de pe acest site.

Practicanții calificat de Acupunctura si TCM din Irlanda Absolvenții de ICTCM sunt în mod automat eligibile pentru calitatea de membru în PRTCM, Professional Register de Medicina Traditionala Chineza.

Fondată în 1983, PRTCM este prima și cea mai veche profesionist organ reprezentativ și de reglementare a profesiei de Acupunctura si TCM din Irlanda - inclusiv acupunctura, chineză plante Medicina si Medical Qigong.

Registrul mentine un director on-line de practicieni calificați de acupunctura TCM, plante Medicina si Medical Qigong, și oferă informații cu privire la Medicina Traditionala Chineza pe site-ul său.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Doctorat

Studii de doctorat în medicina tradițională chineză

Campus Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Irlanda Dublin China Guangzhou + 2 mai mult

Acest curs part-time este conceput pentru a permite profesioniștilor TCM să obțină un doctorat complet recunoscut de la un lider de la Universitatea de Medicina chineză în China, în timp ce în principal, lucrează și locuiesc în Irlanda / Europa în timpul majorității programelor de studii post-universitare. Aceasta este o oportunitate rara de a efectua la nivel înalt de studiu post-universitar în medicina chineza de la o bază europeană cu doar un număr minim de ... [+]

doctorat în medicina tradițională chineză

Doctor în medicină chineză specializata in:

Acupunctură Medical Qigong sau Chineză pe bază de plante Medicina Obiective

Așa cum se menționează în Acordul dintre Universitatea Guangzhou de medicina chineza si Colegiul irlandez de Medicina Traditionala Chineza:

Pentru a promova dezvoltarea învățământului superior în domeniul de medicina chineza Pentru a oferi servicii medicale de calitate, TCM oamenilor în mai multe localități diferite, prin educarea profesioniști de înalt nivel TCM la masterat sau doctorat la nivel de studii

Cursul este conceput pentru a permite profesioniștilor TCM pentru a obține o Masters recunoscute integral sau doctorat de la un lider Universitatea de Medicina chineză în China în timp ce lucrează în principal și de viață în Irlanda / Europa în timpul majoritatea programelor de studii post-universitare. Aceasta este o oportunitate rara de a efectua la nivel înalt de studiu post-universitar în medicina chineza de la o bază europeană cu doar un număr minim de vizite necesare pentru a Universitatea Guangzhou de medicină chineză în China.... [-]


Licenţă

Licențiat in medicina traditionala chineza

Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2019 Irlanda Dublin

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de asemenea, pentru a ajuta un client să fie echipate mai bine pentru a preveni boala în viitor de la care apar, apoi LIC. TCM este cursul pentru tine. Dacă doriți să devină un specialist în acupunctura TCM posibilitatea de a ajuta clientii sa ramana sanatoase așa, și chiar a spori propria lor ... [+]

Licentiat în medicina tradițională chineză

Daca vrei sa fi un "Practitioner Superior" de Acupunctura TCM, posibilitatea de a utiliza Acupunctura nu numai pentru a atenua sau chiar vindeca, boli actuale, dar, de asemenea, pentru a ajuta un client să fie echipate mai bine pentru a preveni boala în viitor de la care apar, apoi LIC. TCM este cursul pentru tine.

Dacă doriți să devină un specialist in acupunctura TCM posibilitatea de a asista clientii sănătoase de a rămâne în acest fel, și chiar a spori propria lor sănătate, atunci acest program de formare cuprinzător (care oferă mai mult decât doar "Acupunctura" Training, fiind bazat pe medicina clasic chinez) permite practicantului să folosească o gamă completă de instrumente de diagnosticare și TCM terapeutice pentru a atinge aceste scopuri.... [-]


Masterat

Master in Medicina Traditionala Chineza

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Irlanda Dublin China Guangzhou + 2 mai mult

Cursul este conceput pentru a permite profesioniștilor TCM pentru a obține un Master complet recunoscut de la un lider de la Universitatea de Medicina chineză în China, în timp ce în principal, lucrează și locuiesc în Irlanda / Europa în timpul majorității programelor de studii post-universitare. Aceasta este o oportunitate rara de a efectua la nivel înalt de studiu post-universitar în medicina chineza de la o bază europeană cu doar un număr minim de ... [+]

Master în medicina tradițională chineză

Maestru de Medicină din China specializata in:

Acupunctură Medical Qigong sau Chineză pe bază de plante Medicina Obiective

Așa cum se menționează în Acordul dintre Universitatea Guangzhou de medicina chineza si Colegiul irlandez de Medicina Traditionala Chineza:

Pentru a promova dezvoltarea învățământului superior în domeniul de medicina chineza Pentru a oferi servicii medicale de calitate, TCM oamenilor în mai multe localități diferite, prin educarea profesioniști de înalt nivel TCM la masterat sau doctorat la nivel de studii

Cursul este conceput pentru a permite profesioniștilor TCM pentru a obține o Masters recunoscute integral sau doctorat de la un lider Universitatea de Medicina chineză în China în timp ce lucrează în principal și de viață în Irlanda / Europa în timpul majoritatea programelor de studii post-universitare.... [-]