CMI Communications & Management Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CMI, Comunicații și Institutul de Management, este un institut de învățământ lider global, oferind industriei imobiliare part-time cursuri Diploma de specialitate, care sunt recunoscute pe plan internațional.

Din 2003, când CMI a fost înființată, mii de studenți au primit cu succes premii internaționale și naționale, de la CMI, care a stimulat enorm cariera lor.

90% din elevi nu poate fi greșit. Investiția în studiu part-time plătește pentru sine. Peste 90% din elevii din trecut sunt în prezent în ocuparea forței de muncă și mulți dețin funcții în management junior, middle si senior si altii acum lucrează în domenii profesionale specializate.

Timpul tau este pretios Proiectat pentru a maximiza timpul, CMI clase part time sunt organizate o dată pe săptămână, fie seara sau în week-end. Combinat cu învățare online, cele mai multe cursuri sunt bazate pe clasă, cu unele cursuri oferite de învățământ la distanță.

Cursuri accesibile Cursuri de CMI sunt oferite de clasă și, de asemenea, în funcție de distanța de învățare on-line. Cursuri online live sunt înregistrate pentru redare mai târziu și de vizualizare.

Practicieni de zi, masterat pe timp de noapte CMI cursuri personal, nu sunt profesori tipic. Ele sunt practicieni de lucru în timpul zilei și comandanții subiect de predare pe timp de noapte. Ei au experiența și calificarea, fără rival de alte institute de învățământ. Lectori CMI va aduce calificarea și educația dumneavoastră la nivelul următor.

Relevanță pentru locul de muncă, este vital O caracteristică a CMI cursuri cu jumătate de normă este misiuni practice și de învățare aplicată. În mediul actual dificil, este logic să investească într-un curs relevant pentru locul de muncă.

Recunoașterea internațională Mai multe organisme de calitate de atribuire foarte distinși au dat stampila lor de aprobare a CMI. Acesta este un semn al angajamentului calitate CMI și garanție pentru tine. Atunci când alegeți CMI, puteti sa va odihniti asigur că sunt alegerea institutului dreapta.

Progresul la nivelul următor CMI cursuri part time sunt situate pe diferite niveluri de diferite cadre în funcție de corp de atribuire și locația acestuia. Desigur sunt aprobate de către; Cadrul Național al Calificărilor CNC (Republica Irlanda) nivelul 5 la 8; Biroul de calificări și Examinări Regulamentul Ofqual (Anglia) nivelul 3- 6; și de SQA Scottish Qualifications Authority SQA la nivelul 6-10. Acestea sunt recunoscute pe plan internațional.

La centrul, Tu Deoarece CMI este un institut personal mic, o bună comunicare și o legătură strânsă între tine și lectori / personalul va fi parte a experienței personale.

Realiza un viitor mai luminos, de noapte Învățarea pe timp de noapte, este cel mai bun mod pentru a maximiza utilizarea de timp. Personalul CMI vă va oferi consiliere imparțială cu privire la cursul cel mai potrivit pentru tine. Vorbeste cu noi pentru a-zi și să ia acest pas pentru un viitor mai luminos.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diplomă On-line De Sanatate La Locul De Muncă și Securitatea

Online Cu jumătate de normă 1 an February 2018 Irlanda Dublin Regatul Unit Londra + 2 mai mult

O Online Diploma Consiliul de Securitate Britanic în Sănătate și Securitate în Muncă este calificarea pentru care aspiră profesioniștii din domeniul sănătății și de siguranță. BSC este un organism de atribuire recunoscută la nivel mondial, care este reglementată de Ofqual. Diploma calificarea este recunoscută la nivelul 6 de Ofqual temeiul Cadrului Național al Calificărilor din Marea Britanie (CNC). [+]

O Online Diploma Consiliul de Securitate Britanic în Sănătate și Securitate în Muncă este calificarea pentru care aspiră profesioniștii din domeniul sănătății și de siguranță. BSC este un organism de atribuire recunoscută la nivel mondial, care este reglementată de Ofqual. Diploma calificarea este recunoscută la nivelul 6 de Ofqual temeiul Cadrului Național al Calificărilor din Marea Britanie (CNC). Accident și lucrările conexe de sănătate afectează toate tipurile de locuri de muncă și ocupații. Se estimeaza ca 35 milioane de zile de lucru sunt pierdute în fiecare an, ca urmare a accidentelor de muncă și a problemelor de sănătate. Managementul sănătății și securității la locul de muncă nu este doar o obligație legală și un imperativ moral, ci are sens o afacere bună. Diploma BSC în ocupațională Sănătate și Securitate curs este conceput pentru a vă oferi expertiza necesară pentru a efectua o carieră promițătoare ca un practicant de sănătate și siguranță. Acesta oferă, de asemenea o bază solidă pentru progresie la un Master sau mai multe studii de specialitate. Acest curs evita în mod deliberat abordarea "Boot Camp", la învățare ceea ce duce la o rată ridicată eșec cu alți furnizori. CMI oferă acest curs de peste un an part-time pentru a oferi o abordare incrementală a procesului de învățare, astfel încât să vă sunt bine pregătite pentru a trece cu succes Unitatea 1, 2 si 3 examene / misiuni. Obiective curs Elevii de completare Cursul va: Înțeleg nevoia de gestionare a sănătății și securității Aplicați Sănătate și cunoștințe de... [-]

Videoclipuri

About CMI