Citește Descrierea Oficială

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

Prezentare AUT

AUT este prima universitate privată din sudul Iordaniei, cu o viziune ambițioasă de a fi o universitate distinsă care captează ochii elevilor și o alegere preferată pentru studenții din Iordania și din regiune. Universitatea este situată la aproximativ cincisprezece kilometri la sud de orașul Aqaba, pe dealuri, cu vedere la Golful Aqaba, pe un teren imens de cinci sute de kilometri.

Universitatea a primit primul grup de studenți în primul semestru al anului universitar 2015/2016 la Facultatea de Științe Administrative și Financiare și la Facultatea de Tehnologia Informației. Universitatea lucrează continuu sub îndrumarea consiliului de administrație, condus de dr. Abd al-Salam AlMajali, pentru a dezvolta noi specialități pentru a îndeplini cerințele de locuri de muncă din regiune care captează ochii studenților din Iordania și din regiune.

Viziunea noastra

A fi o universitate de conducere internațională, distinctă în programele academice și tehnologice și în performanța cercetării științifice.

Misiunea noastră

AUT se angajează să furnizeze studenților săi o experiență educațională și de învățare de înaltă calitate, prin prezentarea unei varietăți de programe academice și profesionale pentru promovarea dezvoltării personale, sociale, academice și profesionale a studenților, pe lângă contribuția în domeniul cultural, social și dezvoltarea economică a comunității, într-un mod care să satisfacă cerințele planurilor de dezvoltare pentru regiunea Aqaba și zonele învecinate.

Telurile noastre

 • Să furnizeze programe educaționale și de învățare în specialități non-tradiționale cerute de piața muncii iordaniană și regională.
 • Pentru pregătirea absolvenților care pot concura, în conformitate cu standardele și cerințele pieței internaționale a muncii.
 • Să încurajeze cercetarea științifică specializată în domeniile sale de activitate.
 • Pentru a servi comunitatea prin furnizarea de consultanță științifică și tehnică specializată și prin desfășurarea de studii.
 • Să încheie acorduri și parteneriate cu universități și centre de cercetare specializate.
 • Să abordeze problemele și problemele sociale relevante în domeniile universității.
 • Pentru a pregăti absolvenții și liderii calificați cu gândul democratic luminat care susține instituțiile societății.

Valorile noastre

 • Sprijinirea creativității și renovării.
 • Tratarea tuturor cu respect și dreptate.
 • Angajament permanent pentru îmbunătățirea calității.
 • Managementul inteligent al resurselor și al infrastructurii.
 • Angajament, responsabilitate socială și mediu curat.
 • Respectarea diversității.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Aqaba University Of Technology

Înființarea Facultății de Farmacie din cadrul Aqaba University Of Technology din Aqaba University Of Technology acordat o diplomă de licență în farmacie și planul de stud ... [+]

Introducere la Facultatea de Farmacie

Înființarea Facultății de Farmacie din cadrul Aqaba University Of Technology din Aqaba University Of Technology acordat o diplomă de licență în farmacie și planul de studiu aplicat este selecția de cursuri de specialitate pentru a satisface alocația specială pentru standardele farmaceutice de educație și pentru a oferi absolvenților cunoștințele necesare pentru a exercita profesia în o știință și morală. În plus față de furnizarea unei platforme pentru educația continuă pentru absolvenții de medicină farmaceutică din regiunea Aqaba și zonele învecinate. Facultatea de farmacie program de licență pentru cerințele full-time este de a trece 162 de ore de credit în cursul a cinci ani pentru a obține cunoștințe teoretice și practice pentru concurența pe piața forței de muncă.... [-]

Iordania Aqaba
Septembrie 2019
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză