University of Kaiserslautern

Introducere

Citește Descrierea Oficială

profesioniști cu experiență pentru succesul dumneavoastră

„Distanța și Centrul Independent de Studii“ (DISC) de la Universitatea Tehnică din Kaiserslautern este un important furnizor de învățare la distanță postuniversitare în Germania. Înființarea are mai mult de 20 de ani de experiență în dezvoltarea și proiectarea ofertelor academice unui studiu privat ghidate. Acesta a evoluat de la „Centrul pentru Învățământ la Distanță și Educație Continuă“ (ZFUW), care a fost fondată în 1992 de la Universitatea Kaiserslautern.

  • Noi oferim diplome de master acreditate în subiecte atractive și
    acompania studiile prin consultarea, service si suport.

Independent de studiu

Pentru DISC ideea de „învățare independente“ este fundamentală.

  • Noi consolida abilitățile de auto-învățare ale elevilor noștri și să sprijine Universitatea din Kaiserslautern prin dezvoltarea de module de auto-învățare pe drumul spre o universitate pentru învățarea pe tot parcursul vieții.
  • Astfel, contribuim ca elevii să dezvolte la Universitatea din Kaiserslautern nu numai expertiza lor, dar, de asemenea, să devină experți în propria lor de învățare.

Studiu de oriunde în lume

În prezent, aproximativ 4.000 de cadre universitare folosesc ghidul de studiu al DISC pentru cariera lor profesională - mai mult decât în ​​orice alt institut de învățământ la distanță comparabilă în Germania. Elevii provin din toată Germania, vorbitoare de limbă germană țările vecine, dar și din străinătate, de exemplu, pe parcursul șederii în străinătate, în China, India sau SUA.

Continuând cu o rată mare de succes

Peste 80% dintre participanții la un proces de învățare la distanță DISC-această completă cu succes. Bazat pe rata mare de succes este combinația conductorilor de studiu profesional de renume în ceea ce privește practica, materiale de studiu excelente complementării didactice pregătite, seminarii on-line și de studiu de sprijin de încredere din partea personalului a discului.

Scurt profil TU Kaiserslautern

cursuri orientate spre viitor, de instruire practică și de o infrastructură modernă, acestea sunt condițiile care apar pentru studenții de la Universitatea din Kaiserslautern. Singura universitate orientată spre tehnico-inginerie în Renania-Palatinat a câștigat o reputație considerabilă, deoarece a fost fondată în 1970 și compară favorabil cu colegii tehnice stabilite nu vă fie teamă.

Premiul de la Universitatea din Kaiserslautern, care a apărut în octombrie 2009, în competiția la nivel național „excelență în predare“, ca unul dintre cele șase universități câștigători, este o dovadă a importanței predării la universitate vie.

Ca o universitate campus cu aproximativ 12.500 de studenți (dintre care aproximativ 4.000 de studenți de învățământ la distanță) pe care le oferă în douăsprezece departamente, la peste 100 și cursuri și viitor-garantate de mărimea sa de gestionat contact strâns cu profesori și situații de îngrijire excelente orientată spre practică. În plus, studenții beneficiază de facilitățile de cercetare de renume, inclusiv două institute Fraunhofer, un Institut Max Planck, Centrul German de Cercetare pentru Inteligenta Artificiala și Institutul pentru materiale compozite, în mod direct în campus sau sunt situate în apropiere și să coopereze în domeniul cercetării aplicate strâns cu TU.

În ianuarie 2010, Universitatea din Kaiserslautern, iar instituțiile IESE, ITWM, DFKI și ITA câștigătorul de două ori de cinci câștigători ai concursului de cluster superior al Ministerului Federal al Educației și Cercetării (BMBF) au fost.

Două centre de cercetare au fost stabilite la mijlocul anului 2008 la Universitatea din Kaiserslautern, obiectivul mare, proiecte de cercetare coordonate astfel. instituit ca zone speciale de cercetare și de succes ridica proiecte în cadrul măsurilor naționale și internaționale de sprijin de excelență.

Locații

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern Distance & Independent Studies Center (DISC) Postfach: 3049 67653 Kaiserslautern, Germany
Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Germania