Citește Descrierea Oficială

Fiind una dintre cele mai vechi și mai mari universități private din Germania, am stabilit standardul pentru educație. Noi vă echipăm cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru viitorul dvs. - hands-on, inovatoare și creative. Pentru aceasta, o colaborare strânsă între studenții noștri și facultatea are o importanță deosebită.
Reteta noastra de succes: oferim noi programe de grad, hands-on, supervizare individuala si plasare rapida pe piata locurilor de munca. Pentru studenții noștri, aceasta înseamnă cele mai bune șanse pentru o schimbare în carieră.

Timp de aproape 5 decenii, SRH University Heidelberg a fost printre cele mai renumite universități germane, cu o rețea strânsă de întreprinderi și institute de învățământ superior din întreaga lume.


Educație fără frontiere

Fundația și perspectivele, libertatea de mișcare și responsabilitatea: Vino să studiezi în Turnul științific SRH, "turnul nostru de predare". Arhitectura sa simbolizează dinamismul, transparența și creativitatea. Vă oferim un mediu educațional cu echipament de ultimă oră și un campus atractiv într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Germania.


Calitate excelenta

Ne străduim pentru excelență. Modelul nostru de studiu, cadrele universitare și instruirea, precum și serviciile oferite studenților noștri, sunt toate măsurate conform acestui standard. Calitatea continuă a educației dvs. este asigurată prin proceduri și metode recunoscute pe plan internațional.

La universitatea noastră, instruirea și cercetarea au un accent internațional și interdisciplinar. Prin schimbul universal al facultății și studenților noștri, promovăm diversitatea culturală și deschiderea. Apreciem dezvoltarea personală a studenților la fel de mult ca și calificările lor educaționale - programele noastre de diplomă sunt dezvoltate și conduse printr-un dialog al experților din cercetare și practică. Acesta este modul în care îi pregătim pentru provocările și șansele pe care le vor întâmpina ca profesioniști și lideri de înaltă calificare ai viitorului, orientați spre realizare și dornici să învețe.


Bine conectat

S RH U niversitatea Heidelberg colaborează cu universități selectate și instituții de cercetare, atât la nivel național cât și în străinătate, pentru a promova schimburile cu comunitatea științifică internațională. Cosmopolitan și încă înrădăcinată în regiunea metropolitană, universitatea noastră este un centru regional pentru cultură și învățare.

În prezent, în cele șase școli sunt înscrise aproximativ 3500 de studenți: Business, Engineering

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

MA

SRH University Heidelberg

Dance Movement Therapy este din ce în ce mai populară în domeniul asistenței medicale, iar baza de cercetare pentru aceste domenii este în creștere. Ca terapie artistică, ... [+]

Școala de Științe terapeutice

Dance Movement Therapy este din ce în ce mai populară în domeniul asistenței medicale, iar baza de cercetare pentru aceste domenii este în creștere. Ca terapie artistică, Dance Movement Therapy are potențialul de a contribui la activare, stabilizare și recuperare în contextul prevenirii, intervenției acute și reabilitării. Absolvenții pot, de asemenea, să urmeze o carieră în cercetare și educație.

Perspectivele carierei

Programul de master aplicat califică absolventul pentru practica clinică, care lucrează cu copii și adulți în următoarele domenii de bază: Psihiatrie, Medicină psihosomatică

Puncte cheieProgram full-timeL... [-]
Germania Heidelberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH University Heidelberg

Un Master of Arts in Music Therapy pregătește absolvenți pentru angajarea ca terapeuți muzicieni în clinici, centre de reabilitare și centre de suport psihosocial. Absolv ... [+]

Școala de Științe terapeutice

Muzica de terapie este tot mai popular în domeniul asistenței medicale și baza de cercetare pentru aceste domenii este în creștere. Un Master of Arts in Music Therapy pregătește absolvenți pentru angajarea ca terapeuți muzicieni în clinici, centre de reabilitare și centre de suport psihosocial. Absolvenții pot, de asemenea, să urmeze o carieră în cercetare și educație.

Perspectivele carierei

Absolvenții sunt calificați să lucreze în domeniile de practică a medicinei centrale (în special în managementul durerii și în îngrijirea paliativă), psihiatrie, psihosomă, psihoterapie, neurologie și cu copii și adolescenți.

Punc... [-]
Germania Heidelberg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

Heidelberg, Baden-Württemberg, 69123 DE
Social Media