Citește Descrierea Oficială

Suntem extrem de mândri să vă prezentăm la universitatea noastră; oferim o instituție interesantă și foarte deschisă, cu cursuri moderne, relevante și practice stabilite într-un mediu prietenos, relaxat și sigur, înconjurat de un peisaj natural uimitor.

DIT oferă studiile la două campusuri, primul în orașul Deggendorf și campusul european Rottal-Inn din Pfarrkirchen.

Campusurile noastre moderne oferă un mediu de învățare excelent; acestea sunt echipate cu facilități de ultimă oră și un suport tehnologic excelent. Ne străduim să facem timpul studenților noștri aici cât mai productivi, mai creativi și mai interesanți și, ca rezultat, sunt foarte siguri de experiența lor educațională. Absolvenții noștri pleacă cu perspective excelente de angajare, echipându-le pentru succesul viitor în carierele lor alese și sunt extrem de căutate de companii locale, naționale și internaționale.

Într-adevăr, avem o reputație puternică pentru calitatea noastră de învățământ și suntem clasificați la nivel național ca fiind unul dintre cele mai bune universități de științe aplicate din Germania.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru un chat și mai multe informații, în special despre cursurile noastre în limba engleză.

Pentru a vedea fotografii și filme ale vieții studențești la DIT, faceți clic pe următorul link pentru a vizita pagina Campus Media Page

Un mesaj din partea președintelui DIT

Prezentarea noului nostru Campus European, Rottal-Inn

Campusul european , care face parte din Deggendorf Institute of Technology , a fost lansat în octombrie 2015. În colaborare cu parteneri din Austria, Republica Cehă, Polonia și Spania, vom fi specializați în studii universitare și postuniversitare în domeniul științei și resurselor medicale eficienței și eficienței energetice. Toate cursurile au intrări nelimitate și nu se percep taxe de școlarizare și vor fi predate parțial sau complet în limba engleză.

Competențe lingvistice: Elevii vor primi o educație multilingvă pentru a le pregăti pentru o carieră globală, deși limba de predare dominantă va fi engleza. Studenții internaționali vor participa la lecții germane, iar o serie de cursuri de limbi suplimentare vor fi oferite.

Studiu modular și flexibil: Gradele vor avea o structură modulară, permițând studenților libertatea de a alege dintr-o gamă largă de module, în funcție de progresul lor academic și zona de interes, permițându-le astfel să își dezvolte propriul plan individual de carieră.

Cariera profesionala: Industriile de agrement nu au o calatorie excelenta in domeniul turismului, hotelurilor si evenimentelor. Având în vedere că aceste industrii se extind rapid, absolvenții de succes vor avea perspective excelente de a dezvolta o carieră fantastică în toate domeniile comerțului de agrement, cum ar fi companiile publice și private, hotelurile și stațiunile balneare. Potențiale posturi profesionale vor fi în managementul turismului / hotelier, liderul de marketing în sectorul turismului sau al hotelului și managementul destinațiilor în companiile de turism și turism.

În plus, în octombrie 2016, primul curs tehnic "Inginerie industrială / întreținere și exploatare industrială" va începe în cadrul PAN cu accent pe Întreținere, Reparare și Operare (MRO).

O locație fantastică în inima Europei

Campusul european Rottal-Inn este situat central în fermecătorul oraș turistic Pfarrkirchen din Bavaria inferioară, sudul Germaniei. Este amplasat între dealurile pitorești și pitorești dintre râurile Dunăre și Inn, aproape de frontierele austriece și cehe și aproape de marile orașe cosmopolite Munchen și Salzburg.

În afară de numeroasele afaceri înființate, numeroase cafenele stradale, baruri, curți izolate și grădini umbroase de bere tentativează vizitele, iar localnicii se bucură și se bucură. Pentru a completa acest lucru și pentru a maximiza stilul de viață al studenților, campusul și studenții de viață de cazare este situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului și toate facilitățile locale.

În anii anteriori, Pfarrkirchen a devenit renumit din punct de vedere cultural în Rottal datorită expozițiilor de artă excepționale, nopților de muzee și numeroaselor festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului. În fiecare an, în vara anului, festivalul orașului vechi ispitește mii de vizitatori la festivalul de oraș sub motto-ul "Pfarrkirchen sărbătorește în stil european și mai mult". Întregul oraș este înconjurat de evenimente culinare și muzicale multiculturale.

Mai mult, Pfarrkirchen se bucură de legături excelente de transport public, inclusiv Aeroportul Internațional din München, aflat la numai 90 de minute de mers cu mașina, ceea ce face călătoria rapidă, eficientă și plăcută.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

MSc

Deggendorf Institute of Technology

Sistemul de sănătate se caracterizează printr-o infiltrație IT înaltă - cele mai multe procese clinice, asistente medicale și terapeutice sunt susținute de sisteme de doc ... [+]

Sistemul de sănătate se caracterizează printr-o infiltrație IT înaltă - cele mai multe procese clinice, asistente medicale și terapeutice sunt susținute de sisteme de documentare a rețelelor digitale care sunt utilizate de către profesioniștii implicați în toate aceste procese de tratament. Pe parcursul acestor procese, persoanele fizice și companiile de asigurări de sănătate sunt facturate folosind transferul digital. Acest curs postuniversitar permite elevilor să consolideze, să aprofundeze și să-și extindă cunoștințele teoretice și de fapt pentru a răspunde cerințelor domeniilor moderne de cercetare și dezvoltare în domeniile telematice, telemedicină și e-sănătate, precum și în domeniile furnizorilor de servicii în rețelele naționale sau internaționale de sănătate .... [-]

Germania Pfarrkirchen
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Deggendorf Institute of Technology

Study at the European Cmapus Rottal-Inn in Pfarrkirchen

Student accommodation in Deggendorf

A semester abroad at DIT

Stephen, an International Management student

Address
European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Germania
Address
Deggendorf Institute of Technology Dieter-Görlitz-Platz 1 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Germania