Citește Descrierea Oficială

Charité – University of Medicine Berlin

Charité este unul dintre cele mai mari spitale universitare din Europa. Toate îngrijirile noastre clinice, cercetarea și predarea sunt furnizate de medici și cercetători de cel mai înalt standard internațional. Charité susține cu mândrie că mai mult de jumătate din câștigătorii premiului Nobel german în fiziologie sau medicină, inclusiv Emil von Behring, Robert Koch și Paul Ehrlich. Charité este recunoscut pe plan internațional pentru excelența sa în predare și formare.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Neuroștiințele medicale se concentrează pe cercetarea translațională. Obiectivul principal este de a reduce diferența dintre succesele de pe bancă și tratamentul la noptieră. Integrăm cercetarea de laborator de bază și clinica în ceea ce privește facultatea, studenții, conținutul cursului și infrastructura. Programul acoperă amploarea neuroștiinței de la neurobiologie moleculară la cogniție și boli neurovasculare.

Programul încurajează studenții să își dezvolte propriul lor profesionist individual, oferind o varietate de lecturi elective și posibilități de rotație de laborator, combinate cu proiectarea planurilor individuale de dezvoltare. Drept urmare, studenții au dezvoltat o varietate de proiecte și activități, cum ar fi un buletin informativ CNS , o contribuție la slamurile științifice, retrageri auto-organizate, grupuri consultative pentru dezvoltarea programului și multe altele.

121288_121084_4844_460x337.jpg

Locația Universității

Berlinul este o capitală interesantă și plină de culoare a Germaniei, atrăgând oameni din întreaga lume. Fiind un punct fierbinte pentru știință, Berlinul găzduiește 13 universități, inclusiv Humboldt-Universität zu Berlin și Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin este facultatea de medicină a ambelor universități de prestigiu. În plus, aici se bazează o serie de centre de cercetare non-universitare, cum ar fi Max Delbrück Center pentru Medicină Moleculară, Institutul Max Planck pentru Dezvoltare Umană, Centrul de Cercetare Leibniz pentru Farmacologie Moleculară și Institutul Max Planck pentru Biologie Infecțională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Charité – University of Medicine Berlin

Programul de Master acoperă lățimea neuroștiinței de la neurobiologie moleculară și celulară la neuroștiința sistemelor și a cogniției. Deoarece programul se concentrează ... [+]

Descriere / conținut

Programul de Master acoperă lățimea neuroștiinței de la neurobiologie moleculară și celulară la neuroștiința sistemelor și a cogniției. Deoarece programul se concentrează pe cercetarea translațională, aducând concluzii de pe bancă pe noptieră, se acordă un accent special aspectelor patologice ale neurofiziologiei și neuroștiinței clinice.

Subliniind importanța competențelor experimentale practice, formarea practică a laboratorului, inclusiv teza de master reprezintă 50% din program. Pentru modulele de teorie, o treime din timp este dedicată predării la clasă și două treimi din timp sunt alocate auto-studierii.

Grad: MSc (cu opțiunea de a continua în programul de doctorat)Locația cursului: BerlinIn cooperare cu:Freie Universität BerlinHumboldt-Universität zu BerlinCentrul Einstein pentru NeuroștiințeProgramul Erasmus Mundus NeurasmusCluster of Excellence NeuroCureCentrul Max Delbrück pentru Medicină MolecularăInstitutul de Farmacologie Moleculară LeibnizInstitutul de sănătate din BerlinLimba de predare: englezăLimbi: Toate cursurile sunt predate în engleză.Durata programului: 4 semestreÎnceput: semestrul de iarnăMai multe informații despre începutul studiilor: Programul începe cu o săptămână de orientare, de obicei în prima săptămână din octombrie.Termenul de depunere a cererii: 15 ianuarie a fiecărui an pentru următorul semestru de iarnă.Taxe de școlarizare pe semestru în Euro: 2.500Program combinat de master / doctorat: DaProgram comun / grad dublu: NrOrganizarea cursuluiSemestrul 1Sistemul nervos: structură, funcție și dezvoltare (5 CP ECTS)Neurofiziologie (5 CP ECTS)Date și statistici (5 CP ECTS)Gândire critică în cercetarea translațională (5 CP ECTS)Metode de rotație de laborator 1 (10 CP ECTS)Semestrul 2Neuropatofiziologie (5 CP ECTS)Sisteme de neurotransmițător: farmacologie și transducție a semnalului (5 CP ECTS)Sisteme neuronale (5 CP ECTS)Neuroștiință clinică (5 CP ECTS)Metode de rotație de laborator 2 (10... [-]
Germania Berlin
Octombrie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Charité — Universtätsmedzin Berlin Charitéplatz 1
10117 Berlin, Berlin, Germania