Charité – University of Medicine Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Charité – University of Medicine Berlin

Charité este unul dintre cele mai mari spitale universitare din Europa. Toate îngrijirile noastre clinice, cercetarea și predarea sunt furnizate de medici și cercetători de cel mai înalt standard internațional. Charité susține cu mândrie că mai mult de jumătate din câștigătorii premiului Nobel german în fiziologie sau medicină, inclusiv Emil von Behring, Robert Koch și Paul Ehrlich. Charité este recunoscut pe plan internațional pentru excelența sa în predare și formare.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Neuroștiințele medicale se concentrează pe cercetarea translațională. Obiectivul principal este de a reduce diferența dintre succesele de pe bancă și tratamentul la noptieră. Integrăm cercetarea de laborator de bază și clinica în ceea ce privește facultatea, studenții, conținutul cursului și infrastructura. Programul acoperă amploarea neuroștiinței de la neurobiologie moleculară la cogniție și boli neurovasculare.

Programul încurajează studenții să își dezvolte propriul lor profesionist individual, oferind o varietate de lecturi elective și posibilități de rotație de laborator, combinate cu proiectarea planurilor individuale de dezvoltare. Drept urmare, studenții au dezvoltat o varietate de proiecte și activități, cum ar fi un buletin informativ CNS , o contribuție la slamurile științifice, retrageri auto-organizate, grupuri consultative pentru dezvoltarea programului și multe altele.

121288_121084_4844_460x337.jpg

Locația Universității

Berlinul este o capitală interesantă și plină de culoare a Germaniei, atrăgând oameni din întreaga lume. Fiind un punct fierbinte pentru știință, Berlinul găzduiește 13 universități, inclusiv Humboldt-Universität zu Berlin și Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin este facultatea de medicină a ambelor universități de prestigiu. În plus, aici se bazează o serie de centre de cercetare non-universitare, cum ar fi Max Delbrück Center pentru Medicină Moleculară, Institutul Max Planck pentru Dezvoltare Umană, Centrul de Cercetare Leibniz pentru Farmacologie Moleculară și Institutul Max Planck pentru Biologie Infecțională.

Locații

Berlin

Address
Charité — Universtätsmedzin Berlin
Charitéplatz 1

10117 Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră