Citește Descrierea Oficială

Testul Carl Remigius Medical School pregătește profesioniștii și managerii care sunt necesare in industria de ingrijire a sanatatii. La site-urile din Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln și München, avem burlac- și Cursuri Masters full-time și part-time la. Și de către absolvenții noștri sigure și de a dezvolta în continuare nivelul ridicat de ingrijire a sanatatii din Germania, avem în comun responsabilitatea socială.

filozofia noastră

Împreună cu absolvenții noștri, ne asumăm responsabilitatea socială. Este de a asigura obiectivul nostru, nivelul ridicat de ingrijire a sanatatii din Germania si se dezvolta. Pentru că vom face în experții intenționate și orientate spre viitor Carl Remigiu Medical School si directori de la care sunt urgent necesare în industrie.

În calitate de partener strategic de educație pentru companiile de asistenta medicala in probleme de MRU dezvoltat Carl Remigiu Medical School concepte inovatoare și o formare adecvată pentru sectorul economic și medical terapeutic, de sănătate. Acestea sunt rezultatul unui dialog continuu cu factorii de decizie din partea organismelor de conducere din industrie. Pe fondul schimbărilor demografice și a progresului tehnologic, analizăm nevoile pieței forței de muncă în creștere în domeniul asistenței medicale. Rezultatele sunt incluse în programele noastre de studiu.

Absolvenții noștri sunt pregătiți pentru orientarea practică ridicată în studiul privind provocările pieței, care lucrează în domenii profesionale noi, relevante și să își asume poziții importante de interfață. Profesioniști Elevii crea Carl Remigiu Medical School cu ​​dezvoltarea unor competențe adecvate, baza pentru următoarea mișcare în carieră. Îți asumi responsabilități de management, de control proiecte importante în domeniul de tensiune între sănătate și economie, sau să joace un rol important în managementul schimbării.

Cursurile Carl Remigiu Medical School au o abordare interdisciplinară și holistică; astfel încât acestea să îndeplinească cerințele esențiale care trebuie îndeplinite de către profesioniștii din domeniul sănătății. instructorii noștri sunt practicieni cu experiență, provin din multe domenii diferite ale sectorului sănătății și, prin urmare, crește gradul de conștientizare a diferitelor abordări și puncte de vedere.

Cursuri și locații

În tribut la locul de nastere al nostru omonim din Frankfurt este cel mai mare de numărul de cursuri de locație. Mai mult sunt în orașele din Hamburg, Köln și München precum și în Idstein im Taunus. Astfel, suntem foarte bine poziționate în Germania. pe data de 18 Martie 2016 începe Carl Remigiu Medical School, cu șapte cursuri:

  • Asistenta medic (B.Sc., full-time)
  • Sănătate și asistență medicală (B.Sc. dual)
  • Managementul sanatatii de Sanatate profesii (B.Sc., part-time)
  • Educație Medicală (BA, part-time)
  • Leadership și management în sănătate și asistență socială (MA, part-time) Terapia multidisciplinara in pediatrie (M.Sc., part-time)
  • Naturopathy & Medicină complementară (M.Sc., part-time)
Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

BSc

Carl Remigius Medical School

Asistenta desigur Medic (B.Sc.), este o nouă în Germania, alternativă atractivă la scoala medicala. Programul de licență vă califică pentru a exercita activități medicale ... [+]

Asistenta desigur Medic (B.Sc.), este o nouă în Germania, alternativă atractivă la scoala medicala. Programul de licență vă califică pentru a exercita activități medicale delegate. Astfel că sunteți o legătură importantă pentru profesioniștii implicați în îngrijirea pacientului, crește eficiența proceselor în spitale și să facă o contribuție valoroasă în contextul asigurării calității.

Studiile Durata: 8 semestre Studiul de condiții inițiale: Septembrie Gradul: Bachelor of Science

Instruirea generalizată cu expertiză medicală extinsă și abilități practice vă va permite să lucreze în diferite discipline medicale. Domenii de aplicare se găsesc, de exemplu, în spitale și policlinici, clinici, centre medicale, centre medicale si alte facilitati de tratament ambulatoriu. În calitate de asistent medic Ele sunt alocate în serviciul medical, responsabilitatea finală a medicului rămâne neafectat.... [-]

Germania Frankfurt Munich Hamburg Idstein Cologne  + 2 Mai mult
Octombrie 2019
Germană
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză