Cézanne Dental

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deveniți implantolog cursuri practice implantologie.

Aflați în tabere de antrenament intensiv, cunoștințele de specialitate din cele mai moderne implant stomatologie. Luați-vă concepte terapeutice șansă pentru tratamentul pacienților dumneavoastră implant de a planifica și implementa cu succes.

practică Pur

Participarea în taberele noastre este învățarea prin practică. Accentul se pune pe instruirea practică este în direct pe pacienți. Ei au implantat în mod independent, în timp ce este ghidat de un chirurg experimentat si sprijinit.

Competență

Nu așteptați nici mai mult! Pune know-how-teoretice direct în acțiune. Prin intermediul hands-on de expertiză și încredere în relațiile cu pacienții, puteți începe imediat după curs.

Până la data de

Indiferent de nivelul de experiență ai intrat! Aflați cele mai noi metode chirurgicale mai repede decât oricând înainte și vă va fi în nici un specialist implantologie timp.

consultare

Acestea funcționează în mod independent, în echipe mici și sunt întotdeauna însoțite de un chirurg experimentat. Pentru a câștiga încrederea și să învețe totul - de la elementele de bază pentru tehnologia de master.

Această școală oferă programe în:
  • Germană

Vedea Health Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curriculum implantologie

Campus Cu normă întreagă Germania Berlin

Declarația de politică a conferinței de consens implantologiei, Asociația societăți științifice din Germania, subliniază importanța implantologiei orale în stomatologie moderne. [+]

7 module pentru succesul practica! rezervat în mod individual sau într-un pachet!

Declarația de politică a conferinței de consens implantologiei, Asociația societăți științifice din Germania, subliniază importanța implantologiei orale în stomatologie moderne. Aici, tendința este clar: numărul de tratament implant dentar este în creștere în fiecare an, în Germania, cu 10-15%, singur în 2012 au fost de 1 milion implanturi inserate în Germania; tot mai mulți pacienți să vă informați despre această metodă și necesită un tratament adecvat din motive funcționale și estetice. Creșterea gradului de conștientizare a populației urmează această tendință și l-au întărit.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Germania
Telefon undefined