David Tvildiani Medical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre DTMU

David Tvildiani Medical University este prima universitate medicală neguvernamentală din regiune; Misiunea noastră este să oferim educație superioară în medicină care se bazează pe știință și pe cele mai bune practici internaționale. Credem că oamenii educați ajută la creșterea gradului de conștientizare a societății, la distrugerea stereotipurilor și la crearea libertății în societatea bazată pe morală și independență intelectuală. Persoanele luminate reduc sărăcia, sporesc accesibilitatea și eficacitatea asistenței medicale în lume, au grijă de mediu și împreună creează bunăstare comună.

Programul MD

Programul de 6 ani MD este împărțit în 3 etape:

 • Științe medicale de bază (2,5 ani);
 • Științe clinice (2,5 ani) și
 • Clerkship clinic (1 an).

Structura și formatul curriculum-urilor MD și a sistemului de management didactic sunt originale, deținând drepturile de autor. Sunt concepute special pentru a crește eficiența și inteligibilitatea procesului de învățare: modulele sunt integrate în organe - rotații orientate către sistem. Un an academic constă din 40 de săptămâni de instruire (240 de zile de instruire) împărțite în două semestre de toamnă și primăvară de 20 de săptămâni. Semestrul este separat de sărbători. Pe baza ECTS (Sistemul de transfer și creditare pentru Europa de credit), 30 de credite sunt atașate la volumul de muncă al fiecărui semestru de 20 de săptămâni. Astfel, un an universitar cuprinde 60 de credite; un credit este echivalent cu 30 de ore de lucru, dintre care 16 ore sunt ore de contact și 14 ore sunt destinate activității independente a studentului. Procesul de învățare se desfășoară 6 zile pe săptămână, 4 ore pe zi. Fiecare rotație este încheiată printr-un test complex. Evaluarea cunoștințelor elevilor se realizează prin testare pe computer care asigură obiectivitatea maximă.

130356_5.JPG

Programul MD orientat către sistem cu e-PBL

Începând cu 2014-2015, un nou program de învățare pe bază de probleme „Pdc” (format pe bază de probleme) (PBL) a fost acreditat la DTMU. Programul a fost dezvoltat în cadrul proiectului Universității ERASMUS - „Înființarea rețelei supra-regionale a centrelor naționale de educație medicală, concentrată pe pacienții PBL și virtuali”. Durata programului este de 6 ani și constă în 376 de credite. Noua metodologie de predare - Problema (caz de caz, scenariu) Învățarea bazată pe a fost implementată la predarea științelor medicale de bază (teoretice), care va ajuta la:

 • Învățarea științelor medicale de bază în context,
 • Creșterea pregătirii pentru etapele următoare de studiu (stadiul clinic al programului, programele postuniversitare / rezidențiale) și practica medicală.

130355_7.JPG

De ce alege DTMU

 • Peste 30 de ani de experiență în formarea profesioniștilor medicali cu înaltă calificare
 • Un program unic de predare care respectă standardele internaționale moderne
 • Mai mult de 200 dintre absolvenții noștri lucrează ca profesioniști în domeniul medical în unele dintre cele mai bune clinici din lume
 • Specificul programului de predare la DTMU permite studenților să treacă examenele de rezidențiat înainte de a absolvi.
 • Pregătire clinică efectuată în cele mai bune spitale cu acreditare JCI
 • Sprijin financiar pentru examenele internaționale de licență pentru cei mai buni studenți
 • Îmbunătățirea constantă a calității cercetării și managementului
 • Sprijin complet al studenților și al personalului academic pentru a-și maximiza potențialul

Programul bazat pe USMLE

Programul de predare la DTMU este compus în conformitate cu standardele americane. Acest lucru este extrem de benefic pentru acei studenți care intenționează să își continue cariera în Statele Unite. În plus, orele de coaching USMLE sunt organizate la DTMU, care sunt complet gratuite.

Recunoașterea pe plan mondial

De-a lungul istoriei sale de 30 de ani, DTMU a reușit să primească recunoaștere din partea organizațiilor internaționale, cum ar fi OMS (Organizația Mondială a Sănătății), WFME (Federația Mondială pentru Educație Medicală), ECFMG (Comisia educațională pentru absolvenții medicali străini), MCI (Medical Consiliul Indiei) și multe altele. Recent, DTMU a devenit parte a EQAR (Registrul european de asigurare a calității pentru învățământul superior). Toate acestea, împreună cu cantitatea mare de cunoștințe și abilități pe care programul nostru de predare le oferă absolvenților noștri le permite să își continue cariera în instituțiile medicale de frunte din lume. În prezent, DTMU are sute de absolvenți care practică medicina la cel mai înalt nivel la nivel mondial.

130357_4.jpg

Campus universitar

Cel mai nou supliment la DTMU este campusul nostru recent construit Rustavi, care oferă condiții superioare pentru învățare, cercetare și recreere. Situat în suburbia liniștită din Tbilisi, este echipat la cele mai înalte standarde moderne și oferă cazare la prețuri accesibile studenților străini din DTMU.

Viața studentă vibrantă și interesantă

 • DTMU are mai multe organizații studențești care își propun să ofere sprijin în toate aspectele vieții studenților. Participarea la conferințe și seminarii de cercetare locale și internaționale este foarte încurajată.
 • DTMU are, de asemenea, mai multe echipe sportive care concurează cu mare succes în competiții locale și internaționale.

130353_3.jpg

burse de studiu

Fiecare student are posibilitatea de a primi de la 25 până la 100% bursă pe baza rezultatelor academice. Beneficiarii bursei, precum și suma, sunt determinați pe baza rezultatelor primului an de studii.

Proces de admitere ușor și expediat

Am muncit din greu pentru a minimaliza birocrația și pentru a face admiterea în DTMU fără probleme și rapid. Studenții noștri nu sunt obligați să plătească taxe de admitere, iar cerințele de documentare sunt minime.

Taxe de școlarizare / cazare

 • Taxa anuală de școlarizare la DTMU este de 8000 USD
 • Taxa anuală de cazare începe de la 3000 USD, (pensiune completă)

130354_6.jpg

Locații

Tbilisi

Address
ლუბლიანას ქუჩა,2/6
0159 Tbilisi, Tbilisi, Georgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră