BAU International University Batumi

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate de învățământ nou înființată în Georgia, unde misiunea triplă a educației și cercetării este realizată cu succes de către personalul academic foarte instruit, cu cele mai noi tehnologii, laboratoare și săli de clasă. Modelul american de educație îndeplinește standardele internaționale și este realizat de profesori străini, precum și profesori georgieni invitați din diferite instituții de învățământ. Universitatea este situată în aceeași clădire ca un nou Spital universitar internațional. Spitalul însuși a fost construit conform standardelor JCI și este echipat cu facilități moderne. Acest lucru ne permite să oferim cea mai bună educație studenților medicali, deoarece aceștia vor beneficia de experiență clinică din primul an de învățământ. Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate din cadrul rețelei universitare BAU, care cuprinde 9 universități, 16 birouri de legătură și 3 școli de limbi străine răspândite în 9 țări pe 4 continente. Aceasta oferă studenților noștri o ocazie excelentă de a-și îmbogăți cunoștințele și experiența în conducerea instituțiilor medicale și educaționale la scară globală.

De ce BAU BATUMI ?

 1. Universitatea Internațională BAU, Batumi este o universitate din cadrul rețelei universitare BAU, care este alcătuită din instituții de învățământ superior din întreaga lume. Astfel, elevii noștri au oportunități unice de a-și extinde cunoștințele și experiența pe plan mondial.
 2. Universitatea Internațională "BAU" din Batumi se află în aceeași clădire cu un nou Spitalul Universitar Internațional. Spitalul însuși a fost construit în conformitate cu standardele JCI și este echipat cu facilități moderne. Acest lucru ne va permite să oferim cea mai bună educație studenților medicali, deoarece vor beneficia de experiență clinică din primul an de învățământ.
 3. Programul american de educație model corespunde standardelor internaționale, durează șase ani și se desfășoară în limba engleză. În timpul studiilor, studenții vor lua, de asemenea, curs USMLE (examenul de licențiere medicală din Statele Unite).
 4. Profesorii invitați de la Universitatea Bahcesehir (Istanbul) și de la o clinică afiliată Medical Park, precum și din diferite universități georgiene, conduc procesul de predare la Universitatea Internațională BAU, Batumi. În plus, universitatea găzduiește periodic doctori celebri din Turcia care dețin prelegeri publice pentru studenți.
 5. Universitatea Internațională BAU, Batumi însăși este o unitate modernă care dispune de cele mai noi tehnologii, laboratoare și săli de clasă.
 6. Studenții universitari au acces la o bibliotecă fizică în interiorul clădirii universității și la una dintre cele mai bogate biblioteci electronice din lume, Biblioteca Bahcesehir din Istanbul.
 7. Universitatea are mediul multicultural care permite studenților noștri să se întâlnească cu prietenii și cu colegii lor viitoare cu culturi, tradiții și medii diferite provenind din diferite părți ale lumii.
 8. Universitatea este situată într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Georgia, Batumi, care este o destinație turistică populară pe coasta Mării Negre. În timp ce trăiesc și învață în Batumi, studenții pot beneficia, de asemenea, de un mediu sigur și de prețuri accesibile, care creează un mediu mai atractiv pentru studenți.

Misiune si viziune

Misiune

Misiunea unei universități de învățământ Universitatea Internațională BAU, Batumi, este de a realiza programe de educație corespunzătoare standardelor internaționale și de a instrui profesioniști care sunt competitivi pe piața internațională a forței de muncă, au standarde morale ridicate, sunt foarte calificați, au o viziune științifică, tehnologii inovatoare și valori liberale. Obiectivele principale ale universității sunt:

 • Desfășurați și dezvoltați programe de învățământ universitar (cicluri de un ciclu, burlaci și master);
 • Instruirea personalului de înaltă calificare, care va fi competitivă pe piața internațională a muncii;
 • Sprijinirea integrării universității în piețele globale de educație și științifice;
 • Elaborarea și desfășurarea de proiecte științifice, de cercetare în colaborare cu universități din Georgia și din străinătate;
 • Asigurarea libertății academice a profesorilor și a instructorilor;
 • Creați un mediu flexibil pentru studenți, care să le permită studiilor și eforturilor științifice.

Principalele SARCINI ale universității includ:

 • Îmbunătățirea continuă a programelor educaționale și dezvoltarea inovativă a procesului educațional, ținând cont de interesele potențialilor angajatori;
 • Maximizați sprijinul pentru ca studenții să devină profesioniști;
 • Sprijin pentru mobilitatea studenților;
 • Susținerea cercetării științifice și introducerea metodelor de predare inovatoare;
 • Dezvoltarea parteneriatelor științifice internaționale;
 • Sprijinirea dezvoltării și executării proiectelor internaționale de cercetare științifică;
 • Sprijinirea profesorilor profesioniști și dezvoltarea carierei.

Viziune

Universitatea Internațională BAU, Batumi este o instituție de învățământ lider în direcția medicinei, nu numai în Georgia, ci în regiunea Caucazului. Universitatea realizează cu succes, pe de o parte, educaționale și, pe de altă parte, activități de cercetare orientate către profesioniștii din domeniul formării, care sunt cetățeni globali, care au o viziune științifică, abilități de rezolvare a problemelor și cunoașterea tehnologiilor inovatoare.

Locații

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjaria, Georgia
Număr de telefon
+995 422 21 25 35