INSEEC Chambéry campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

INSEEC Chambéry Campus

De la crearea sa in 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Programe universitare și postuniversitare la INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie și la CESNI (Studii de afaceri Centrul pentru sportivii de nivel internațional)
  • Programe part-time în educația Centrul Continuă

INSEEC Chambéry, parte a rețelei naționale de scoli de afaceri absolvent în Franța, este certificat de Ministerul Educației pentru a acorda o diplomă de absolvent în afaceri.

Prin intermediul unui examen de admitere național selectiv, INSEEC Chambéry Business School recrutează studenți care au absolvit o diplomă de liceu, plus cel puțin doi ani de învățământ superior.

INSEEC Chambéry Business School este unul din 34 membri ai Agera (Asociația instituțiilor de învățământ superior din regiunea Rhône-Alpes), o asociație recunoscută ca un reprezentant important al instituțiilor publice regionale și naționale. INSEEC Chambéry Business School participă la lucrările numeroase comitete Agera, în special Comisia cu privire la afacerile internaționale. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garantează o educație de calitate în funcție de practica sa de cercetare activă, care ne permite să:

  • Îmbunătăți continuu calitatea academică a programelor noastre, prin calificarea cadrelor didactice
  • Dezvoltarea imaginea Chambéry Business Group School, în special în străinătate
  • Contribuie la dezvoltarea de Management Science Research
  • Ajuta companiile rezolva problemele lor de management.

Având în vedere că gestionarea eficientă a competențelor angajaților este de a deveni un atu important pentru creșterea afacerilor și a competitivității acestora, INSEEC Chambéry Business School și Educație Continuă Centrul oferă programe de care raspund nevoilor precise ale comunității de afaceri. Acestea includ:

  • Cursuri centrate pe rezolvarea problemelor
  • (Cursuri în cadrul companiei și grup mixt, de mentorat) de educație personalizată
  • Multe programe care să conducă la diplome și certificări disponibile pentru oameni

De-a lungul carierei lor (inclusiv programul de management și curriculum-ul INSEEC Chambéry Business School ca un curs part-time).

Programul în Management International Business ajută pe elevi pentru a obține o bună înțelegere a mediului de piață externă și tehnicile de afaceri internaționale. Se extinde perspectiva și capacitatea de a înțelege diverse provocări de afaceri internaționale, în scopul de a le face față în mod eficient lor.

Axat pe analiza piețelor specifice, și anume americane, europene, japoneze, chinezești, Centrală și de Est Europa și Africa, acest program ne învață cum să gestioneze și comerțul într-un mediu internațional în diverse domenii (politice, juridice, financiare si culturale). Cursuri specializate și analiza în profunzime a studiilor de caz, de asemenea, permite elevilor să dezvolte cunoștințele domeniul și acoperă toate subiectele referitoare la comerțul internațional, finanțarea comerțului exterior, legislația import-export, legislația vamală și marketing internațional.

Ca lumea devine o piață globală, nevoia de competență comerțul internațional în cadrul întreprinderilor mici și mijlocii nu a fost niciodată mai presante. Oportunități de angajare apoi gama devină antreprenori internaționale în domeniul import și export sau cercetătorilor comerciale și de ce nu dezvoltatorii de afaceri străin. Există, de asemenea, oportunități de carieră internațională în marketing, vanzari, achizitii, distributie de bunuri, consultanta comerciale sau ca un manager de proiect străin. Există, de asemenea, oportunități în instituții internaționale, cum ar fi OMC, OCDE și APEC. Misiunea INSEEC Chambéry, situat într-un mediu excepțională în Savoie între lacuri și munți, este de a satisface așteptările în creștere ale elevilor și companii. Prin programe inovatoare și schimburi de facultate, cautam de a oferi studenților noștri cu o experiență educațională ce în ce mai ce mai atractiv.

Îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre academice este un rezultat al cercetării activ, inclusiv contribuțiile la dezvoltarea de cercetare stiinte management și soluții pentru probleme manageriale și un personal didactic înalt calificat. Elevii pot alege programe universitare și postuniversitare în discipline de afaceri și management-orientate. Elevii dobândi cunoștințe valoroase, de asemenea, și abilități manageriale globale prin stagii, experiențe internaționale și perioadelor de studii cu universități din întreaga lume.

De la crearea sa in 1968, INSEEC Chambéry, Graduate School of Business a sa adaptat continuu la economia evoluează de a oferi curriculum extins și diversificat face astăzi. Elevii pot alege programe universitare și postuniversitare în discipline de afaceri și management-orientate. Școala noastră este de asemenea, acasa, la un centru de afaceri pentru sportivii de nivel internațional și un Centru pentru Educație executiv.

Dimensiunea internațională este indiscutabilă și include o experiență de muncă în străinătate, schimburi academice cu 75 de parteneri universitari, 30 de opțiuni internaționale grad dublu, 120 de studenți internaționali pe an, ECTS și sistemul de credite din America de Nord și colaborarea în cercetare și expertiză de predare cu partenerii externi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Cursuri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Videoclipuri

HAPPY we are from CHAMBERY

Contactează
Adresa poştală
AnupKumar PALLATTUVASUDEVAPANICKER
Admission Officer
Groupe INSEEC – International Development Department
Chambéry Campus
Tél. +33 4 79 25 33 51
Postal address :
12, Avenue du Lac d’Annecy, Savoie Technolac, 73381 LE BOURGET DU LAC CEDEX, FRANCE
Email Id: akpallattu@inseec.com

Chambery, 73381 FR
Adresa locaţie
12, Avenue du Lac d’Annecy,
Savoie Technolac
LE BOURGET DU LAC CEDEX

Chambéry-le-Vieux, Rhone-Alpes, 73381 FR
Adresa locaţie
CREA Genève
BAT 43 L | 43, route des Acacias
1227 Genève - Acacias

Geneva, CH
Mass-Media Socială