ESCP Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1819, ESCP Business School a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane la Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a ESCP Business School îi permite să ofere un stil unic de educație multiculturală în domeniul afacerilor și o perspectivă globală în problemele de management internațional. În fiecare an, ESCP Business School primește peste 6.000 de studenți și 5.000 de directori din peste 120 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe de specialitate (licență, master, executiv MBA, doctorat și educație executivă). ESCP Business School este inclusă în doar 1% din școlile de afaceri din lume care dețin acreditarea (AACSB și EQUIS). www.escpeurope.eu - Urmăriți-ne pe Twitter @ESCPeurope

Deși marca ESCP Business School evoluat de-a lungul celor aproape 200 de ani de istorie, a rămas întotdeauna loială primelor sale trei scrisori. Începând cu anul 1819 sub denumirea de Ecole Spéciale de Commerce et d’Industrie și la scurt timp redenumită Ecole Supérieure de Commerce, s-a dezvoltat către ESCP cincizeci de ani mai târziu în 1869. După fuziunea cu școala sa surioară, European School of Management (EAP), în 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În 2009, numele școlii s-a transformat în ESCP Europe, făcând referire explicită la moștenirea și poziționarea sa europeană. În 2019, școala a devenit ESCP Business School .

Sfera internațională a ESCP Business School este vizibilă încă de la vârsta fragedă. Deja clasa din 1824 număra 30% dintre studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Educația lingvistică a fost o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, zece limbi erau învățate la ESCP Business School iar elevii trebuiau să studieze cel puțin trei dintre ele.

În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Business School fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe campusuri. Pentru a răspunde la apelurile europene ale școlii, campusurile din Germania și Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi tot mai globalizate, ambiția astăzi de la ESCP Business School urmează să instruiască manageri europeni cu adevărat, favorizând legătura dintre valorile umaniste și educația de management. ESCP Business School devine o veritabilă Școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Business School conectează și modelează lumea afacerilor prin avansarea cunoștințelor și practicilor de management intercultural.

Predarea managementului dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel al excelenței academice, dezvoltăm lideri multilingvi inteligenți culturali, care sunt deschisi, adaptați și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții ESCP Business School sunt echipați pentru a conduce și inspira într-o lume globalizată.

Fapte reale

 • 6 campusuri ESCP Business School la Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia
 • Acreditare: AACSB și EQUIS
 • Prima scoala de afaceri din lume (est 1819)
 • Peste 150 de profesori activi în cercetare, reprezentând peste 20 de naționalități din cele 6 campusuri
 • 90 de profesori afiliați, 40 de profesori, peste 800 de practicieni și experți
 • Peste 130 de alianțe academice din Europa și din lume
 • Un portofoliu complet: licență, masterat, MBA, doctorat și educație executivă
 • 5.000 de studenți în programe de studii care reprezintă 100 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți la nivel înalt în traininguri personalizate și educație executivă
 • 55.000 absolvenți activi în peste 150 de țări din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume

campusuri

Modelul distinct al ESCP Business School al unei școli de afaceri transfrontaliere cu mai multe campusuri întruchipează inima identității noastre europene. Cu cele șase campusuri urbane din marile orașe europene, ESCP Business School contribuie activ la dezvoltarea unei culturi de management european și permite Școlii să ofere un tip unic de educație de afaceri intercultural:

 • BERLIN
 • LONDRA
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • VARŞOVIA

Locații

Paris

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 49 23 20 00

Londra

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG Londra, Anglia, Regatul Unit

Berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemont, Italia
Număr de telefon
+39 011 670 5894

Varşovia

Address
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited