Tartu Health Care College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiune și Viziune a Tartu Health Care College

Misiunea: de a oferi competitiv, de înaltă calitate, inovator, internațional, R

Fiind un model de rol, ne afectăm comportamentul sănătății comunității și modelăm un mediu de viață sănătos, integrăm o varietate de domenii de asistență medicală în studii și cercetare și dezvoltare și participăm la procesul de luare a deciziilor cu privire la politicile de asistență medicală.

Când învățăm și lucrăm în Colegiu, creăm un mediu în care oamenii dobândesc cunoștințe, abilități, atitudini care ajută la creșterea comunității și la impactul acesteia și contribuie la dezvoltarea Estoniei.

Viziune: un partener recunoscut în dezvoltarea unei societăți de cunoștințe fericite, conștiente de sănătate

Integrarea mediilor de învățare și de lucru, introducerea inovației, implementarea noilor concepte și parteneriatul în toate domeniile de activitate ale Colegiului sunt baza dezvoltării unei societăți a cunoașterii. Dezvoltarea și conștientizarea integrată sunt componente importante ale unei vieți fericite.

Valorile de bază ale THCC

 • Integritate - relații echilibrate între bunăstarea mentală, fizică și socială și mediu și o atitudine față de viață care valorează sănătatea.
 • Dezvoltare - dezvoltare într-un mediu de învățare și de lucru deschis, liber, creativ și inovativ, alternative și responsabilitate.
 • Centrare pe om - relații oneste, respectuoase, demne, egale, de încredere și grijă cu elevii, colegii și cu sine.
 • Profesionalism - cunoștințe, abilități și atitudini coerente, angajament pentru activitatea profesională, profesională și de specialitate.

Structura academică și de cercetare

Structura academică și de cercetare este condusă de prorectorul pentru afaceri academice și este alcătuită din departamente de studiu, comitet pedagogic, centru de competență (colegiu deschis, servicii, proiecte), relații internaționale, tehnologie educațională și consiliul de cercetare aplicată, condus de Rector.

Principalii actori ai structurii academice și de cercetare sunt departamentele de studiu prin organizarea și dezvoltarea procesului de predare a colegiului. Există 4 departamente de studiu:

 • Secția de asistență medicală și moașă
 • Secția de radiologie și laborator biomedical
 • Fizioterapie și Departamentul de Sănătate Mediu
 • Departamentul de educație profesională.

Cel mai înalt organism decizional în structura academică și de cercetare este Consiliul Pedagogic condus de prorectorul pentru afaceri academice. Scopul Consiliului Pedagogic este de a stabili calitatea activităților academice, de cercetare și dezvoltare a Colegiului.

Structura administrativă și de sprijin

Structura administrativă și de sprijin este structura de sprijin care vizează organizarea și dezvoltarea activităților administrative și economice. Funcția principală a acestui departament este furnizarea funcționării infrastructurilor, asistență economică și echipament tehnic pentru studii, managementul Căminului Studențesc și întreținerea activelor Colegiului.

Structura este formată din 4 unități:

 • Departamentul administrativ și financiar (Serviciul Finanțe, Serviciul IT, Serviciul Administrativ, Căminul Studenților)
 • Oficiul rectorului (managementul calității, juridic, comunicare)
 • Departamentul de afaceri academice
 • Bibliotecă.

123421_pilt_sisevaade3.JPG

Scurt istoric al colegiului

În 1811 a fost fondată o școală de moașe de către profesorul Chr. Fr. Deutsch la clinica obstetrică a Universității Tartu; acea școală a moașelor este considerată a fi predecesorul actualului colegiu.

În aproximativ 200 de ani, colegiul a fuzionat cu diferite școli, a avut nume diferite (cel mai cunoscut este numele de școală medicală Tartu / Tartu Meditsiinikool, care a fost suportat de colegiu în 1960-2005) și a oferit educație și formare în diferite domenii de specialitate. și la diferite niveluri.

Din 2005, colegiul funcționează legal ca instituție profesională de învățământ superior; această schimbare a fost posibilă datorită rezultatelor excelente ale acreditării internaționale din 2004.

Predarea și studiul colegiului s-au desfășurat în diferite clădiri, dar din 2011 THCC are propria clădire de studiu. În 2008, Guvernul Republicii a luat o decizie privind finanțarea construcției unei noi clădiri de studiu a colegiului, iar la 24 noiembrie 2010 a fost pusă prima piatră a clădirii. În 2011, clădirea de studiu a colegiului a fost finalizată în Nooruse 5 cu finanțarea UE. În 2011, arhitectul Tarmo Piirmets a primit premiul anual pentru proiectarea internă a colegiului de către Asociația Estoniană a Arhitecților de Interne.

Fapte despre noi

Forma juridică: instituție de stat de învățământ superior profesional, administrată de Ministerul Educației și Cercetării din Estonia.

Înființat: în 1811 și în 2005, numit Tartu Tervishoiu Kõrgkool / Tartu Health Care College .

Locații

Tartu

Address
Nooruse 5, 50411 Tartu
Estonia

50411 Tartu, Jud. Tartu, Estonia