Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Nicosia este o,, șanse egale instituție independentă de învățământ terțiar mixte, care combină cele mai bune elemente din educația occidentală, standarde de calitate și o filosofie internaționale.

Situat în Nicosia, capitala Ciprului, o insula care se află la intersecția a trei continente, Universitatea a devenit rapid un centru de educație la nivel mondial. International în filosofie, Universitatea găzduiește studenți din întreaga lume, într-un mediu de învățare multicultural, promovarea prietenie, cooperare și înțelegere.

Universitatea urmărește excelența în educație prin standarde înalte de predare, într-un mediu academic îmbunătățirea continuă a. În afară de instruire sală de clasă, Universitatea oferă oportunități studenților de a se implica într-o serie întreagă de activități, inclusiv cluburi studențești, sport, lecturi publice și seminarii.

Universitatea este implicată activ în proiecte europene și locale de cercetare ca un partener și ca instituție coordonatoare. În plus, Universitatea din Nicosia a primit aprobare pentru o Cartă universitară Erasmus și este un participant oficial în Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS). Universitatea din Nicosia este, de asemenea, implicat activ în comunitate cu campanii pentru diverse cauze, inclusiv protecția mediului. Ca o recunoaștere a acestei lucrări instituția a primit prestigiosul "Global 500" premiul de la Națiunile Unite. Alte exemple de muncă în folosul comunității include campanii de combatere a foametei în lume și strangerea de fonduri pentru cauze nobile. Într-un proiect în curs de desfășurare, profesori ajuta deținuți dobândi cunoștințe și competențe în Computing, Arta si Psihologie.

Tradiție academică încurajează majoritatea universităților din lume a adopta numele orașului pe care le găzduiește. Într-adevăr, acest lucru se întâmplă aproape ca o regulă, atunci când orașul în cauză se întâmplă să fie capitala. Universitatea din Nicosia este mândru de legăturile și starea care transmite numele său. În acest scop, Universitatea se angajează să mențină poziția sa în fruntea educației, cercetării și serviciilor sociale; în conformitate cu motto-ul de durată a instituției: "excelența în educație".

Istoria noastră

Universitatea din rădăcini Nicosia datează 1980 și instituții de predecesorul, Intercollege. Pornind de mic, în Nicosia, capitala Ciprului, Intercollege inițial pregătit elevii pentru a trece cu succes examenele externe ale organismelor de formare profesională, în timp ce la scurt timp după aceasta a început să ofere propriile programe de studiu. Într-o chestiune de cativa ani, de fotbal a extins foarte mult operațiunile sale, adăugând două campusuri în celelalte două orașe mari, în curs de dezvoltare în "cea mai mare și mai reputate fotbal din Cipru" (conform repetate sondaje de opinie de către companiile de cercetare independente).

Universitatea Stare

Universitatea din Nicosia a apărut în anul 2007, în urma unor modificări în legislația locale relevante și un amplu proces de acreditare. Prin cele patru școli, Universitatea oferă o gamă diversă de programe academice de studiu, atât la nivelurile universitare și postuniversitare (licență, masterat și doctorat de grade). Intercollege rămâne o instituție asociat, completând ofertele de studiu ale Universității prin programele sale profesionale și durata mai scurte, precum și printr-o varietate de programe comune, în parteneriat cu universitati din Marea Britanie.

Universitatea Leading private în Cipru

Astăzi, Universitatea din Nicosia este lider universitate independent în Cipru; rezultatul muncii solide și sistematice de toate, administrare, facultate si de personal, precum și, contribuția totală a instituției de învățământ terțiar, nu numai în Cipru, dar, de asemenea, în regiune. Acesta este punctul culminant al o călătorie în curs de desfășurare, care a început în urmă cu peste 30 de ani, și-a stabilit la Universitatea ca un important furnizor de educație terțiară în Cipru - în conformitate cu motto-ul de durată a instituției: "excelența în educație".

Prima Medical School din Cipru

În 2011, Universitatea din Nicosia stabilește primul Medical School din Cipru, și lansează Absolvent de intrare Programul MBBS 4 ani (Bachelor de Medicina si Bachelor de Chirurgie), primul program medical în Cipru, în colaborare cu St. George, Universitatea din Londra, unul dintre cele mai importante scoli medicale din Marea Britanie.

Universitatea din Nicosia Medical School oferă acum următoarele programe de studiu: 1. Doctor în medicină (MD) 6 ani de studii undergraduateentry eliberată de Universitatea din Nicosia 2. Un Master in Medicina de Familie de studii pentru medicii acordate de Universitatea din Nicosia 3. St Georges, Universitatea din Londra Licențiat în Medicină și Licențiat în Chirurgie (MBBS), un 4 ani absolvent de-intrare grad medical britanic, care este de calitate asigurată de Consiliul Medical din Marea Britanie General. Acest grad este oferit printr-un acord de franciza.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Greacă

Această școală oferă și:

Licenţă

University of Nicosia Medical School

St George are o bine-meritata reputatie ca o alegere populara si competitiv pentru studenții care aplică pentru medicina. Programul de intrare absolvent a fost creat în 2 ... [+]

Introducere în Program

St George are o bine-meritata reputatie ca o alegere populara si competitiv pentru studenții care aplică pentru medicina. Programul de intrare absolvent a fost creat în 2000 pentru a atrage candidați maturi care au deja un grad și care au experimentat viața în lumea exterioară educație. Cursul atras un interes larg răspândită și a devenit recunoscut rapid in Marea Britanie ca fiind de pionierat, inovatoare și de ultimă oră.

Acum, cursul a fost modificat și îmbunătățit - rezultatul feedback-ului din partea studenților și a personalului-a lungul anilor. Filozofia din spatele cursului este construit în jurul unei abordări centrată pe student față de învățare în combinație cu învățare prin experiență. Este centrat pe bază de probleme și pacient, chiar de la începutul cursului. Abilitati clinice si de comunicare sunt având în vedere importanța pe care o merita, simularea fiind un ajutor cheie de predare - daca pacientii, manechine, sau simulări pe calculator complexe de stat-of-the-art simulate. E-learning este un alt instrument de învățare importantă, elevii care au acces la resursele St George site-ului intranet și bibliotecă. Baza științifică a medicinei este puternic accentuat de-a lungul cursului, dar mai ales în primii doi ani. Școala din Cipru este echipat cu o cameră de disecție de brand nou pentru a afla anatomie folosind specimene prosected, imagistica, modele anatomice și învățarea asistată de calculator.... [-]

Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

M.D.

University of Nicosia Medical School

Prima scoala medicala in Cipru oferă un grad de 6 ani in medicina pentru abandonului liceu: ... [+]

De 6 ani de licență de intrare

O prima școală medicală în Cipru oferă un grad de 6 ani in medicina pentru abandonului liceu:

Curriculum inovator cu expunerea clinică precoce Experienta in invatamantul medical internațional Facilități de brand noi, de înaltă tehnologie Ajutor financiar Profil Programul Obiective generale

Acest program de studiu oferă studenților posibilitatea de a primi educație de înaltă calitate în medicină. Obiectivele generale ale programului sunt: ​​(1) de a instrui elevii în practica de medicina bazata pe dovezi stiintifice.

(2) Pentru a încuraja studenții să practice medicina holistic, care cuprinde considerente etice, juridice, psihologice și sociale.... [-]

Cipru Nicosia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Nicosia Medical School

Provocări-dacă astăzi medicale consolidarea sistemelor de sănătate, îmbunătățind calitatea ingrijirii noastre pacientului, sau îmbunătățirea accesului la asistență medica ... [+]

Diplomă de studii postuniversitare și de masterat în medicina de familie

Prima Scoala Medicala stabilit în Cipru oferă Diploma de studii postuniversitare (PgDip) și master (MSc) în medicina de familie:

Grade academice acordate concomitent de Universitatea din Nicosia și St Georges, Universitatea din Londra Structurat program de dezvoltare profesională continuă pentru medici care lucreaza in stabilirea de ingrijire primara Livrate prin intermediul format blended learning care utilizează flexibil e-learning Oportunitatea de a deveni membru al International UK Royal College of General Practicienilor (RCGP) Introducere în programul de

Provocări-dacă astăzi medicale consolidarea sistemelor de sănătate, îmbunătățind calitatea ingrijirii noastre pacientului, sau îmbunătățirea accesului la asistență medicală, necesita ingrijire medicala primara puternica.... [-]

Cipru Nicosia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
18 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză