Citește Descrierea Oficială

ea Open University din Cipru este un modern și de pionierat public universitate, cu sediul în Nicosia. Adoptarea și implementarea metodologie flexibilă de educație deschisă și la distanță, A reușit să sculpteze noi oportunități la universitate și de învățare pe tot parcursul vieții.

De la începuturile sale până astăzi APKY în curs de dezvoltare dinamic, oferind studii universitare recunoscute la nivel universitare și postuniversitare (Masterat și doctorat) în domenii științifice moderne, care acoperă cele trei școli de:

 • Umanistice și Științe sociale,
 • Pure & Stiinte Aplicate și
 • Economie & Management.

În afară de studiu pur academică oferind APKY funcționează chiar și direcționate de specialitate la distanță scurtă de programe de formare pe teme de actualitate. Ca o universitate publică este APKY echivalent cu toate universitățile recunoscute din lumeIndiferent de metodologia de formare de mai jos, convențională sau în alt mod. Curricula să îndeplinească cerințele științei moderne, societate și economie, și sunt complet armonizate cu punctele europene ECTS de credite transferabile, care facilitează mobilitatea studenților și relația reciprocă dintre universități convenționale și APKY.

Participarea la ofertele APKY flexibilitate și posibilitatea de a tuturor utiliza cele mai noi tehnologii de e-learning și instrumente interactive adecvate care câștiga în propriul lor timp și loc, o calificare universitară recunoscută în picioareCeea ce va contribui în mod semnificativ pentru a continua cu pași de echilibru și încredere spre viitor.

Împreună cu calitatea înaltă a muncii educaționale, APKY asigură modernizarea existente și de a organiza noi infrastructuri de cercetare, încercări de a mări capacitatea de personal a cercetătorilor și a maximiza cercetare de activitatea în piața internă și non-plane în știință, care tratează. Un factor important în acest succes sunt variate parteneriate dezvoltat cu asociații, organisme, academice și de cercetare instituții, cu organizațiile europene și internaționaleȘi care se extinde continuu, cu scopul de internaționalizare și observarea unei cercetări și învățare puternic pol.

Ca educație și cultură la purtător APKY prin diverse acțiuni și inițiative care caută cea mai largă ofertă și participarea în societate și cuplarea efectivă a societății.

viziune

The Open University din Cipru (APKY) prevede să devină o universitate internațională modernă, de pionierat și antropocentric. Prin procedurile de evaluare tinde să fie îmbunătățită la toate nivelurile și pentru a realiza promovarea educației și excelență. Intenția este dezvoltarea educației și, prin extensie, capitalul uman, resursa cea mai esențială a unei societăți. Încercările de a dezvolta Universitatea, în cazul în care calitatea studiilor, cercetării, extraversie și contribuția socială vor fi valori instituționale stabile. Pe baza valorilor și a oamenilor săi, metode inovatoare și idei, acțiuni și colaborări încearcă să schimbe un corp de cunoștințe, tehnologie, solidaritate socială și de cultură și joacă un rol-cheie în atingerea obiectivului statului de a face formare regională Cipru și centru de cercetare.

misiune

The Open University din Cipru, cu fundație în 2002 și calea sa de funcționare cu succes a deschis noi orizonturi în învățământul superior din țară. El a reușit să permită cetățenilor care din orice motiv nu a fost în măsură să studieze sau să finalizeze studiile universitare, pentru a efectua și pentru a obține o calificare recunoscută în picioare. În același timp, el a reușit să ofere o oportunitate pentru titularii de studii universitare să se specializeze cunoștințele lor, prin intermediul programelor sale de studii postuniversitare în discipline cererii moderne, utile și de mare pe piața forței de muncă. El susține chiar și cei care doresc o schimbare de cariera de a dobândi cunoștințe academice și competențe relevante pentru efortul.

Trimite APKY sunt:

 • calitate care oferă învățământ la distanță terțiară și nivelul de instruire.
 • Producerea și difuzarea cunoștințelor științifice prin predare și de cercetare.
 • Promovarea LLP.
 • Dezvoltarea infrastructurii tehnologice și a metodologiei educaționale în învățământul deschis și la distanță.
 • Cuplajul cu societatea și economia dezvoltării durabile și a progresului Ciprului.

APKY bazat pe (V)

 • inovație
 • flexibilitate
 • adaptabilitate
 • Noua tehnologie și aplicațiile sale

și are ca scop (v)

 • moderne și de calitate nivel liceal și universitar (programe de masterat și doctorat), care acoperă domenii științifice cheie.
 • promovarea învățământului la distanță și furnizarea de oportunități de învățare pentru toți, indiferent de câteva limitări potențiale, cum ar fi vârsta, timpul, locul de reședință sau altul.
 • dezvoltarea și susținerea cercetării la nivel local și internațional, în scopul de a produce cunoștințe științifice, care se răspândește în beneficiul societății.
 • consolidarea rolului unui executiv în procesul de învățare la distanță, în Cipru, ca un unic, specializat în această metodologie, Universitatea din țară.
 • internaționalizarea în continuare prin consolidarea și extinderea cooperării și a participării internaționale la notabile educaționale internaționale, organizații, rețele și asociații.
 • interconectarea cu materialul de producție și pe piața muncii.
 • creșterea dinamică și de dezvoltare într-o universitate modernă, independentă financiar și operațional autonom.
Programe predate în:
 • Engleză
 • Greacă

Această școală oferă și:

Masterat

Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar este acela de a prezenta o analiză complexă și de înaltă performanță și analiză modernă a diferitelor aplicații ale informaticii și inf ... [+]

Scopul programului postuniversitar este de a prezenta o analiză cuprinzătoare, înaltă și modernă a diferitelor aplicații ale informaticii și informaticii către serviciile de sănătate și consolidarea capacităților a) pentru a înțelege cele mai frecvente probleme și provocări, b) a parametriza și analiza soluțiilor eficiente și durabile și c) sinteza soluțiilor propuse în mediile clinice existente și observarea simultană a efectelor și a rezultatelor.

Investim în cunoaștere, înțelegere și dezvoltare a abilităților prin atelierele virtuale (ahi.vlab.ouc.ac.cy) ale programului postuniversitar.

Grupuri

Titularii de calificări universitare în domeniul sănătății și informaticii cu experiență profesională sau orientare profesională în medii clinice și / sau în sectorul sănătății.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului de studii postuniversitare "Managementul unităților sanitare" este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății prin dobândirea de cunoștințe de ... [+]

Scopul programului de studii postuniversitare "Managementul unităților sanitare" este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății prin dobândirea de cunoștințe de specialitate și abilități de management pentru personalul unităților publice și private de asistență medicală, precum și a serviciilor centrale și regionale ale sistemului de sănătate.

Structura programului

Programul este structurat în opt (8) module tematice de șase luni, dintre care cinci (5) sunt obligatorii și toate cele trei (3) pot fi selectate între cinci (5) unități tematice și teza de masterat, două module tematice.

Primul an constă în 4 TH obligatorii, care sunt selectate în perechi. Prima pereche este Modulele Tematice ΔΜΥ501Α și ΔΜΥ501Β, iar a doua pereche este formată din modulele tematice ΔΜΥ502Α și ΔΜΥ502Β.... [-]

Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Open University Of Cyprus

Scopul programului postuniversitar este de a oferi cunoștințe de specialitate și de a dezvolta abilități și atitudini într-o serie de aspecte științifice ale Sănătății Po ... [+]

Scopul programului postuniversitar este de a oferi cunoștințe de specialitate și de a dezvolta abilități și atitudini într-o serie de aspecte științifice ale Sănătății Politice, prin analiza complexității sistemelor de sănătate din diferite perspective. Programul este destinat persoanelor cu interes în Politica de Sănătate, Planificarea Strategică și Leadership în Servicii de Sănătate.

Programul este destinat:

Absolvenții - absolvenți ai școlilor / departamentelor (profesori asociați de Sănătate, Psihologie, Științe Sociale și Politice, Administrație, Economie și Informatică), referitoare la conținutul programului.(Ministere, organizații de asigurări, fonduri de asigurări, companii de asigurări, organizații guvernamentale locale, companii farmaceutice, companii de echipamente medicale) în Cipru și Grecia în primul rând.Execuția sectorului sănătății publice și private (spitale, centre de sănătate, policlinici, policlinici, centre de diagnosticare) în Cipru și în Grecia, în primul rând.Directori ai organizațiilor neguvernamentale și organizațiilor non-profit în domeniul mai larg al sănătății și protecției sociale.Alți absolvenți care sunt fie mai interesați de aspectele individuale ale politicii de sănătate, fie sunt interesați în cercetarea în domeniul serviciilor de sănătate.Structura programului... [-]
Cipru Cipru Online
Contactează şcoala
Greacă
La zi
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου