The Cyprus School of Molecular Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Scoala Cipru de Medicina Moleculara (CSMM)

Institutul Cipru de Neurologie si Genetica (țare) a stabilit școala sa postuniversitare, Scoala Cipru de Medicina Moleculara (CSMM), în septembrie 2012, care vizează elevii cu interese de cercetare aplicabile activităților Institutului.

CSMM oferă o experiență educațională de neegalat la cele mai înalte elevi de a atinge, care se pot aștepta să fie învățați și instruit de cei mai importanti biomedicale Oamenii de știință și neurologi din Cipru, în timp ce, de asemenea, lucrează alături de ei în laboratoarele lor respective.

Oferă șapte programe CSMM de studiu care conduc la Master și doctorat de grade, respectiv.

Programele oferite conduc la următoarele titluri: 1. Master în Science (MSc), in Medicina Moleculara 2. Master în Science (MSc), în Genetica Medicala 3. Master în Science (MSc), în Neuroscience 4. Master în Science (MSc), în cercetare biomedicala 5. Doctor în Filosofie (PhD) in Molecular Medicine 6. Doctor în Filosofie (PhD) in Genetica Medicala 7. Doctor în Filosofie (PhD) în Neuroscience

Ca un Centru de Excelență în cercetarea de bază și aplicată în domeniul științelor biomedicale și clinice, cu scopul de a combina servicii, cercetare și educație, astfel încât să se îmbunătățească în cele din urmă calitatea vieții oamenilor, țare a deschis calea pentru o nouă generație de oameni de știință. Cipru Scoala de Medicina Moleculara, gazduit in incinta țare oferă studenților cu o experiență educațională unică, care combină cursuri predate și cercetările efectuate în laboratoare de specialitate de stat-de-arta, in domeniile de neurologie, genetica si stiinte biomedicale. studenții CSMM sunt predate și instruit de către unii dintre oamenii de știință mai înaltă calificare în domeniile lor. CSMM își propune să atragă studenți cu merite deosebite, cu curiozitate intelectuală, care doresc să se extindă educația și cunoștințele de stat-of-la problemele regionale de importanță globală cu privire la subiectele acoperite de Departamentele si clinicilor la țare.

Ceea ce castigi ca un student CSMM

La finalizarea programului lor selectat de studiu, absolvenți ai CSMM se pot aștepta să aibă cunoștințe aprofundate de subiecte acoperite de Departamentele de specialitate si Clinicilor ale țare, in timp ce avanseaza, de asemenea abilitățile lor analitice, înțelegerea problemelor și a capacității de a propune soluții inovatoare care contribuie la comunitatea științifică internațională. Mediul înconjurător vibrant al țare, în care este adăpostit CSMM, oferă ideal pentru studenții pentru a experimenta și de a beneficia de cele 3 montanților care lucrează perfect împreună pentru a forma o buclă de feedback pozitiv: SERVICII (clinici de zi si sectie in-pacient), CERCETARE (6 Stiinte clinice departamente si 9 departamente stiinte biomedicale) si EDUCAŢIE.

Este obiectivul atât al Institutului și Școala pentru studenții noștri să dobândească nu numai de competență academică în timp ce la CSMM, dar, de asemenea, competențe transferabile valoroase. Din acest motiv, fiecare dintre programele noastre și cursurile lor au fost construite pentru a include abilități practice și esențiale, cum ar fi capacitatea de a lucra cu sârguință și productiv pe proiecte provocatoare, capacitatea de a stabili obiective și de succes a gestiona un studiu / program de laborator, abilități de lucru în echipă , bune abilități de comunicare și de comunicare eficientă a ideilor atât verbal, cât și în scris.

Locații

Nicosia

Cyprus Institute of Neurology & Genetics

Address
International Airport Ave. 6,
Ayios Dhometios

Nicosia, Nicosia, Cipru
Număr de telefon
+357 22392840

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră